Rusland is geen bedreiging voor Europa, maar de islam wel!

screenshot_3

(Door: “Balkanske priče”)

Rusland en Poetin worden als onze vijanden afgeschilderd. President Poetin en tal van andere hoge Russische officials benadrukken al jaren het liefst een vreedzame en vruchtbare samenwerking met Europa aan te gaan en samen het voormalige Oostblok op te bouwen, wat voor alle partijen zeer lucratief zou zijn. Die oproepen waren echter preken voor de doven, want Rusland zou en moest nu eenmaal weer de vijand worden, zo had de elite in Washington en Brussel besloten. Rusland wilde ook lid worden van de EU, maar dit werd geweigerd door de VS en Duitsland. Rusland werd niet als EU-lid geaccepteerd, want zonder Rusland heeft Duitsland overwicht in de EU. Als Rusland was aanvaard, zouden niet alleen de Duitsers hun invloed en dominantie hebben verloren, maar ook de VS. Het is absoluut duidelijk; de VS en Duitsland willen Rusland laten terugkeren naar de vazalstaten-status van de jaren 1990. Ze willen geen normale relatie…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, EUSSR, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Poetin, Rotzakken, Rusland, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Westen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Rusland is geen bedreiging voor Europa, maar de islam wel!

 1. Het zijn alleen maar machtsspelletjes van de VS om Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. hans zegt:

  Hele goede samenvatting van wat er momenteel speelt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het eens met dit artikel.

  Geliked door 1 persoon

 4. sjuad kirosati zegt:

  De islam.
  Volgens Openbaringen gaat het komende jaar de fik in de islam,, Erdogan heeft het vuurtje nog eens goed opgepookt,, wat hem letterlijk en figuurlijk de kop gaat kostten als de moslim wereld een diep stilzwijgen zal brengen.
  Immers zal blijken dat allah helemaal niks steunt,,,

  Geliked door 2 people

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ongelovige zegt:

  Rusland is, verrassend genoeg, rechts geworden. Zolang de VS, de EU, en vooral Duitsland links blijven, zit er geen toenadering in.

  Geliked door 2 people

  • “verrassend genoeg” is wel de goede benaming, ja. Nu U dat zo uitdrukt, wil ik wel bekennen, dat ik er dientengevolge vooralsnog met argusogen tegenaan zit te kijken.
   Iets in het kader van “Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken.”
   Het zal dan allemaal wel, al blijf ik, wat dat betreft op het standpunt staan: Benader Rusland welwillend, knoop er de noodzakelijke banden mee aan, maar maak de toenadering niet té innig en vooral: Blijf op je qui vive en als staat jezèlf!
   Met inlijving bij de zoveelste grootmacht schieten we ook niet op!

   Like

 7. fransdewit zegt:

  We zijn al jaren belazert, zo ook tegen Jan Maat, Pim Fortuyn & nu Geert Wilders

  Geliked door 1 persoon

 8. joopklepzeiker zegt:

  The US is planning to sell 153 M1A2 Abrams Main Battle Tank to Saudi Arabia.

  The Senate on Wednesday will vote on a joint resolution blocking a $1.15 billion sale of as many as 153 tanks, hundreds of machine guns and additional military equipment to Saudi Arabia, over objections by Republican Senators Rand Paul and Mike Lee and Democratic Senators Chris Murphy and Al Franken to the Kingdom’s handling of the Yemen situation. Senators Paul and Murphy said they think the US needs to rethink its “automatic support” for the Saudis, Reuters reported.

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/senate-may-block-1-15-billion-arms-sale-to-saudis/2016/09/21/

  Geliked door 1 persoon

 9. Taljaard zegt:

  Putin is geen engel.
  Hij heeft voor zichzelf in de loop der jaren een machtspositie opgebouwd die aan Stalin en de tsaren herinnert en deze macht gebruikt om er schatrijk mee te worden. Maar wat hem van Stalin en de tsaren onderscheidt is dat hij deze macht niet heeft vergaard, en ook niet behoudt, door middel van terreur, massale onderdrukking en een groot staatsrepressie-apparaat.
  En het valt niet te ontkennen dat de gemiddelde Rus het beter heeft en ook meer vrijheid heeft dan ooit tevoren in de hele geschiedenis. Tevens valt het niet te ontkennen dat, hoewel hij en zijn slippendragers stevig van hun positie profiteren, hij bij dit alles in de eerste plaats het belang van het volk en het land voorop stelt.

  Het grootste dilemma waar Rusland zich voor ziet geplaatst is dat een invoering van een democratie naar Westers model het land uitlevert aan de multinationals en de NWO, zoals dat in de jaren `90 ook het geval was. Dit feit genereert een catch 22-situatie, d.w.z. dat de Russische onafhankelijkheid en soevereiniteit slechts kan worden gehandhaafd middels een autoritair en ondemocratische bestuur.
  En een dergelijk bestuur genereert op haar beurt weer een wijdverbreide en nagenoeg onuitroeibare corruptie en een logge burocratie, waarbij het parlement in feite een lachertje is en de Putin-media, de Russische MSM, zich schuldig maken aan een minstens net zo grote desinformatie als de MSM in Europa en de VS.

  De houdbaarheid van een dergelijk bestuur is twijfelachtig, te meer daar Putin het eeuwige leven niet heeft en ook bepaald niet onfeilbaar is. Maar het alternatief is dat Rusland zich aan de NWO moet onderwerpen. En daarmee dus ook aan de globalistische aspiraties van de VS.
  Kortom; You’re damned if you do, and you’re damned if you don’t.
  Waarbij dan wel moet worden geconstateerd dat de lijn die Putin heeft gevolgd Rusland welvarender, intern stabieler en vrijer heeft gemaakt dan ooit tevoren. Dat is dan ook zijn sterkste troef, waarop zijn populariteit is gevestigd. De laatste jaren heeft men daarom vanuit Washington en Brussel dan ook getracht om Rusland economisch te ondermijnen, o.a. door de olieprijs op een zeer laag peil te brengen. Waarbij men echter over het hoofd ziet Rusland over genoeg middelen beschikt om zelfvoorzienend te zijn, zoals de USSR dat eigenlijk ook was, en de Russen zich hierdoor niet van Putin gaan afkeren, maar integendeel de hakken in het zand zetten en zich nog meer aan Putin verbinden. Daar komt nog bij dat de Russische relaties met de economische grootmacht China goed zijn.

  De Westerse elites zouden er goed aan doen om de Russische geschiedenis in dit verband eens te beschouwen. Een alom gevreesde en gehate dictator als Stalin verkreeg gedurende WO2 een enorme populariteit, omdat de Russen veruit de voorkeur gaven aan hem dan aan Hitler en buitenlandse overheersing. En daarom toen ook de hakken in het zand zetten en zich massaal achter Stalin schaarden. Hitler werd niet door Stalin verslagen, maar door het volk.
  En dat meer ondanks dan dankzij hem.
  Het zelfde gebeurde met de voorheen bepaald niet populaire tsaar Nicolaas I tijdens de Krim oorlog en met een al evenzeer gevreesde en gehate dictator als Peter de Grote tijdens de invasie van de Zweden onder Karel X. Hun land is in hun ogen heilige grond, het derde Rome, ongeacht wie de binnenlandse machthebber dan ook is. Centraal daarin staat hun onuitroeibare christelijke geloof en de Russisch Orthodoxe Kerk, die onder Putin, zelf ook een christen, een enorme revitalisering heeft door gemaakt.
  De Russische soevereiniteit, waarvoor het volk in WO2 een vreselijk hoge prijs heeft moeten betalen, is mede daarom rotsvast in het collectieve bewustzijn verankerd en zal nooit door de Russen worden opgegeven.
  Wat Hitler en Napoleon niet lukte zal ook Washington en Brussel daarom niet lukken.
  En een nucleaire oorlog is geen feitelijke optie, omdat dit ook de vernietiging van het hele Westen zal inhouden.

  Het is bovendien nog maar zeer de vraag of Rusland een geislamiseerd West Europa naast zich zal dulden. Die vraag stellen is hem beantwoorden. Zie de houding van kleine broer Servie opzichte van de islam……

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Rusland is het grootste land ter wereld met maar 144 miljoen inwoners , vol met grondstoffen, denk u nu echt dat Rusland er op uit is om Europa te veroveren en dan 500 miljoen onwillige mensen in bedwang te moeten houden .

  U geloofd dat echt ?

  Gewoon Rusland benaderen als zijnde een handelspartner en goede relaties aanknopen, dat vijandsbeeld wat de USA en de NATO opwekt is alleen maar on hun bedrijfssectoren in het leven te houden, want wat moet je zonder grote vijand met een groot leger en militair industrieel complex.

  Geliked door 3 people

 11. volksrechter zegt:

  Overschot van gelijk heeft Putin, de Amerikanen zijn ons ter hulp geschoten om economische redenen, bedenk maar is hoeveel Amerikaanse bedrijven er zich in Europa vestigden, en nu het slecht is in de economie deze grote bedrijven zich hebben terug getrokken uit Europa, we moeten van partner veranderen, een gemiste kans ?

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Als ik dit verhaal lees over Rusland en dit land ons niet zozeer bedreigt als de islam dan denk ik weer aan een spannend en eng verhaal dat meer dan 30 jaar geleden in de Tina stond, ‘De kristalmonsters’. In deze strip (1984-1985) werd de woonwijk van de zusjes Joke en Els (ze doen me enigszins aan Sneeuwwitje en Rozerood denken en ik weet alleen niet of zij een twee-eiige tweeling waren), die werd geterroriseerd door hangjeugd, verwoest door een meteorietenregen en de meteroren bleken van binnen een heel gevaarlijk geheim te verbergen!
  In elke meteroor bevond zich een vreemd buitenaards kristal en ieder persoon die dit tegenkwam en oppakte werd hier door gehypnotiseerd, zag het kristal groeien tot menshoge waarna er een kloon van hem/haar uit verschijn. Deze nam zijn/haar plaats dan in, liet diens “prototype” of gastheer in het kristal opsluiten waarna deze zich weer verkleinde met het slachtoffer erin, bijna zoals de radicale islamieten dat haast wensen al zouden de laatsten hun gastheren hierna gewoon vermoorden!
  Joke, haar ouders en talloze inwoners van de verwoeste wijk, waaronder ook een deel van de rondhangende reljeugd, werden allemaal het slachtoffers van deze kristalmonsters maar alleen Els ontkwam steeds aan hen al raakte zij ook een keer door hun toedoen gewond en ze belandde in een ziekenhuis. Ze werd steeds achterna gezeten door de kristalmonsters maar Els kreeg hulp van de politie en het “maffe” oude kattenvrouwtje Gekke Dora. Els lag constant in de armen van haar “zusje” (een kristalmonster), de politie en het oude vrouwtje maar ze ontdekte opeens dat de kristalmonsters in de vernielde wijk (deze leek bijna op de vernielde wijk Roombeek in Enschede na de vuurwerkramp van 2000) een enorme reuzenpaddestoel aan het “kweken” waren! Zij zouden deze voorzien van de energie van hun slachtoffers waarna de paddestoel als een soort atoombom moest ontploffen zodat de kristalmonsters de gehele Aarde konden gaan veroveren, wat de gehate islam eveneens wil!
  Hoewel Els en Dora alsnog door de buitenaardse wezens waren ontvoerd, Joke was puur toevallig uit hun macht gekomen, maakten de laatsten de fout hen alleen maar vast te binden waarna ze werden geholpen door de katten van Gekke Dora. Deze schakelden het laatste overgebleven kristalmonster in de vorm van een kat (de overige kristalmonsters hadden hun kristallen opgeofferd voor de paddestoel) uit waarna Dora met haar tanden (voor een oud vrouwtje had ze nog een vrij stevig gebit!) de touwen van Els, waarmee de handen van Els op haar rug waren gebonden, stuk beet, de blonde jongedame bevrijdde op haar beurt haar vriendin en haalden alle kristallen uit de groeiende paddestoel. Hierdoor verloor deze alle energie, de kristallen raakten hun slachtoffers kwijt en smolten meteen weg waarna iedereen in die wijk was gered!
  En wat een zegen zou het zijn als de vreselijke islam gewoon zichzelf gaat vernietigen daar de moslims zelf al onderling te veel verdeeld zijn en elkaar haten daar ze onderling evneens oorlog blijven voeren! Met hun middelmatige intelligentie (met het IQ dat nog stukken lager is dan van Neanderthalers) kunnen ze de wereld toch niet veroveren omdat dit geen enkel persoon of volk ooit is gelukt door de geschiedenis heen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s