16% – AfD na verkiezingssuccessen hoger in de kiezersgunst

screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD heeft na haar successen bij de verkiezingen in Berlijn en Mecklenburg-Vorpommern gestegen in een peiling. In de nieuwe “Deutschlandtrend” van het ARD-Morgenmagazine van afgelopen vrijdag haalt de partij landelijk 16% van de stemmen. Dat is 2% meer in vergelijking met de peiling op 1 september. Ook de Groenen (12%) en de FDP (6%) winnen elk 1%. De CDU (32%),de SPD (22%) en Die Linke (8%) staan ieder een procent af. De peiling werd gehouden door “Infratest dimap”. Van 19 tot 21 september werden 934 mensen geënquêteerd.

Bron:
www.pi-news.net
pi-news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

5 reacties op 16% – AfD na verkiezingssuccessen hoger in de kiezersgunst

 1. Ongelovige zegt:

  30% vd mannen stemt dus al AfD, tegenover 3% vd vrouwen, als ik extrapoleer uit een vorige peiling begin dit jaar, waar ook naar het geslacht werd gevraagd.

  Like

  • Ron zegt:

   Wat een verschil. Die mannen snappen het al.
   Die vrouwen die nu nog niet het licht gezien hebben zijn erg laat, maar over enkele maanden zien ook zij het licht, na enige honderden extra aanrandingen, verkrachtingen, mishandelingen, en vele malen toegenomen angst om alleen over straat te gaan.
   Die dames die het licht nog niet gezien hebben leven nog met hun hoofd in de roze ‘wir schaffen das’-wolk en moeten de rauwe waarheid zelf of in hun nabijheid ondervinden. Dat gaat de enige manier zijn.
   Helaas zijn daarvoor nog meer misdaden van immigranten nodig, maar die komen vanzelf. Politie doet er immers toch niets tegen want dat mogen ze niet en deels kunnen ze dat ook niet meer.
   Het is alleen zo erg dat zoveel dames die het licht al lang gezien hebben en weten welk gevaar ze lopen, of zelfs onschuldige kinderen die op hun leeftijd dat soort dingen niet zouden hoeven te weten, ook het slachtoffer worden, vaak nog meer dan de eerste groep dames die het licht nog niet gezien hebben.

   Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. zegt:

  Als ik zeg dat ik alleen maar kan hopen dat de Duitsers zich niet nog een keer moeten laten besodemieteren, zit ik er dan naast?

  Like

 3. Dat is te hopen Claudia, zeker weet je het nooit. Ze weten ook nog steeds niet hoe ze vluchtelingen die geen status gekregen hebben uit moeten zetten. Dat weet Rutte hier ook niet.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar toch nog te weinig voor de AfD. En waarom, omdat LINKS en de politiek-correcte partijen, zoals CDU/CSU en de FDP, nog teveel kiezers achter zich hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s