Brussels tentenkamp brengt politie op spoor van bende mensensmokkelaars

screenshot_4

De Brusselse federale gerechtelijke politie (FGP) heeft een criminele organisatie opgerold die zich bezighield met mensensmokkel. Zo zou de organisatie in de zomer van 2015, maar ook nadien, Irakese asielzoekers naar België gehaald hebben zodat ze hier politiek asiel konden aanvragen.

De organisatie bracht de asielzoekers over via lijnvluchten maar ook via de Balkan-route over de weg. Op 7 september werden tien personen opgepakt, van wie er vier onder aanhoudingsbevel werden geplaatst. Dat meldt de persdienst van de federale politie.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
nieuwsblad-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, België, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brussels tentenkamp brengt politie op spoor van bende mensensmokkelaars

 1. Komt allemaal zo dicht bij dat het echt eng begint te worden. Hoe ze ons daar tegen gaan beschermen hoorde je niets over in de troonrede. Het was echt een sprookje uit de Efteling.

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Mar de grootste mensensmokkelaars zullen ze nooit oppakken: de EU zelf, die besloten heeft dat tegen 2050 zo maar eventjes 60 miljoen mensen erbij moeten om het bevolkingsaantal op peil te houden. Wat spoken de ‘EU-vertegenwoordigingen’ in Bamako en Benghazi eigenlijk uit?

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  In dit bericht van Nieuwsblad.be wordt gezegd dat er waarschijnlijk een paar waren die aan smokkelorganisaties betaald hadden om hier te geraken.
  Weer zo,n verdraaid beeld van de Media. Namelijk de meeste gelukzoekers hebben betaald voor kaarten, routes, bootjes met oversteek, wachtpunten en benodigheden die geregeld moeten worden, paspoortvervalsingen en vele andere zaken.

  Like

 4. Pieter zegt:

  En wat is er met de Irakezen gebeurd die met valse papieren asiel hebben gevraagd in Belgie ?
  Vreemd dat zo’n bericht dan weer niet volledig is.
  Het zal toch niet zo zijn dat deze ‘zieligerds’ omdat ze erin gestonken zijn gewoon mogen blijven ?

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik wil de eerste onderzoeksrechter nog tegenkomen die dergelijk gespuis binnen de 24u van ons grondgebied verwijderd…
  In plaats van nu te starten met massaal af te voeren richting Afrikaans grondgebied laten ze zich zot draaien door die zwarte moslim in dat witte huis die rijp is voor het krankzinnigengesticht, die wilt (eist) dat er nog dit jaar 360.000 vreemdelingen binnengehaald worden en verdeeld worden over 50 landen?????
  Van wanneer heeft gespuis het alleenrecht om ons criminelen verplicht op te nemen?
  Nog dit jaar 360.000 vreemdelingen eruit “daar gaan wij voor” en het volgend jaar 360.000×4 = 1.440.000 vreemdelingen eruit dan pas zal er terug vrede en veiligheid weerkeren in Europa en Amerika.
  Dus wordt hopelijk Donald Trump verkozen tot president van de USA, met die man kan gesproken worden en hopelijk zetten ze die bitch clinton aan de toiletten in de metro ‘bij haar vriendjes’.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Manhattanistan: London, NYC, Paris Mayors Call for More Immigration in Response to U.S. Terror Attacks

  http://www.breitbart.com/big-government/2016/09/20/manhattanistan-london-nyc-paris-mayors-call-for-more-immigration-in-response-to-u-s-terror-attacks/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s