Bautzen: Alcohol- en uitgaansverbod voor minderjarige “asielzoekers” alweer opgeheven

screenshot_27

Zakgeld wordt door “asielzoekers” gebruikt om alcohol van te kopen, omdat ze in hun onderkomen sowieso al het andere gratis krijgen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Als reactie op de gewelddadige onlusten in de afgelopen week in Bautzen (de Duitse deelstaat Sachsen), waar dronken minderjarige “asielzoekers” zowel politieagenten als Duitse jongeren aanvielen, had het district Bautzen een uitgaans- en alcolholverbod aan de buitenlandse jongeren opgelegd. De minderjarige “asielzoekers” mochten zich maar tot 19.00 uur buiten hun onderkomen ophouden en geen alcohol kopen.

ongecensureerd-at

“Asielzoekers” mogen weer alcohol kopen

Deze verordening geldt niet meer, zoals een woordvoerder van het district dinsdag meedeelde. De minderjarige “asielzoekers” zouden vanaf woensdag pas weer om 22.00 uur in hun onderkomen moeten zijn. Ook wordt het aan de jonge “asielzoekers” toegestaan om vanaf de leeftijd van 16 jaar van hun zakgeld zogenaamde licht-alcoholische dranken (wijn, bier) te kopen. In het “vluchtelingen”onderkomen zou echter een alcoholverbod heersen.

Geen sanctiemogelijkheden – intrekken van zakgeld niet mogelijk

Het districtskantoor geeft echter toe dat er in principe nauwelijks sanctiemogelijkheden zijn als de minderjarigen zich niet aan deze regels houden. Het zou alleen mogelijk zijn om het voor de “asielzoekers” verplichte zakgeld niet, zoals gebruikelijk, maandelijks uit te betalen, maar eventueel wekelijks of zelfs dagelijks.

Door deze kleinere bedragen wil de autoriteit blijkbaar verhinderen dat de minderjarige “asielzoekers” grotere hoeveelheden alcohol in één keer kopen en zich daarvan op openbare plaatsen in Bautzen een stuk in de kraag zuipen.

Het district maakte eveneens bekend dat vier jongeren, die hadden deelgenomen aan de onlusten, uit Bautzen zouden vertrekken en in andere onderkomens in het district ondergebracht zouden worden.

Opheffing van het alcoholverbod schijnbaar om politieke redenen

Toch is de vraag te stellen of men door het opheffen van de begrijpelijke sancties niet de schuldvraag aan de onlusten om politieke redenen in een ander licht zou willen plaatsen. Kennelijk mag het niet zo zijn dat “getraumatiseerde” jongeren met de islamitische religie dronken rel schoppen. Zo is het politiek beter om de schuld bij de slechte (in dit geval) Oost-Duitsers in de schoenen te schuiven, omdat dit exact overeenkomt met het beeld van het “bruine oosten”, dat graag door de media gebruikt wordt.

“Integratie” via zuipen?

Dat echter Mohammedanen, die immers waar het maar kan op hun religie pochen, in principe geen alcohol mogen drinken, wordt door de media (zo ook in de zaak Bautzen) volledig verzwegen. Of is het zuipen dat deel van de “integratie” dan van onze kant als eerste geaccepteerd dient te worden?

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bautzen: Alcohol- en uitgaansverbod voor minderjarige “asielzoekers” alweer opgeheven

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  Ted Cruz announces his support for Donald Trump

  +++

  Like

 2. Van mij mogen ze ook gelijk op spiritus overgaan en zich dood zuipen.

  Like

 3. Karen zegt:

  Mooi toch, deze jongeren zijn gewoon bezig de islam te moderniseren 😦
  Wat hebben die mohammedanen het eigenlijk toch makkelijk. Alles wat wij verafschuwen mogen zij wel omdat die pedo van allah gehoord heeft dat het allemaal wel oké is. En wat allah niet oké vindt zoals bv alcohol drinken daar hebben ze gewoon lak aan. Walgelijke lui.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alles mogelijk gemaakt, door LINKS, en de slappelingen en verraders, van de CDU/CSU. Wanneer worden de kiezers eens écht wakker, vraag ik mij af.

  Like

 5. De grootste economische prestatie was die van Mbwoeloewoeloe (39), een Alleenstaande Minderjarige Asielzoeker, die het presteerde om een van een flink ontwikkelde ontwikkelingswerkster gekregen zeeschelp, die nog naar haring rook door de kennelijk veelvuldige zeeschelpse verkenningstochten in druipgrotten waarvan de nattigheid werd getriggerd door leuke zwarte koppies en het dromen van paarden van 32 centimeter in exotische gebieden, om die dus met een eveneens flink ontwikkelde doch wegens gendertwijfel nog van onbestemd geslacht verblijvende ontwikkelingswerkerster te ruilen voor een kraaltje dat afkomstig was van een setje Girly Giggle Balls Pink en waar nog een walm van anaal glijmiddel omheen hing. Zo zie je maar weer dat de mens niet alleen maar een sterk anaal gericht wezen is dat de hele dag met z’n pik zit te spelen of ‘m uit de broek haalt om zichzelf te imponeren.

  Like

 6. elisah zegt:

  Waarschijnlijk zullen ze het zuipen uitleggen als integreren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s