“Vluchtelingen” in oude villa Twello

screenshot_4

De oude villa aan de Rijksstraatweg in Twello is verkocht.

TWELLO – De gemeente Voorst heeft een monumentaal, vrijstaand pand gekocht, om daar vanaf begin volgend jaar alleenstaande “vluchtelingen” in te kunnen laten wonen.

In de jaren-dertig villa aan de Oude Rijksstraatweg in Twello komen tien tot twaalf “vluchtelingen” te wonen. De villa staat al jaren leeg en werd onlangs per openbare veiling verkocht; de aankoop van het pand kost de gemeente Voorst ongeveer 400.000 euro. De gemeente laat het pand nu verbouwen; de kosten daarvan bedragen nog eens vier ton.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Vluchtelingen” in oude villa Twello

 1. Sabeltant zegt:

  800.000 uitgeven voor een onderkomen voor 10 tot 12 parasieten.
  KNETTERGEK!
  Laten ze in Twello maar uitkijken dat de linkse partijen de WOZ niet verhogen om hun linkse hobby’s te kunnen financieren.

  Like

 2. Vuile NSB’ers. Denken ze hiermee een stoel met gouden poten in de hemel te krijgen. Wat een landverraders.

  Like

 3. Jean zegt:

  Walgelijk, decadent en misdadig t.o. de autochtone bevolking.
  Stuur die 10 klaplopers terug naar afzender, spotgoedkoop en zeer efficiënt wat ook nog eens waardering opbrengt.
  Misdadig hoe met belastinggeld geknoeid en gerotzooid wordt door onbekwame en onbetrouwbare politiekers.
  Hoogtijd die zelf in een “gesloten” instelling onder te brengen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Ik hoop dat er genoeg parkeerplaatsen komen voor de BMW , s

  Like

 5. Steven zegt:

  Komt er ook nog een zwembad in en huismeisjes?

  Like

 6. Bas zegt:

  Toch leuk zo’n verbouwing van algemeen bezit op kosten van de gemeenschap. Binnenkort zeker ook een personeelsadvertentie om een jeugdleider aan te trekken.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Daarna zal het wel rijp voor de sloop zijn !!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, de LINKSEN en de meehuichelaars van VVD,CDA,CU,D66,SGP, vinden dat WIJ nog niet genoeg VERRIJKT zijn, met deze economische uitvreters!

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Dit kan alleen maar in een land waar het geld schijnbaar over de boorden klotst!! Geen land ter wereld heeft zo veel geld over de schutting gegooid als NL. Ondertussen brokkelen de grondvesten van NL steeds verder af. Is geen zalf meer tegen te strijken!!

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Nadat eergisteren in een buitenwijk van Charlotte een bewapende zwarte man werd doodgeschoten door een zwarte agent, brak de hel los. Grote groepen zwarten trokken al plunderend, vernielend en schietend door de straten, waarbij één omstander levensgevaarlijk gewond raakte. De noodtoestand werd uitgeroepen en de Nationale Garde werd ingeschakeld. De rellen volgden direct op berichten dat de regering Obama en het kamp Clinton van plan zouden zijn om de komende weken doelbewust grote chaos in de VS te creëren, waarvan Donald Trump de schuld zal worden gegeven. Als deze tactiek niet werkt, dan zou Obama zelfs de verkiezingen begin november kunnen opschorten of annuleren.

  De 43 jarige Keith Scott werd afgelopen dinsdag doodgeschoten nadat hij met een vuurwapen politie agenten bedreigde, die een andere man in zijn straat kwamen arresteren. De familie van Scott beweerd dat hij slechts een boek in zijn hand had, maar diverse getuigen, als ook beelden van Channel 9 (6), bevestigen dat het een vuurwapen was. (2)

  Enkele tientallen agenten raakten al gewond door het massale geweld van de zwarte relschoppers. Minstens 7 van hen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen (3). Een paar dagen eerder waren er ook in de stad Tulsa (Oklahoma) protesten geweest nadat een zwarte door een politiekogel om het leven was gekomen.

  Racisme?

  Een deel van de zwarte gemeenschap in de VS vindt dat ze racistisch worden behandeld door de politie. De politiek-correcte media in Nederland wekken eveneens die indruk, met de extreemlinkse NOS voorop. Dat berichtte bijvoorbeeld wel dat er naar verhouding veel meer zwarten dan blanken door politiekogels om het leven komen (4), maar niet dat dit het rechtstreekse gevolg is van het vastgestelde feit dat zwarten in Amerika zich veel vaker schuldig maken aan zowel lichte als zware criminaliteit.

  ‘October surprise’: Confrontatie met Rusland…

  De onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia in de VS berichten al enkele weken dat er sterke aanwijzingen zijn dat de elite in Washington alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat Donald Trump president wordt. Men heeft het over een ‘october surprise’ die een buitenlandse en/of een binnenlandse crisis kan bevatten.

  Het kamp rond Hillary Clinton kan bijvoorbeeld aansturen op een militaire escalatie in Syrië, waardoor er een directe confrontatie met Rusland ontstaat. Daarvoor hoeven de Amerikanen enkel te verzinnen dat een van hun vliegtuigen werd neergeschoten door een Russische raket. Ze kunnen ook zelf een Russisch toestel neerschieten, zogenaamd om te voorkomen dat dit bommen afwerpt op ‘onschuldige burgers’ (in werkelijkheid pro-Westerse moslimrebellen van ISIS, Al-Qaeda en andere groepen).

  Daarnaast behoort ook een escalatie in Oekraïne tot de mogelijkheden. Een crisis waarvan Rusland valselijk de schuld krijgt zou negatief kunnen zijn voor Donald Trump, omdat hij juist met Putin wil samenwerken om ISIS te stoppen, en de rust in Syrië te herstellen.

  … en/of massaal binnenlands geweld?

  Wellicht is een binnenlandse crisis waarschijnlijker. Die zou dan kunnen bestaan uit een ‘racistische’ aanval op zwarten, waar het Witte Huis en de media supporters van Donald Trump de schuld van zullen geven. De rellen in Charlotte zouden daarom weleens het startschot kunnen zijn van een aantal weken met extreem veel geweld in de VS.

  Mocht het niet lukken Trump op deze wijze voldoende zwart te maken (no pun intended), dan kan Obama de rellen altijd nog aangrijpen om de verkiezingen op 8 november op te schorten of te annuleren.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Rellen-Charlotte-begin-van-geplande-chaos-bedoeld-om-Donald-Trump-te-stoppen

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  De smerige gore rotratten in dat gemeente bestuur, als je als Nederlander je huur niet meer kunt betalen omdat een of andere mothertfucker Blok ieder jaar een huurverhoging van 25/maand door je strot duwt dan wordt je de straat opgepleurd, en nu voor 80.000 per gore tering asielrat een huis kopen en opknappen, zijn ze nu helemaal van de pot gerukt in dat klote dorp.
  Weg met die fucking boergemeister en debielen in de gemeenteraad, eruit pleuren die gasten!!!!!!!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Links en politiek-correct, blijven ons deze invasie door de strot duwen.

  Like

  • Steven zegt:

   Ik hoop dan ook dan het na de verbouwing snel uitgerookt wordt. Wel jammer voor dat huis..maar ja..na een jaar asielzoekers is het waarschijnlijk toch rijp voor de sloop

   Like

 13. Cathja zegt:

  In deze villa heeft jaren geleden mijn grootvader zijn laatste levensjaren doorgebracht, zeer goed verzorgd door een hele lieve mevrouw, die als particuliere instelling onderdak bood aan een stuk of acht bejaarden.
  Ik ben er bijna zeker van dat deze mevrouw inmiddels zelf ook niet meer leeft, maar als dit wel zo zou zijn, zou ze het zeer waarschijnlijk niet op prijs stellen dat ze deze bestemming aan haar mooie huis zouden geven.
  Het is treurig dat dit schitterende pand (op een prachtige locatie!) deze bestemming gaat krijgen! Ik vrees dat het volledig word uitgewoond, en daarna compleet gerenoveerd zal moeten worden!

  Konden onze eigen bejaarden nog maar profiteren van dit prachtige plekje, met een hele goede verzorging! Maar wij zijn niet belangrijk. Het gaat om de nieuwkomers. Die mag het aan niets ontbreken.

  Like

 14. Leo zegt:

  van Spijk , – Dan maar de lucht in !! –

  Like

 15. Pingback: “Vluchtelingenvilla” Twello uitgebrand | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s