SATIRE: Oproep aan links

screenshot_1

(Door: “m.r.”)

Wij, de hierboven afgebeelde personen, willen ten eerste E.J. Bron bedanken voor de gelegenheid om op zijn blog ons zegje te mogen doen. Ons appel is simpel: verkrachting legaliseren, maar uiteraard alleen voor moslims. Laat ons a.u.b. uitleggen waarom wij dat willen. Al vele decennia lang zijn wij Nederlanders met trots een links volk geweest. Als een moslim ons een klap geeft, tonen wij er altijd begrip voor en keren hem onze andere wang toe. Sterker nog, wij steken onszelf in de rug alleen opdat de moslim zich niet schuldig voelt over zijn daad.

Wij hebben de moslims telkens meer en meer ruimte gegeven om zichzelf te blijven, zijn identiteit te behouden en dus niet te integreren. Moslimscholen, moslimzwembaden, moskeeën, boerka’s, bejaarden beroven, homo’s in elkaar slaan, treinconducteurs, hulpdiensten, media, iedereen mag in elkaar geslagen worden, wij pikken het allemaal, ook wanneer het gebeurt ten koste van onze eigen vrijheid en onze eigen normen.

Maar nu staan wij voor een bijzonder situatie: wij zijn er (zo’n 50 jaar te laat) achter gekomen dat verkrachting gewoon een moslimcultuur is. Volgens de islam zal, als een meisje verkracht is, ze iets gedaan hebben om een goede moslim zo ver te krijgen dat hij haar verkracht. Dus dient het meisje gestraft te worden, met stenen of met de dood. Dat strookt  wellicht niet met onze westerse waarden, maar ach, die waarden hebben inmiddels ook geen waarde. Waarom zouden wij dan de moslims als criminelen bestempelen, wanneer het de schuld is van onze eigen vrouwen die zich zo sexy kleden en niet in boerka’s lopen? Het is gewoon provocatie en uitlokken. Daarom doen wij een beroep op onze linkse volk, vooral op de Antifa-aanhangers, om slechts een klein stapje verder te gaan met onze aanhoudende tolerantie, en dus verkrachting te legaliseren. Om dit te compenseren, kunnen wij altijd de christenen dubbel bestraffen.

Door:
“m.r.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, D66, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op SATIRE: Oproep aan links

 1. tinekevanschagen zegt:

  Satire?…….volgens mij is dit allang (ver) van kracht!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Wat een vreselijke overdrijving toch in het artikel! Mezelf in mijn rug steken? Van mijn levensdagen niet natuurlijk. Het is veel gemakkelijker om het handvat van een mes in de grond te graven met de meskant naar boven en er dan achterover in te vallen.
  Zo komt er geen bloed op je handen en blijven ze mooi schoon..

  Geliked door 2 people

 3. Angie1968 zegt:

  En niet vergeten, gewoon de Sharia verder in alles volgen. Doen ze in Zweden ook (bijna)! Dus ook de clitcut vanaf 7 jaar voor meisjes, steniging voor vrouwen, homos vd daken pleuren, moslims ons als vuil laten behandelen (dhimmitude), onze wereld volledig leegroven etc..Fijn, he, die culturele verrijking! Heerlijk! *zucht* Moge ik de dag nog meemaken dat al dat geestelijk gestoorde laffe linkse tuig kapotgeschoten wordt. Nadat Islam volledig vernietigd is in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Goede suggestie. Toch zou het goed zijn nog enige nuance aan te brengen.
  Het is goed dat gesproken wordt over: ‘maar uiteraard alleen voor moslims’.
  Uit de tekst kan opgemaakt worden dat het gaat om het verkrachten van een niet-moslima.
  In de moslimcultuur wordt die uitzondering niet gemaakt.
  De indruk zou kunnen ontstaan dat we de moslims niet toestaan om ook een moslima te verkrachten. Dat zou gezien kunnen worden als een vorm van discriminatie.
  Daarom zou het goed zijn dit in de tekst van het wetsvoorstel nader te preciseren.
  In de tekst ben ik nog een klein foutje tegen gekomen. Er wordt gesproken over het ‘de andere wang toekeren’. Dat zou de verkeerde indruk kunnen wekken dat we slechts op één wang geslagen willen worden. Dat is wat egoïstisch geredeneerd.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  P.S. Ik volg de wijze aanvulling van de schrijver in de titel. Ook dit mag als satire opgevat worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Gisteren werd na afloop vragen gesteld aan politici, althans, zei zeggen dat te zijn, wat in de troonrede was gezegd. Niemand kon de vragen foutloos beantwoorden, zo slecht wordt geluisterd, zo groot is de desinteresse, het laat eerder zien dat niemand in de leugens van de Haagse maffia gelooft en dus tijdens de preek van Willem zit te dromen en te dutten

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  LINKS en de ISLAM: TWEE HANDEN op een buik! Vergif, dat is het, deze combinatie.

  Like

 7. Het erge is dat dit geen satire is, maar de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Dit is realiteit:

  http://www.express.co.uk/news/world/712710/Muslim-man-kicked-woman-head-wearing-shorts-Islamic-law

  Muslim man who KICKED woman in the head for wearing shorts says ‘Islamic law demanded it’
  THIS is the horrifying moment a Muslim security guard KICKES a young woman in the face for wearing shorts.

  Een moslim schopte een vrouw in haar gezicht, omdat ze een korte broek droeg, terwijl hij zei:

  “De islamitische wet verbiedt dat”
  :

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Daar moeten we dus maar aan wennen volgens de boven ons gestelden .

   En die turken zijn toch zo blij met die erdogan en zijn religieuze fascistische bende , ze stemmen zelf op hem !
   De erdogan turken nemen ook hier de boel over in de straten en wijken .

   Ik zou zeggen knal die klootzak af, maar ik ben dus gestoord. laten we wel wezen .

   Normaal is dat je er een buurthuis tegenaan gooit !

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Aartsleugenaar Rutte kijkt niet verder dan zijn Pinokkio-neus lang is. Dus de Islam is niet alleen debet aan verkrachting in Europa en het uitschelden van vrouwen voor hoer, maar staat ook voor vrouwenmishandeling cq moord, alsmede koppensnellen, moord op homo’s en Lesbo’s, steniging, martelingen, en het afhakken van ledematen. Althans, dit alles word ook bij ons werkelijkheid op de korte termijn. De uitspraak van wijlen Hans Jansen is hier van toepassing; Wie Islam zaait, zal Sharia oogsten !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s