550.000 afgewezen “asielzoekers” in Duitsland

screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland leven meer dan een half miljoen afgewezen “asielzoekers”. Desondanks worden ze niet uitgezet, maar nog steeds geduld. De voorzitter van de Duitse politievakbond DPolG, Rainer Wendt, ziet “een regelrechte uitzettingsverhinderingsindustrie” in de Duitse Bondsrepubliek.

contra-magazine

In Duitsland leven bijna 550.000 afgewezen “asielzoekers”, drie vierde deel van hen al meer dan zes jaar. Dat bericht “Bild” onder verwijzing naar een antwoord van de Duitse regering op een interpellatie van Die Linke in het Duitse parlement. De Duitse regering telde eind juni 549.209 afgewezen “asielzoekers”.

406.065 van hen waren al langer dan zes jaar in Duitsland. Ongeveer de helft (46,6%) van de afgewezen “asielzoekers” heeft een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, 34,8% een tijdelijke verblijfsvergunning. De meeste afgewezen “asielzoekers” kwamen uit Turkije (77.600), Kosovo (68.549) en uit Servië (50.817). Zoals “Bild” verder bericht, waren er bovendien 168.212 gedulde buitenlanders, waartoe ook ongeveer 100.000 afgewezen “asielzoekers” behoren. Onder hen bevonden zich eveneens 37.020 personen die vanwege ontbrekende reisdocumenten in Duitsland mogen blijven.

De plaatsvervangende voorzitter van de CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement, Hans-Peter Friedrich (CSU), eiste tegen de achtergrond van de cijfers een dringende hervorming van de uitzetregels in Duitsland. “Wie toestaat dat afgewezen asielzoekers de staat op een dergelijke manier misleiden, vernietigt het vertrouwen van de burgers in de handelingsbekwaamheid van de staat. De rechtsvoorschriften moeten dringend veranderd worden”, zei Friedrich tegenover “Bild”. Ook de voorzitter van de Duitse politievakbond (DPolG), Rainer Wendt, had scherpe kritiek op de uitzettingspraktijk in Duitsland. Wendt zei tegenover “Bild”: “Er bestaat een regelrechte uitzettingsverhinderingsindustrie. Advocaten en organisaties zoals Pro Asyl verhinderen de rechtmatige repatriëring van afgewezen asielzoekers systematisch. En de politiek houdt niet van lelijke beelden. Dat moet dringend veranderen. 215.000 mensen met de plicht om te vertrekken, moeten ook vertrekken.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op 550.000 afgewezen “asielzoekers” in Duitsland

 1. Sabeltant zegt:

  Die 550.000 gaan NOOIT meer weg. Die gaan plunderen voor hun onderhoud.
  Tik-tak mevrouw Merkel, tik-tak. Wir schaffen das, bis zum Krieg!

  Geliked door 2 people

 2. Elena zegt:

  Citaat…
  Er bestaat een regelrechte uitzettingsverhinderingsindustrie. Advocaten en organisaties zoals Pro Asyl verhinderen de rechtmatige repatriëring van afgewezen asielzoekers systematisch

  Wat een smerige landverraders, waar de belastingbetaler voor moet opdraaien.
  Hopelijk gaat de Duitse bevolking eens beginnen dat tuig eruit te donderen.
  Niet goedschiks…dan maar kwaadschiks.
  Merkel mag gelijk mee uitgezet worden…..ook die Pro Asyl beweging.

  Geliked door 2 people

 3. Guardiacivil zegt:

  Je doet je kip met het gouden ei toch niet weg?

  Like

 4. joga zegt:

  Pleurt auf….zou Rutte zeggen, oh wacht……

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Zou het ook mogelijk zijn dat Duitsland c.q.de EU NIET WIL dat deze afgewezen ‘asielzoekers’ vertrekken en dat ze over een tijdje in de gelegenheid worden gesteld om alsnog een verblijfsvergunning te krijgen?

  En dat dan de familie ook mag komen, indachtig het gezegde: “The more the merrier”?

  De linkse advocaten en sociale werkers zullen wel druk blijven uitoefenen dat dit uiteindelijk allemaal geregeld wordt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De getallen zullen anders zijn. Ook de ‘vermeende’ landen van herkomst zullen variëren maar overigens kan vrijwel zeker voor ‘Duitsland’ ook ‘Nederland’ gelezen worden.
  Dergelijke berichten zijn er ook geweest voor andere West Europese landen. Al deze ‘profiteurs’ moeten gevoed, gekleed en van onderdak voorzien worden. De kosten daarvoor zullen in de miljarden lopen.
  Over gekke Henkie gesproken. Bij de algemene beschouwingen werd gesproken over de bezuinigingen op de voorzieningen voor de ouderen. Zou dit er iets mee te maken kunnen hebben? En zo ja, zou dat ons stemgedrag bij de komende verkiezingen kunnen beïnvloeden?
  Iets om over na te denken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op 16 mei j.l. : de VS en de olie-tot ziens…WERELDVREDE. …..’BENZINE..NIET..MEER..NODIG.’
  Uit ‘NIEUW ISRAËLITISCH WEEKBLAD’..16.9.2016. ……..Wetenschappers van de Universiteit van Tel Aviv hebben ALGEN zodanig bewerkt dat ze heel veel WATERSTOF..produceren, een schone brandstof. De Israëli’s ontdekten dat algen continu waterstof produceren door fotosynthese, en niet in EEN micro-uitbarsting bij dageraad, zoals tot nu toe aangenomen werd.
  Bovendien pasten ze genetische manipulatie toe om de produktie van de algen maar liefst te vervijfvoudigen. Alles wat je verder nodig hebt is water en dingen die algen lekker vinden, zoals Visserplein. …Met een kilo waterstof kun je voor 3 euro even lang rijden als met 10 liter benzine,zegt assistent-onderzoeksleider professor Iftach Yacoby, hoofd an het duurzame energie-lab van de Universiteit van Tel-Aviv. Wellicht is deze- als enige volstrekt milieu-vriendelijke-waterstofproduktie-methode het medicijn voor de wereldwijde verslaving aan OLIE, schrijft de Israelische krant..HAARETZ.<<<<<<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 10. Erik zegt:

  Ach wie luisterd er nog naar de wet, in iedergeval de regering niet ook in Duitsland dus.
  Strik genomen zijn alle asiel zoekers illigaal daar ze uit een ander Schengen land komen.
  Ook de creteria worden niet gehadhaaft, Turken hoeven niet te vluchten net als Mocro’s en vele die komen uit landen waar geen oorlog is.
  Als de volksvertegenwoordiging schijt heeft aan de wet en het volk dan heeft het volk schijt aan de volksvertegenwoordiging en de wet.
  Ook hier heb je slinkse advocaten en anti uitzet criminelen die proceduren op proceduren stapelen om maar de wet en de uitvoer daarvan te verhinderen, net zo lang dat er weer een pardon komt.
  Landen van herkomst weigeren terugname.
  Ach ja we weten het al lang, heeft de asiel zoekers slechts rechten wij hebben de plichten en zo plegen de volksvertegenwoordigers volksverraad.
  Tijd voor een tribunaal met onafhankelijke rechters die deze grove schendingen gaan bestraffen.

  Like

 11. Ongelovige zegt:

  Dit is waarop de zogezegd onbestaande gemeenschappelijke EU-‘vluchtelingen’politiek op gebaseerd is: iedereen die erin slaagt voet op europese bodem te zetten (en desnoods worden ze voor de Afrikaanse kust afgehaald) heeft het recht om zijn leugens te vertellen en moet opgevangen worden, wel wetende dat men er nooit zal in slagen hem te deporteren, want daarvoor is Links nog veel te sterk.
  En wat er van één jonge mannelijke ‘vluchteling’ geworden is na 10 jaar kan men op het plaatje bewonderen. Dat worden er dus geen 60 miljoen tegen 2050 zoals het EP in al haar wijsheid heeft beslist in 2009 reeds, maar 600 miljoen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Duitsland 1940


  BDM-meisjes

  Duitsland anno 2016

  Like

 13. Kees zegt:

  Zodra ze die mensen willen gaan aanpakken, zijn ze de grens over. Welke grens? Juist, de Nederlandse!

  Like

 14. Jan zegt:

  PvdA: Nederland behoort ook het land te zijn van moordenaars, terroristen, leugenaars, parasieten, illegalen en andersoortig gespuis:


  …..
  Veel Nederlanders zullen misschien vanochtend zijn opgestaan en denken “ach daar heb je Geert weer”. Maar dat voorrecht heeft niet iedereen. Er zijn ook mensen wakker geworden die afvragen of hun kinderen wel geaccepteerd zullen worden in dit land. Of de rechtsstaat straks nog wel voor hun geldt. Het gevoel dat je Nederlanderschap opeens een voorwaarde is geworden, je mag blijven zolang je je gedraagt.

  Wat zeggen wij tegen die mensen? De Nederlanders die niet fijn zijn opgestaan vanochtend. De Nederlanders die stiekem een beetje bang zijn voor de volgende verkiezingen. Tegen al die mensen moeten wij zeggen: wij zijn één. Wij laten ons niet uiteen drijven. Wat Wilders ook zegt. Of wie dan ook. Wij zijn met meer.

  Aanstaande zondag lopen wij van de Bijlmer naar het Museumplein om te laten zien dat wij niet tegen zijn, maar voor. Voor een samenleving waar iedereen mee kan doen. Voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn. Loop je mee?
  http://www.pvda.nl/berichten/2016/09/Wij+zijn+met+meer

  http://ieder1.org/

  Like

 15. Jan zegt:

  PvdA-gekkie Anne de Rooij: Trudeau is mijn voorbeeld

  Als lid van het partijbestuur wil ik zorgen voor meer diversiteit binnen de PvdA. Daarmee bedoel ik meer vrouwen, meer diversiteit in culturele achtergrond en meer LHBT-rolmodellen.

  Het argument dat het moeilijk is om diverse kandidaten te vinden gaat echter niet meer op. De kersverse Canadese premier Trudeau had weinig woorden nodig toen hij een zeer divers kabinet presenteerde: ‘Omdat het 2015 is.’

  Een emancipatiepartij moet haar idealen niet alleen uitdragen, maar ook vertegenwoordigen…

  http://www.pvda.nl/berichten/2016/02/Diversiteit+binnen+de+PvdA

  Het blijven ongeïnformeerde randdebielen en landverraders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s