VIDEO: Rassenonlusten en straatgevechten in Catalonië

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Een video uit het Spaanse Catalonië. Immigranten uit Afrika (in Spanje politiek correct “Subsaharianen” genoemd) zouden daar in privéwoningen zijn binnengedrongen.

De politie greep in. Een neger viel uit het raam. De negers beschuldigden hiervan de politie. Daarop vielen ze de politieagenten aan en er ontstond een kleine oorlog, die in de Duitstalige (Nederlandstalige!) media met geen letter genoemd wordt.

Gelijksoortige rassenonlusten vonden niet zo lang geleden ook in Palma de Mallorca plaats – tussen Nigerianen en zigeuners in de stadswijk Son Gotleu, dat tot een getto is vervallen en waar eveneens huisbezettingen, mes-aanvallen en andere criminaliteit inmiddels bijna “iets normaals” zijn. Ook voodoo-gebruiken en zwarte magie zijn hier aan de orde van de dag. Een prachtige nieuwe multicultiwereld . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Catalonië, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Spanje, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op VIDEO: Rassenonlusten en straatgevechten in Catalonië

 1. Guardiacivil zegt:

  Inderdaad niets van op het nieuws gezien.

  Like

  • fleckie zegt:

   Nog heel even wachten, dan komen er nog meer, vanuit TURKIJE!( ‘WEH, wenn sie losgelassen werden’) de OTTOMANEN, zoals men ze beter kan noemen, ( vergetend dat de OTTOMANEN in het BIJZONDER verwikkeld waren in de slavenhandel, van gekleurden,…aan AMERIKA!, in de eeuwen daarvoor toen ze zelf slaven al castreerden, omdat ze dezen in hun ogen als mensen als tweede klasse bezagen. ……………….Dus moch het zijn dat’ die ‘koppensnellers’ hier ( hopenlijk nooit) ooit voor het zeggen krijgen, men zich kan voorstellen wat er met de EUROPEANEN zou kunnen gebeuren, ( zolang er natuurlijk nog niet de ‘ grote schoonmaak’ gebeurd is.

   Like

 2. Deborah Menorah zegt:

  Het zijn en blijven primaten…

  Like

 3. they clearly say they’re from Senegal.

  Like

 4. En nog steeds heeft men niet door wat er aan de is,waarom,waarvoor en wat er komt.Ophouden met overleg ga handelen,dit stop je niet zonder te schieten en radicaal optreden.Het is 2 voor 12.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Meer 10 over 12 Cornelis.

   Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Men heeft dondersgoed in de gaten wat er aan de hand is!
   Das nou juist het erge daarvan
   Ze willen chaos en dat in alle lidstaten,het is hun agenda.
   in opdracht van de BILDERBERGKLIEK!
   Daar worden elk jaar de beslissingen genomen en onze volksvertegenwoordigers
   voeren het uit!
   Het kost een paar centen,maar dan heb je ook wat!

   Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Inmiddels is de beestmensch al in heel West Europa actief. Ze duwden zelfs de politiemensen tegen hun wapenschilden naar achteren.
  Het zal me benieuwen welk Europees land als eerst haar politiek correcte masker gaat laten vallen en gericht gaat schieten op die terroristische bendes. Kan niet lang meer uitblijven. En als een schaap over de dam is volgt de rest.

  Like

  • Ron zegt:

   “gericht gaat schieten op die terroristische bendes”

   Ik vermoed dat ze eerder gaan schieten op de autochtonen die door die bendes geterroriseerd worden. Eerst namelijk alle verzet opruimen, dan de rest.
   Voor dat verzet zijn ze al wat kampen aan het bouwen in Polen:
   Krakowskie Fema Camp, Oświęcim to była rozgrzewka, Polish fema, polnische Konzentrationslager

   Degene die het schieten op autochtonen gaan uitvoeren vergeten alleen dat hun familie ook onbeschermd is, net als de rest.
   Zelfs met dat EU leger van Junker waarin de Fransen de Nederlanders afschieten en andersom zullen de familieleden van die soldaten ook niet ontzien worden door de soldaten uit andere landen.

   Geliked door 1 persoon

   • milaK9 zegt:

    @Ron

    Die kant gaat het wel op.
    In Zaandam zag je daar een mooi voorproefje van.
    Niet die knakker die een glas vanaf zijn balkonnetje gooide of andere onruststokers werden opgepakt maar een Nederlandse jongen die er iets tegen wilde doen werd in de boeien geslagen.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    De beste .proef-af-schiet-personen zijn toch de ons onwelgevalligen in Brussel,, zeker als diverse landen-legers tegen elkaar worden opgehitst, en moeten ‘afschieten’.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Witte zakdoekjes graag.

  Geliked door 1 persoon

 7. Drs.P. zegt:

  Dit is regelrechte oorlog, afknallen die bruine hondsbrutale ratten!!!
  Blijkbaar moeten we over ons heen laten lopen van de “elite”??
  White lives matter too!!!

  Like

 8. Pieter zegt:

  Tja, als die kansloze paupers te lang gedoogd worden in je land krijg je dit. Eigen schuld.
  Jammer, Spanje vakantieland gaat ook ter ziele.
  Mandarinas…mandarinas…

  Like

 9. JHS zegt:

  Volgens mij een oud filmpje uit 2015

  Like

 10. carthago zegt:

  catalonie wordt het ook niet meer voor een vakantie vanwege de komende kokosnotenplaag.Het aantal vakantieadressen slinkt dramatisch,of anders maar met een bazooka op vakantie.Ook wel geinig, ipv op jacht in afrika ,nu samen met alex op kokosnoten jacht om de hoek.

  Like

 11. ieznogoedh zegt:

  Men heeft de Senegalese consul laten komen omn de zaak te kalmeren, maar dat is niet gelukt. Kennelijk lopen er in Spanje net zulke leeghoofden rond als in Nederland die de zaak volstrekt niet meer onder controle hebben en dan maar een consul uitnodigen om de zaak te sussen.
  Begrijpelijk dat dit uit het nieuws blijft hier. Immers, overduidelijk is te zien dat de autoriteiten absoluut niet opgewassen zijn tegen dit soort bendes. En dat zal in Duitsland en Nederland niet anders zijn, dus de bevolking moet vooral niet zien in welk gevaar ze zich elke dag weer bevinden. Het multicultie sprookje moet vooral leuk en gezellig blijven.
  Wat Senegalezen überhaupt in Spanje te zoeken hebben is me niet duidelijk. Voor zover mij bekend is er geen oorlog in dat apenland.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Ze kunnen net zo ver gaan als dat ze willen, ze hebben allang door dat de politie toch niks terug doet of gaat schieten zo als ze gewend zijn.
  Een vrijbrief om te rellen, stelen en slopen, en niemand die ze tegenhoud.
  Ze zijn hier veel te lief voor dat tuig.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ik snap Generaal Franco, steeds beter. De RODEN en de politieke-elite, vuile huichelaars, laten Spanje naar de kloten gaan. Maar ook de rest van Europa. En op het filmpje is de “dankbaarheid”, te zien van deze invasoren uit Afrika. Ik word weer een beetje misselijk….

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Rajoy houdt net als Rutte zijn poot stijf en wil niet samenwerken met een nieuwe jonge partij Podemos, terwijl de zelfde leugens verteld worden. Spanje is groot dus het nadeel hier is dat de gevestigde elitegraaiers nog groter in aantal is die op Rajoy en de PP stemmen, die willen hun luxe leventje en corruptie niet opgeven. Echter het gerecht is met een inhaalslag bezig, want de ene na de andere topfiguur, ambtenaar, exburgermeester of minister wordt opgepakt en gaat voor de bijl. Voor de gewone mens is dit een troost. Nu zijn ze met Bankia bezig waarvan voor de fusies er heel veel rommel hypotheken door zijn verkocht. De mensen zijn tot nu toe het geld kwijt maar het tij gaat keren want de eerste onderzoekresultaten zijn binnen en de eerste exbankdirecteur zit al in de cel. Een grote accountboekhouder van de PP was het zat, de heer Barcenas, had een dubbele agenda bijgehouden en deze openbaar gemaakt aan het OM. In de tijd dat het onderzoek zou starten hebben belangrijke figuren binnen die partij de harde schijven vernietigd, er bleef er nog een gespaard maar daar staat net niet die gegevens op die van uitermate belang zijn. Het is zo omvattend groot dat ze nog bezig zijn met onderzoek naar nevenlijnen binnen de regering zelf. Spanje begint zich klaar te maken voor een grote verandering, naar mijn mening in positieve zin.
   Er wordt dan ook gigantisch vele miljoenen onderschept en gevonden bij families, bedrijven, rekeningen overzee. Ken je toch wel die supermarkt wagentjes voor je boodschappen in te doen.
   Vorig jaar werd een hele rijke Chinees Ping Li opgepakt, had prima connecties en vrienden bij de regering, was vaak te zien met prominenten. Hij bevoorraadde bijna alle Chinese winkels, had wel 5 grote stores voor opslag. Bij de inval reden de inspecteurs 5 van die winkelwagentje volgeladen met gebonden bankbiljetten van 50-100-500 eur. en nog wat dozen vol die ze vonden met 10-en 20 eur.biljetten die nog geteld moesten worden. Dit was zwart geld met de handel verkregen en dat die handel loopt is onvoorstelbaar.
   Tot voor zover.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Tin BENIDORM waren enorm veel Chinese winkels, die zelfs op feest-en zondagen open waren, MET EIGEN CHINEES personeel!! Kwam dus GEEN Spanjaard aan te pas, WERKLOZEN!!?..Dus…. inkopen in China, verkopen in Spanje, ( alleen al) personeel uit China,…tel uit je winst. China is beslist geen communistisch land meer, ( ofschoon men nog altijd probeert die indruk te wekken via de massamedia?

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tom.
   Ken jij het boek “Voor wie de klok luidt.” van Ernest Hemmingway?
   Moet je lezen. Is geschreven op basis van zijn deelname aan de burgeroorlog in Spanje.
   Ze flikkerden (o.a) de linkse priesters toen levend in de ravijnen.

   Aardige bezigheid zo tussen het echte vechten door.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 17.08. uur. Beste Paul, dat heb ik inderdaad gelezen. Tevens het boek, van George Orwell, met de titel: “Afscheid van Catalonië”. Het boek “voor wie de klok luidt”, heb ik ook als film gezien. Zeer romantisch verfilmd, maar erg op de hand van de RODEN en de heidense Republiek. Ik bekijk nu de persoon van wijlen Generaal Franco heel anders. Hij heeft ervoor gezorgd, dat het communisme niet de baas was geworden over Spanje. Er is veel info hierover Paul, ik kan ook aanbevelen het boek van Beaver: “De strijd om Spanje”, tijdens de Burgeroorlog van juli 1936 t/m maart 1939.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tom.
    De film ken ik ook, maar inderdaad, erg geromantiseerd en volkomen bezijden de realiteit van en uit het boek.

    Hartelijk dank voor de info. Ik zal de boeken zeker lezen.

    Like

 14. Dan valt het bij ons nog wel gelukkig mee.

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Vandaag in Spanje !
  Morgen ook bij U voor de huisdeur !
  Dank de open grenzen !

  Like

 16. vanElleswijk zegt:

  dit is een filmpje van vorig jaar! GEEN nieuws dus

  Like

 17. Bas zegt:

  Het mag dan wel gedateerd nieuws zijn, de boodschap is duidelijk. Dit incident is een teken aan de wand.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Een neger viel uit het raam…

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Tussendoor dit, de Policia National is samen met de Guardia zeer streng aan het controleren. Vorige week een groepje moslims opgepakt die propaganda verspreidde, regelmatig worden misdadigers geschaduwd (Ierse, Engelse) die belangrijke sleutelrollen hebben in de cocehandel.
  Ook zijn onlangs twee of drie belangrijke leden van de Roze Panter, een Hongaarse (?) bende die door heel Europa juweliers hebben beroofd voor miljoenen. Ze gaan dan echt hardhandig te keer en het huis wordt echt gesloopt omdat geld, laatst nog 7 kluizen, onder de vloeren met beton erover, gevonden zijn in een huis. Deze week drie Jihadisten die al plannen klaar hadden liggen voor aanslagen. Ze staan dan op de gekste uren s,nacht en overdag met mitrailleurs op scherp te controleren op rotondes en uitvalwegen. En het is stoppen en de auto open. papieren etc. In 5 min. alles opgeruimd en ze staan op andere plekken. Soms ook op de landwegen tussen de citrusplantages, dat je ze helemaal niet ziet en ze trekken echt die spijkerketting over de straat, je moet door de sluis die ze maken. Ik vind het een heel veilig gevoel en daar kunnen ze in België en Nederland nog voorbeeld aan nemen.

  Like

 20. fleckie zegt:

  De Spanjaarden zullen het wel gaan voelen in derving van inkomsten uit het toerisme, zodoende’ alle hens aan dek’.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nee, al derde jaar op rij breekt Spanje met het tourisme alle records dankzij de crisis in het MO.
   dit jaar en de komende jaren zullen Spanje uit het dal trekken, maar eerst dat Rajoy verdwijt en de PP, hier hetzelfde verhaal als met Rutte en zijn bobo,s

   Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Nog even een toelichting op Fleckie, Rajoy trok de belangen van de Chinesen voor op de belangen van eigen volk (weer zoiets), wat gebeurde er?
  Rajoy gaf de Chinezen de eerste vijf jaar vrij spel en belastingvrij handelen, dus geen belasting afdracht. Het gevolg, heel veel Chinezen kregen de kans, schreven zich hier in en de handel kon beginnen, na 5 jaar sluiten de boel en elders opnieuw opstarten. En dat was tegen het zere been van de Spaanse Middenstand. Ook veel Chinezen die in Spanje zijn ingeschreven maar elders in Europa zaken doen, genieten het belastingvoordeel, sluiten de boel na 5 jaar en het spel begint opnieuw. Een door de overheid gecreërde carousel he.
  Maar het tij gaat keren. Ten voor en nadele, als het geld niet ten goede van het volk komt dan gaat het volk het halen, vandaar de bendes inbrekers, drugghandlel, goudhandel, stroomkabels enz,
  ten voordele, eindelijk komt het gerecht dus in actie en zijn grote schoonmaken bezig op alle fronten, nu nog eerlijk het geld zien te verdelen maar dat is een leerproces.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s