Hongaarse anti-migratiecampagne leidt tot boosheid in EU

screenshot_5

(Door: Emile Kossen)

Een campagne van de Hongaarse regering stelt dat Europese steden als Londen en Marseille totaal onveilig zijn geworden, als gevolg van grootschalige migratie. Een reeks EU-landen eist opheldering van Hongarije.

De folders en posters worden gebruikt in aanloop naar het Hongaarse referendum van komende maand. Daarin kan de bevolking zich uitspreken over het EU-plan om migranten uit Italië en Griekenland over de rest van de Unie te verdelen. De regering van Orbán is daar fel op tegen.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hongaarse anti-migratiecampagne leidt tot boosheid in EU

 1. Mary zegt:

  Nou nee hoor, de bevolking van de EU is helemaal niet boos integendeel we zijn het helemaal met Hongarije eens en ondersteunen de democratische wijze waarop het volk om hun mening gevraagd wordt. De EU is een club dictators en staan helemaal los van de bevolking van dat continent, hun mening staat ook loodrecht op die van de bevolking, zie Brexit,woede alom bij de EU vreugde bij de bevolking, succes Hongarije en dat er maar geen enkele Islamiet, goudzoeker, moordenaar, verkrachter etc. verder jullie land in komt. Dat zouden wij ook heel graag zien voor Nederland.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Go, Viktor, go! Je bent een vd weinigen die nog normaal kan denken en handelen in het belang vh volk. Heel het westen is vh padje met z’n moslimknuffelende, regressief-linkse bullshit. Dat stelletje zwakkelingen, dat met hun ijzeren gelijkhebberigheid en arrogantie onze beschaving compleet naar de klote helpt. Over 10 jaar mogen we door hen allemaal buigen voor de islamitische overheersers. Allahu Akbar!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Boosheid om de waarheid!! De waarheid doet nou éénmaal zeer bij eurofielen !

  Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  Hongarije constateert belangrijke feiten en daar houden EU-ministers niet van!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Ik kan het artikel niet openen, dus niet volledig lezen, jammer.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De regering van Orban, in Hongarije, heeft volkomen gelijk. De weerzinwekkende linkse bende, in de Eussr, en in de Europese landen, in samenwerking van hypocrieten van partijen als de liberalen en christendemocraten, verraden ONS 24/7 aan de Islam en de massa-immigratie. En de eigen bevolking, die mag barsten.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Dat mensen zich mogen uitspreken is natuurlijk tegen het zere been van de EU-lidstaten die wel weten hoe ze hun burgers moeten muilkorven. De EU-machthebbers hebben immers besloten en wie zaagt aan hun macht kan een hoop afkeurende geluiden tegemoet zien. Dan vraag ik mij alsnog af waar alle burgers waren toen men soevereiniteit afstond aan Brussel. Had men eerst nog een mildere toon omdat men geld uit o.a. Nederland, als grootste netto-betaler, via Brussel te verwachten had?

  Like

 8. Nou dan is de EU boos en wat gaat dat stelletje lulhannesen dan doen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s