NEP-FATSOEN

screenshot_22

(Door: “Frans Brassens”)

VERKIEZINGEN IN ZICHT!!! Kijk nou toch! Partijen in de Tweede Kamer vertonen ineens ‘fatsoenlijk’ gedrag… Nee, dit gaat niet over dat onnodige geouwehoer over ‘pleur op’. Wilders toonde overduidelijk aan dat dit leeg populistisch gepraat was van Rutte. ‘Pleur op’ betekent dus ‘blijf hier’ was zijn terechte conclusie. Op dat punt had het moeten stoppen. Maar ‘de anderen’ moesten zo nodig nog even doorgaan met hun verkiezingsgerelateerde ‘fatsoen tonen’.

Vandaag gaat het over wat ik las: “Kamer dwingt kabinet voor november met reactie referendum te komen.” ‘HET KABINET (lees Rutte) MOET VÓÓR NOVEMBER DIT JAAR MET EEN REACTIE KOMEN OP DE UITSLAG VAN HET REFERENDUM OVER HET ASSOCIATIEVERDRAG MET OEKRAÏNE.’

Dat wil dus een Kamermeerderheid. Zélfs de coalitiepartijen VVD en PvdA willen dat …… sinds gisteravond. EEN HALF JAAR NA HET REFERENDUM! Terwijl de wet voorschrijft dat zo’n reactie ‘zo spoedig mogelijk’ genomen moet worden. En daar komen de partijen nú pas mee. DAT HAD DUS VEEL EERDER GEMOETEN. Maar ja, pas nu komen er verkiezingen echt duidelijk in zicht!…..

Nederland stemde op 6 april 2016 tégen het verdrag. Rutte had de dag erna al kunnen zeggen:

– ´Ik ga niet ratificeren’. Gevolg: problemen en schade voor de E.U. en Rutte’s baasjes daarin, of

– ´Ik ga tóch ratificeren’. Gevolg: schade voor Nederland en voor de geloofwaardigheid van de democratie én met name ook nog voor de VVD.

Rutte heeft vanaf het begin uitgesteld, gesjoemeld en bedrogen met vage en leugenachtige uitspraken. Hij heeft ook tot enkele keren toe een tijdstip aangegeven waarop hij een ‘beslissing’ zou nemen. Maar telkens weer stelde hij zijn ‘beslissing’ uit. Zijn uitspraken dienaangaande vallen óók hier onder het kopje ‘leugens’.

Voor- en tegenstanders van het verdrag willen nu ‘recht doen aan de nee-stem’. ‘Het is slecht voor het vertrouwen om langer te wachten’, zei nota bene een Nederland verkopende EU-fanaat van D66. Maar dat vertrouwen is al héél lang geleden verdwenen. Bij mensen die kunnen nadenken dan.

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, politici, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op NEP-FATSOEN

 1. Mary zegt:

  Van Wilders heb ik alleen maar waarheden en terechte conclusies gehoord, van de rest alleen leugens, onzin, politiek correct gelul, leeg en hol, anti bevolking, pro EU, pro Islam, met Rutte als “grootste” leider daarin.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Maar dat vertrouwen is al héél lang geleden verdwenen. Bij mensen die kunnen nadenken dan.
  Maarja we hebben nog zo veel van die andere mensen in Nederigland dus het duurt even voor het euro’tje valt bij de sheeple.

  Like

 4. Rutte is een patriarch en wil alles zelf beslissen. Hij bleef gisteren maar herhalen dat hij wil ratificeren. Nederland heeft gewoon NEE gezegd NEE tegen Oekraine. Dat is hem zwaar op de maag gevallen.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Dit is wat er gebeurde met de ‘treiter vlogger’ Ismail uit Zaandam, hij krijgt een koekje van eigen deeg. Hij heeft inmiddels bij de politie aangifte gedaan tegen geweldsmisbruik.

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/treitervlogger-%e2%80%99niet-meer-veilig-in-poelenburg%e2%80%99/ar-BBwxwa4?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

  • Jan zegt:

   Wat een iel ventje, lijkt wel anorexiapatient

   Like

   • Mirjam zegt:

    Het klinkt misschien raar wat ik nu zeg, maar ik heb bijna medelijden met hem. Het is echter een les die hij moet leren. Je kunt alleen respect krijgen, als je respect kunt geven. Misschien helpt het hem om op het goede pad te komen en uiteindelijk in te zien, dat zijn manier van omgaan met mensen geen toekomst brengt voor hem en zijn ‘vrienden’.

    Like

   • Jan zegt:

    Lees de prachtige commentaren op youtube

    – nu ie alleen is schijt ie in zn broek,met n hele groep zijn ze stoerder en nu hij hier zonder camera wordt aangevallen is wel vreemd hoor,en heeft ie enkel maar n trainingspäkje???altijd zelfde kleding,nog niks anders kunnen jatten zeker
    – Als een poesje rent hij weg :)
    …….

    Like

  • Mirjam zegt:

   En dit is de ‘vlogger corrector’, welke Ismail de les leest. Ja sorry hoor, maar ik hoor alleen maar ‘weetjewel, weetjewel’…
   Hij bedoelt het misschien oprecht, maar het kan ook een manier zijn om zelf in de populariteit te komen. Het valt me op hoe slecht Nederlands ze spreken. Ze hebben allemaal dezelfde manier van hoe ze iets zeggen. Hebben ze geen Nederlandse les gekregen?

   Like

   • elisah zegt:

    Irritant dat taaltje, zo spreken ze onder elkaar, straattaal noemt men dat. Het is me ook een raadsel hoe ze hun diploma’s kunnen halen, met die manier van taalgebruik haal je toch niet de verplichte voldoende voor Nederlands….?

    Like

  • elisah zegt:

   Precies wat die jongens nodig hebben, een flink pak op hun donder en openlijke vernedering.
   Wanneer een “witte” Nederlander dit gedaan had, dan was het discrimiNAZI geweest…. anders was dit al véél eerder gebeurt.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Op de PVV na, zou ik bijna tegen de hele 2e kamer willen zeggen; PLEUR OP !!
  Ga ergens anders staan zeiken, we hebben toch geen ene flikker aan jullie !!

  Like

 7. Giny zegt:

  Het ergste is dat Rutte nog scoort ook met zijn “Pleur Op”
  Onze grote vriend Tom-Jan Meeus schat zondag 3 zetels erbij!
  Een andere twitteraar gaf nog even een hint om Maurice de Hond onderhands wat
  toe te stoppen, dan lukte dat zeker, zulke smerige spelletjes worden er gespeeld!
  Die peilingen zouden verboden moeten worden, hooguit veertien dagen voor een verkiezing!
  Jammer dat veel mensen dit niet doorzien en nog in die onzin geloven ook!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het kan altijd nog erger. Niet de linkse politiek en de aartsleugenaar Rutte zijn de hoofdschuldige, maar de kiezers die zich keer op keer voor hun karretje laten spannen, en ervoor zorgen dat vandaag of morgen de Sharia alhier een feit is ! Die kiezers die alles geloven wat de MSM media mededeelt, en allesgeloven wat Rutte, Samson, Pechtold, Roemer, Buma en Klaver uitkramen. Er word nu al gesproken over een vijf partijen kabinet met alweer Rutte als minister president. Ik heb al veel langer ge-opperd; dat volgende kabinet is nu al een gelopen race voor Rutte. Vandaar dat hem alles geen ruk kan schelen en overal laconiek op doet. Hij WEET immers iets wat wij niet weten, namelijk dat er WEER een kabinet Rutte aan zit te komen, ongeacht de uitslag van de komende verkiezingen. Ik zal eens een gok doen over welke politieke partijen daarbij aanschuiven. Buiten de VVD ook nog het CDA, D66, SP en PvdA, terwijl het ook al vaststaat dat de PVV alweer genegeerd gaat worden. Buiten de PVV zullen de genoemde politieke partijen ruim zetels halen om een vijf partijen kabinet te doen samenstellen via een achterkamertjes-deal die nu al werd gesloten ! Neemt niet weg dat ze de kiezer voor de gek gaan houden door telkens te doen geloven dat ze er met zijn vijven niet uitkomen. Maar uiteindelijk komt die akelige Rutte weer terug aan het roer !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Giny:

  “Die peilingen zouden verboden moeten worden…”

  Het voeren van campagne zou verboden moeten worden. Het geeft aanleiding tot liegen en het doen van loze beloften. Als de verkiezingen eenmaal voorbij zijn komt er van alle gezwets en gezwatel niets terecht.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik geloof die peilingen niet. Waarom worden er überhaupt peilingen gedaan, na aanleiding van uitspraken? Ik denk dan ook dat het gewoon bewust in de ether gestrooide leugens zijn, die als bedoeling hebben om de kiezer te beïnvloeden.

   Like

   • Jan zegt:

    Als je de peilingen van de roden in Amerika zou moeten geloven wordt Hillary keizerin terwijl zij toespraken, wat heet, lege woorden, houdt in kleine achteraf zaaltjes met hooguit 30 mensen.

    Like

 10. Jan zegt:

  Na Ismael de gazelle

  Like

 11. Jan zegt:

  Het nepparlement

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Kamerleden, misbruik en Leugen,
  zijn duidelijk zaken die niet deugen…
  .

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Het legaliseren van het telen van drug past precies in het straatje van de grote Bedwelmer…

  Ik stem PVV, want authentiek en consistent.

  Like

 14. fleckie zegt:

  ..VEREENIGING van ANTISEMITISCHE..RADIO..AMATEURS, van B.P.SCHUT, in het Nieuw ISR. Weekblad van 23.9.2016…………..Het is maar goed dat al die geslagen,gemartelde mensen,vermoorde socialistische verzetsstrijders er niet meer zijn. Nu voelen zij tenminste niet hoe het mes dat Francisco van JOLE hen in de rug heeft geplant, hun hart doorboort. Want dat is precies wat de hoofdredacteur van het VARA-OPINIEBLOG..Joop.nl doet. ……….Schaamteloos en zonder enige kennis an het eigen linkse verleden laat van JOLE rapper Rachid El Ghazaoul, in de marge van onze samenleving beter bekend als ‘APPA’ op het VARA-blog het woord voeren. …APPA, die Joden een paar jaar terug omschreef als ‘hebberige hyena’s, uit op ons geld en bloed’, is Joops nieuwste opiniemaker. ..De VARA.., die zichzelf nog steeds ziet als ‘progressieve omroep’, als facilitair bedrijf voor de middeleeuwse bloedlegende. Moet kunnen, denkt Van Jole. ..VAN..ROOD..NAAR..BRUIN. …………..Soms ligt de ironie zo dik op een schandaal,dat je het als columnist niet eens had kunnen verzinnen , De naam van het VARA-blog is een acroniem voor Jouw Online Opinie Pagina, maar natuurlijk is het vooral een knipoog naar de PvdA -voorman Joop den Uyl,. Jazeker, de man die zich – en daarmee ons land-tijdens de OLIEKRISIS in 1973 onvoorwaardelijk achter Israel schaarde, , wiens naam nu bezoedeld wordt door figuren die het niveau neonazi niet ontstijgen. Gelukkig hoeft den Uyl niet meer mee te maken hoe een nep-socialist als Francisco van Jole zijn naam te grabbel gooit. Want dat is wat de Joop-hoofdredacteur doet, een platform bieden aan echte onversneden JODENHAAT. Niet eens gemaskeerd als Israel- kritiek, maar gewoon het oude nieuwe en nieuwe oude antisemitisme, dat in bepaalde politieke en religieuze kringen van ons land steeds openlijker en steeds luider te horen is. ‘De HOLOCAUST is een leugen’, en ‘een fabeltje’., kraaide Appa vorig jaar, wanhopig op zoek naar wat aandacht. ……….Die krijgt hij nu dus bij de VARA. Door de mislukte rapper uit het afvoerputje van het internet te vissen en ruimte te bieden,doet van Jole aan ordinair Joodje-pesten. Het lijkt. Schokkend,maar is eigenlijk nauwelijks nog verrassend in een klimaat waarin de VARA regelmatig haar talkshows podia biedt aan..Dyab Abou Jahjah en YOUNESS’Sla ‘Schop Israelische toeristen Total loss’. OUAALI Is een column voor serie antisemiet Appa eigenlijk een logische stap. Misschien is het enige verrassende dat Van Jole en Joop nu pas hun masker hebben laten vallen. ……….REUZEN……….Nog even voor de duidelijkheid: we hebben hier dus over de omroep van SONJA en FRITS BAREND, van ELLEN BLAZER en Hanneke Groentemannen, van Ben Elkerhput en Alexander POLA. …Je vraagt je af wie Francisco va Jole g’dverdeg’dver..denkt dat hij is, dat hij de reputatie van al deze reuzen uit het VARA-verleden bezoedelt met het waanidee dat JODENHAAT niet langer racisme is, maar een acceptabele, publicabele opinie is. …..Leuk detail: als betalintingbetaler financiert u de antisemitische ambities van Joop .nl( waar-FULL DISCLOSURE-ik ook heb gepubliceerd, al was het toen nog niet het extreem linkse, JIHADISTEN-knuffelen en ‘alles is racisme’-roepende haatblog dat het nu is). Nee, liegt de VARA , Joop wordt betaald uit ons ledengroei, niet uit de publieke omroepsubsidie uit Den Haag. Als dit al waar was.-en geloof mij: dat is het niet- is dat een klassieke vestzak-broekzakconstructie natuurlijk. ……….Maar goed, laten we coor de leut een geloven dat Francisco van JOLE ( dik betaald) en APPA ( onbetaald) inderdaad hun haat financieren met ledengeld. Dan is de conclusie duidelijk : wie nu nog lid blijft van de VEREENIGING van Antisemitische …pardon…ARBEIDERS Radio. amateurs betaalt, willens en wetens mee aan de ..verspreiding..van Jodenhaat. ……………P.S.ZOU DIT NOU DIE ‘VERBINDING’ ZIJN WAAR VARA- directeur GERARD TIMMER EN NPO-baas .SHULA RYXMAN ZO HOOG OVER VAN DE TOREN BLAZEN? <<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 15. fleckie zegt:

  …..’ HEIMWEE’, van E. Voet, hoofdredacteur NW.Isr.Weekblad… 23.9.2016 . ……….N.a.v. De opinie van Bart Schut ( pag.11)!, die begin deze week online kwam, ontstond een discussie op Twitter over talkshowhosts: hoe de JeroenPauws en Thomas Erdbrinks van nu zich verhouden tot de namen van vroeger: Sonja Barend, Ischa Meijer. Het risico nemend dat u me zult uitmaken voor oud wijf, beken ik dat ik ineens ..heimwee..kreeg naar de tijd dat de regie nog niet via een oortje de presentator een dictaat oplegde, toen gespreksleiders nog zelf hun vragen bedachten, na vooraf grondig hun huiswerk gedaan te hebben: journalisten die het aandurfden de geïnterviewde het vuur na aan de schenen te leggen. Wie herinnert zich niet de uitzendingen van SONJA, waarin een man liever voor zijn BUGATTI koos dan voor zijn vrouw? Of die keer dat voor het eerst openlijk over homoseksualiteit werd gesproken. ? …..Bij SONJA wist je dat ze werkelijk in haar gesprekspartners geinteresseerd was. Voor haar in de plaats kwam de arrogante, uit de hoogte-houding an PAUW, de man die de kijker aanhoudend het gevoel geeft dat zijn tafelgenoten GOD op hun blote knieen mogen danken dat ze met Zijne tv-heiligheid in gesprek mogen. Soms zie ik hem een houding aannemen, zo achteroverhangend in zijn stoel, waarbij ik verwacht dat hij elk moment tegen zijn nagels aan gaat blazen, zijn hoofd naar achteren zal gooien en verveeld zal uitroepen:” BORING!’ …..En vergelijk het hele riedeltje Zomergastheren en- dames eens met Ischa. Hoe ze ook hun best deden, de Margriet van der Lindens, Peter van Ingens, Joris Luijendijken en Thomas Erdbrinken, ze stonden niet eens in de schaduw van de man die zijn gasten bijna opvrat, ze met niets liet wegkomen en ze op psychologische pijnbank legde. Ik heb het nog geen andere ZOMERGASTEN-presentator zien doen. Of misschien ADRIAAN van DIS. Een beetje. Nee , het kijkeubliek moest dit jaar met lede ogen aanzien hoe HEDY d’ Ancona schooljongens Erdbrink een lesje feminisme gaf. …..Een gesprek is zo diepgaand als de presentator aankan. Diepgang., ik kan er geen host meer op betrappen. Te vaak zie ik hoe, met een interessant gebaar, met het pennetje een vonkje wordt gezet bij de naam van de geïnterviewde,…en op naar de volgende. …..Zucht. Ach, Ischa……E.Voet, hoofdredacteur, Twitter:@Esther_ Voet. <<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s