Leon de Winter: ‘Geweld is niet uit de islam te snijden’

screenshot_3

(Door: Leon de Winter)

De Amerikaanse journalist Nicholas Kristof schreef op 6 maart 2007 in The New York Times over een persoonlijk gesprek dat hij had met senator en presidentskandidaat Barack Obama. Kristof meldde onder andere: ’Hij [Obama] kwam een keer in de problemen toen hij gezichten trok bij Koranlessen op de lagere school [in Indonesië].

Maar een president zal minder snel moslims als fanatici typeren – en beter op de hoogte zijn van hun nationalisme – als hij met hen de Koran bestudeerd heeft. Meneer Obama bracht de openingsregels van de Arabische oproep tot gebed in herinnering, hij reciteerde ze met een eersteklas accent. In een opmerking die heerlijk spontaan was (het zal de stemmers in Alabama een hartaanval bezorgen), beschreef meneer Obama de oproep tot gebed als „een van de mooiste geluiden op aarde bij zonsondergang”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Leon de Winter: ‘Geweld is niet uit de islam te snijden’

 1. Vooral als hij er zwlf een is.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is een perverse, en wrede oorlogsideologie, erger dan nazisme en communisme. De Islam heeft in 1400 jaar, meer dan 275 miljoen mensen,het leven gekost!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Published on Sep 20, 2016

  Palestinian Author Yousef Jad Al-Haq

  Palestinian researcher and author Yousef Jad Al-Haq recently rejected the two-state solution and called to conduct organized resistance in order to liberate Palestine “from the [Jordan] River to the [Mediterranean] Sea.” Extrapolating the percentages from the birthrate of the Arab nation, he said: “If a million of us die, but we get to liberate Palestine… Well, that’s fine by me.” Al-Haq was speaking on Syria News TV on August 16.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  In de Telegraaf van 15 september 2017 schreef een reageerder in ‘Wat u zeg’ naar aanleiding over de columns van Leon de Winter, waarin deze de islam bekritiseerd, dat hij tussen de regels doorlas wat hij al jaren dacht en dat gaat als volgt:

  De islam is de straf voor onze uiterste vorm van secularisatie en losbandige vrijheid. Al jarenlang verloochenen “onze” bestuurders de wortels van ons stelsel: het joods-christelijk fundament. “Wij” geloven in alles, “wij” vieren feest met alles, “wij” zetten de hele geschiedenis naar de tijd van nu en de normen van nu, als het christendom naar verdwijnt. Tot nu toe slaagt met daar goed in en het bijbelse Sodom en Gomorra herleeft. En we weten vrijwel allemaal hoe het daarmee afgelopen is.

  Op Dagelijkse Standaard was er zelfs een linkse snotneus, een zogenaamde ontspoorde “militaire historicus”, Jelle Simon, die nog het gore lef had om te beweren dat Geert Wilders de schuld had aan WO II omdat deze de Duitse Wehrmacht zou hebben verheerlijkt en men trots was op de Duitse soldaten! In werkelijkheid was Alexander Gauland, lijsttrekker van de rechts-populistische AfD, degen die deze uitspraak deed en helaas ook niet wist dat er in de Wehrmacht en de Waffen-SS tienduizenden moslim-soldaten dienden die vooral in Rusland honderdduizenden joden, zigeuners, partizanen, geesteszieken e.v.a. hebben vermoord!
  De communisten in de USSR daarentegen waren overwegend anti-islam en zij hebben vele honderdduizenden van deze “Russische” moslims naar Siberië gedeporteerd! Ik denk zelf dat het misschien een goed idee zou zijn geweest om Jelle Simon terug te sturen in de tijd naar WO II waar hij gezellig kan gaan koffiedrinken met de SS, de Gestapo, de NKVD, de Volkscommissarissen en de moslimextremisten! Ik weet niettemin dat hij door hen allang was vermoord en als oud vuil in een massagraf was geduld, die brutale huichelaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s