55 No-Go-Areas in Zweden: Politie compleet overbelast – opheldering van delicten niet meer mogelijk

screenshot_26

(Door: Dettlef Kossakowski – Vertaling: E.J. Bron)

Al voor de “vluchtelingen”crisis had Zweden vanwege zijn liberale immigratiepolitiek met een daaraan verbonden hoge criminaliteit te kampen. Na de herfst van 2015 vond er een verdere toename van de delicten plaats. Vooral bij diefstal, seksuele delicten en bendecriminaliteit ziet de Zweedse politie een toename. Nu al zijn er 55 gebieden in het land waarover de politie geen controle meer heeft.

epoch-times

Behalve Duitsland behoort Zweden tot een van de populairste landen voor “asielzoekers”. Beide landen kregen met de “vluchtelingen”golf te maken met een extra import van criminaliteit. Zweden registreerde sinds september 2015 een stijging bij de drugshandel, bij seksuele delicten, diefstal, vandalisme en bendecriminaliteit, aldus een bericht van de hoogste politieautoriteit van Zweden, bericht de “Kronen-Zeitung”.

Vooral de verschuiving van de krachtenverhoudingen tussen criminele bendes en de politie in de vele No-Go-Areas van het land zouden alarmerend zijn. In totaal zouden er 55 van zulke gebieden betaan, waarin met ieder moment rekening zou moeten houden met aanvallen. In zulke No-Go-Areas vinden vaak overvallen op politieagenten plaats, vooral op vrouwelijke, die bijzonder respectloos behandeld zouden worden.

“We komen er niet meer aan toe misdaden op te helderen”

“We komen er niet meer aan toe misdaden op te helderen, omdat we dagelijks naar zoveel brandpunten worden geroepen”. Aldus politiewoordvoerder Peter Larsson donderdag tegenover de Noorse zender NRK. In veel streken van het land zou het voor de agenten al de gewoonte zijn geworden om met stenen bekogeld en aangevallen te worden. De frustratie bij zijn collega´s zou groot zijn, aldus Larsson.

Bijzonder ernstig zou de situatie in Malmö zijn. Sinds begin 2016 zouden daar ongeveer 70 auto´s in brand zijn gestoken. In de stad zou vooral de georganiseerde bendecriminaliteit toenemen, zoals de politie meedeelde. De agenten tasten in het duister: tot nu toe kon er slechts één verdachte opgespoord en gearresteerd worden.

 

Zweden in de OSCE-vergelijking

Bovendien zouden deze effecten van de “vluchtelingen”golf vanwege het hoge percentage “asielzoekers” in vergelijking met de bevolking bijzonder heftig zijn.

Onlangs nog zouden Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen en IJsland geklaagd hebben over Hongarije, omdat het land zou weigeren zogenaamde Dublin-gevallen terug te nemen. In het Akkoord van Dublin staat dat ieder land voor de asielprocedure van een vluchteling verantwoordelijk is, waarin deze voor het eerst voet heeft gezet op Europees grondgebied. De weigering van Hongarije om de “vluchtelingen” terug te nemen leidde ook tot ontstemming met Oostenrijk. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka, dreigde nu met een klacht voor het Europees Gerechtshof.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Dettlef Kossakowski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op 55 No-Go-Areas in Zweden: Politie compleet overbelast – opheldering van delicten niet meer mogelijk

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Wat ontbreekt in dit verhaal is dat de over grote meerderheid van de politie agenten overweegt om te vertrekken naar andere werkgevers

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zweden kunnen we gerust als verloren beschouwen. Was het land decennia lang al zo links als wat; nu er ook nog eens een ongeremde stroom islamitische asielzoekers het land binnen gekomen is, glijdt Zweden razendsnel af naar de ondergang!
  Tal van politiemensen willen af van hun baan. Voelen zich totaal niet meer in staat om hun werk te doen. Wat horen we daarover eigenlijk van de regering? Delen die de grote zorgen van de politiemensen, of kijken ze weg en denken dat ‘het wel meevalt’? Maar als elke politie-agent het opgeeft, wie of wat moet dan optreden bij ongeregeldheden? Waar kan de burger dan nog terecht voor hulp?

  Hongarije, en nog enkele andere Visegrádlanden, varen een totaal andere koers. Zij weigeren Brussel te gehoorzamen en wensen zich niet te houden aan een zogenaamd ‘vluchtelingen-quota’. Zij zien dat de islamisering van Europa steeds sneller verloopt, en willen koste wat het kost hun landen daarvoor behoeden.
  Mijn respect voor de Hongaren groeit met de dag. In plaats van hen te veroordelen zou er waardering voor moeten zijn. Orbán wil in de eerste plaats veiligheid voor de Hongaarse bevolking, maar hoopt tegelijkertijd dat Europa helemaal stopt met het toelaten van kansloze immigranten.
  Het zal een ijdele hoop zijn, vrees ik.

  Liked by 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  In Utrecht zijn al meer dan 100 auto’s in de fik gestoken!! Dit gebeurt ook in andere plaatsen. Is de zgn. ‘Stille Jihad’. Idd het blijft oorverdovend stil op Het Binnenhof!!

  Liked by 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  Ik zou medelijden moeten voelen met de autochtone Zweden maar ze kunnen wat mij betreft allemaal de typhus krijgen! (Behalve de echte Zweden die op de SD stemmen) Ze lossen het maar op zoals het nu opgelost moet gaan worden: geef die kakkerlakken allemaal een reden om te vluchten!

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Hedge Fonds-Milliardär George Soros sagte am Dienstag, dass er 500 Millionen Dollar seiner sogenannten Non-Profit-Organisation in die Arbeitsmöglichkeiten für Migranten und Flüchtlinge investieren wolle, vor allem für diejenigen, die in Europa ankommen.
  http://unser-mitteleuropa.com/2016/09/23/george-soros-will-500-millionen-dollar-in-die-zuwanderung-investieren/

  Like

 6. Pieter zegt:

  Mooi.
  Als de politie machteloos is, klapt de Zweedse maatschappij snel in elkaar. Criminaliteit die loont werkt namelijk aanstekelijk.

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  En zo glijd Europa land voor land af naar de ondergang voor de autochtone bewoners !

  Liked by 1 persoon

 8. Elisabeth zegt:

  Zit niks anders op voor de Zweden om zelf de heft in eigen hand te nemen, willen ze hun land nog redden. Zich organiseren, voorzien van wapens en gezamenlijk het land schoonvegen. Graag ook diegenen die dit hebben veroorzaakt, oppakken en veroordelen voor landverraad, opzettelijk de bevolking blootstellen aan allerlei gevaren. Staat maar een goede straf op, ophangen.

  Elisabeth

  Like

 9. Jan zegt:

  Explosion Rocks Malmo, Sweden Hours After Gun Attack

  A suspicious device was also discovered by police in Gothenburg.

  Summary of Sweden tonight.
  -Mass shooting in Malmö.
  -Massive explosion in Malmö.
  -Suspicious device destroyed by Police in Gothenburg#Malmo

  — PeterSweden (@PeterSweden7) September 25, 2016

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/breaking-explosion-rocks-malmo-sweden-hours-gun-attack-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s