Staatstelevisieprogramma Nieuwsuur kotst over Korps Commandotroepen heen

screenshot_159

(Door: Bert Brussen)

‘Snel, stuur een NPO-verslaggever om die dommekrachtsoldaten belachelijk te maken’

Maandag bleek dat commando’s van het Korps Commandotroepen in Roosendaal een advocaat in de arm hebben genomen omdat ze niet blij zijn met de moskee die vlakbij het kazerneterrein staat. Vooral veteranen die uitgezonden zijn geweest naar islamitische landen ervaren stress en ongemak als de ze oproep tot gebed moeten aanhoren. Ook vrezen de commando’s dat ze vanuit de minaret kunnen worden bespied.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Staatstelevisieprogramma Nieuwsuur kotst over Korps Commandotroepen heen

 1. BertG. zegt:

  Dit land is echt verloren wanneer commando’s er ook al een advocaat gaan bij halen om het bij de rechter uit te vechten.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 12.18. uur. Zo zie ik dat ook.

   Geliked door 1 persoon

  • savio zegt:

   Je bedoelt dat eigenrichting een beter idee is? Je bedoelt dat militairen een politiek rol moeten gaan spelen?
   Of bedoel je toch iets anders? Zo ja, wat dan?

   Like

   • BertG. zegt:

    Laten merken met wie ze te doen hebben zou al schelen i.p.v. braaf de orders van een typ jufje af te wachten tot hoe ver je mag gaan, als verdediger en strijdmacht van dit land.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.

   En dan kunnen we ook denken aan die megamoskee die onder leiding van rotschoft obama op ’n steenworp afstand van de nieuwe Twin-Towers is of wordt gebouwd…!!!

   Want dat laat werkelijk voor de volle 100% zien wat een smerige vuile vieze hond die obama is. Die moet de dag nadat hij is afgetreden als ’n hond worden berecht.

   Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Ik heb dit op mijn facebook staan nu met de kop Smerige Nazi Propaganda Omroep, eens kijken wat er van komt.

  Like

 3. Het lijkt wel in dit land of de overheid er plezier in schept om mensen tegen elkaar op te zetten of uit te spelen. Hebben ze eigenlijk wel hersenen om over de dingen na te denken. Dit is weer zo vreselijk krom, waarom doe je zo iets ? Ik hoop voor die Commando’s dat die schurft moskee weg moet.

  Like

  • Angie1968 zegt:

   Dat is met opzet. Anti-autoriteit en destabilisatie, opengrenzen en het accepteren van barbaarse culturen in je midden, is de tactiek vd NWO om het Westen omver te trekken. Dit gebeurt ook al op grote schaal in de USA. Gecombineerd met de dodelijke policor-dictatuur en de newspeak is dit de weg naar fascisme en onderdrukking op wereldschaal.

   Like

  • Harry zegt:

   Ze kunnen toch een paar keer met een tank of een bulldozer dwars door die kutmoskee rijden ?

   Helaas zal een levenslange gevangenisstraf zonder kans op vervroegde vrijlating hun deel zijn , maar van veel moed getuigt de actie om het via de rechtbank te spelen niet , ben ik bang .
   En dat voor commando’s !

   Zoals ik op TV zag was het verre van solide bouw , slecht metselwerk , slecht gevoegd en binnen nogal knullig opgestapelde gasbeton blokken .
   Zeker islamitisch “vakmanschap” .

   En dan die debiele bewering van die geit , dat er niemand in die toren mocht komen !
   ( In verband met mogelijke spionage ) .
   Alsof er ook maar EEN geitenneuker zich ooit iets van de regels van een ander aantrekt !
   Ze doen gewoon precies wat ze willen .

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Jullie hebben goed gereedschap, wij niet. Maak daar gebruik van. Opzethoogte instellen, zijdelings correctie instellen. Vuur. Minaret is tot stof wedergekeerd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zelfstandig beslissingen nemen is er compleet uitgefilterd bij soldaatjes.
   Anders kunnen ze niet ingezet worden als kanonnen voer als ze ergens over zouden nadenken.
   Niemand kan zo achterlijk zijn om enkel bevelen op te volgen.
   Soldaatjes dus wel.

   Like

  • Pete zegt:

   Eerst 5 jaar assertiviteits training, voor ze uberhaupt mogen gaan schieten. Ze moeten als wilde tijgers de vijand tegemoet treden.
   Dan uitgezonden worden naar landen waar elke schooljongen van 7 jaar al vijanden heeft vermoord.
   Ze zijn daar, dat is ze vertelt, om die arme mensen te gaan helpen, vrouwen beschermen, (de mannen zijn allemaal dood, of ook aan het vechten) schooltjes bouwen en waterputten slaan, en teddy-beren uitdelen…..Wauw.. !!
   Die zielige mensen hebben ook recht op zo’n leven zoals wij in ‘het vrije Westen’
   In het echt, zijn ze daar om de grondstoffen veilig testellen voor niet genoemde landen.
   Verder elke kogel verantwoorden, die je toevallig verliest, 12 keer op dubbeldik rapport.

   Het einde weten we inmiddels…alles voor niets, voor Jan met de korte achternaam, en 24 dooie knapen.

   Met een trauma terugkomen, en als je thuis komt blijkt ook nog eens dat broeders en zusters van ‘de vijand’ die je moest bevechten, hier gewoon vrij spel hebben, en moet je dat allaah-kattengejank ook nog eens aanhoren. Versterkt door luidsprekers vanaf de minaret in je eigen dorp.
   Heren soldaatjes.. “get a life” En laat die kanker socialisten de tering krijgen.

   Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Niemand (Nederlanders) wil een moskee in zijn buurt!!!!, laat staan mensen die trauma’s van dat Moslim gajes hebben opgelopen, hoog tijd dat die haat predikende instellingen hier verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  NPO en RTL behoren tot de staatsomroep en worden gedomineerd door linkse media.
  Wat zullen we het land vandaag weer laten geloven?
  Wie slim is gaat zelf op Internet speuren voor het nieuws waar deze propaganda machine met geen woord over rept.

  Like

 7. Heb het gezien ja, de omwonenden hadden nergens last van ( zeggen ze tenminste ) ……………en die imam liet iets zien, waar die zelf nog nooit geweest was , boven in de minaret…… dat de ramen niet doorzichtig waren……….dus men kon de kazerne NIET zien……………ook niet wat er op het terrein stond/gebeurde……De haathut bezoekers konden dat terrein dus WEL zien…………….Tenenkrommend vond ik het ! Dus de nederlandse omwonenden waren het met het moskeebestuur eens………….Of moesten ze dit soms zeggen ?????????????Wat was er eerder, die kazerne of die haathut!!!!!!!!!!!!

  Gelijk hebben die mannen van de kazerne. Dat geluid hebben ze immers veels te vaak gehoord in die landen waar ze waren……………..

  Like

  • hslot4 zegt:

   Werken bij defensie je met het maar kunnen hahahahahaha.
   Even over die omwonenden moet je helemaal niet raar staan te kijken als het acteurs van de omroep zelf zijn of er is hevig in geknipt en geplakt ook uit andere interviews.
   Kijk fox nieuws neemt gewoon zn Eigen acteurs mee en zet ze tussen occupy demonstranten en interviewt ze dan om zo de demonstranten als volslagen imbecielen af te schilderen.

   Like

  • elisah zegt:

   Ik kan me voorstellen dat omwonenden uit voorzorg liever geen mening laten horen.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Ik heb dit onderdeel van Nieuwsuur ook gezien, en was verbaasd dat blijkbaar niemand uit de buurt van de moskee last had van de gebedsoproepen. Als de mensen die wél kritiek hebben eruit geknipt zijn, doet deze reportage geen recht aan hen die de overlast dus wel dégelijk ervaren. Het is smerige linkse journalistiek.

  Die advocaat van de commando’s was vreemd genoeg niet op de hoogte van de bewering van de imam dat de gebedsoproep al vier maanden niet meer is gehoord. Maar is dat ook zo? Waarom zouden commando’s klagen over die walgelijke jammerklacht als die er niet is? Onderzoek zou dit moeten uitwijzen. Wie hierover liegt moet maar openbaar gemaakt worden. Volgens mij hebben de geïnterviewde buurtgenoten (die dus wel in beeld kwamen) ook niet gezegd dat ze die oproep al lange tijd niet meer hebben gehoord.

  Het is te hopen dat de commando’s in het gelijk gesteld worden, en dat er een verbod komt op die geluidsoverlast. Want dat is het gewoon. Zelfs al zou het waar zijn dat deze gebedsoproep alleen op vrijdagmiddag om 12:00 uur te horen is. Het is walgelijk!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Wat kan je anders verwachten van dat zooitje linkse landverraders !!
  Ze kunnen beter samen met hun moslimvrienden het land verlaten !!

  Like

 10. Thoth zegt:

  NPO gasten zijn ontzettend dom…. Die moskee dient alleen voor de allochtone personen, met een dubbel paspoort, waarvan vele ontzettend veel criminaliteit + terrorisme veroorzaken.

  Like

 11. wim zegt:

  Wat een trieste, onbenullige en ‘zolang -het-mij-maar-niet-raakt’ reacties van die bewoners! Zullen ze lang naar deze lieden hebben moeten zoeken? Zou kunnen. Of misschien zijn we zelfs nog verder heen dan we denken… In en intriest.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit is het nieuwste type robot dat kort geleden is ingezet ter vervanging van het voorgaande type dat niet langer betrouwbaar bleek te zijn doordat het af en toe niet adequaat reageerde wanneer er trieste en onbenullige reacties voor de camera gegeven moesten worden.
   Het nieuwe type robot wordt vooral ingezet in de omgeving van kazernes en in de onmiddellijke nabijheid van Asielzoekers-centra.

   Stereotype vragenbeantwoording-modus:
   Vraag: “Hebt u overlast van asielzoekers? ”
   Antwoord: “In het geheel niet. Ik vind ze schattig.”
   Vraag: “Wat vindt u van de Islam?”
   Antwoord: “Islam-vrouwen van 6 tot 12 jaar vind ik schattig.”
   Vraag: “En de rest?”
   Antwoord: “Nou ja, tot 13 jaar dan.”

   Like

 12. Alex Delarge zegt:

  Zo moeilijk is het niet hoor.

  Like

 13. Anna zegt:

  Ik snap die commando’s wel……..Het is ook vreselijk dat op grond van godsdienstvrijheid die ene grootheid van Allah over jou stad of dorp uitgroepen moet worden….. Het is een vorm van hersenspoelen van de gewonen Nederlanders, dat Allah toch echt de grootste is…. Dit is een continu overwinning van de islam….. En de meeste Nederlanders hebben dit niet begrepen……. De islam wordt over onze steden uitgeroepen…….. En die god van de islam is de grootste dat moeten we en mogen we vooral niet vergeten……. Dat moeten we notabene ” respecteren” laat me niet lachen, dit is walgelijke indoctrinatie……

  Onze kerktorens hersenspoelen niet…. Beieren alleen en dan mag u zelf interpreteren wat dit betekend…… In ieder geval roepen ze niet dat het verplicht is om naar de kerk te komen of dat de religie die klokken gebruikt…….. Wil heersen……. Over anderen…… Kerkklokken zijn oorspronkelijk zelfs heidens om geesten te verjagen……….

  Wat de islam betreft zij willen duidelijk laten horen dat zij de grootste ( af) god (een zwarte steen in mekka!!!!) die er maar bestaat vereren….
  En iedereen moet zich hieraan onderwerpen……goedschiks of kwaadschiks…..
  Bovendien zien we op onze tv schermen als er weer een aanslag gepleegd wordt dat dezelfde uitroep vol glorie en met grotekracht wordt uitgeschreeuwd…. Allah uh akbar!!!!!!! En wat gebeurt er dan? een aanslag met weer 20 of 50 of 48 doden…… Allah U Akbar…… Jawel hoor Allah is de grootste…. Weer 80 doden hoera………in naam van Allah,,,,,!!!! Moorddadig is deze allah belust op dood en verderf….. Ik snap die commando’s wel, en de Nederlandse pers….. Ach die snapt er niets van…… Die tolereren alles en maken alles wat Nederlandse normen en waarden zijn kapot….. Ze zijn al volop vergiftigd met dezelfde ” Allah klanten….” Evenals de politie en de politiek…. ( DENK)

  Like

 14. Steven zegt:

  Flesje met een lapje eruit….

  Like

 15. Tja, dat zijn de tastbare feiten, hè: Deze dappere commando’s hebben bepaalde, traumatische ervaringen opgedaan met jullie……Gelóófsbroeders in de Desert en zijn voor de rest van hun leven dusdanig aangeslagen, dat ze geen minaret -God weet, waarvoor die dáár worden gebruikt, trouwens; alles is mogelijk- en geen oproep tot gebed meer kunnen hóren! Dat heet oorlogssyndroom en het is bepaald niet iets om over te lachen, zoals trouwens verschillende van die Brabantse heikneuters óók al schijnen te denken. -Maar aan het soort, dat ze voor de camera lieten komen, hoeft dan ook verder geen woord te worden vuilgemaakt, dat zie je in één oogopslag: Een horizon, die zo wijd reikt als het tuinhekkie. Enfin……Wat jullie nu te doen zou staan, stelletje marokkanen-in-Nederland, (dat wil zeggen, als jullie ook nog maar één greintje gevoel, empathie en respect in jullie dónder zouden hebben) zou zijn: Ogenblikkelijk wíeberen met jullie moskee, het liefst terug naar het Rifgebergte, maar in ieder geval weg uit het zicht en gehoor van deze dappere mannen, die waarachtig al wel genoeg hebben doorstaan door toedoen van jullie soort!
  Geen sprake van natuurlijk, omdat jullie de zaken altijd weer zo perfect óm weten te draaien: Niet deze mannen, maar júllie zijn het slachtoffer van alles……Tóch? Stelletje galbakken!
  Tegen het korps zou ik nog willen zeggen: Toch jammer, dat U uw kazerne niet in de Kop van Noord-Holland heeft mogen vestigen, Heren: In Alkmaar heerst althans een algeheel verbod op oproep-tot-gebed; welzeker!

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Het zijn commandos en mariniers die over de hele wereld, en vooral in die mossellanden, ingezet worden.
  Enige compassie zou wel wenselijk zijn.
  Overigens lijkt die moskee wel op een voormalige kerk.
  Ongelofelijk hoever ons land al afgezakt is.
  Tevens vrees ik dat we die lui weer snel nodig hebben als de opstand van het volk tegen de islamisering gaat beginnen..

  Like

 17. mahoog zegt:

  Een regering die zijn land verdedigd verband of laat geen pottenkijkers zo dicht bij zijn elitetroep neerstrijken….wie is hier de boosdoener(landverrader)??

  Like

 18. Bas zegt:

  Sommigen slopen de boel: http://bit.ly/2cNkIRP

  Like

 19. milaK9 zegt:

  I.p.v. dat die gepensioneerde kliek meegaat in de aanklacht van die commando’s, staan ze daar een goed woordje te doen voor die moslims en hun haatschuur.
  Bang voor de gevolgen?

  Doe mij maar Enschede.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  De rode omroep laat weer haar ware gezicht zien.

  Like

 21. Theoden zegt:

  Dat lijkt mij gezond verstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s