Rotterdam, 12 september 2016 . . .

screenshot_14

De Rotterdamse Essalam Moskee behoort tot de grootste moskeeën van Nederland. Maar helaas, op een dag als vandaag is hij tóch te klein, dus bidden honderden mensen alsnog buiten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Rotterdam, 12 september 2016 . . .

 1. Mirjam zegt:

  En de politie laat dit gewoon toe…

  Like

  • Jan zegt:

   In het MO zie je dit nergens alleen in het westen en het is een manier om meer mosketen af te dwingen en verder terreur uit te oefenen.
   Dus, pantserwagen er op af sturen en de bende neermitrailleren zodat de gelederen uitgedund zijn. ‘Probleem’ tevens opgelost. Daarna moskee opblazen en de overgebleven jihadisten het land uit smijten

   Like

  • janchik zegt:

   Rondom deze moskeet is het eigen islamitisch terrein, normaal in Rotterdam is alles erfpacht, echter door de linkse + Christ.partijen is een uitzondering gemaakt voor de islam en werd de gemeentewet speciaal voor hen gewijzigd. Dus de politie heeft daar niets te zoeken.

   Like

   • mahoog zegt:

    Puur landverraad en weggeven dus!!

    Like

   • laura van der storm zegt:

    Hoeveel moskeeën staan er in Nederland? 400/500 ? En hoeveel staan er op eigen grond? Die grond komt NOOIT meer terug! Nederland doet gewoon zijn eigen grond in de uitverkoop. De NPO gaat het Midden-Oosten promoten. In Nederland is die klus al geklaard.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Oh, maar dat is niet waar. De gemeente c.q. de staat heeft ten alle tijde het recht om grond te onteigenen voor door hen benodigde doeleinden. Dus die waaier gaat niet op! Land van Nederland kan niet door koop onteigend worden, dat Staat blijft ten alle tijde de hoofdbeslisser in deze. Al is het gebied gekocht, het ligt op en in Nederlands grondgebied.

    Like

   • janchik zegt:

    Ik hoop van ganzer harte dat je gelijk hebt, maar ik vrees met grote vreze, omdat toen ze deze keet wilden bouwen, de midden oosten financier het van de gemeente zwart op wit wilde hebben dat de keet de eigenaar zou zijn van deze grond, en dat is me nogal een lap. Ze hebben er hele straten voor moeten afbreken, Het is een Marokkaanse keet en de burgemeester, die ook het hoofd van de politie is, is?…. juist.
    Tel uit je winst

    Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Nou dit is alles behalve bidden hoor!! (op een paar na) Maar niet meer/minder een politieke manifestatie / statement maken. We zijn hier en gaan nooit meer weg!!!! Een hele dikke F-vinger richting de domme, naïeve nl’er, ook wel genaamd Jan L.

  Like

 4. Te eng voor woorden. Hoe kunnen ze dit toestaan. Met recht de 5 e colonne.

  Like

 5. Elena zegt:

  Is je reinste provocatie.
  Moeten die lui niet werken????

  Like

 6. Hans zegt:

  mensen?
  Het zijn zielloze robots

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Bas zegt:

  Moskee bestuur is mogelijk in overtreding. waarschijnlijk is deze buitenactiviteit niet in overeenstemming is met de APV, zo niet met de vergunning-verlening in het algemeen.
  Dus moeten ze naar de gemeente voor informatie over de naleving van de regelgeving!

  Like

 9. Thoth zegt:

  Ahum, 70% van deze gasten geven een voorkeur aan de koran i.p.v. de grondwet van Nederland. Dus, zoals hij dus zegt in de Zomergasten & Zaandam, helaas u moet naar huis toe, op pleuren…

  Like

 10. elisah zegt:

  De kerk heeft op zondag op verschillende tijden een mis, misschien kan die moskeet daar een voorbeeld aan nemen, dan komt iedereen aan de beurt en hoeven ze niet exhibitionistisch buiten de pathetische moslim uit te hangen.
  Ik heb trouwens zojuist een leuk filmpje gezien met die tuigvlogger Ismail Ilgun, een boze turkse man rent schreeuwend achter hem aan en verwijt hem dat hij alle turken voor schut heeft gezet en dat het óók zijn stad is.
  Leuk om te zien hoe hard die Ismail moet rennen voor zijn leven, hahaha.

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Dit gaat dus nooit meer weg, want daar kan alleen een burgeroorlog een eind aan maken en daar zit niemand op te wachten tenzij het wordt uitgelokt.

  Like

 12. Pieter zegt:

  Dit was Bulgarije in 2011.https://www.youtube.com/watch?v=Up5tOdckNWc
  In dat land heeft men een grote afkeer van de islam.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Deze moskee is helemaal niet te klein !!!
  Er zijn gewoon veel te veel moslims !!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s