80% politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

screenshot_12

(Door: Bert Brussen)

‘De politie is in crisis, we verliezen de strijd tegen criminaliteit, dit gaat in een ramp eindigen.’

Politieagenten in Zweden luiden de noodklok, omdat ze vinden dat er sprake is van een crisis binnen de politie. Maar liefst 80% van de agenten overweegt te stoppen met het werk, omdat ze het geweld en de druk niet meer aankunnen, het aantal moorden stijgt gigantisch en het tekort aan agenten wordt steeds groter, meldt het Noorse NRK (een Noorse staatsomroep) op basis van gesprekken met Zweedse agenten. Maar verantwoordelijke Zweedse politici weigeren te spreken over ‘een crisis’ en vinden het ‘veel te ver gaan om te spreken van een crisis’.

NRK sprak onder anderen met klokkenluider sergeant Peter Larsson: “We hebben geen tijd om criminaliteit te onderzoeken, we hebben geen tijd om naar meldingen te rijden, agenten krijgen een maandsalaris van 25.000 kronen (ongeveer 2600 euro) en na zes jaar is dat opgelopen tot slechts 28.000 kronen (ongeveer 2900 euro). Als er nu niet wordt ingegrepen, gaat dit in een ramp eindigen. We zijn de strijd tegen de criminaliteit aan het verliezen. We hebben veel meer mensen nodig. Politici hebben het politieapparaat onlangs gereorganiseerd waardoor we er meer mensen bij zouden krijgen, maar het omgekeerde was het resultaat.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, cultuurrelativisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op 80% politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Misschien is het dan wel eens tijd om te gaan schieten. Dat pistool hebben jullie toch niet voor niets. En no go areas hoeft geen probleem te zijn. Omheinen deze gebieden en met het leger al die gasten uit hun hutten sleuren en over de grens schoppen. En doe eens een beroep op jullie autochtone burgers, die doen maar al te graag mee.

  Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Daarom escaleert het ook overal..men mag NIKS DOEN!
   En zolang je niet ingrijpt wordt het alleen maar erger. Ze schieten liever op autochtonen die niet meewerken.
   En precies..leger erop af en uitroken..desnoods afknallen!!! En héél veel burgers willen maar wat graag meedoen om zulk tuig eruit te krijgen..desnoods GRATIS!
   Maar men moet eerst zorgen dat al dat linkse tuig geen invloed meer heeft om alles tegen te houden.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Anna zegt:

  Zo zie je maar weer dat die idiote immigratie zelfs overheids apparaten volkomen lam kunnen leggen. Dit is ook ons voorland……

  Like

  • hendrikush zegt:

   Nee, het zijn de overheidsapparaten die ons land lamleggen.
   Politie, leraren, ambtenaren, … worden door politici, rechters, advocaten, liefdadigers, … belemmerd in de uitoefening van hun werkzaamheden en de handhaving van de wet.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Er is nog en mogelijkheid. Geef de Noren een wapen en schietlessen zodat ze zich kunnen verdedigen tegen de islamitische import.

  Liked by 1 persoon

  • Duchesne zegt:

   Noren en zweden hebben thuis gewoon wapens, dat is niet het probleem. Probleem is gebrek aan respect voor hun eigen vrouwen, dochters zussen, moeders , oma’s etc. Als ze dat hadden lieten ze al die smeerbuizenn niet toe in hun land om genoemde vrouwen te verkrachten.

   Het probleem van een geweer/pistool is een Nederlands probleem, je weet wel, dat land waar de overheid het monopolie heeftopgeweld en op de vlucht slaat als er gekleurde medeburgers op ze af komen. Dat land waar jezelf verdedigen of de wens daartoe hebben een uiting is van facisme en ultra rechts zijn, dat land. Daar zou iedere burger een wapen nog iets kunnen redden. Voor de rest is het een afvoerputje van alles wat overal elders word buitengeschopt.

   Like

   • nuchter zegt:

    Ik vrees dat je eht ook om moet draaien, de gemiddelde Zweedse vrouw is een afschuwelijk mannenhatend feministisch serpent en hebben het deel aan zichzelf te denken. Ik zou als Zweedse man ook wel 2 keer na denken voordat ik mijn leven ga wagen voor zulke vrouwen.

    Like

 5. Ja, maar laten ze dan ook eens iets gaan doen. Met klagen kom je niet ver. Knokploegen met wapenstokken en politie met wapens.burgers op schietles voor eigen verdediging.

  Like

 6. Elena zegt:

  De Noorse politie moet handelen in het belang van de eigen Noorse bevolking…schiet dat satansgebroed kapot !
  Laat hen beginnen samen met het leger eerst de verantwoordelijken gevangen te zetten….hun roverheid.

  Bouw een muur rond die no-go area’s, en laat hen daar ongezien de vinkentering krijgen.
  Noorwegen is van de Noren en niet van de parasieten.
  Welk land volgt…een burgeroorlog zal niet lang meer op zich laten wachten.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Wanneer wij geen Pim Fortuyn hadden gehad, en daarna een Wilders, zou ons land er nu net zo aan toe zijn geweest. Maar zo erg als in Zweden is het hier gelukkig nog lang niet. En de meeste Nederlanders zullen dit ook niet meer over hun kant laten gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s