VIDEO Geert Wilders: “Ik dacht dat ik in de Efteling zat”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Ik dacht dat ik in de Efteling zat”

 1. Sjaak zegt:

  Geert ! Het is wie bij alle sprookjes !
  In het sprookje word de prins verwandelt,
  en hier word de wand verprinselt !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de “lying Dutchman”, Rutte (VVD) kan NIETS anders dan sprookjes vertellen. Dat doet hij met plezier, deze BILDERBERGMARIONET.

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  kennelijk de enige parlementarier die de feiten ziet en wil zien

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Ik dacht dat ik gek werd toen ik al die overheidsparasieten in de internet krant zag.
  Het hele stel liegende-zakkenvullende-burgernaaiende-ratten-LULLEN-met-vingers bij elkaar en elkaar maar vette veren in de reet stekende. Grootvaders keren zich om in hun graf van zoveel domme praat bij elkaar, wat een afgang voor dit land. En meneer de Europese fuckbloem naaier mag het woord doen, geen woorden voor!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Zoals het kabinet via de Koning op Prinsjesdag goedendag en mooi weer speelt, liegen de feiten niet die vandaag de dag werkelijk spelen. Jaarlijks komen er steeds meer mensen bij die in de financiele problemen komen. En zo goed draait onze economie nu volgens het kabinet ! Maar daar sprak de Koning niet over. Jammer dat Geert Wilders het hier niet over had.

  http://www.nu.nl/economie/2808246/stijgend-aantal-werkenden-met-financiele-problemen.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.32. uur. Zo ver is het nu gekomen, John. Maar wel geld, voor de BILDERBERGFAMILIE- Prins Pils en co- dat dan weer wel. En ook geld voor de RODEN der EUSSR te Brussel, en voor de invasie uit Noord-Afrika, dat dan weer wel.

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Zal best (nog wel) goed gaan / zijn in NL2016. Al geen decennia massademo’s meer gezien. Wel veel gezeur en geweeklaag op fora. In de ‘ZaanseVloggers’ zit heel wat meer FUT dan de alsmaar klagende Jan L. cs!! (heb bewust niet naar de PruttePreek geluisterd)

  Like

 7. Mary zegt:

  Hoe haal je het eigenlijk in je bolle hersenen om het volk maar voor te blijven liegen, nu ja Rutte kan ook niks anders meer (buiten het feit dat het zijn specialiteit is) want als hij het werkelijke verhaal verteld hoeft hij zijn verkiezings campagne niet eens meer voort te zetten.

  Like

 8. Leo zegt:

  Geert Wilders is nog de ENIGE HEER die in Haagse catacomben rondwaard.

  De rest komt mij over als decadent egocentrisch onbetrouwbaar schorem.

  Wat een schertsvertoning die hele Haagse carnavalsvereniging
  koning kroonkurk voorop.

  Mij dunkt.

  a-hum..

  Like

 9. Rutte de sprookjesverteller van de Efteling.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/column/troonrede-2016-het-gaat-hartstikke-lekker-met-nederland/

  Iemand behoefte om de sprookjesrede te lezen? Hier istie.

  Daar word je blij van …

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  De echte Efteling is best wel leuk.

  Like

 12. Ik zit op mijn werk in schaal B. Schaal A is het minium. Ik werk al achttien jaar in de plantsoenendienst bij de sociale werkplaats . Een collega die geen donder doet op een dag zit in schaal D. Mijn chef zit in schaal E. Die verdienen veel meer dan mij. Ik krijg wel eens wat mooie kleding en elke week wat voedsel via een voedselbank van de kerk wat ik goed kan gebruiken. Ik heb momenteel geen spaargeld. Wat zou ik zonder die hulp en gulle gevers moeten beginnen? En Rutte en de Koning doen net of Nederland er zeer goed voorstaat??? Dan denken ze niet aan mij en miljoenen anderen in Nederland! Leve Geert Wilders die de Waarheid verkondigt!!!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Over een tientje erbij of eraf kan ik me niet druk maken,
  maar dat Nederland is opgeheven vind ik veel erger.
  En dat de massa-immigratie gewoon doorgaat.
  En de smerige propaganda van de staatsmedia.
  En dat de hele regering liegt, dat vind ik echt veel erger.

  Like

 14. joga zegt:

  En daar ben ik het volkomen mee eens. Voor ons AOW’ers met een klein (reeds gekort) pensioen is de realiteit nog veel ondraaglijker met al jaren geen enkele aanpassing (indexatie) in welke vorm dan ook, waardoor wij reeds 10-tallen procenten achterlopen op de ons beloofde bedragen, waarvoor wij 40-45 jaar hard hebben gewerkt en dus ZELF gespaard. In het gunstigste geval zouden wij nu er 1% op vooruitgaan. Dat betekent bij een netto maandelijks inkomen van €2000, – voor een echtpaar dus het astronomische bedrag van €20,- per maand. Aangezien er nog diverse voorstellen liggen voor nog meer lastenverzwaringen op vele terreinen zal het duidelijk zijn, dat wij het komende jaar nog eens met honderden Euro’s besteedbaar geld PER MAAND achteruit zullen hollen. Ik heb daarom 1000 keer meer vertrouwen in het verhaal van Geert Wilders dan in de uitermate slechte leugens van onze Nederlandse (bewezen)Pinokkio Rutte c.s.
  Ik hoop, dat ik met dit eenvoudige voorbeeld alle AOW-ers en pensioengerechtigden duidelijk heb kunnen maken, dat alleen een stem op de PVV volgend jaar maart onze situatie zou kunnen verbeteren, aangezien de stem van miljoenen 65+ ‘ers een enorme factor van belang zijn om een nieuwe regering te krijgen met of zonder PVV , die wel rekening zal moeten houden met onze PVV – stemmen en die politiek zal moeten vertalen in een gezonde verhoging van onze achterstallige AOW en pensioenen( door o.a. rekenrente-aanpassing). Helaas is gebleken dat 50+ met alle winden meewaait, vanwege persoonlijk eigenbelang, terwijl dit punt bij deze partij op eenzame hoogte zou moeten staan op hun verlanglijstje.Een reden waarom zij zo weinig zetels scoren natuurlijk.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Blijkbaar houdt Geert Wilders, net als ik, ook van sprookjes en vooral in de Efteling en dat hij die idioten in Den Haag daar tijdens Prinsjesdag eens heel goed de oren mee wast vindt ik geweldig omdat dezen blijkbaar nieuwe sprookjes willen gaan vertellen waar ze nog niet eens een mooi verhaal over kunnen bedenken.
  De Haagse borstkloppers doen me enigszins (in omgekeerde vorm) denken aan een strook-stripje over Donald Duck tijdens de Kerst. Hij had toen een rijk versierde kerstboom in zijn huis staan (een echte dennenboom) die zijn neefjes Kwik, Kwak en Kwek heel erg mooi vonden. Op een gegeven moment raakten de neefjes zo verslaafd aan deze kerstboom dat ze deze koste wat het kost zo lang mogelijk in huis wilden houden! Telkens als Donald de boom wilde weghalen gingen de neefjes smeken dat de kerstboom daar langer moest blijven staan, begonnen ze op een (grotendeels aanstellerige en huichelachtige manier) te huilen in de hoop dat de kerstboom nog een week kon blijven en zelfs daarna wilden ze de kerstboom nog blijven behouden. Het geduld van Donald was echter hiermee, terecht, op en hij zei boos dat een kerstboom nou eenmaal GEEN kamerplant is! Helaas bleek dat de boom zichzelf door de vloer had geworteld en moest er voor Donald een zaag aan te pas komen om het ding alsnog daar weg te krijgen.
  Het moraal van dit verhaal is dat verwende en rijke figuren datgene wat ze mooi vinden steeds maar bij het oude willen behouden, dit moois publiekelijk blijven bewonderen terwijl het van binnen in elkaar dreigt te zakken en anders gaan zeuren of mekkeren als het moet verdwijnen!
  Rutte en zijn kornuiten hoeven, wat mij betreft, zelfs niet eens naar de Efteling te gaan om daar sprookjes te verkondigen omdat niemand hen, na hun contante gelieg en bedrog, niet meer serieus nemen. Gewone sprookjes bekoren mij veel meer en een bepaald personage uit een “sprookje” of kinderverhaal was Wendy Darling uit Peter Pan. Als een soort voorlees-moeder vertelde zij altijd verhalen over Peter Pan en over sprookjes aan haar broers en de Lost Boys en wenste Wendy vast misschien dat ze een keertje voor Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje of Roodkapje mocht gaan spelen.
  Wie weet zou ik graag aan Geert Wilders, mits ik hem in de Efteling was tegengekomen, dolgraag het verhaal uit ‘The New Adventures of Peter Pan’ hebben verteld waarin de zes stoere en soms domme meiden; Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell, nog net iets minder dom waren dan de collega’s van Wilders! Ik zou eventueel een verhaal verzinnen waarin de Kerstman in de Efteling opduikt om het oerstomme kabinet van Mark Rutte met zijn slee, getrokken door zijn rendieren, naar de Noordpool afvoert waarna de Kerstman mooie sprookjes of verhaaltjes verteld aan die zes jongedames! En dan mag hij van mij zelfs Wendy Darling en Cynthia op schoot nemen omdat deze twee meisjes vast wel zijn te vinden voor allerlei nieuwe sprookjes!

  Like

  • Republikein zegt:

   De baard en de kale Jules, waar zijn ze dan?

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik kijk dan ook altijd weer uit naar jou laatste reactie ergens op, en wie je er nou weer bij gaat betrekken.
   Maar die peter pan, die kan niet meer stuk bij jou, ik denk vanwege zijn stoere, in strakke spijkerbroek gehulde ondeugende vriendinnetjes.
   Dat moet toch een hoop indruk op jou gemaakt hebben en achter gelaten.

   “En dan mag hij van mij zelfs Wendy Darling en Cynthia op schoot nemen omdat deze twee meisjes vast wel zijn te vinden voor allerlei nieuwe sprookjes!”

   Hou je het nog een beetje droog vanavond ,Jules?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik houdt het zeker erg droog, BertG. maar het valt me wel op dat je alleen NIET op Donald Duck heb gereageerd zoals je dat vroeger deed en die eend is niet bepaald met Geert Wilders te vergelijken! Ik vindt het eigenlijk nog steeds jammer dat Tom Hendrix niet eens een keertje reageert over de vergelijkingen die ik met Peter Pan trek en wat hij daarvan vindt maar hij lijkt totaal onbereikbaar voor mij. Zou de webmaster mij daar misschien niet bij kunnen helpen?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De webmaster wisselt alleen Email-adressen uit met instemming van BEIDE partijen!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    De hr. Tom Hendrix kijkt wel uit, een verstandig man, als ie daar aan begint, dan wil je binnen de kortste keren weten wat hij van Bor de Wolf vind.
    En zo blijf je bezig.
    Hij heeft het druk genoeg met sprookjes voorlezen aan zijn eigen kleinkinderen.

    Like

  • BertG. zegt:

   En we hebben er 1 gevonden voor Jules, 1 van peter zijn vriendinnetjes.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Staat ie ook bij de Efteling Bert?
    Weet jij het telnr. van die tent?
    Zullen ze nog opnemen, anders kunnen ze mij straks opnemen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat jij die nooit heb zien staan, meteen rechts naast de ingang, ze staat daar toch alweer een tijdje.
    Maar het kan zijn dat ze het thema een beetje aangepast hebben, om mossels niet te kwetsen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Het lijkt wel die moslima in boerkini in de zee aan het strand, alleen dan nu zonder boerkini. Een enorm ‘achterwerk’…

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jules Vismale: 22.03. uur, op 20/9. Whoehahahaha, ik kom niet meer bij.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Tom Hendrix, eindelijk ben ik eens blij dat u reageert op de wijze waarop ik de laatste tijd op Peter Pan (hij is net niet helemaal met Geert Wilders te vergelijken) allerlei reacties en vergelijkingen gaf. Of u inderdaad zijn zes stoere vriendinnetjes; Wendy, Cynthia, Maia, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell, erg grappig vond zou ik natuurlijk verwachten van wel. Ik denk er soms zelfs aan via dagdromen om dan avonturen te bedenken waarin de meiden, of zelfs de moeder van Wendy Darling, andere vijanden dan James Haak ontmoeten (en dan alleen GEEN moslimterroristen!) die hen echter niet willen doden.
    In de Efteling staat Villa Volta, het huis van Hugo van den Loonsche Duynen, de leider van de Bokkerijders, en dan denk ik elke keer aan de keren dat ik daar op bezoek was (of Wilders dol is op deze attractie weet ik hoegenaamd niet) aan Thijs de Bokkerijder uit Suske en Wiske. Ik gebruikte Thijs toen als voorbeeld om zelf een Bokkerijder te creëren, Josif Bertoir genaamd, die erg sterk op Thijs lijkt maar stukken langer is, geen pijp rookt, zijn adelaarsneus iets hoger heeft zitten, forse onderarmen heeft en een broek met afgeknipte broekspijpen.
    Ik begon zelfs tekeningen te maken waarop is te zien hoe Bertoir in Londen de moeder van Wendy, John en Michael Darling ontvoerd en haar geboeid en gekneveld in zijn armen draagt alsof Ms. Darling een grote baby is al wil hij gelukkig GEEN seks met haar hebben! Op een andere tekening ontvoert Bertoir zowel Peter Pan als zijn vriendje Baby en natuurlijk Wendy Darling en Cynthia. Hij bindt hen echter alleen maar vast, doet hen verder gen kwaad en wenst hen zelfs een prettige dag toe. Op andere tekeningen draagt Bertoir zowel Wendy als Cynthia over zijn schouder of lijkt hij zich verzend te hebben met de twee jongedames die hem alles vergeven en Bertoir als vredesmiddel op zijn (pokdalige) wangen kussen. Hij lijkt zelfs erg veel zin te hebben om de twee meiden allerlei sprookjes en verhalen over de Bokkerijders te vertellen (Bertoir komt zelf uit de 20ste eeuw) om aan te geven dat deze legendarische rovers, in tegenstelling tot Peter Pan, niet echt door de lucht konden vliegen en zeker niet op reusachtige bokken! Op een andere tekening kussen Wendy en Cynthia hun vriendje Peter Pan op zijn wangen al is het niet helemaal duidelijk of hij nou echt verliefd op hen is.
    Ooit gaf ik zelfs eens aan dat in een bepaald sprookje (dat NIET in de Efteling voorkomt) en dat is Belle en het Beest het desbetreffende meisje op een bepaalde afbeelding evenmin veel geluk had en niet bepaald een lang en gelukkig leven wachtte! Zij was op dat plaatje (deze is op google te vinden onder de naam ‘Belle – reluctant guest’) door de verwaande jager Gaston, zelf iemand die vrouwen en meisjes nogal minachtte, gelijk aan bepaalde groepen moslims, “geschaakt” en hij voerde haar op een donkere avond geboeid en gekneveld weg! Belle hield ook van sprookjes maar Gaston niet bepaald en hij zong toen triomfantelijk voor haar een liedje dat zich drie keer herhaalde: “Wees mijn gast. Wees mijn gast. WEES MIJN GAST!!!!” Hij voelde zich de koning te rijk nou hij een bloedmooie meid als trofee meevoerde maar zij beslist NIET!

    Geliked door 1 persoon

 16. Jade zegt:

  “De Efteling”, weer een schot in de roos van Wilders…
  Wanneer zou WA eens bij z`n positieven komen.
  Ik snap niet dat hij zo`n lulverhaal wil/kan voorlezen.
  Waarschijnlijk is het geschreven door Pinokkio Rutte.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Natuurlijk is het door hen geschreven. Wat me ook niet verbaasd is de reactie van het journaal, WNL en de rest van de linkse gestuurde propaganda machines: Wilders is weer volop negatief in het beeld en zijn uitspraken worden, natuurlijk, weer vervormd tot afschuwelijke redeneringen die iedereen in een slecht daglicht stelt. Toch weet elke burgers dat dit gedrag natuurlijk is jegens hem, dus ze weten dat links zelf zich weer als de gekwetste en onschuldig aangevallene, wil profileren. Wilders heeft de waarheid gezegd en dat is een feit, maar deze idioten zijn geboren opportunistische onderkruipers, die, als Geert ooit aan de macht komt, en dat zal hij, meteen zijn hielen gaan likken. Bahhh.

   Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 23.24. uur, op 20/9. Beste Bert, inderdaad. Ik zeg maar zo, “leven en laten leven”. Maar als er werkelijk mooie “zotteklap”, bijstaat, kan ik slechts lachen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 23.24. uur, op 20/9. Jammer genoeg heb ik (nog) geen kleinkinderen. Het ergste vind ik dat voor mijn dochter en schoonzoon. Het lukt biologisch niet Bert. Ik had graag kleinkinderen gehad.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  De hele inbreng gevolgd van Geert Wilders, bij de Algemene Beschouwingen. Een sterk punt vond ik, dat hij de Koran vergeleek met ” Mein Kampf”. Wilders gaf terecht aan, hoe hypocriet de politieke elite en links zijn; men verbied “Mein Kampf”, – en daar kan ik mij wel iets bij voorstellen- maar men laat een haatboek als de Koran, gewoon toe. Ik weet wat mij te doen staat 17 maart 2017.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  @Bert G. als je niet aangeeft wat er precies mis is met mijn laatste reactie ben je toch ZELFeen zotteklap! En jij verteld natuurlijk vast ook GEEN verhaaltjes over Bokkerijders of piraten die eigenlijk van de rijken zouden moeten stelen om aan de armen te geven.
  En heb je trouwens, naar ik hoop, toch niet een keertje gespeurd naar ‘The New Adventures of Peter Pan’ om erachter te komen hoe Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell eruit zagen? Ik vindt die zes meiden er namelijk fantastisch uit zien en als jij de jongen Stringbean was geweest, die nogal neerkeek op de meisjes in het door mij vaak opgenoemde avontuur, dan hadden de zes jongedames je vast stevig (figuurlijk gezien) goed de oren gewassen want ze waren geen van allen op hun mondje gevallen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s