FOTOSHOPPER: Betaaldag . . .

screenshot_7

Foto genomen bij de Kassa voor Kinderbijslag in Brussel op 01-09-2016. Blijf maar lekker werken tot uw 67ste, ze hebben u nodig!

Bron oorspronkelijke foto:
www.ladepeche.fr

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op FOTOSHOPPER: Betaaldag . . .

 1. Hans zegt:

  Gaat goed met de integratie ook.
  Nu links heeft gezien dat de islamtimitische parasieten WEIGEREN te integreren veranderen ze de strategie;
  Het was: “Multiculturele integratie.”
  Het is nu: “Zij hoeven hun cultuur niet op te geven.”
  En het wordt: “Wij moeten ons aan de moslims aanpassen”
  GOODBYE EUROPE

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Bedankt regenten !!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik word weer een beetje misselijk……

  Geliked door 3 people

 4. Drs.P. zegt:

  Ladingen smerige parasieten die ONS door hard werken zuur verdiende geld gaan ophalen, deze wereld is compleet knettergek geworden en we leven in een open inrichting.

  Like

  • Simone Braughton zegt:

   Het is de regering die dit toe laat, tijd om die mannen eens buiten te zwieren, ze zijn gekozen door de Belgen voor de Belgen, zo te zien zijn dat ze duidelijk vergeten, denk daar aan bij de volgende verkiezingen.

   Like

   • Van Hove Christine zegt:

    Heel die regering moet hier buiten er moet een geheel andere komen of het al hier in dit apeland gedaan zijn met de Belgen en worden onze kerken nog omgetoverd tot moskeeën en zo ver komt het hier nog dat we naar dat vervelende irritante muziekje dat uit de luidspreker komt heel de dag moeten luisteren

    Like

 5. Als je dit ziet, wordt je er toch beroerd van.

  Like

 6. Thom zegt:

  Het is nog waar ook. Op het bord staat “Familiaires”. dat gaat over het “gezin”.
  Ruim 40 jaar geleden was ik in Istaboel in het islamitische Turkije. De meiden liepen zonder hoofddoek in mini-jurken tot boven aan der billen. Er waren hele mooie meiden bij,knapper dan ik ze hier gezien heb, dat moet ik ze nageven.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Hoax.
  De originele foto is gemaakt in Londen:
  http://www.ladepeche.fr/article/2014/10/08/1967935-femmes-voilees-devant-caf-photo-truquee-fait-tour-web.html
  Neemt niet weg dat meteen duidelijk is dat deze foto niet echt kan zijn omdat 100 jengelende koters is buggy’s ontbreken.

  Neemt evenmin weg, dat wanneer wij werken er een miljoen allochtonen in de bijstand zitten. Het zou een goed idee zijn om M&F iedere week te laten stempelen voor hun uitkering, dan kunnen we eens zien hoe groot de tsunami in werkelijkheid is. Veel erger dan op de foto.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Er staat dan ook duidelijk boven: FOTOSHOPPER met de link naar de originele bron!

   Webmaster

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Zeker heer Bron,
    Overigens is het al krankzinnig dat de foto is gemaakt in Londen en niet op de markt in Aleppo.
    Persoonlijk zou ik de dames (?) het liefst afbeelden voor het nieuwe partijkantoor van de PvdA.

    Like

 8. Bas zegt:

  Kinderbijslag helemaal afschaffen, of alleen nog tot en met het tweede kind.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   http://www.svb.nl/int/nl/over_de_svb/wie_zijn_we/de_historie/regelingen_oud/#vtma5

   Tja, dat deze regeling(en) ooit zo zou uitpakken…, had niemand kunnen bevroeden. Dat ze hier echter nooit voor bedoeld waren, mag wel duidelijk zijn.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Kinderbijslag moet niet afgeschaft worden, maar aangepast. Alleen in Nederland geboren kinderen, met de Nederlandse nationaliteit en autochtone kinderen, tot maximum 2, die hier geboren zijn en de Nederlandse nationaliteit hebben, kinderbijslag verstrekken. De buitenlandse gezinnen krijgen kind op kind en bijna ieder jaar is het wel raak.

   Vandaar dat in hun afkomst landen vaak zo’n armoede heerst: de populatie groeit, maar ze hebben geen economie. Het belangrijkste product in hun landen zijn hun kinderen, maar ze kunnen ze geen voedsel of toekomst bieden. Ze wéten het heel goed, maar toch blijven ze maar kinderen op de aarde zetten, terwijl ze heel goed weten dat er ook zoiets als voorbehoedsmiddelen bestaan en ze dit én ziektes als aids en andere soa’s kunnen voorkomen als ze ze zouden gebruikten.

   Like

  • sarah zegt:

   Nie iedereen zijn marokanen he die kinderen hebbe er zijnnog belgie er tusse ook se want ik ben gene marokaan en heb 3 kinderen

   Like

 9. Mr D. Umass zegt:

  Een cadeau van de heer Molotov er tussen kijken hoe gauw ze daar weg zijn of lopende fakkels worden.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  #WELFARE #PAYDAY

  Like

 11. Loeh zegt:

  In beginsel ontstaan vanuit het katholicisme.

  Like

 12. Rob zegt:

  Maar vergeet dat zij ook werken, op hun rug in de slaapkamer want daar wordt productie geleverd.

  Like

 13. Corrie v P zegt:

  en hebben ze dan de geboorte bewijzen van de kinderen bij zich

  Like

 14. Jos Verstraten zegt:

  Wat zijn jullie toch allemaal een stelletje goedgelovige mensen, te lui om zelf op onderzoek uit te gaan of zo’n bericht wel klopt.
  Deze foto is een bewuste vervalsing oftewel een fotoshop-aanpassing van onderstaande originele foto:
  http://img110.xooimage.com/views/2/9/e/02-4802172.jpg/
  Deze foto is blijkbaar genomen in de UK (zie de rij-richting van de auto links in beeld) en de tekst waarin duidelijk de woorden “Police station” gelezen kunnen worden.
  Dus, geen moslim-vrouwen die hun hand komen openhouden bij de Brusselse sociale dienst!
  Dus.. alweer een verachtelijk staaltje valse informatie om de moslims zwart te maken.

  Like

 15. Joshua zegt:

  @Jos Verstraten zegt,
  (Dus.. alweer een verachtelijk staaltje valse informatie om de moslims zwart te maken.)
  Dat doen die smerige hufters zelf wel hoor, zie onderstaande link maar eens.
  VIDEO: ISIS viert ook “Offerfeest” E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com/2016/09/13/video-isis-viert-ook-offerfeest-pas-op-gruwelijke-beelden/

  Like

 16. kneut zegt:

  aaah ! vandaar dat gat in de begroting !

  Like

 17. Gunther zegt:

  Dit kan nu toch echt niet meer steeds meer geld nodig om de begroting in evenwicht te krijgen en dat steeds op de kap van de hardwerkende Vlaming zie ze daar allemaal staan met hun boerka, integratie neen financiële bijstand ja wetende dat een deel van ons eigen bevolking in armoede leeft ik heb hier maar één woord voor SCHANDALIG en dan vraagt nee eist men van ons verdraagzaam te zijn

  Like

 18. Theunis Gerry zegt:

  Een schande op grote schaal . Weer typisch voor ons APENLAND.

  Like

 19. dizzie zegt:

  het zou toch uiteindelijk duidelijk moeten zijn of worden,…de tijd van vroeger is voorbij, lekker sociaal zijn en iedereen rijk ….op een gegeven moment nemen de parasieten de overhand en dan moet de dokter ingrijpen , zo simpel is het, het had mooi geweest als iedereen die iets te vertellen heeft in dit land ( lees europa ) helderziende had geweest ( al hoef je dat niet te zijn als je een beetje verstand hebt ) , het is begonnen met de vrije doorgang van handel ( sjengen akkoorden ) waarbij men gelijk dacht van ” zo daar zijn we ook weer vanaf ” , elke MORON kan vanaf nu vrij door ,in en uit Europa reizen zonder ooit gestrikt te worden ………..er is werkeloosheid ontstaan door het niet meer bemannen van de grenzen …., dit is slechts een topje van de crimi ijsberg die welig tiert, begin ook eens met het aanpassen van het wetboek op zeer korte termijn , dezelfde termijn als waar men belasting regeltjes kan invoeren, !!! begin met de advocatuur eens aan te pakken, die mannen die bezig zijn om criminelen vrij te pleiten op alle mogelijke manieren om ” beroemd te worden ” in de media !! zij handelen volgens ” de wet ” oke dus daarom moet dat eens aangepast worden !! een advocaat diende eigenlijk om een ” verdachte ” waarvan niet bewezen was dat deze de inbreuk had gepleegd en die zelf niet slim of assertief genoeg was om zichzelf te verdedigen, om daar dan het woord voor te voeren, tegenwoordig zoekt men naar komma’s en aanhalingstekens om het gerchtr en de belastingbetaler voor schut te zetten, en zo ken ik nog veel dingen , en zonder racist te zijn , zal iedereen moeten doen wat hij moet doen , anders ……….helaas , maar rechtop in de wind en anders go back where you think it’s better.
  dizzie 4 president !!!!

  Like

 20. Werner zegt:

  Indeed als je dan leest dat de regering ons geen volwaardig pensioen nog zal kunnen betalen nadat ik al 38 jaar mijn pattatten heb afgejakkert is dit iets om van te kotsen!
  Beste belgen het is niet anders maar we moeten stemmen op Vlaams belang want je bent nu al de dupe van deze regering. De NVA zou er voor zorgen dat mensen die gewerkt hadden niets zou overkomen maar het is om te lachen wat er met je gebeurt.
  Werner 38 jaar en langer Gewerkt als Belg
  Wat ben ik toch een onozelaar!!! . Er is straks nog een optie Euthanasie op je eigen wijze, of de slaaf van die islam kakkers. Dat is Belgie.
  Vlaanderen moet dringend onafhankelijk worden uit europa stappen en er voor zorgen dat die leegzuigerij van buitenlanders stopt.
  Er zijn geen boten maar schepen nodig om ze buiten te krijgen. Denk je dat de islam voet aan de grond krijgt in Rusland 😅 . Denk je dat zij in eigenland iets bereiken om hun kont af te vegen ! Nu in Belgie weten zij het pensioen in te pikken van zij die gewerkt hebben.

  Like

 21. M.A zegt:

  Ok,mensen,ik kom uit Bulgarije en mijn religie is ook Islam(ben wel geen extremist),maar moet wel vertellen dat ik lang samen ben met mijn vriend en hij is echte rassen Belgisch… Wat gebeurt.. ik word zwanger en hij wil mij in België inschrijven,ik had alle soorten papieren moeten leggen van Bulgarije en verteld en bla bla,dan dat was niet goed..dan dit was niet goed en zo mijn papieren waren nog niet in orde tot de bevalling… Hoe erg is dat,Bulgarije zit in EU al ff en mijn vriend is van België,maar wij hadden veel moeite moeten doen om mij te inschijven,en alles kots nog geld, maar voor alle vluchtelingen zelfs zonder paspoort of id word alles geregeld.

  Like

 22. Olaf Hornes zegt:

  Net als jij en alle andere kinderen die recht hebben op die bijlage…..en hiermee worden de toekomstige billenwassers van mensen zoals jij opgeleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s