ISIS uit nieuwe dreigementen tegen Brussel

screenshot_10

Terreurorganisatie Islamitische Staat heeft nieuwe bedreigingen aan Brussel geuit. Het deed dat via de berichtendienst Telegram, meldt jihadexpert Pieter Van Ostaeyen op Twitter.

The Islamic State on Telegram: explosions in Raqqa and Mosul will be repeated in Brussels #Belgium threatened again … pic.twitter.com/oQN4OcyaTG — Pieter Van Ostaeyen(@ p_vanostaeyen) 20/09/16 02:00

“Hoe zoet is het bloed van een Belgische ongelovige”, staat er onder meer te lezen. “Europa is niet in staat om onze aanslagen te stoppen. We worden gedreven door ons geloof, dus verwacht er meer.” En nog: “Bombardeer Mosul en we zullen de score vereffenen in Brussel.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
demorgen-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Brussel, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op ISIS uit nieuwe dreigementen tegen Brussel

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Het wordt volgens mij de hoogste tijd om de islam uit Europa te gooien.
  Waar het ISIS om te doen is geldt in principe voor elke moslim.
  De islam zal de wereld domineren. Er is oorlog zolang er nog ongelovigen zijn.
  Hoe naïef moet je dan je landen vol blijven pompen met meer moslims als je weet dat je dit allemaal te wachten staat?

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Linkse mensen hebben nog liever een beetje oorlog dan verveling en een saai bestaan.

   Like

  • Steven zegt:

   Hoe moet dat aangepakt worden dan?
   Elke burger die straks in opstand komt tegen die mossels wordt dadelijk door eigen leger afgeknalt om een statement te maken en mensen bang te maken hiermee door te gaan.
   Als er 3000 Africanen komen staan er 20 agenten met gummiknuppels die uiteindelijk moet rennen voor hun leven…want ze mogen niks doen.
   Die geitenwollensokken moeten eerst weg gewerkt worden voordat we uberhaupt nog een kans maken die haatbaarden weg te krijgen.
   Gaan we straks weer massaal op SAMSON stemmen…ga dan maar vast je grafkransje bestellen!

   Like

   • Ron zegt:

    Grotendeels met u eens.
    Over dat afknallen door het eigen leger, lees ook eens wat berichten op fenixx.org , bijvoorbeeld:
    https://fenixx.org/2016/09/21/wat-je-wist-wat-ging-komen/
    In de commentaren heeft onder andere “duchesne” enige bruikbare tips.
    Verder verwacht ik niet dat het eigen leger hiervoor gebruikt wordt, maar het zogenaamde EU leger dat Junker wil oprichten. Dus Roemenen komen bijvoorbeeld ons afknallen en omgekeerd.
    Gebruik veel fantasie. Er is wel degelijk wat te doen, maar het werkt mogelijk niet meteen en gaat veel slachtoffers kosten, want kogels van een leger kan niemand zomaar stoppen.
    Kijk ook naar chemische en biologische oorlogsvoering. Een scherpe boobytrap met gif of vieze bacteriën eraan kan een vijandige soldaat lange tijd ziek maken of uitschakelen. Verder kun je met oud vuurwerk veel bereiken, niet vanwege de knal, maar vanwege de mogelijkheid om bepaalde stoffen te verspreiden.
    In het geval van jihadisten kan de haram varkensvetgranaat handig zijn gemaakt van reuzel met vuurwerk erin. Of een lekkere varkensleverworst van de Hema met een paar rotjes erin.
    Gewoon goed de fantasie gebruiken.

    Like

 3. Republikein zegt:

  De overheid zal religieuze organisaties harder moeten aanpakken?
  ‘Ja, ik denk dat dat onvermijdelijk is. Volgens IS kan je niet tegelijkertijd moslim zijn en verdediger zijn van westerse vrijheden. In de praktijk kan dat wel. Maar dan moeten we die individuele vrijheid van moslims wel garanderen.’

  De Koning zei in zijn troonrede dat mensen die in Nederland een toekomst willen opbouwen zich moeten verbinden met ‘onze manier van leven’. Wat bedoelt het kabinet daarmee?
  Grinnikend: ‘Dat heeft de Koning mooi gezegd. Daar bedoelen we de democratische rechtsstaat mee. En de vrijheid om te zeggen wat je wil, te geloven wat je wil, relaties te hebben met wie je wil, te trouwen met wie je wil. Maar dat recht is wederkerig. Het betekent dat je anderen ook die vrijheid moet gunnen. Onze manier van leven betekent dat de één in een kaftan kan rondlopen en de ander een glas wijn kan drinken op het terras. Dat je ook accepteert dat er demonstraties worden gehouden waar je het niet mee eens bent.’
  https://www.vn.nl/lodewijk-asscher-prinsjesdag/
  Is die vent gek?
  Nee, natuurlijk niet!

  Like

 4. Jade zegt:

  Toe maar jongens, hier moeten jullie zijn:
  Wiertzstraat 60, 1047 Brussel

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  En nog maar een keer: ISIS = NAVO = CIA = USA = NATO = NWO = trekpoppen Brussel!!!
  Dus U weet nu wie U bedreigt, dat is de gore smerige rattencabal die we overheid noemen!!
  Altijd burger slachtoffers, nooit de overheid, dus allemaal duidelijk, er worden weer false flag evenementen voorbereid door uw fijne overheidsratten!!!
  Verdeel en heers en maak de bevolking bang, dan heb je macht over ze, met dank aan Brussen, Berlijn, parijs en fucking den Haag!!!.

  Liked by 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 17.22. uur. U trekt de juiste conclusies. Dat hele smerige politieke tuig, van “links tot rechts”, werkt inderdaad mee aan de zwijnerij die U noemt! Buiten de PVV, natuurlijk.

   Like

 6. Hendrik zegt:

  Napalm op Raqqa

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Alweer Brussel ? Die aanslagen worden altijd gepleegd in Frankrijk, Duitsland en Belgie. Het lijkt wel dat ISIS de pik heeft op deze drie landen. Nederland blijft altijd maar verschoond, maar voor hoelang blijft dit nog mooi staan !

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  Deze fucking bende wil chaos! en dan bedoel echt chaos!
  Als ze ons op de knietjes hebben en zo bang en murw gemaakt hebben dan treedt
  agenda 21 echt in werking!
  1 wereldreligie (raden maar)
  1 monetair stelsel
  1 grote wereldleider
  We hebben het beste kabinet ooit , sinds de tweede wereldoorlog zei .
  Pinok ….met droge ogen.
  Je zou m toch doodknuppelen……..serieus!

  Liked by 1 persoon

 9. Als ze eerder naar Geert hadden geluisterd, was het toch allemaal niet zo makkelijk gegaan met gesloten grenzen. Wie weet hoeveel er wel niet zijn binnengekomen.

  Like

 10. fleckie zegt:

  ……….IRAN..BOUWT…KERNCENTRALE……………NW.Isr.Weekblad 16.9.2016. ……………IRAN is met Russische hulp begonnen met de bouw van een kerncentrale. In juli 2015 sloot de republiek nog een kernverdag met RUSLAND, AMERIKA, ENGELAND, FRANKRIJK, DUITSLANS en CHINa,: het beperken en monitoren van haar kernprogramma in ruil voor het opheffen van internationale sancties tegen het land. In totaal komen er 2 kerncentrales, die over een jaar of tien in bedrijf moeten zijn. ..Samen met de al werkende kerncentrale in Bushehr beschikt IRAN dan over 3 kerncentrales. Alles verloopt volgens het nucleaire NON- proliferatieverdrag en wordt in de gaten gehouden door het internationaal Atoomagentschap., meldt de Iraanse topfunctionaris voor nucleaire aangelegenheden. …..Iran VERWERPT beschuldigingen dat het stiekum een kernwapenprogramma nastreeft. Ook de westerse landen zien geen gevaar, omdat de Russen de brandstof leveren en de gebruikte brandstof-die gebruikt kan worden om met ..plutonium verrijkte wapens te maken–zelf..weer afvoeren. Op de Israelische tv-zender ..CHANNEL 2 ..vertelde de Democratische presidentskandidaat…HILARY CLINTON onlangs dat Iran in 2015 ‘ nog maar enkele weken’ nodig zou hebben om een kernbom te kunnen maken, maar dat de nucleaire deal dit voorkwam en Israel dus veiliger maakte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s