Verzet in Dresden

screenshot_15

Remigratie. Verzet jullie eindelijk tegen islamisering, massa-immigratie en meningsdictaat!

Bron:
www.pi-news.net
pi-news

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Verzet. Bookmark de permalink .

9 reacties op Verzet in Dresden

 1. Jules Vismale zegt:

  Geweldig dat ze in de mooiste stad in Duitsland, Dresden, eindelijk steeds meer verzet komt tegen de islamisering, massa-immigratie, asielzoekersstromen, linkse bestuurders en meningsdictaat! Tijdens mijn reis in 2014 naar Dresden had ik gelukkig geen last van de opgenoemde groeperingen maar tijdens mijn treinreis richting Neurenberg WEL van drie zwaarbewapende politieagenten die me aanhielden en zich bijna gedroegen als SS’ers of Gestapo-agenten.
  Wie weet waren ze enigszins racistisch ingesteld omdat ik een getinte huid heb doordat ik 25% Surinaams bloed bezit maar later arresteerden ze een kerel die sprekend op mij leek en alleen geen bril op had.
  Stel dat Angela Merkel en haar linkse bondgenoten ooit, samen met moslimextremisten, in de gevangenis worden opgesloten dan zullen ze elkaar hopelijk met haat en hoon overladen omdat ze namelijk GEEN echte vrienden van elkaar zijn. Grimmig genoeg staat er in Parijs een gevangenis, de Conciergerie, waar tijdens de Franse Revolutie duizenden mensen waren opgesloten, zowel daders als slachtoffers, om daar een enkele reis naar het schavot ter krijgen.
  De twee beroemdste gevangen van de Conciergerie waren koningin Marie Antoinette (1755-1793) en Maximilien Robespierre (1758-1794) en zij waren bijna buren omdat hun cellen pal naast elkaar lagen! Robespierre had echter, toen Lodewijk XVI (1754-1793) in Reims tot koning werd gekroond, zowel de koning als Marie Antoinette voor het college van de rue St. Jacques ontmoet en voor hen beiden een Latijnse rede voorgedragen.
  Tijdens de Terreur was Robespierre opeens de ergste vijand van Lodewijk XVI en Marie Antoinette geworden, gelijk zo tijdens WO II Roland Freisler in 1940 als lid van de Rijksdag bij de promotie van Erwin von witzleben aanwezig was die toen tot veldmaarschalk werd benoemd. En vier jaar later zou Freisler dezelfde Witzleben in het volksgerichtshof voor zich krijgen en met een vreselijke scheldkannonage overladen waar kapitein Archibald Haddock uit Kuifje jaloers op zou worden!

  Geliked door 2 people

 2. Verzet is een goed teken. Ik hoop dat ze veel mensen zullen bereiken die in verzet gaan komen en zich snel door Duitsland zullen gaan verspreiden. Ik wens ze heel veel succes.

  Like

 3. Elena zegt:

  Geweldig die loei grote tekst aan de muur.
  Zullen die achterlijke linkse Duitsers nu wel wakker worden?

  Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  Gelukkig heeft de AFd gewonnen bij de verkiezingen; er is nog enige hoop.

  Like

 5. mahoog zegt:

  Hoe lang bleef dat doek hangen??

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik heb de laatste tijd op E.J. Bron eigenlijk niets meer over Dresden en Leipzig vernomen waar de aanhang van Pegida erg groot was en de afkeer van de islam moslimextremisten, “asielzoekers en vluchtelingen’ en de linkse politiek nog groter dan in de rest van Duitsland. Zou de webmaster daar misschien nog iets over hebben gehoord en zo ja; dan hoop ik zelfs dat ze daar massaal op de AfD gaan stemmen en de afschuwelijke Angela Merkel en aanverwante linkse en islam-liefhebbende lastposten daar wegstemmen of anders richting Mekka gaan jagen!

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Zou de webmaster ooit eens op bezoek zijn geweest in Dresden? Het is namelijk even mooi als het door hem bejubelde Praag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s