Europa moet zich aanpassen aan de islam, Europa verliest de strijd tegen de islam

screenshot_9

(Door: Juliaan van Acker)

‘De term islamofobie is uitgevonden om alle kritiek op de islam als racistisch af te doen’

Gejoel in de zaal is verzekerd als Pierre Manent, een Franse politicoloog en directeur van de École des Hautes Études en Sciences Sociales te Parijs, als spreker wordt uitgenodigd. Hij verdedigt namelijk de stelling dat Europa zich moet aanpassen aan de moslims. Zijn argumenten zijn ten eerste dat de moslims te talrijk zijn en ten tweede dat destijds aan de immigranten niet werd gevraagd zich aan te passen aan onze normen en waarden. Dit laatste argument kan meteen van tafel worden geveegd, want het is een stilzwijgende vanzelfsprekendheid dat immigranten zich aanpassen aan het gastland. Toch is het zinvol zijn opvattingen nader te bestuderen. Manent geeft namelijk precies aan waarom Europa de strijd tegen de islam aan het verliezen is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Europa moet zich aanpassen aan de islam, Europa verliest de strijd tegen de islam

 1. Ja, als ik onze regeringsleiders hoor ben ik bang dat Europa de strijdt verliest tegen de islam.
  Jammer, ze zijn te weekhartig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee Marian.

   Het zal nog veel erger moeten worden alvorens wij de islam zullen vernietigen.
   Al dat kortzichtig gezever van die zogenaamde allesweters over strijd aan het verliezen en we zijn al verloren help!!!… betekent alleen dat ze ver buiten de realiteit staan.

   Typische laffe wegkijkers die intellectuele mongolen!

   Like

 2. Steven zegt:

  Europa moet zich aanpassen aan de islam, Europa verliest de strijd tegen de islam.
  – Tja…als je er WEINIG tegen doet en alleen maar de eigen bevolking in het gareel probeert te houden omdat die er wél wat aan wil doen..dan ga je zeker de strijd verliezen.
  Maar door al die zielige zwevers in Brussel en de USA gaan straks de atoombommen weer vliegen!

  Like

 3. Jean zegt:

  Wij zullen ons NOOIT OF TE NIMMER aanpassen aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam, wij beschermen en respecteren onze kinderen en vrouwen en wij walgen van die barbaarse smeerlapperij.
  <uitroeien die rotzooi in onze westerse wereld is een verplichting t.o. onze kinderen en kleinkinderen.
  Nog maar een kopvod of baardlul zien en mijn bloeddruk stijgt spectaculair, nooit wil ik contact met die barbarij, nooit en nergens.

  Like

 4. Steven zegt:

  ..En ik heb nou echt géén flauw benul wat er nou achter die zelfvernietigingsdrang schuil gaat…

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wij moeten DOOD, klaar.
   En hoe pakt je dat het beste aan?
   Door een stel freaks los te laten op de bevolking.
   Probleem opgelost.

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Nog even wat ongeciviliseerden binnenlaten, totdat het genoeg is, ( het teveel ook in Afrikaanse volkeren ‘verzamelen op het Europees continent, …..(. Europeanen zijn immers eigenlijk te ver doorgeschoten in ‘ontwikkeling’) ( begrip betr.reilen en zeilen van multinationals, …o.a. Vaticaan en consorten, … ..de RIJKEN..der aarde, en hoe ze allemaal VIA, VIA aan hun rijkdom geraken, …dus, weg met die hele troep, dan kunnen ze weer opnieuw hun ( fascisme, en leugens aan de’overgeblevenen’? rond gaan strooien, en…begint alles van voren af aan, (via de FIRMA leugens, bedrog, vernietiging., en verzameling van KOSTBARE objecten, opgeslagen in een duurzaam illuster gebouw.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Zo word een schoen eruit !

  Like

  • elisah zegt:

   Dit soort filmpjes zouden verplicht door iedereen gezien moeten worden, speciaal die mensen die nog in de ontkenningsfase zitten, dan zijn ze onmiddellijk genezen van hun linkse waanideeën.
   De godsdienstwaanzinnige racisten die je voorbij ziet komen, zouden als staatsgevaarlijke, racistische, criminele opruiers én uitlokkers van een godsdienstoorlog betitelt moeten worden. Ze moeten onmiddellijk vastgezet én vervolgens uitgezet worden, als dat nu nog steeds niet mogelijk is, dan moeten er met spoed wetten gemaakt worden die accuraat optreden tegen deze staatsgevaarlijke/vijandige criminelen mogelijk maakt.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, die zwarte apen zijn het allerergst.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Politici en de media zijn de grootste landverraders en volksverlakkers !!
  En het merendeel van het volk is te stom omdat te begrijpen, hetgeen we de as. verkiezingen weer zullen merken !!

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 17.10. uur. Mee eens, koddebeier. Het stomme volk, geheel gehersenspoeld door de rode media, en het rode stasijournaal, geloven al deze leugens, die links en de politiek-correcte partijen hen wijsmaken. Domheid bestaat echt!

   Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik ben niet van plan mij ooit aan wat voor geloof dan ook aan te passen! Het gaat er bij mij nu eenmaal niet in, dat er hierna nog iets is. Ik leef met de volle overtuiging dat dit, het leven nu, het cadeautje is en dat je daar zoveel mogelijk van moet maken. Dat wij bovendien, ontzettend goed voor onze schitterende planeet moeder aarde zouden moeten zorgen. Daarnaast heb ik één leefregel; doe een ander niet wat u niet wilt dat u geschiedt. Makkelijker kun je het volgens mij niet maken, moeilijker, door allerlei onzin uit het jaar kruik na te streven, blijkbaar wel.

  Daarnaast zie ik islam ook niet als religie, maar als dodencultus; voor hun is het leven hier is totaal niet belangrijk, het paradijs wacht? Ik denk dat ze vreselijk op de platte bakkes gaan, maar ja…

  Liked by 2 people

 8. Mary zegt:

  Het volk gaat zich verzetten, zolang een EU, Merkel, Rutte de schijn nog enigzins op kunnen houden en zo het volk “stil” kunnen houden gaan ze gewoon door met de door hun gewenste instroom. Het moment dat het Europese volk in opstand komt en de Islam aan gaat vallen zijn ze toch heel duidelijk in de minderheid en wordt het een ander verhaal. Ook wereldwijd zijn ze in de minderheid, wij hebben heel veel last van groeperingen in ons land, nu andersom, ze krijgen de totale bevolking over zich heen met dezelfde agressie, hm ik wil wel eens zien wat er dan gebeurt. Het blijven sussen van die bevolking of ze te beschuldigen van racist, nazi en allerlei andere onzin, geeft ze de tijd zo veel mogelijk van dat volk binnen te halen, liefst zo stil mogelijk. Het moment dat de bevolking massaal in opstand komt hebben ze een probleem. Nu nog wel.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Ik moet het niet te lang op mij laten inwerken, dat de mogelijkheid bestaat dat ik en vele andere senioren, de Hel op aarde nog zullen gaan meemaken. Ons leven hard gewerkt, en vervolgens dit toekomstperspectief ! Begrijpelijkerwijs dat vele jonge gezinnen geen kinderen meer nemen, of 1 of 2 kinderen hooguit. Dit in tegenstelling tot de Islamitische import. Ze noemen hun gezin een klein gezinnetje als ze 4 kinderen hebben. Meestal zijn het er tussen de 6 en 12 kinderen. Ook vanaf dat standpunt bezien zit het helemaal niet lekker. En dan de omgedraaide wereld dat u en ik zich dienen aan de passen aan die Sharia Arabieren, gedwongen door Brussel en alle soorten van overheden. Ja, het is al zo erg, dat diegene die protesteert alras door de politie opgepakt word. Zoals die protesterende pastoor die ruw aangepakt werd door de politie, of zoals die protesterende Amsterdammer op de Dam in Amsterdam, die zich bij de politie beklaagde over die onbeschofte Moslims op de Dam. En zo zullen er nog velen zijn die wegens hun protest door Justitie aangepakt worden. Inderdaad, met recht kunnen we zeggen; Die goeie ouwe tijd van de jaren 50 en 60 !

  Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   “Ja, het is al zo erg, dat diegene die protesteert alras door de politie opgepakt word.”

   Daar heb je gelijk in.
   Onder iets oudere agenten begint het wel behoorlijk te jeuken heb ik wel eens gehoord.
   Die oudere agenten kunnen bijvoorbeeld een paar rattenstreken organiseren, via-via eens organiseren dat die meerdere van wie ze de misselijkmakende orders krijgen eens een huis- of tuinbezoekje van wat tuig uit AZC’s krijgen of andere ongemakken, lekke banden bijvoorbeeld. Vervolgens is de baas van de baas aan de beurt als die ook policor is.
   Ofwel ondermijning naar boven gericht tegen policor bazen. Een beetje laat of laks reageren als de policor burgermeester of baas belt. Kleine sabotage acties naar boven toe. Als er veel van dat soort bazen uiteindelijk van ellende vertrekken zit de politiek uiteindelijk met de handen in het haar wegens geen vervanging. Actief en passief verzet dus.

   Die agenten kunnen natuurlijk ook niet in verzet komen en lekker fout bezig blijven en de vijand helpen als hun voorgangers in WO2. Die keuze daar zijn ze vrij in en is aan hen. We zullen het zien.

   Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  ‘We zullen ons moeten aanpassen aan de islam of we nu willen of niet”
  Nou………dacht het niet!
  Het moet Gvd niet gekker worden hier in deze bananenrepubliek
  Doe effe normaal man……….!

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Als je het ergens vandaan had gehaald, dan had ik ’t geopend om het te lezen.
   Maar niet van smoelenboek afkomstig.
   Oprotten met dat smoelenboek. Je komt er nog wel achter.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Ik ben ook absoluut niet geneigd op op FB en consorten pagina’s te klikken. Met een beetje pech wordt je overladen door allerlei “Ads” die je van ze leven niet meer van je computer verwijderd krijgt… Je hele privé op straat! Brrr., eng, ding…

    Like

 11. delamontagne zegt:

  De Paus doet ook zijn best om er aan mee te werken met zijn ONNOZELHEID……….
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  DE ZUS VAN PATER ‘HAMEL’, DE DOOR DE MOSLIMS ONTHOOFDE PATER, roept op tot eenheid tussen Christenen en moslims:”De moordenaars werden gemanipuleerd”.

  Roselyne Hamel, 73 jaar oud, werd door haar zus en een neef begeleid bij een ontmoeting met de Paus in het Vaticaan.
  Er waren ook 80 andere pelgrims uit het diocees Rouaan bij hen.

  Paus Franciscus celebreerde een Mis voor de vermoorde priester van 85 jaar die door twee “jeugdigen” van 19 jaar oud werd vermoord een die zich op de Islamitische Staat beriepen.
  Dit gebeurde op 26 Juli in zijn Kerk
  Saint-Étienne du Rouvray (Seine-Maritime)
  <>

  Zij gaf een boodschap af van Vrede en eenheid onder alle gelovigen, of dit nu moslims of Christenen zijn.
  ZONDER HAAT VOOR ZIJN MOORDENAARS: die werden gemanipuleerd door anderen die zelf hun geloof, hun ideologie verraden.
  Roselyne Hamel herinnerde er aan dat haar broer een vriend van de moslims was, een vriend van de moslimgemeenschap terzijde van zijn Parochie.
  Zij hoopte dat de moslims doorgaan met samengaan met Christenen in gebed, dat hun moskeeën ook voor Christenen open zullen staan zoals onze Kerken openstaan voor hen.

  SOURCE:
  http://lesobservateurs.ch/2016/09/15/soeur-pere-hamel-egorge-islamistes-appelle-a-lunite-entre-chretiens-musulmans-tueurs-ont-ete-manipules/

  OPMERKING VAN DE schrijver artikel, Christian Hofer:
  “En kijk eens hoe ondertussen de moslims ons beschouwen
  Ik hoef de lezers niet te vertellen dat dit een bloedbad voor de Christenen gaat worden wier naïviteit aan idioterie grenst…………………”

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Zeker de islam is een ramp, maar de NSB, die de islam hierheen haalt is nog veel erger.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Dat akelige moslimzwijn van een Pierre Manent gaat toch niet WERKELIJK denken dat talloze EU- en islamhatende Europeanen zich gaan aanpassen aan de islam? Recht geleden kwam ik erachter dat zelfs de moslims en ook talloze asielzoekers elkaar onderling zo verafschuwen dat ze elkaar de hersenen inslaan en er zijn ook talloze moslimjongeren die zich van de islam afkeren door alcohol te gaan drinken, varkensvlees eten, niet meer naar een moskee gaan en natuurlijk eveneens gaan spelen met laptops en iPad’s. Blijkbaar hebben veel van deze jongeren (hopelijk) eveneens hun buik vol van de opdringerige en gehate islam die zo onderling verdeeld is dat ze in geen 1.000.000 jaar de autochtoonse Europeanen kunnen dwingen om moslims te gaan worden daar ze allang zichzelf vernietigen!
  En wacht maar eens tot Pierre Manent een stel ISIS-terroristen ontmoet voor wij hij slijmerig gaat knielen, al zijn geld en kleren afstaat en uitroept dat hij zich tot de islam bekeerd heeft! Deze terroristen zullen hem gewoon eveneens als een laffe hond of varken zien die ze alsnog gaan afmaken, gelijk aan de bedreigingen die ISIS weer uit naar de EU in Brussel! ISIS ziet namelijk de hielen-likkende EU-leiders totaal NIET als bondgenoten maar als ongelovigen met wie ze geen vriendschap willen en als er hier weer een aanslag komt door het islamtuig dan zullen hier vast in europa tientallen, zo niet honderden, moskeeën en azc’s in vlammen opgaan!

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Tuurlijk komt SSamson niet met werkloosheidscijfers/aantallen van “immigranten”!! Zo’n 70% hangt aan het UitkeringsInfuus!! En nog zijn er niet voldoende opvreters, nee, er kunnen nog meer bij!! Van mij mogen ze een flinke keppel op zijn tronie plakken met 2 componentenlijm!! Bah, wat een landverrader!!

  Like

 15. jackholland zegt:

  Moslims komen naar westerse niet-moslimlanden omdat het in de moslimlanden waar ze vandaan komen een grote rotzooi is.
  Waarom is het daar 1 grote rotzooi ? Niet vanwege klimaat, niet vanwege grondstoffen,niet vanwege geografische ligging maar alleen vanwege een maatschappij met bijbehorende cultuur en gebruiken die leven volgens de regels van de achterlijke islam.
  Waarom komen veel immigranten hier in nederland niet aan de bak?
  Niet vanwege opleiding,skills gezondheid maar wederom omdat de achterlijke islam deze mensen beperkt om mee te doen in de westerse cultuur en gebruiken.
  Wat willen de allochtonen . Welvaart en sociale zekerheid van een westers land maar leven als een moslim .
  Dit gaat niet samen .
  Als je de moslims in nederland hun ziin blijft geven dan vervalt nederland naar een welvaarts en sociale zekerheids niveau als dat van een moslimland .
  En kunnen de volgende generaties van onze moslim immigranten wederom gaan emigreren naar een land dat niet is aangetast door islam om dit land vervolgens ook weer kapot te maken door vast te houden aan islamgebruiken en cultuur.
  Oplossing :verplichte voorlichting over islam door objectieve leerkrachten aan moslims en niet moslims .En niet alleen de mooie sprookjes laten vertellen door 1 of andere imam die niet tegen kritiek kan.Heel de wereld gaat kapot aan onzin die 800 jaar geleden is verzonnen door een geesteszieke pedofiel.

  Like

 16. Jan zegt:

  Bint’s urine is dirtier than boy’s urine – pislamic logic

  Like

 17. Jan zegt:

  Moslimse tandheelkunde

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s