Verkiezingen in ‘Palestina’ voor onbepaalde tijd opgeschort; Hamas dreigde opnieuw te winnen

screenshot_2

Ramallah, 27 augustus 2014. Palestijnse moslimas betogen in Judea & Samaria tegen de dictatuur en vrouwenonderdrukking van Hamas in de Gazastrook. Een van de vrouwen haalde uit naar Hamas en zei: “Jullie zijn nog erger dan de Joden. Jullie kunnen van de Joden zeggen wat je wilt. Jullie zijn veel veel erger, wat doen jullie hier nog in feite?”

(Door: “Brabosh”)

De hoogste rechtbank van de Palestijnse Autoriteit in Ramallah heeft geadviseerd om de lokale verkiezingen in de Palestijnse gebieden uit te stellen die gepland staan voor 8 oktober 2016. De lokale besturen in West-Palestina (Hamas in Gaza) en in Oost-Palestina (Fatah in Judea & Samaria)  ruziën nog steeds onder elkaar over de modaliteiten en volgens het Palestijnse Centrale Verkiezingen Comité lijkt het weinig waarschijnlijk dat er dit jaar nog verkiezingen zullen gehouden worden als die er al ooit komen. Een definitieve beslissing valt op 3 oktober aanstaande.

Lees verder>>>
brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", democratie, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Verkiezingen in ‘Palestina’ voor onbepaalde tijd opgeschort; Hamas dreigde opnieuw te winnen

 1. Eric zegt:

  Het wordt tijd dat dit onland Palestina opnieuw gekoloniseerd wordt, zodat de Palestijnse ratten hun onderaardse holen weer kunnen opzoeken en de rust er na vele decennia kan weerkeren .

  Like

 2. Mary zegt:

  “Julie zijn erger dan Joden”, nu dat is wel ernstig tegen het zere been van onze regering en media, exclusief Wilders natuurlijk, ze willen ons namelijk doen geloven dat de Joden de rotzooi trappen en de agressor zijn in de Gaza strook, daar hebben ze heel veel moeite voor gedaan al vanuit de tijd van van Agt, die dat nog steeds doet. Dan doet men hier nog eens alle moeite om de Nederlandse bevolking “wijs” te maken dat Islam een “religie” van de vrede is en echt niet van dictatuur en vrouwen onderdrukking (incidenten, zoals al die aanslagen, moorden, verkrachtingen, ernstige dieren mishandeling) dat noemen de idioten hier “vrijheid” van religie, ja zelfs CU en CDA, minus Wilders natuurlijk, en nu gaan jullie ons vertellen dat al die zo genaamde nazi’s, tokkies, racisten en hoe ze ook worden genoemd helemaal gelijk hebben, tssss.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Palestina bestaat niet, ergo de Palestijnen zijn een verzonnen volk. Behalve voor de RODEN en GROENEN, en huichelaars: te weten; liberalen en christendemocraten.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Turkije vakantie al geboekt ?

  Sex-Angriff im Türkei-Urlaub: Deutsche (17) von zwei Animateuren in Side vergewaltigt
  Mega-Albtraum für eine 17-jährige Deutsche in ihrem Türkei-Urlaub.

  Wie die „Türkei-Zeitung” berichtet, ist eine Jugendliche in ihrem Urlaub am türkischen Badeort Side von zwei Animateuren sexuell missbraucht worden.

  Den Angaben zufolge sprachen die beiden Männer die 17-Jährige vor einer Diskothek an, fuhren sie dann in eine Nebenstraße und vergingen sich dort an ihr.

  Die Jugendliche zeigte die beiden Männer anschließend an, sie wurden festgenommen und dem Haftrichter vorgeführt. !

  Like

 5. fleckie zegt:

  ……….KAMERAAD..ABBASKI……NW.ISR.Weekblad 16.9.2016. ……….De president v.d.palestijnse autoriteit Machmoud Abbas zou in de jaren 80 agent zijn geweest voor de KGB, de toenmalige Sovjet-geheime dienst. Isralische onderzoekers van de Hebreeuwse Universiteit ontdekten dit afgelopen week in documenten uit de tijd van de Sovjetunie. Televisiestation CHANNEL ONE deed er als eerste verslag van. De palestijnse regering verwerpt deze conclusie, noemt het ‘laster’ en een poging om de naar verluidt op handen zijnde bespreking tussen Abbas en Netanyahu bij president Poetin in Moskou te dwarsbomen. “Abbas was officieel contactpersoon met de Sovjets voor de PLO”, aldus een anonieme palestijnse functionaris. …………….Gideon Remez, een van de Israelische onderzoekers, toonde persagentschap REUTERS echter een door een voormalige KGB-archiefmedewerker..uit..Rusland gesmokkeld document uit 1983 . Daarop staat in het Russisch ‘mol’ met daarachter ‘ABBAS, MAHMOUD” geboren 1935 in Palestina, lid van het centraal Comite van de FATAH.en..de…PLO. KGB- agent in DAMASCUS’. …Abbas studeerde tot begin jaren 80 in Moskou. <<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s