Donald Tusk: Mevrouw Merkel, u hebt de migratiechaos en de ISIS-aanslagen veroorzaakt!

screenshot_13

Angela Merkel en Donald Tusk

(Vertaling: E.J. Bron)

Een aanvulling op de EU-top in Bratislava – uit een artikel in de Britse “Express”.

Terwijl de overige leiders van de Europese Unie op de topontmoeting in Bratislava eenheid trachtten te veinzen, liet Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, een tirade tegen de Duitse bondskanselier los.

Tusk verklaarde dat het Merkel geweest zou zijn die voor de chaos in Midden-Europa verantwoordelijk zou zijn door met haar politiek van de open deuren de migratiecrisis veroorzaakt en daarmee indirect ook de terreuraanslagen van de “Islamitische Staat” in Parijs en Brussel mogelijk gemaakt zou hebben.

Tusk verweet Merkel dat haat “politieke correctheid” de oorzaak voor de vertraging bij het sluiten van de Europese grenzen in het jaar 2015 geweest zou zijn, waardoor het voor meer dan een miljoen migranten mogelijk werd gemaakt om ongehinderd Europa binnen te komen. Onder hen ook die ISIS-terroristen, die de aanslagen in Parijs en Brussel pleegden, die aan 130 respectievelijk 132 mensen het leven kostten.

Al in zijn inleidende boodschap had Tusk op de “chaos aan onze grenzen verleden jaar” gewezen. Een chaos, die door Merkel´s beslissing om de poorten van Duitsland voor Syrische “vluchtelingen” te openen nog verscherpt werd.

Tusk letterlijk: “De dagelijkse nieuwe beelden van honderdduizenden mensen die zich zonder enige controle vrij door Europa konden bewegen, zorgden bij veel Europeanen voor een gevoel van bedreiging. Het duurde veel te lang totdat er eindelijk maatregelen werden genomen om de situatie enigszins onder controle te krijgen. In plaats daarvan kregen de mensen maar al te vaak politiek correcte uitspraken te horen, volgens welke Europa geen vesting zou mogen zijn en open zou moeten blijven.”

Ook een EU-diplomaat bevestigde dat het woord “chaos” in het ontwerp van de tekst stond dat werd voorgelegd aan de nationale delegaties. Duitsland zou echter aanstoot aan het woord genomen hebben, zodat het uiteindelijk door het begrip “ongecontroleerde migratiestromen” werd vervangen.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Donald Tusk: Mevrouw Merkel, u hebt de migratiechaos en de ISIS-aanslagen veroorzaakt!

 1. Angie1968 zegt:

  Allemaal georkestreerd door de globalistische NWO, waar Ferkel Merkel een trekpop van is. Dit stasi-wijf heeft bewust aangestuurd op chaos en ondermijning van Duitsland en Europa om de EUdictatuur te versnellen. Ruecksichtslos. Dat zie je vooral aan het totale gebrek aan empathie voor de ellende die ze haar volk aandoet. Geen woord van compassie voor de slachtoffers van de terreurdaden. Walgelijk, zielloos, verderfelijk kutwijf.

  Liked by 2 people

 2. Ongelovige zegt:

  Donald Tusk and Donald Trump for presidents!

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja en Donald Duck ook natuurlijk! Nou tevreden?

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Dirk jan clements, Dagobert Duck (Donald Trump) zie ik feitelijk als een grootkapitalist die zijn ziel en zaligheid al jaren heeft verkocht aan Mammon, de afgod van het geld en daarom is hij ook zo gierig, vrekkig, hebzuchtig, egoïstisch, tiranniek en soms ook erg gemeen. Dat zijn geldpakhuis propvol met massa’s geld, zijn geluksdubbeltje en sprookjesachtige schatten in de vorm van goud, zilver, edelstenen etc. Dagobert totaal niet gelukkig maken bewijst dat hij constant wordt belaagd door vijanden als de Zware Jongens, Govert Goudglans, Rockerduck, Zwarte Magica, Venijn Mc Snekkie (moslimextremisten) etc. die hem willen beroven, overtroeven of bedriegen en daarbij geweld, list en oplichterij niet schuwen.
   Ook Dagobert, iets wat dus thans ook Angela Merkel en haar verwende nesten van linkse vrienden doen, kan vaak de verleiding niet weerstaan om anderen, waaronder zelfs zijn neven Donald Duck, Guus Geluk, Kwik, Kwak, Kwek, Oma Duck en Willie Wortel te chanteren, bedriegen, op te lichten en te vernederden alhoewel ze dat soms ook wel andersom doen en zelfs nog onder elkaar.
   Dat Dagobert ook niet altijd over voldoende mensen (eenden)kennis bezit (gelijk aan de linkse moslim-reetkussers in Europa!) bewijzen sommige verhalen waarin hij altijd het verkeerde personeel (gehersenspoelde linkse media) in dienst heeft. Zo had hij bewakers en veiligheidsagenten in dienst die alleen maar computerspelletjes deden of aan het luieren waren, slijmerige en vlijende reclamemakers die overal ja en amen op zeiden en gewoon nietsnutten waren, detectives die Zwarte Magica in de gaten moesten houden en zij zich alleen maar bezig hielden met tafeltennissen, eten, luieren en kranten lezen.
   Als extreem voorbeeld had hij laf, slap en onbetrouwbaar personeel, waaronder ook Donald Duck en Juffrouw Eugenia, in dienst die zich door twee nepovervallers (door Dagobert ingehuurde acteurs) braaf en vrijgevig lieten beroven en daarin opeens zo enthousiast te werk gingen alsof geld en bezit hen niets konden schelen, iets wat veel linkse collaborateurs ook weer doen naar de moslims!
   Nadat dit stomme rotpersoneel met hun akelige schapengezichten en meer op grote kinderen leken zich lieten kaalplukken probeerden ze zelfs het geld en geluksdubbeltje van Dagobert aan de “overvallers” te plegen en gingen zij er, na een zogenaamde brand, als kippen zonder kop vandoor!
   Ik kreeg toen na Dagobert (hij gedroeg zich gewoon als de jonge schaapsherder uit een fabel die constant vals alarm sloeg als er een wolf bij de schapen opdook) een gruwelijke hekel aan dit akelige personeel en ik gooide de strip waar het in stond jaren geleden mijn huis uit!
   En nog even op Dagobert terug te komen: hij is eveneens te vergelijken met de Vrouwe van Stavoren die geld, juwelen, goud en goed meer beminde dan een schip vol graan of als de rijke vrek die een goudklomp in de aarde begroef en er zich alleen maar aan verlustigde hoewel deze vrek er niet in kon zwemmen, gaten als een mol erin groef of in de lcht gooide om het op zijn kop te laten kletteren. Zou Dagobert namelijk een klomp goud op zijn hoofd krijgen dan hield hij hiermee alleen maar grote bulten aan over en naar ik wens gooien ze op de hoofden van Angela Merkel en de EU-politici enorme blokken gewapend beton!

   Like

 3. Feniks zegt:

  Too late, too little en niet meer geloofwaardig.
  Vermoedelijk gaan we meer van dit soort reacties krijgen van politici die hun baan op de tocht zien komen..

  Liked by 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Tja, wat moet je over Tusk zeggen? Dat wist hij allang, dus dit is achteraf geklets. Hij is toch niet helemaal debiel, en we gaan ervanuit dat hij een stel ontwikkelde hersens heeft, dat hij dit al niet eerder heeft genoteerd. Vandaar…dit is een veel te trage reactie op iets wat al veel eerder door bijna het hele volk van Europa gezien werd. En het ergste is dat hij, op een positie zit waar hij daar iets aan had kunnen doen, maar niet heeft gedaan. Dus…wat hebben we aan dit achteraf geklets, mijnheer Tusk? Niets!

  Liked by 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Juist, en was het nu maar zo dat Merkel de grenzen voor alleen Duitsland had opengezet maar nee de EU dwingt landen een quota opname op van deze ongecontroleerde instroom van criminelen, goudzoekers, lamstralen, verkrachters, parasieten en een Rutte en de zijne knikken ja en storten hun eigen land/volk met het grootste gemak van de wereld in de afgrond en roven zo nodig alles uit de knip van eigen volk voor de EU en Merkel haar waan ideeën. Dan het stuk onnozel Pechtold vandaag ook nog eens waar de kabouters vandaan moeten komen die de zorg moeten gaan betalen, nee het met miljarden tegelijk weg laten vloeien naar de EU, Griekenland, de grenzen open houden voor de parasieten en hun volledig onderhouden, het leeuwen deel van de Europese pensioenen mogen we betalen en ga zo maar door, daar zit het geld Pechtold en dat zijn geen sprookjes.

  Liked by 2 people

 6. Eric zegt:

  Tusk ziet zijn ambtstermijn als Europees president al aflopen en hij wilt opnieuw president van Polen worden. Vele Polen zijn tegen vreemdelingen, in casu moslims, vandaar zijn carrièregerichte kritiek op Merkel. Natuurlijk is die kritiek terecht, maar ze is opportunistisch en komt veel te laat. Had Tusk Merkel eerder op haar plaats gezet dan hadden er minder rampen plaatsgevonden. Ook Trage Tusk is als president verantwoordelijk voor de verkrachting van Europa !

  Liked by 1 persoon

 7. Pingback: Zeg maar niets meer… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 8. Mary zegt:

  Oh en by the way leuk toneelstukje van Tusk, het volk het idee geven dat er iemand binnen die EU iets gaat veranderen, stel je voor dat dit “uit de hand” gaat lopen en het volk werkelijk in opstand komt voordat ze hun plannen geheel kunnen uitvoeren, ondertussen gaat natuurlijk alles gewoon door zoals gepland door die smerige EU kliek.

  Like

 9. Jan zegt:

  A boat captain from Cameroon murdered six passengers crossing from Morocco to Spain because they were Christian, prosecutors claim.

  The Muslim man, identified in court documents as Alain N. B, blamed the Christians for rough seas, 29 survivors testified.

  He forced six men off the boat, sending them to certain death, it is claimed.

  The alleged killings happened on a crossing between Nador in northern Morocco and southern Spain in 2014, The Telegraph reports.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3799681/Muslim-migrant-boat-captain-threw-six-Christians-deaths-vessel-religion-goes-trial-murder.html

  Liked by 1 persoon

 10. Merkel met haar lokkende uitspraken, zal haar nog lang blijven achtervolgen vooral de aanslagen
  met al die slachtoffers. Je vraagt je af, of het niet allemaal anders had gekund.

  Like

 11. Jan zegt:

  ISIS has launched a new recruitment drive among unaccompanied youngsters in Germany’s refugee camps,[ ] as the group plots Paris-style carnage
  ……


  ..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3799915/ISIS-launched-new-recruitment-drive-unaccompanied-youngsters-Germany-s-refugee-camps-officials-warn-group-plots-Paris-style-carnage.html

  Like

  • Mirjam zegt:

   Stuur dit bericht naar de Tweede Kamer en met name Rutte, Samson, Pechtold, Roemer, Dijkstra en vooral naar Klaverblad en Denk. Misschien dat dit ze een beetje laat nadenken met hun plan om ‘kinder vluchtelingen’ een verblijfstatus te geven!

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Deze woorden hadden beter uit de mond van de heer Poetin kunnen komen, jammer, want dan was het meteen een statement geweest naar het hele Westen die Merkel steunde en naar Amerika die zegt hoe het spel gespeeld moet worden.

  Like

 13. Thomas zegt:

  Tusk waait gewoon met alle winden mee.

  http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-tusk-idUSKCN0SY2N020151109
  In dit artikel zegt hij:

  Do you want a Germany that is open, tolerant, compassionate, sympathizing with the weaker and the poorer, in other words the Germany of Angela Merkel, or a Germany which is closed, cold and ruthless? There is only one answer,” he added.

  Therefore, other European states should now show solidarity towards Germany “in these difficult and testing times”, he said.

  Hij stond volledig achter Merkel, hij wilde geen Duitsland dat gesloten en koud was. Hij wilde de solidariteit van andere landen met Duitsland., dat betekent ze volstoppen met de kolonisten.

  Tusk is gewoon een januskop, hij lult wat voor hem het beste uitkomt.

  Like

 14. Ron zegt:

  Tusk is naar mijn idee onbetrouwbaar en staat niet aan de kant van het volk maar stiekem aan de kant van de EU elite. Hij probeert nu even de populaire jongen uit te hangen en manipuleert hiermee de bevolking.
  Zie het volgende bericht van 17 september:

  Tusk backs federal EU dream with ANOTHER European superstate plan
  http://www.express.co.uk/news/world/711534/Donald-Tusk-EU-superstate-federal-plan-Bratislava-agreement

  Like

 15. Jan zegt:

  Hetze door Heike Radvan van het ‘Bureau voor Gender en Rechtsextremisme’, afkomstig van de Amadeu-Antonio tegen iedereen die hun ideologie niet deelt: Zo herkent u een rechtsextreem gezin.

  In dem Artikel wird vor „rechten Eltern“ und deren Kindern in Kitas gewarnt. Die Erkennungsmerkmale der Rechtsextremen: „Unauffällig, blond, nett, engagiert“.
  Wie erkennt man eine „rechte Familie“?

  „Erstmal sind sie nett und engagiert“, , beschreibt Michaela Köttig, Soziologin und Rechtsextremismus-Forscherin an der Frankfurt University of Applied Sciences, die Merkmale angeblicher rechter Familien.

  Der gesamte Bericht über die „Gefahr von rechts“ wird von Illustrationen von blonden Frauen und Mädchen begleitet.
  Merkmale der „rechten“ Kinder: „Gehorsam und still mit Zöpfen und Röcken“

  ….
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/so-erkennen-sie-eine-nazi-familie-blond-nett-unauffaellig-antideutscher-rassismus-in-apothekenblatt-a1937215.html?fb=1

  Nazi’s volgens Heike Radvan:

  Like

  • Ron zegt:

   Zoiets hadden we vroeger in de jaren dertig ook, maar dan over joden. Ook met foto’s en tekeningen en al.

   Die mevrouw Heike Radvan laat precies zien dat ze in de tijd van Nazi Duitsland een goede hulp van Goebbels had kunnen zijn.
   Een echte Nazi dus.

   Goed dat je dit gevonden hebt.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Wederom ‘achterlijke’ propaganda. Dat die mensen niet doorhebben hoe ongelooflijk belachelijk ze zichzelf maken.

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Wat een huichelaar, die Tusk. Die man lult uit zijn nek, hij weet verdomde goed dat het niet alleen Merkel was,die deze invasie op touw heeft gezet. Neen, aan de basis van dit verraad liggen 2 gebeurtenissen uit het verleden; namelijk: het “Coudenhoven-Kalergiplan”, uit de jaren ’20 van de vorige eeuw, en “de Resolutie van Straatsburg”, uit 1975. Met de RODEN voorop, maar ook gesteund door de laffe politici van liberale, en christendemocratische snit. Zo steekt dat in elkaar. Tusk is een praatjesmaker.

  Like

 17. Ongelovige zegt:

  Hahaha! Die Amadeo stichting is wel zo mogelijk nog linkser als de paus…

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Had de EU of de Europese RAad haar geen halt kunnen toeroepen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s