Blankenhaat

screenshot_29

(Door: “eg regs”)

De in Nederland woonachtige zwarten zouden best wel eens tot de meest bevoorrechte negers uit de totale wereldgeschiedenis kunnen behoren. En het zijn in de eerste plaats de negers zélf die aan deze stelling alle geloofwaardigheid verlenen.

Want niettegenstaande het potsierlijke gepontificeer, is het ‘afrekenen met de slavernijerfenis’ natuurlijk wel het absoluut allerlaatste wat zij in de zin hebben. Als hun wens om dit ‘zwarte hoofdstuk’ af te sluiten werkelijk oprecht gemeend was, dan hadden ze al wel lang geleden de enige route gevolgd die hen menselijkerwijs nog open stond: een enkele reis namelijk richting ‘Moeder Afrika’. In werkelijkheid echter zijn de Surinamers en Antillianen diep in hun hart maar wát blij dat het uitgerekend hún voorouders waren die mochten ontsnappen aan de uitzichtloze barbarij waaraan de achterblijvers noodzakelijkerwijs wél onderworpen bleven. Het ‘Blanke Meesterschap’ is zelfs zó aantrekkelijk dat inmiddels een ontembare  horde aan Ivorianen, Angolezen, Nigerianen en overige Afrikanen – lieden die op geen enkele wijze staat kunnen maken op welke ‘erfelijke belasting’ vis-à-vis de slavernij dan ook – geheel vrijwillig opteert voor de vermaledijde ‘Ballingschap in Babylon’. Maar zou al deze blanke weldaad de negroïden kunnen verleiden tot enige dankbaarheid? Helaas…

Het waren de zwarten die etnisch voorrecht proclameerden met hun leus ‘Africa for the Africans’. Maar hun continent hebben ze allang teruggekregen, dus waarom willen ze het onze nu ook nog hebben? En als het hen alleen te doen was om ‘anti-zwart onrecht’, waarom laten zij zich dan in met het pleit van Arabische vluchtelingen en de agitatie van een Turkse splintergroepering in de Tweede Kamer? Waarom ook laat men consequent de hoofdschuldigen aan het slavernijdrama (de Arabieren, en niet te vergeten hun slavenvangende zwarte broeders) de dans ontspringen? Waarom niet ijveren voor een in ketenen gekneveld standbeeld in Mekka; waarom geen herstelbetalingen opeisen van Ghana?

Vanzelfsprekend is het hele concept van ‘blank privilege’ compleet absurd, maar als wij voor het gemak deze onzin over het hoofd zien: wanneer zou dan, in de beleving van deze discipelen van het zwarte bewustzijn, onze ‘erfschuld’ eindelijk als afgelost gelden? Na hoeveel miljarden aan ontwikkelingssamenwerking, na hoeveel miljoenen vluchtelingen, na hoeveel slavenmonumenten, Kerwin Duinmeijer gedenkplaatsen, Sesamstraat-themaprogramma’s, bewustmakingssubsidies en positieve discriminatiebenoemingen? Na hoeveel Umberto Tan’s, Quinsy Gario’s, Sylvana Simons´ en Jerry Afriyie’s?

screenshot_28De islam is een achterlijke cultuur, maar de zwarten behoren tot een achterlijk ras. Misschien niet politiek-correct om het te zeggen, maar de waarheid is niet anders. En net zomin als met de moslims valt dus ook met hen geen land te bezeilen. Ze zijn intellectueel achtergesteld, lui, wreed, arrogant, egoïstisch en bovenal zijn ze heel eenvoudig te sturen in de richting van blankenhaat. Dit laatste vindt zijn oorsprong in een diepgewortelde afgunst jegens de superioriteit van het blanke ras en een jaloersheid op al de materiële en immateriële uitwerkingen die als vanzelf op deze voortreffelijkheid volgden.

Een Amerikaans congreslid liet gisteren alle ongeschreven conventies varen en verwoordde wat ieder weldenkend persoon al lang wist. Refererend aan de eindeloze stoet aan de ‘zwarte manifestaties’ die elkaar inmiddels met dagelijkse regelmaat opvolgen, zei hij dat de zwarten ‘de blanken haten’ – het hoge woord was er eindelijk uit. We weten dat deze blankenhaat ook in Nederland steeds duidelijker op de voorgrond treedt…de vraag is alleen: wat gaan we eraan doen?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Blankenhaat

  • N.E. Derlander zegt:

   Hoop en verwacht dat wij 15 maart 2017 of eerder met velen op de enige vrijheidspartij zullen stemmen, die hier daadwerkelijk een halt aan wil toeroepen (en dat is zeker NIET de VVD, de partij die het ene zegt en het andere doet).

   Ik stem PVV.

   Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Hieraan kun je zien dat al die vroomheid gewoon gespeeld is. Nep. Maar hoe kan het ook anders, als je in een nep-god en een nep-profeet gelooft?
   Sanne, doe aangifte, en laat merken dat je vreselijk boos bent! Die gasten hebben met hun gore poten van de vrouwen af te blijven!

   Het ergste is: we zitten ook in Nederland met de islam opgescheept. De moslimmannen worden met de dag brutaler en denken dat wat er in hun handboek staat, de waarheid is. Dus: alles komt hen toe.
   Laten we daar maar eens snel mee afrekenen. We hebben ze al veel teveel ruimte gegeven en we zijn veel te tolerant geweest. Daar plukken we nu de ‘vruchten’ van.

   Kappen met die lui!

   Liked by 2 people

   • Mirjam zegt:

    Ze zijn, volgens de islam, wel vroom en gehoorzaam, Cathja. Want in de koran staat dat vrouwen die niet moslima zijn allemaal hoeren zijn en als zodanig behandeld moeten worden. Dus ze volgen hun ‘geloof’, met hun gedrag…

    Like

  • elisah zegt:

   Niet huilen, Sanne, daar genieten ze van, neem wraak en doe aangifte.

   Like

  • Ron zegt:

   Laat Sanne wel zorgen dat het gesprek wordt opgenomen met een goede opname app op haar mobieltje.
   Als de politie haar afscheept heeft ze bewijs hiervan. Opname van zelf gevoerde gesprekken is volgens de wet gewoon toegestaan.
   Iedere serieus niet policor journalist zal daar iets nuttigs mee doen als er inderdaad sprake is van afschepen.

   Like

 1. hans zegt:

  ERUIT TRAPPEN NIET ALLEEN UIT NL, MAAR UIT EUROPA!! DAT IS WAT WE MOETEN DOEN EN GEEN TERINGCENT MEER GEVEN!!
  Daarbij met achterlating van spullen en gelden die hier horen en gewoon complexloos verbeurd verklaren. Grote bek, gelijk slaan en schieten! We moeten stoppen ons juist racistisch te laten behandelen in eigen land door deze door “socialistische” en smeerpijpliberale volksverraders van eigen bodem aangestuurde haat kanonnen.
  DIE NEGERS ZIJN DE HATERS tezamen met DIE MOSLIMFASCISTEN! (pleonasme) Dat is de reden dat we ons helemaal suf betalen aan belastingen en geplukt worden! Toegevoegd ook nog eens 40 jaar lang hebben moeten dealen op dagelijkse basis met micro en macro straat-terreur van die predatoren! Ongelofelijk dat dit nog gepikt wordt!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   AMEN, helemaal mee eens, maar kijk eens naar Calais, er is nog geen ene zwarte ons hatende parasiterende smerige rat door de politie doodgeschoten!!! 40 jaar indoctrinatie door slinkse “wereldverbeteraars” (verneukers) heeft ervoor gezorgd dat demensen niets meer durven/kunnen. Dus eerst moet de politie om en de overheid, maar dat zal niet zo snel gebeuren.

   Like

 2. xander zegt:

  Het is zo, veel zwarte zijn nog wat achter, en daar ondervinden we nog wat nadelen van. Dat mag niet gezegd worden, zodat zwarten met solliciteren minder kritisch beoordeeld worden, en kritiek daarna als racistisch bestempeld word, kunnen ze zich meer fouten veroorloven. zwarte privileges in nederland

  Zo heb ik ook nare ervaringen met zwarten, als de slechts denkbare die ik maar had kunnen treffen. Ik denk over een aantal generaties, als het zo door gaat, is er al geen verschil meer, is het zwarte ras meer geëvalueerd, door vermenging met hoger Aziatische en blanke rassen. En het blanke ras totaal gedevalueerd, en ontdaan van zijn eigenheid, door gebrek aan voortplanting en vermenging. De genen zullen wel blijven bestaan, maar niet meer in de zuivere vorm, zoals we dat nu kennen. Moeten we daar mee zitten, als we zelf niet meer leven??? We kunnen de toekomst niet overzien. Iets wat anders is, is niet per definitie slecht.

  Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   Zo ver in de toekomst kijken heeft weinig zin. U zult zelf weinig last van die toekomst hebben, echter het gaat niet om de toekomst maar om de periode die tussen nu en de toekomst ligt.
   Wat gebeurt er in die periode ?
   En zal dat vermengen van rassen dan wel op geheel vrijwillige basis gebeuren, of is er eerst sprake van massale verkrachtingen en gevangenschap ?
   Dáár zult u zich druk om moeten maken, niet of bepaalde genen in zuivere vorm blijven.

   Like

 3. kruisridder zegt:

  Bespugen moet je gewoon beantwoorden met een lading traangas of pepperspray, of de dader effe taseren.

  Liked by 1 persoon

  • Nee, niet zelf doen want dat is de belangrijkste taak van de overheid: alles wat Het Volk bedreigt onmiddellijk in de traangaskamers en dan de hele zooi terug naar Idi Aminland. Even wat anders. Je hoort geen fluit meer over die piraten in de buurt van Somalië of hoe heet die mesthoop. Hebben ze die lui allemaal hier naartoe gehaald? Is dat die VOC-mentaliteit: Oehoe piraatjes kom maar naar ons toe dan krijg je Wein, Weiber, Gesang, Welkomstborden, een kapitale villa en een uitkering met maandelijkse bonus., hoef je daar niet zo eng piraatje te gaan spelen en trouwens de kogels van onze oorlogsschepen en mariniers zijn op. Bedankt hé, ja, verkrachten en op een plein met Oudjaar mutsen passen mag ook.

   Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Je begint langzaam van je eigen land te walgen, dat je moet zo laten vernederen. En wat doen ze er aan, niets. Mooi zou het zijn om er een burgerwacht naast te zetten. Want ik neem aan dat dit niet bepaald de eerste keer zal zal zijn geweest.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Dat Prutte, Asscher, Klaver (lulkoek) en anderen gedwongen door ‘de situatie’ ook al straattaal gebruiken, zegt alles waar we in beland zijn! Afspiegeling van NL 2016 dat ze zelf mede gecreëerd hebben, en niks van (willen) weten zogenaamd. Wereldvreemd als ze zijn!!!??? Een ooit mooi en stabiel landje naar de Kloten geholpen!!

   Like

 6. Theoden zegt:

  Het waren de zwarten die etnisch voorrecht proclameerden met hun leus ‘Africa for the Africans’. Maar hun continent hebben ze allang teruggekregen, dus waarom willen ze het onze nu ook nog hebben?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Theoden die leus kwam vooral van linkse blanken tegen apartheid.
   Ze hebben Z.Afrika en Rhodesië, nu Zimbabwe, teruggekregen en kijk hoe “geweldig” het er nu is.
   Honger, criminaliteit en andere ellende is nu tich malen erger maar het is hun eigen troep.
   Helaas moeten we constateren dat ze zichzelf niet kunnen regeren.

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Aan de voorbeelden van Zimbabwe, Zuid-Afrika, Suriname, … zie je hoe voortreffelijk de inboorlingen hun eigen zaken kunnen regelen. Uitbuiting door eigen mensen is veel beter dan uitbuiting door kolonialisten.
  Hoe lang gaat het duren voordat Afrika inziet dat de nieuwe uitbuiters uit China komen?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Mensen, het is LINKS, die de grootste pleitbezorgers zijn van deze negers, en moslims. En LINKS maakt vuile “zaak”, met uiteraard de roden der EUSSR, Bilderberg en de NWO. WIJ zijn het “haasje”, tenminste als het kiesvolk blijft stemmen op de verraders van “links tot rechts”.

  Liked by 1 persoon

 9. Tja, ik heb het eerder aangehaald en ik doe het nog maar eens, want het was een ‘live’ voorbeeld: De Surinaamse onafhankelijkheid in -wanneer was het? ’75?-: straatfeesten in de Bijlmer, alles op z’n kop. Interviewer (van “Brandpunt” of zo: U bent zeker wel blij? Antwoord: Oh ja, Mieneer, ja, ik ben geen slaaf meer, nu! I: Zo, dan gaat U zeker wel gauw terug? A: Néé! Mijn géést, mijn géést is daar! Daar had je dus in een paar zinnen de mentaliteit ten voeten uit.
  Maar ja, het goedmensisme was ons toen ook al niet vreemd.: Ik herinner me uit die tijd bv. een ingezonden brief aan de problemenrubriek van het vrouwenblad Margriet: Een alleenstaande moeder van twee kinderen had een relatie met een Surinamer, Raoul, maar maakte zich zorgen over diens houding. Inderdaad bleek uit haar beschrijving, dat hij aardig bezig was, te profiteren van zijn vriendin, dus op haar te parasiteren zonder ergens verantwoording voor te nemen: Alles werd weggelachen onder het motto: “Ach, jullie Hollanders, jullie nemen alles zo serieus.” Nou, het antwoord van ‘Margriet’ begon met een halve pagina-lange uiteenzetting, hoe “verfrissend” het type-Raoul toch wel was en dat we mochten wensen, dat de hele wereld uit Raouls bestond, eer ze genegen waren, iets serieuzer op de eigenlijke vraag in te gaan, ongelogen! En een andere briefschrijfster, die laaiend was omdat haar dochter bij onenigheid in een winkel slaag had gekregen van een Surinamer werd ook op haar nummer gezet, want je mócht die mensen niet weg willen hebben: Het kolonialisme blablabla…..Het verschijnsel is ècht al zo oud als de jaren ’60-’70: Blanke Nederlanders is een gigantisch schuldgevoel aangepraat en zij zijn het, die worden verzocht -daar heb je het weer- eenzijdig de verstandigste, de onbaatzuchtigste, de mínste te zijn. Volgens mij is ook hier weer de beste remedie: Tegen jezelf te blijven zeggen: Barst, ik verdóm het verder. En dit ook consequent te laten merken. Dat vereist dus wèl het vermogen om je niets aan te trekken van wat de omgeving, relnegers inbegrepen, van je denkt en dat ook te blijven uitdragen.

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De OTTOMANEN ( Turken) worden in hun ( zwarte) slavernijschaps/ tijd nooit genoemd, en die waren er toch ‘bezig’ voordat negers de ‘blanken’ de gevangenen van hun eigen ras aanboden’,. De ‘blanken’ waren toch echt niet de hoofdschuldige slaven- vervoerders . Trouwens , ..tegenwoordig ‘ bereiken’ ons toch berichten dat gekleurden , mensen van hun eigen ras, WEER, gevangen nemen EN als. SLAVEN
   ..verkopen,, laat ze ‘hun interesse’ DAAR maar op richten!, en op vernietiging van hun eigen ras in de Afrikaanse landen.,…i.p.v.steeds bij ons met zielige verwijten! aan te komen.

   Like

 10. Lee zegt:

  Ik kan me die foto met donkere spelers van het ‘Nederlands’ elftal nog herinneren. Die foto zegt eigenlijk alles. Zij zijn net zo fout, zo niet fouter dan wijzelf.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Deporteren naar hun thuislanden en wel zo snel mogelijk, voor het te laat is !

  Like

 12. dees zegt:

  De meeste negers alhier, daar heb ik niets mee, het enige waar zij mee denken is dat ding wat tussen hun benen rond klotst. Verantwoordelijkheid kennen en willen ze niet, ook leven ze graag op de centen van ’n ander. De negers in ,en dan spreekt over de landen waar ik heb gewerkt ( Z-A , Malawi, Mozambique) willen graag werken, wel met blanken die ze aan kan sturen, ze vragen er zelf om, het enige probleem wat zij hebben is dat ze een laag tempo hebben en daar kunnen dan de blanken niet op plannen en organiseren. De neger vraagt discipline en een correcte behandeling , geef je dat niet, dan zal hij een loopje met je nemen. Heden zijn voornamelijk Chinezen die hen werk geven, geloof me, dát zijn slavendrijvers en onmensen.Je hebt ook nog een groot verschil tussen de west en oost Afrikaners, de jankers zitten voornamelijk in het westen.

  Like

 13. dees zegt:

  Lee zegt:

  24 september 2016 om 09:34

  Ik kan me die foto met donkere spelers van het ‘Nederlands’ elftal nog herinneren. Die foto zegt eigenlijk alles. Zij zijn net zo fout, zo niet fouter dan wijzelf.

  Mee eens Lee,

  Ik let ook altijd op de walgelijke commentaren als het over een neger of islam voetballer gaat, 100% positieve berichten, ze zijn fantastisch, geweldig en een aanwinst voor ieder ploeg. Blanken worden door de regel bekritiseerd tot er niet meer van over blijft, VI doet er ook graag aan mee, vooral de oude man. je ziet ook wanneer de meerderheid van ’n elftal bestaat uit negers of islam- aanhangers is het een zooitje. Prive blijken de meeste negers en islam-aanhangende voetballers tuig van de richel te zijn, dat dringt ook door in het team als ze met meerdere zijn.

  Like

 14. Harry Kooistra zegt:

  We weten dat deze blankenhaat ook in Nederland steeds duidelijker op de voorgrond treedt…de vraag is alleen: wat gaan we eraan doen?

  Abortus uit het ziekenfonds.
  Laten die zwarten dat zelf maar betalen. 50% van de abortus in Nederland is zwart. De helft van het abortusbudget gaat op aan zwarten, terwijl zij maar 5% van de bevolking zijn.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Dat er geen genoegdoening geeist word van bijv. Ghana komt doordat er toch geen knaak te halen valt. Die knaken houd de locale despoot lekker voor zichzelf in Zwitserland.

  Dat er van de arabieren geen geld geeist word, komt omdat de huidige negertjes niet afstammen van negerslaven die in arabie leefden…. die werden namelijk allemaal gecastreerd bij binnenkomst…

  goh… ik krijgt opeens een visioen….. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s