Neelie Kroes blijkt corrupte regelschender

screenshot_25

(Door: “Spartacus”)

En weer dondert er een lijk uit de kast van lopend lijk Neelie Smoes (103). De hautaine haatheks toont zich andermaal het boegbeeld van de vervlechting tussen big business en big politics, om maar even met Farage te spreken. In 2004 werd ze al aan d’r kunstgebit gevoeld over d’r betrokkenheid bij JSF-boer Lockheed Martin. En nu blijkt dat ze tot 2009, dus tijdens haar ambtstermijn als Eurocommissaris Mededinging, genoemd staat als bestuurder (‘director’) van Mint Holdings Ltd., een vennootschap die in 2000 een rekeningetje op de Bahama’s opende.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Neelie Kroes blijkt corrupte regelschender

 1. koddebeier zegt:

  Was toch ook zo’n Eurofieltje ?

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Het wordt tijd dat dit spook van de opera achter de geraniums gaat zitten!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Das nu ook toevallig, ook lid van de partij van “het beste cabinet ooit” de smerige burger naaiende vvd!!! Alle leden van die club blinken uit in corruptie. We kunnen zo die hele rotclub in een keer opsluiten.

  Liked by 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  God weet wat voor een doos van Pandora er open zal gaan, als het ivoren torentje in Brussel instort. Brussel en zijn EU-elite zijn gevuld met corruptie en zelfverrijking en staan bol van de zelfoverschatting, misschien is dit zelfs de hoofdreden waarom ze bang zijn dat hun ‘huis’ zal weggevaagd worden en de luchtbel uit elkaar zal spatten. Maar het gaat gebeuren en het wordt tijd.

  Jarenlang hebben ‘ze’ zich alles kunnen permitteren en geleefd alsof het niet op kon en nu gaan ze de prijs ervoor betalen, want de burgers hebben er genoeg van, hebben genoeg van hen. En omdat Brussel nu veel in the picture staat, staan zij er ook in en worden er steeds meer criminele feiten bekend die het daglicht niet kunnen verdragen. Ik zou weleens achter de geheime deals van Juncker en de rest van elite willen kijken, of….beter van niet, want men weet gewoon dat het geen zuivere koffie is dat daar wordt geserveerd, of zuivere wijn for that matter.

  Boontje komt om zijn loontje, is het niet vroeg dan laat.

  Like

 5. Jean zegt:

  Die hele EU stal deugt niet en heeft nooit gedeugd, hoogtijd die zwijnenstal op te ruimen want die stal veroorzaakt enkel veel ellende.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Mevrouw Kroes had na de tankcleanaffaire nooit meer een functie moeten kunnen krijgen als politicus of ambtenaar.
  Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/TCR-affaire
  In plaats daarvan is ze eeuwig opgeklommen en dat zegt veel over de elite. Partijgenoot van Rutte dus.
  Ja maar iemand mag toch wel eens een foutje maken?
  Nee, iemand die zichzelf verrijkt ten koste van de integriteit van ons bestuur is een rotte appel en die moet er uit. Meteen.

  Like

 7. Heeft dat wijf van 70 jaar nog niet genoeg geld 24.000,00 euro per maand. Laten ze haar maar flink te grazen nemen.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Waarom zit dat smerige wijf van de Vriendjes Van Dhar el-Islam nog niet achter slot en grendel? Als de gemiddelde Nederlander ” te hard rijdt” ( wat dat ook mag betekenen) dan hebben ze al gezeik met die teringlijers van justitie!?

  Oppakken en berechten die islam vriendin..

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  “Zo zijn onze manieren”, is een bekend vers uit een kinderliedje. Het gedrag van Mw. Kroes laat zien, dat dat op de VVD, en de hele kliek, van “links tot rechts”, minus de PVV, van toepassing is. De core bussiness, van dit soort politici is: liegen, bedriegen, stelen en anderen demoniseren.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s