VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2016

 

Mevrouw de Voorzitter,

We raken ons land kwijt. Voorgoed als we niet heel snel wakker worden. De open grenzen en de onwil om de identiteit van ons land te verdedigen hebben Nederland ziek gemaakt. Doodziek. De terreurdreiging is groter dan ooit. Nederland is geen veilig land meer. We hebben honderdduizenden mensen ons land binnengelaten zonder ze te vertellen dat het ons land is. En daar betalen we nu de prijs voor.

Maar Nederland is toch echt van ons. Veel mensen hebben naast hun Turkse of Marokkaanse paspoort ook nog een Nederlands paspoort. Maar een deel van hen gedraagt zich niet als Nederlanders. We kunnen het elke dag zien. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs, ze halen het bloed onder onze nagels vandaan, ze tarten het gezag, dansen op politieauto’s, schelden ons uit, kijken op ons neer, spugen op ons en trekken zich nergens wat van aan. Ze hebben ons paspoort maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.

En ik zeg tegen al die mensen die zich misdragen: Nederland is ons land. Het is van ons. Niet van jullie. En als je je niet gedragen wil, als je ons terroriseren wil, als je hier een klein-Turkije of klein-Marokko van wil maken, dan zal je dat niet lukken. Want is dit is ons land. Waar we tolerant zijn maar niet tegen diegenen die ons land kapot maken. Waar we respect hebben voor ieder individu maar niet voor mensen die geweld gebruiken en ons terroriseren.

Wij zijn Nederland en dit is ons land. En dat we gaan terugveroveren. Vanaf vandaag. We gaan niet meer toestaan dat onze vrouwen en dochters door jullie worden lastiggevallen. Dat onze wijken worden geterroriseerd. Onze winkels bestolen. Dat ouderen ’s avonds geen ommetje meer durven te maken. Dat van balkons eieren en glazen naar ons worden gegooid. Dat onze uitkeringen worden misbruikt door gasten in dikke BMW’s. Dat Nederland wordt kapotgemaakt. Wij pikken dat niet meer.

Genoeg is genoeg. Vanaf vandaag vechten we terug. Keihard. Geen buurthuizen of uitkeringen meer, geen slachtofferrol en geen begrip meer. Wat mij betreft pakken we iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt het Nederlandse paspoort af en zetten ze ons land – ja ons land – uit. Als het kan met hun hele familie. En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.

Mevrouw de Voorzitter,

Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, of tokkies, populisten of nazi’s. De criticasters worden bedreigd, verketterd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Ook ik voorzitter. Overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de rechtbank. Half Europa staat in brand, onze premier roept Pleur Op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Slowaakse premier Fico zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar ik moet me vrijdag weer verantwoorden bij de strafrechter voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

Voorzitter,

we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat de Kamer en Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.

Voorzitter, Wat gebeurde er allemaal:

12 juni: Een 30-jarige moslim vermoordt 49 mensen in een homobar in Orlando, Florida.
13 juni: Een politiecommissaris en zijn vrouw worden doodgestoken in Magnanville bij Parijs door een Allahu Akbhar roepende 25-jarige Fransman van Marokkaanse afkomst.
29 juni: 3 ISIS-terroristen doden 45 onschuldige mensen bij een aanslag op de luchthaven Ataturk van Istanbul. Ook moslims zijn de slachtoffers van de islam.
14 juli: Een Tunesiër met een verblijfsvergunning gebruikt een vrachtwagen op de boulevard in Nice als moordwapen met 86 doden als gevolg. ISIS viert deze aanslag meteen met het onthoofden van twee Franssprekende gevangen in Mosul, Irak.
18 juli: Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker hakt terwijl hij Allahu Akbhar roept met een bijl in op treinpassagiers in Heidingsfeld, Duitsland, en verwondt vijf mensen waarvan drie ernstig.
19 juli: Een Marokkaan genaamd Mohammed B. steekt een moeder en drie dochters waaronder een meisje van 8 neer in Frans vakantiepark
22 juli: Een 18-jarige Duits-Iraniër met een dubbele nationaliteit schiet negen mensen dood in winkelcentrum München en verwondt 36 anderen.
24 juli: Een 21-jarige Syrische asielzoeker doodt in de Duitse stad Reutlingen een zwangere vrouw met een kapmes en verwondt twee anderen en op diezelfde dag blaast de 27-jarige Syrische vluchteling Mohammed D. zichzelf op bij muziekfestival in Ansbach, Duitsland.
26 juli: Twee Syriëgangers snijden een 85-jarige pastoor tijdens de kerkdienst de keel door terwijl ze Allahu Akbhar riepen in een kerk in St-Etienne-du-Rouvray in Frankrijk. Tijdens de dienst.
27 juli: In Troisdorf in Duitsland valt een Allahu Akbhar roepende Palestijn een chirurg aan met een mes en wil hem onthoofden.
4 augustus: Een 19-jarige Somaliër die naar Noorwegen immigreerde steekt een vrouw dood en verwondt vijf anderen op Russel Square in Londen.
6 augustus: Een 33-jarige Algerijn valt politie-agenten aan met een kapmes in Charleroi, België, terwijl hij Allahu Akbhar roept.
19augustus:  Een allahu akbar schreeuwende man steekt een rabbijn neer in Straatsburg
30 augustus: Een in Bosnië geboren Deense moslim steekt in Christiana, Denemarken, twee politieagenten en een burger neer
31 augustus: Een 31-jarige Algerijn steekt een politieagente met een mes in de nek in de Franse stad Toulouse.
7 september: Een Marokkaanse illegaal steekt twee agenten neer in Molenbeek, België. Eén agent kreeg zeven messteken in de buik, de ander één.
8 september: Drie door ISIS aangestuurde vrouwen worden gearresteerd in verband met een geplande terreurdaad en de vondst van een auto met zeven gasflessen en meerdere jerry cans vlakbij de Notre Dame in Parijs.
9 september: Een allahu akbar roepende salafistische man valt politieagenten aan in de Servische stad Raska.
17 september: Een Somaliër valt negen mensen aan met een mes in een winkelcentrum in St. Cloud in de Amerikaanse staat Minnesota.

Dezelfde dag: 29 gewonden bij een aanslag in New York gepleegd door een Afghaan.

Voorzitter,

ik heb nog een selectie moeten maken. Dit is niet eens de hele werkelijkheid. Ik had mijn hele spreektekst hieraan kunnen besteden, wat er in het Westen is gebeurd in de naam van de islam in de afgelopen weken. De daders zijn steeds dezelfden: islamitische barbaren. Koppensnellers van Allah. En de slachtoffers zijn ook steeds dezelfden: onschuldige mensen, moslim en niet-moslim, die hier niet om hebben gevraagd en wij die ook zeker niet om die geïmporteerde ellende hebben gevraagd.

Ook in ons eigen land zien we toenemend geweld van Poelenburg tot Spijkenisse. Rondom ramadan zagen we hoe er stenen door de ruiten van bussen gaan en hoe Nederlanders in eigen land worden aangevallen voor het drinken van water. Auto’s in de brand. Vrouwen lastig gevallen. Paar weken geleden: een meisje van 17 uit Kampen in de berm verkracht door een asiel zoekende testosteronbom. Waarom heeft niemand het daar over? In Deventer probeert een asielzoeker een meisje van zes te verkrachten. Waarom heeft niemand het daar over? Vakantiegangers stonden urenlang in de rij bij Schiphol, vanwege de jihad. Zelfs De Efteling was mogelijk een doelwit. En het grote bloedbad, dat vreselijke bloedbad op de luchthaven en de metro in Brussel bleek, zo leerden we later, was eigenlijk gepland voor ons land. Het had een slachtpartij van Nederlanders moeten worden.

Toekomstige generaties zullen terugkijken op was dit kabinet gedaan heeft. En het oordeel zal bikkelhard zijn. We hebben het verstand op nul gehad, we hebben niet geluisterd naar de werkelijkheid, we hebben politiek-correct de andere kant opgekeken want anders zouden we wel eens kritiek kunnen krijgen. Wat heeft dit kabinet gedaan? Ze hebben niets gedaan. Wat ze hebben gedaan is de strafbaarstelling van illegaliteit geschrapt. De vreemdelingenbewaring afgebouwd. Een nieuw generaal pardon ingevoerd. Een bed-bad-brood-regeling ingevoerd. Er zijn asielrecords verbroken.

Ik weet nog goed, mevrouw de voorzitter, dat ik hier vorig jaar stond, en dat ik zei dat er in die asielstroom een groot gevaar was, dat er terroristen meekwamen, en ik werd weggehoond, weggehoond, zelfs door een D66-lid van het Europees Parlement als een soort idioot uitgemaakt. Ze twitterde: Die is gek, die Wilders, daar is geen enkel bewijs voor, Hoe kan dat nou. En wat blijkt? Het gebeurt, en het gebeurt vaker dan we denken. Er zijn aanslagen in Brussel en Parijs gepleegd door mensen waarvan we nu weten dat ze mee hebben gelift op de asielinstroom. En ik heb het gezegd. En ze hebben niet willen luisteren. En er zijn onschuldige mensen vermoord. Dat is de realiteit. Waarom heeft niemand het daar over?

Voorzitter,

in dit verkiezingsjaar waren de verschillen nog nooit zo groot en de teleurstellingen en de tegenstellingen nog nooit zo helder. En ik weet wat er gebeuren moet. En ik zie ook wat er demografisch gebeurt. Kijk naar Afrika. Afrika staat demografisch op ontploffen. Tegen het eind van deze eeuw wonen daar 4 miljard mensen. Zelfs de EU verwacht dat er vanaf nu 1 miljoen migranten per jaar komen. Ik neem het die mensen niet kwalijk. Ik snap dat ze naar ons toe willen komen. Maar we kunnen dat niet aan. We hebben er ook het geld niet voor. En ze brengen ook vaak een cultuur mee die niet de onze is. En velen willen ons ook domineren, willen daar ook geweld voor gebruiken. Dat kunnen wij niet toelaten.

Het gaat niet alleen om identiteit, het gaat niet alleen om normen en waarden, het gaat ook om de aantallen. Als wij honderdduizenden, als wij miljoenen mensen ons land binnenlaten van een andere cultuur, mensen die ons haten, mensen die onze levensstijl haten, mensen die het vreselijk vinden als een vrouw in een kort rokje loopt, mensen die niet willen dat homo’s hand in hand lopen, als we daar niets aan doen, dan verdwijnt Nederland, dan zijn we ons land kwijt. Waarom heeft niemand het daar over? Waarom hebben we het daar niet over? Dat is het probleem. We hebben een existentieel probleem.

Voorzitter,

als we niets doen overleven we niet. Dan worden we gekoloniseerd, worden we en geïslamiseerd. Dan zeggen mensen later: ja, hadden we maar wat gedaan, hadden we maar geluisterd, we hadden wat moeten doen. Waarom heeft niemand het daarover, voorzitter? Wij willen geen Jihadisten meer uit Syrië. De lange arm van Erdoğan moet weg. Wij willen niet overheerst worden door een cultuur die niet de onze is. 1 miljoen mensen per jaar. Het is niet te bevatten wat er gebeurt als wij dat niet doen.

Ik zei het al: we moeten ons land beschermen, we moeten zorgen dat mensen onze regels respecteren, we moeten zorgen dat die ideologie van haat en geweld, juist die ideologie die in strijd is met de grondwet hier niet meer voet aan de grond krijgt.

Voorzitter,

Er is geen tussenweg. Door het dralen, door het politiek-correct nietsdoen, is het eigenlijk al vijf over twaalf. En ik zeg u: als wij nu niet optreden, als wij nu niet onze grenzen sluiten, als wij nu het cultuurrelativisme niet verre van ons werpen, als we nu niet zorgen dat we weer trots zijn op wie we zijn en wie dat niet zijn ons land uitzetten, als we dat niet doen, als we accepteren dat mensen de draak met ons steken, ons terroriseren, onze vrouwen verkrachten en doen wat wij niet willen, dan is het afgelopen met ons.

Of wij rekenen af met de islam, of de islam rekent af met ons! Daarom mijn voorstellen van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en al die voorstellen die u van ons kent. Maak illegaliteit strafbaar, stuur asielzoekers terug, ik heb ze hier al zo vaak genoemd, ik denk niet dat ik ze moet herhalen. Maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk. En dat is dat alleen de PVV-voorstellen onze rechtsstaat beschermen, dat alleen onze PVV-voorstellen garanderen dat het Nederlandse volk over een tijdje nog bestaat. Als we falen, dan is het over en uit met Nederland. Onze beschaving is dan weg. Onze vrijheden foetsie. Onze veiligheid verdwenen. Onze levens waardeloos. Onze rechtsstaat in de prullenbak gegooid, onze vrijheid weg, Nederland weg, en dat moeten we zien te voorkomen.

Het kabinet denkt mensen nu te kunnen paaien met een feestbegroting. Maar niemand trapt daar in. Een procentje koopkracht erbij terwijl de zorg is afgebroken, het eigen risico op 385 euro staat, de huren zijn verhoogd, de pensioenen gekort. Nederland trapt daar niet in. We hebben gezien wat de afgelopen maanden, de afgelopen jaren het kabinet heeft gedaan met pensioenen, met huren, met die thuiszorg, met noem maar op. De mensen geloven dit kabinet niet. De mensen geloven niet dat het kabinet het goede met Nederland voor heeft.

Mag ik de zorg als voorbeeld nemen. Wat heeft deze minister-president en dit kabinet voor de zorg gedaan? Ze hebben verzorgingshuizen gesloten, de  huishoudelijke hulp gehalveerd, het eigen risico op 385 euro gezet.

In het Nederland van premier Rutte mijden steeds meer Nederlanders zorg omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen, leuren ambulances met doodzieke patiënten omdat eerstehulpposten overvol zitten, krijgen kankerpatiënten niet altijd de juiste behandeling omdat het ziekenhuis geen geld meer heeft.

In het Nederland van premier Rutte liggen ouderen in onze verpleeghuizen soms gedrogeerd te verhongeren, te verdrogen en vooral ook te vereenzamen omdat er te weinig verpleegkundigen zijn.

In het Nederland van premier Rutte lopen mannen en vrouwen van 70, 80, soms zelfs 90 jaar oud, verward en soms zelfs half naakt op straat, omdat er hulp is wegbezuinigd. Het is om je te schamen dat we zo met onze ouderen omgaan. Kortom, in het Nederland van premier Rutte werd de zorg afgebroken. En wat is het dan gênant om gisteren zo’n mooi weer verhaal te horen.

We moeten de goede keuzes maken, we moeten betere keuzes maken, we moeten naar de toekomst kijken. Dat kan alleen maar als we niet alleen de goede keuzes maken maar als we ook de politieke lafheid en de andere kant opkijken, wat we nu doen, als we die opzij zetten,

Voorzitter,

laat mij u vertellen hoe volgens mij de toekomst er uit kan zien. Het is helaas nog vaak een droom omdat niemand wil luisteren, maar ik hoop dat mensen gaan luisteren. Ik droom van een Nederland waar schoolkinderen niet de islam door de strot wordt geduwd. Ik droom van een Nederland waar vrouwen zelf hun kleding kunnen uitkiezen, zonder zich te moeten bedenken wat intolerante moslims daarvan vinden. Ik droom van een Nederland waar homo’s hand in hand kunnen lopen door de Schilderswijk, waar joden met een keppeltje op door Kanaleneiland zullen lopen.

Ik droom van een Nederland waar Poelenburg, Tarwewijk, Oosterwei, noem maar op die wijken, dat die weer veilig zijn. Waar Zwarte Piet nog gevierd mag worden. Waar Ebru Umar niet wordt achtervolgd en verraden door klik-Turken. Wat is die vrouw een held en waarom heeft niemand het er over? Waarom heeft niemand het er over?

Ik droom van een Nederland waar de islam niets meer is dan een nachtmerrie die voorbijging. Ik droom van dat Nederland. En miljoenen Nederlanders dromen met mij mee. En die droom wordt weer opnieuw gedeeld door miljoenen mensen door heel Europa.
En ik ben er ook van overtuigd dat dat Nederland er kan komen. Mijn collega’s en ik komen hier iedere dag opnieuw omdat wij ervan overtuigd zijn dat dat Nederland er kan komen. Het Nederland zoals het altijd is geweest, een Nederland waarin de Nederlanders centraal staan, waar we het geld dat we nu besteden aan immigratie en asiel en Europa en ontwikkelingshulp, dat we dat geld besteden aan de Nederlanders

Het is toch te gek voor woorden dat je al bijna als racist wordt uitgemaakt als je zegt dat je vindt dat we ons geld hier in Nederland aan onze mensen moeten besteden. Het is toch niet te geloven. En dat is wat wij willen. Hoe is het mogelijk dat asielzoekers in het Brabantse Oisterwijk een cheque van 10.000 euro krijgen om hun huis in te richten terwijl 600.000 Nederlanders in armoede leven? Ben ik nou gek of zijn zij gek. Hoe kan dat nou? Wat is dat voor een waanzin?

En in mijn Nederland gebeurt dat niet. En ja in mijn Nederland zetten we mensen met een dubbele nationaliteit als ze een misdrijf plegen het land uit. Want wij kiezen voor beschaving. Wij kiezen voor de ouderen, wij kiezen niet voor de afbraak van de zorg, wij kiezen voor de Nederlanders.

Voorzitter,

zó ziet mijn Nederland er uit. Het is een fatsoenlijk Nederland. Maar het is vooral een vrij en een trots Nederland. Een Nederland dat kiest voor zijn eigen mensen.

Voorzitter,

dat is de toekomst en daar staan wij voor.

Bron:
www.pvv.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

69 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2016

 1. wauso zegt:

  Het IS een genot om de spreekkunsten van Geert Wilders te mogen aanhoren. Een uur lang en geen seconde verveling. Hierbij geef ik nog een video (van Parijs) waarbij hij de Autochtonen Doders, die zich partij leiders noemen, de les leest. De Landverraders en moordenaars blijven steeds hun Over-Correct geneuzel herhalen ! https://twitter.com/willyreiss/status/715080460355969024

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat heeft Geert Wilders, keurig verwoord.

  Like

 3. Geerts inbreng was fantastisch. je hoefde er niets meer aan toe te voegen, klip en klaar. Hij blijft onze held en redder.

  Like

 4. Erik zegt:

  Weer een keiharde duidelijke rede die zegt waar het land voor staat, wie we zijn en wat we willen.
  Als die droom onze droom de droom van veel Europeanen werkelijk moet worden staat ons een consequente en daadkrachte verplichting te wachten.
  Dan zullen we kunnen winnen van een ideologie van haat, leugens en minachting die niks van ons moet hebben behalve het gelijk het geld en de haathuizen.

  De islam is voor zeker geen religie het is een schapenvacht want eronder zit de wolf die een sterke territoriaal gedrag vertoond met de arogantie van het eeuwige gelijk.
  Als we deze zogenaamde religie tot een ideologie van haat degraderen en het niet meer een geloof is kunnen we ze gelijk stellen aan Boko Haram, Hamas, ISIS dan is het afgelopen en maken we het strafbaar zodat we inderdaad de haathuizen kunnen sluiten en “het boek van haat” verbieden.

  Ze zijn ontmaskerd al reeds vele jaren nu nog de consequente daadkracht van hun die Nederland bervrijden van de wolf in schaaps kleren, stem Geert Wilders als je van je land houd.
  Hij was voor mij gister de man van de dag die het maar weer eens moest zeggen en met de beste repliek op de aanvallen van zijn tegenstanders, die helaas nog met de ogen in de zak willen lopen.
  Als het aan ons ligt is het nu de tijd om te handelen en de daad bij het woord te voegen, de wet aan te passen en ons land weer trots te maken op wat en wie we zijn; Het Vrije Westen waar onze voorouders zo hard voor hebben gevochten gaan we terug pakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Dan zullen we eerst de grote faciliteerderbendes uit ons land moeten pleuren.
   Op Geert na is de hele 2e slaapkamer een grote nsb-politiek-correcte gedoogbende en al die ratten dienen dan afgezet en opgesloten te worden. Zonder al dat wereld vreemde gespuis kunnen de grenzen dicht en een hek gebouwd worden!!!!

   Like

 5. Jan zegt:

  Klaver met zijn zak in zijn hand en echo over ‘geweld’. Wat is die puber toch dom en een blaaskaak. Gewoon negeren de domme opmerkingen en begint later Wilders uit te schelden
  Kuzu even dom. Echo van Klaver. Domme Turk en domme zuiger en Klaver domme Nederlander en moslimpooier
  “Nederland is niet uw land” Prachtig!

  Ook Segers, CDU, probeerde duidelijk rotzooi te trappen, mislukt jammerlijk, luister ook niet en liegt bovendien over opvang van christenen uit het MO waar Wilders wel voor was. Dom mannetje.

  Buma: ggggggggggggggggggggggggggggg en meer keelgeluiden. Zegt niks. Noemt moskee kerk. Zuigt, zanikt, weet niets over islam. “Wat u werkelijk bedoeoeoeoeoeoeoellllttttttt” Wat is die malloot dom en lui want wenst zich niet op de hoogte te stellen. Crypto socialist.

  D666: Stelt ,onzinvragen: Zou het te maken kunnen hebben met impliceert en is dus geen vraag. Temerig ventje. Elastieken opmerkingen

  Zijlstra: ook al niet de slimste. Zeurt weer over weglopen en heeft dus geen item en vraag. Weet niets over islam en begint vervolgens Wilders uit te maken voor schreeuwer, want ja je moet geluid maken. Noemt in vrijheid willen leven een dictatuur.

  Knap dat Wilders rustig blijft, ik had al lang mijn Kalasjnikov leeg geschoten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 08.58. uur. Mee eens, Jan.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuk geobserveerd Jan.

   Wat ik constateerde was dat iedere politicus van de gevestigde partijen
   (inclusief die kümmel-Türken) alléén maar op de màn Wilders hebben gespeeld.
   Als je goed luistert gaat het alléén en uitsluitend om U (Wilders dus)
   U zegt dit en U zegt dat niet. U beweert…
   Terwijl Wilders het alléén en uitsluitend over de islam in algemeenheid, de koran, het grote gevaar, de veiligheid, het welzijn, het land,etc. heeft.

   Niemand beweert dat Wilders geen gelijk heeft. Luister maar.

   Duidelijk dus dat zijn tegenstanders geen raad weten met datgene wat Wilders zegt.
   Ze passen dus de oudste tactiek ter wereld toe.
   Mag of kan je het niet eens zijn met de ander omdat dat te gevaarlijk is voor jouw positie vernietig dan de ander door hem of haar in diskrediet te brengen.
   En als het kan bij zichzelf.

   Ze hebben zelfs de brutaliteit om Wilders voor te houden dat hij dank zei de democratie, die hij anderen onthoudt, mag en kan zeggen wat hij wil.
   Wilders waarschuwt er voor dat de islam misbruik maakt van de democratie waarin wij leven…

   Normaliter ga je inhoudelijk in op datgene wat de ander naar voren brengt… en geef je niet uitsluitend een beschrijving van wat de ander zegt of juist niet zegt.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jezus Jan.
   Je overtreft hier ongelofelijk jezelf!
   En dat was feitelijk al onmogelijk, maar toch heb je het wéér voor elkaar gekregen.
   Compliment!
   Ja, het zijn toch ’n stel zuigers.
   Niet te geloven.
   Gelukkig missen ze de cilinders zal ik maar zeggen, anders bleven ze bezig.

   Ha, da’s ’n goei!
   Groeten!

   Like

 6. Sabeltand zegt:

  Niets aan toe te voegen.
  Mijn stem heeft hij!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.!

  Geert en de PVV zijn de einige waar we nog op hopen kunnen !
  De andere alternative is een burgeroorlog !
  Want vrijwillig geven wij Europa niet op !
  Wilders for president !

  Like

 8. sophie zegt:

  Als wij deze boodschap niet serieus nemen zijn we geen knip voor de neus waard. Dan moeten we straks niet gaan piepen als het zover is.

  Geliked door 2 people

 9. dees zegt:

  Na het opsommen van de moordpartijen gepleegd door Islam-aanhangers in het buitenland verblikte en verbloosde niet één kamerlid en vak 7 figuur. Al tijden heb ik het gevoel dat het ze ook geen bal interreseert.
  Jammer dat Wilders al die afgeslachte Nederlanders door Islam-aanhangers achterwege liet. Die moordpartijen zijn óók Islam-gebonden. De ontvoeringen van kinderen door islam-aanhangers, niets over gehoord. Wat mij betreft, een gemiste kans.

  Like

 10. kissonline2015 zegt:

  de aanhang van de PVV word steeds groter en daar ben ik blij mee . de PVV word 15 maart 2017 de grootste partij van nederland .

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik heb nu eens tijd ervoor uitgetrokken en de hele video in één ruk bekeken.
  Interessant, hoor, interessant: Een Buma bijvoorbeeld, gaat met geen woord in op alle feiten die Geert op internationaal gebied weet op te sommen, ( Ik kwam trouwens tot de conclusie, dat die gevallen ook ALLEMAAL hier op de site gehandeld zijn) maar maakt zich eerder zorgen over die honderdduizenden moslims bij wie de koran afgenomen zou kunnen worden. Tja, wat het zwaarst is (kuch) moet het zwaarst wegen, nietwaar……?
  En dan verder maar dat eeuwige teruggrijpen op 2012. Terwijl iedereen weet, dat de PVV toen niet regéérde, maar gedóógde, en nu eenmaal geen beleid kon blijven gedogen, dat tegen de belangen van haar kiezers in ging. Als méde-regerende moet je dan blijven en gaandeweg zien bij te buigen; als gedóger, zonder verdere regerings-invloed, moet je dan lóslaten. Iedereen is in staat om dat in te zien, maar ze kijken weer eens slinks weg en doen of ze idioot zijn.
  Peggie gaat er qua gehaaidheid niet op vooruit: Hij is nu al niet meer in staat om ook maar één ogenblik te verbergen, dat hij niet één rechtstreeks antwoord heeft op alles, wat hem door Geert onmiskenbaar wordt voorgelegd.
  En dan tenslotte nog een trivialiteit: Snotneus Klaver heeft een nieuwe omgangsvorm geïntroduceerd: hij interrupteert voor de microfoon met beide handen in zijn zakken! Zal wel een bewust teken van verachting zijn; daar zie ik Peter Pan inderdaad wel voor aan…
  Man, man, wat een onvolwassen stelletje! En dat is dan nóg beledigd als ze voor nepparlement worden uitgemaakt!

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 10.13. uur. Inderdaad Theresa, het klopt helemaal wat je zegt. Ik heb me kapot zitten te ergeren, aan lafbekken als die Klaver,Buma, Zijlstra,Pechthold. Het interesseert deze lamlendelingen'” geen ruk”, wat de argumenten van Geert betreft, en die zeer valide zijn.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. ik schreef het bij “Jan 08.58” al.

   Altijd dat op de man spelen en niet inhoudelijk ingaan op de argumenten van Wilders.
   Walgelijk!

   Erger je vooral niet aan die Klaver. Die melkmuil zit daar alleen om er zelf beter van te worden… maar het zal ‘m niet lukken. Niks zal die flapdrol lukken!

   En dat moet ons dan regeren, dat stelletje zakkenwassers!
   Voorgezeten door ’n criminele pokdalige landverrader, die constant als ’n waanzinnige zit te grijnzen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Niet boos zijn.
    ik bedoelde er niks mee.
    Ik maakte maar ’n grapje.
    Oké?
    Goh, dat was weer op ’t randje zeg.
    Poeh…!

    Like

 12. Bas zegt:

  Die leden met een 2e paspoort in ons (marionetten) parlement menen dat dit land ook van hun is. Dit is ten dele waar. Wie van twee paspoort walletjes geniet, zal nooit als ware Nederlander geaccepteerd worden. Tenzij men daadwerkelijk voor dit land kiest en het andere paspoort opheft. Kiezen voor Nederland betekent willen strijden voor dit land en opkomen voor het Nederlandse volk. Het behouden van twee nationaliteiten alleen omdat dit een extra deur open zet is puur gebaseerd op egoïsme van een betrokkene. Men geeft blijk dat men alleen naar eigen voordeel en geluk streeft met verwaarlozing van de belangen en het geluk van anderen in dit land . Bovendien, geen id keuze willen maken heeft ook iets weg van een vorm van land verraadt, met name tegenover het land dat niet de voorkeur heeft. Parlementariërs zouden eigenlijk het voorbeeld moeten geven. Kies !!

  Like

 13. Goed zo Geert! Dat we er vandaag beginnen met ons land terug te veroveren vind ik best maar dan moeten er allereerst beveiligingstroepen en hitteams komen. Ik ben te oud voor actieve dienst maar heel bedreven in de baas spelen.

  Like

 14. Angie1968 zegt:

  Amen. Geen woord aan toe te voegen. En als je als weldenkend mens nu nog niet op Wilders stemt, dan verdien je het om ten onder te gaan aan geweld, terreur en onderdrukking. Leer te vechten voor je land of word een dhimmie.

  Geliked door 1 persoon

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  1 man in de hele 2e Kamer die de onduldbare feiten durft te benoemen…!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 16. elisah zegt:

  Het enige dat ze op het journaal laten zien, is dat hij de koran wil verbieden en alle mosketen wil laten sluiten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou…..
   Dat is je reinste politieke reclame voor onze held!
   Ach, ze zijn toch zo dom.

   Ze snappen niet eens dat wat ze zeggen van Wilders alleen maar pure positieve propaganda voor hem is.

   “Hoor je dat Mien, Wilders vindt dat die klotemoskeeën allemaal dicht moeten!”
   “Zeg dat wel Willem, goed zo Wilders, doe jij die moskeeën maar dicht jongen!”

   Like

 17. exterminator zegt:

  Heel groot gelijk! Het is nu of nooit meer!!! Iedereen nu of nooit. Anders wordt het janken voor vele nederlanders en hun vrouwen en kinderen.
  Daar kunen wij op wachten.
  De hel zal losbreken.nederland zal in een hel veranderen voor ons.

  Like

 18. Heer M zegt:

  Geert Wilders tegen de wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 19. guusvelraeds zegt:

  Het wegkijken, het optrekken van een rookgordijn en Geert Wlders manipulatief woorden in de mond leggen die hij niet gezegd heeft door collega politici is verbijsterend. Toekomstige generaties kunnen de sympathisanten van de islam haarscherp terug zien in hun historische terugblikken. Hun oordeel over deze laffe politici die zeggen voor vrijheid te zijn zal verpletterend worden. Moskeeën sluiten en de Koran verbieden kan wettelijk worden geregeld en ontneemt moslims die hieraan willen vasthouden geen vrijheid. De moskee is geen kerk waar gelovigen in devotie bijeenkomen maar een politieke verzamelplaats waar strategieën worden uitgezet het omliggende gebied te onderwerpen. Ook is de moskee een plek van discriminatie en vrouw vijandigheid. De Islam gedogen is een farce voor de graag gewilde godsdienst vrijheid. Gedoog je islam verwerp je godsdienst vrijheid. De Arabische wereld is immers groot genoeg om naar toe te gaan voor moslims die hun cultus willen blijven beoefenen. Die moslims die de moskee en de koran geen punt van discussie vinden kunnen gewoon in Nederland blijven. Iedereen tevree en iedereen blij. Moslims die vinden dat de wereld aan Allah is en daar ook de strijdt voor wllen oppakken daar moet omwil van onze vrijheid snel mee afgerekend worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het grote verschil tussen een man als Wilders en zijn politieke tegenstanders is dat
   zij om persoonlijke redenen niets willen van wat Wilders eist, en Wilders datgene wil wat hij wil voor het welzijn van het land.

   Zelfs al zou Wilders keiharde bewijzen kunnen aanvoeren ten aanzien van hoogst bedreigende noodsituaties met de islam voor onze samenleving, dan nog zouden zij niet op zijn eisen ingaan.

   Wilders kan alléén resultaat boeken als het volk massaal zijn kant zal kiezen.
   Tijd gaat komen.

   Geliked door 3 people

 20. Heer M zegt:

  Het enige wat ik niet eens ben met Wilders, is dat hij zegt de Koran te willen verbieden. (En terecht!) Maar Moslims kunnen toch gewoon een Koran downloaden van het Internet. En als je de Moskee gaat sluiten, dan gaan ze ergens in een garage of kelder bidden. Die mensen laten zich niet de Koran en hun geloof makkelijk afpakken. Dat moet Wilders niet onderschatten!

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   onzin….er hoeft helemaal geen Geloof te worden “afgepakt” het moet de plaats hebben die het verdient: de persoonlijke levenssfeer…EN NIETS MÉÉR !

   Like

   • Heer M zegt:

    Wat bedoel je met persoonlijke levenssfeer? Ritueel slachten in je eigen badkuip?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Kroonenberg.

    Dat dit onmogelijk is begrijpt u zelf ook wel.
    Leuke generaliserend levensideaal, maar het werkt niet, zoals alle idealen.

    De islam moet uitgebannen worden uit Nederland.

    En die tijd gaat onherroepelijk komen…!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Heer M.

   Het gaat er niet om wat moslims allemaal kunnen.

   Het gaat er om dat Nederland islam-vrij gemaakt moet worden.
   Daarvoor moeten in de eerste plaats de wetten worden aangepast op basis van datgene wat het volk wil. Als het volk het wil, gebeurt het altijd.
   En als er moslims in Nederland zijn die zich niet aan de wetten van het volk houden worden zij verwijderd.

   Net zo lang totdat de laatste moslim zijn achterhoofd laat zien.

   Begrijp je…?

   Geliked door 1 persoon

   • Heer M zegt:

    Nogmaals. Hoe weet jij dat ze de Islam niet blijven uitoefenen, als je hun Koran afpakt, en de moskee sluit? En hoe wil je ze het land uitzetten, als ze hun geloof binnenskamers houden? Moet de politie telefoontaps aansluiten, en Moslims bespieden?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heer M.

    Vraag excuus, maar die vragen van u zijn volkomen retorisch.
    Hoe wil je dit of dat… is niet aan de orde, dus daar ga ik niet op in.

    We moeten de grote lijn in de gaten houden en niet verzijlen in zinloze discussies.
    Geen enkel systeem is (gelukkig) volmaakt.
    En de samenleving zal (gelukkig) nooit volmaakt worden. Stel je voor.
    Het is een niet kwestie van korans afpakken en/of moskeeën sluiten.
    Het land uitzetten is de enige oplossing.

    Hoe we dat gaan doen zult u na de revolutie kunnen meemaken, als u dat mag beleven tenminste.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heer M.
    Maakt niet uit hoor.
    U hebt helemaal gelijk.
    Pak je ze hun korans af, gaan ze directeman op internet en de omzet in kopieerpapier stijgt tot duizelingwekkende hoogtes.
    Vandaar dat ik, en Wilders ook natuurlijk, onze eigen kopieerpapierfabrieken in Mekka hebben opgezet.
    Blijkt namelijk dat die moslims niet weten dat als je met Koran-papier je kont afveegt je die 72 maagden mag inruilen voor ’n hele lagere jongensschool.

    Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Duidelijk.
  Parels voor de zwijnen, helaas. Maar over een aantal jaar zat iedereen in het verzet met de PVV.

  2 Opmerkingen, voor wat ze waard zijn:
  smerig christelijk valt nog steeds de PVV aan. Het gevaar van de islam, is nog steeds ondergeschikt aan hun eigen sprookjesboek en eigen bankrekening.

  De Marokkaan Klavert gaat alweer onderuit. Staat te blaffen tegen meneer Wilders omdat hij een erdoganaanhanger geen Nederland vindt, terwijl zijn eigen groenlinks (GsL) een Turk uit de gemeentraad van Gorichem heeft gezet………………………………….omdat meneer een erdoganaanhanger is.

  Geliked door 3 people

 22. louis-portugal zegt:

  Wat een spekert is die man.
  Goed gezegd Geert.

  Like

 23. ReaGluurder zegt:

  Het volk heeft de macht, uiteindelijk. En als het graag meer, meer, meer pislam wil, dan krijgt men dit ook! Maar het zal een ‘Rude Awakening’ worden, maar dan ook niet zeuren!

  Like

 24. Jean zegt:

  Iemand die “de waarheid” zegt is steeds een gevaar voor de parasieten en volksverlakkers want door “de waarheid” te zeggen komt hun graaiers postjes in gevaar.
  Die linkse huichelaars zijn nog te smerig om ze de hersens in te slaan, stel je voor dat er van dat smerig bloed op je kleding spat, je krijgt die vuiligheid nadien niet meer weg.
  Mensen stem massaal op de PVV zodat en schoon schip gemaakt kan worden, wij Vlamingen zullen stemmen op het VB in Frankrijk stemmen ze op FN en in Duitsland op AfD, Oostenrijk stemt op FPÖ enz., zodra dat is gebeurd ruimen we die rotzooi in Brussel op en sluiten die misdadigers op voor minimaal 20 jaar want ze hebben ons veel te veel ellende toegebracht en brengen dat nog steeds toe.

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  SWEDEN IN CHAOS: Number of ‘no-go zones’ INCREASED as police lose control over violence

  http://pamelageller.com/2016/09/sweden-in-chaos-number-of-no-go-zones-increased-as-police-lose-control-over-violence.html/

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  O ja, wanneer wordt de RODE FASCIST Riessen, ex. hoofdcommissaris van Politie, vervolgd wegens het oproepen tot MOORD op Geert Wilders, en de deportatie van 1 miljoen PVV kiezers. O…..wacht, het is een RODE, die mogen hier in LINKSLAND Nedrigland alles. Stomme kiezers die op links blijven stemmen, maar ook op de hypocrieten van VVD,CDA,D66,CU!

  Like

 27. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes bij de interruptiemicrofoon

  Geliked door 1 persoon

 28. boorzalf zegt:

  En deze lul moeten ze als eerste buiten trappen,

  Like

 29. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Hier is geen woord Chinees (of beter nog: Arabisch of Turks) bij. En het is gewoon een feit dat we – niet alleen in NL maar in de hele EU, en ook in de US – als samenleving prooi en doelwit zijn van een kleine agressieve groep aanhangers van een moorddadige ideologie, al dan niet gesteund – zo niet actief dan wel passief – gesteund door een zwijgende meerderheid van aanhangers van diezelfde ideologie, die zich verpakt en presenteert als religie van de vrede. Maar helaas: nergens zoveel onvrede als binnen het domein en terrein van die religie van de vrede. En daar blijft het niet bij (was dat maar zo) de religie van de vrede mag zich intens bewonderd en gerespecteerd weten van velen die zich rekenen tot de aanhang van de religie van de liefde, of wat daaruit afkomstig weet, zich bijvoorbeeld humanist, agnost of atheïst noemend. Zij zullen iedere kritiek of aanval op die religie van de ‘vrede’ (en om elk misverstand uit te sluiten: niet op de aanhang ervan zelf) afdoen als populisme, provincialisme, xenofobie, nationalisme, racisme en / of fascisme, daarmee in feite een nieuw soort fascisme in een andere, religieuze gedaante fasciliterend en in de kaart spelend. Stel je eens voor dat er uiteindelijk helemaal niemand, maar dan ook niemand, (meer) de vinger op de zere plek zal (durven) leggen als gevolg van de repressie die uitgaat van het denken en handelen van die laatste groep. Dan gaat het licht definitief uit en heeft het streven van de ‘strijders’ voor de religie van de ‘vrede’ succes gehad en gezegevierd. En zal, onder de dekmantel van een ‘wetgeving’ genaamd Sharia (al dan niet in light vorm) de wetteloosheid (naar de maatstaven zoals die door de eeuwen in Europa en Amerika gegolden hebben) hand over hand toenemen. Met die toename zal de liefde verkillen geheel in overeenstemming met wat een Man nu zo’n 2000 jaar geleden heeft voorzien en voorzegd (‘En omdat de wetsverachting toeneemt, zal de liefde van de meesten verkillen.’
  ‭‭Matteüs‬ ‭24:12‬ ‭NBG51‬‬
  http://bible.com/328/mat.24.12.nbg51). Wat een ironie en een gotspe om dat laatste juist binnen de kringen van die (zelfbenoemde) aanhang van de religie van de liefde te moeten waarnemen en vaststellen. Nergens zoveel liefdeloosheid als binnen de religie van de liefde, in analogie met de afwezigheid van vrede binnen de religie van de vrede, lijkt de conclusie dan te zijn! Maar hoe zit het dan met de religie van de wet? Ook velen die zich tot de aanhang daarvan rekenen trappen in de valkuil van de rattenvangers die van de boodschap zoals Wilders die in de Algemene Beschouwingen heeft gegeven niets willen weten! Heeft Wilders de antwoorden en de oplossingen? Dat is nog maar de vraag. Maar dat de overige partijen machteloos staan tegenover de grootste uitdagingen en gevaren van deze en de komende tijd is toch wel overduidelijk gebleken!

  Like

 30. Het helpt allemaal geen zier. Ze zijn allemaal verdoofd en zombie geworden. Want wat zei de Wijze ooit: eerder ziet gij een makreel door het oog van een orkaan buitelen dat dat een dwaas zich laat bekeren.

  Like

 31. Jan zegt:

  Zijlstra is weer zo kinderachtig om te zeuren over weglopen voor verantwoordelijkheid. Slap, als je je niet aan je beloftes houdt en vervolgens de ander iets verwijten. Kamer bestaat duidelijk uit idioten met hun geroffel.
  Wilders: “Geen Turk er meer in”
  Zijlstra: “Zij zijn al binnen”
  Luistert die zak eigenlijk wel?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Halbe Zijlstra liegt. De PVV is opgestapt uit de gedoogconstructie, omdat de VVD en het CDA, allerlei NIEUWE BEZUINIGINGEN, door de strot wilden drukken, in tegenspraak met het gedoogakkoord en regeerakkoord. En deze Zijlstra zou de beste debater zijn, volgens de pers, ja de RODE PERS en MEDIA!

   Like

   • Jan zegt:

    Heb je Roemer gehoord?

    Roemer: Asielshoppers gaan boven Nederlanders en u meneer Wilders bent een egoïstische klootzak (Ik vat even samen)

    Like

 32. Jan zegt:

  Roemer: “Asielshoppers zijn belangrijker dan Nederlander en u meneer Wilders bent een asociaal”

  Roemer snapt geen zak van politiek, heeft blijkbaar een geldboom en Nederland is in zijn visie zo groot als Amerika

  Like

  • Tja, je hoeft niet eens meer in overweging te nemen of de SP misschien nog EU-kritisch is: Op deze manier stelt dat immers geen zák voor……

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jammer want Roemer lijkt mij als mens geen slechte vent, maar hij is zo ongelofelijk door de SP gehersenspoeld dat er bij hem geen ruimte meer is om zelfstandig te kunnen denken.
   Nogmaals jammer.

   Like

   • Ja, Paul, dat van Roemer-als-mens vind ík nou óók. Maar ik ben er met mezelf nog niet helemaal uit, of dat misschien óók komt doordat ik hem een verademing vind, vergeleken met Marijnissen: Dáár heb ik toch altijd zo het land aan gehad: Een echte autoritaire klootzak voor de tomatensmijters-beweging heb ik hem altijd al gevonden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s