NPO gaat reclame maken voor de Arabische dictaturen

pvv-nieuw

De publieke omroep komt met een propaganda-offensief om het imago van de Arabische dictaturen te verbeteren. Een serie programma’s moet “de angst over de Arabische wereld wegnemen.” Omroepen werken samen in een gecoördineerde actie ten einde Nederlanders anders te laten denken.

De Partij voor de Vrijheid wil via Kamervragen weten waarom de mening van Nederlanders inzake de Arabische dictaturen niet deugt. Ook verneemt de PVV graag wat wel de juiste mening is die Nederlanders geacht worden te hebben. PVV-mediawoordvoerder Martin Bosma: “Nergens in de Mediawet staat dat het een taak van de omroep om de mening van Nederlanders te verbeteren. Waarom moeten we belasting betalen voor een omroep die vindt dat de mening van miljoenen Nederlanders niet deugt?”

Schriftelijke vragen van het lid Bosma (PVV) aan de staatssecretaris van mediazaken inzake een propagandaoffensief van de publieke omroep:

1.) Heeft u kennisgenomen van het bericht “NPO wil angst over Arabische wereld wegnemen*”?

2.) Op grond van welk artikel in de Mediawet is het een taak van de omroep om “de angst over de Arabische wereld weg te nemen”?

3.) Is het de taak van de omroep om de mening van Nederlanders te willen veranderen?

4.) Welke zienswijze inzake het Midden-Oosten is verkeerd en waarom? Wat is wel de juiste zienswijze die ons volk dient aan te hangen?

5.) Waarom zouden we geen angst mogen hebben voor de Arabische dictaturen gezien de totalitaire islam, de aanslagen, het importeren van de ellende, het gebrek aan democratie en het hardnekkige verlangen van die landen in de middeleeuwen te blijven steken?

6.) Bevatten de NPO-propagandashows ook beelden van het stenigen van vrouwen en homo’s, het afhakken van hoofden van onschuldige mensen, het vervaardigen van bommen, massagraven van anders gelovigen of het besnijden van meisjes?

7.) Komt de NPO ook met programma’s om mensen met andere ogen naar de staat Israël te laten kijken, eveneens een land in het Midden-Oosten, maar dan wel een democratie? Zo nee, is dit omdat de ideeën van de linkse kerk leidend zijn in Hilversum?

(*) NPO wil angst over Arabische wereld wegnemen, Mediacourant, 21 september 2016:
www.mediacourant.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op NPO gaat reclame maken voor de Arabische dictaturen

 1. Angie1968 zegt:

  De heropvoeding naar socialistisch heilstaatmodel is begonnen. Oftewel de Orwelliaanse nachtmerrie in volle werking: waarheid is leugen, en leugen is waarheid. Newspeak pur sang. En wat gebeurt er met diegenen die echt niet willen luisteren? Goelag-archipel?

  Liked by 2 people

  • Ron zegt:

   “Goelag-archipel?”

   Zoiets ja.
   In Polen hebben ze reeds een paar terreinen die hier geschikt voor zijn.

   Zie hier een Pools filmpje waarbij gedeeltelijk om zo’n terrein heen wordt gereden vlak bij Krakau. Dit terrein is eigendom van het ministerie van defensie. Daarom is in Google maps het satellietbeeld van deze plaats geblurd.

   En hier een Google streetview vanaf de zijkant van dit terrein en sterk vergroot uitkijkt op een stuk muur. Eventjes de vergroting terugzetten om goed te kunnen kijken.

   https://goo.gl/maps/CAToAttQG812

   De hoek van de muur naast een stuk grasland met een landweg erin is herkenbaar in beide links.

   De suggestie van een kamp wordt gewekt doordat het prikkeldraad naar binnen overhelt in plaats van naar boven of buiten, tevens wijzen de camera’s naar binnen.

   Like

 2. Pieter zegt:

  Waarom moeten wij deze QUATSCH betalen ?
  Laat de Arabische wereld zelf maar met een openbare koran verbranding oid komen om goodwill te kweken !

  Like

 3. Karen zegt:

  Ook al kennen we de nietszeggende, ontwijkende antwoorden al die de PVV zal krijgen het zijn wel hele goede vragen! Vragen die precies duidelijk maken wat het probleem is van een groot deel van de Nederlandse bevolking.
  Vraag me af wie er naar zo’n programma zal gaan kijken. Ik zeker niet, ik wil en kan mijn mening niet bijstellen. Voor de mensen die de Arabische dictaturen wel een warm hart toedragen is zo’n programma ook zinloos, die wrten immers al hoe gewrldig het dasr is. Misschien dat die er naar kijken om te beslissen naar welk van deze landen ze op vakantie zullen gaan.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Deze linkse NPO idioten gaan te ver schaft de NPO af en trek de subsidie in !!

  Like

 5. IK WIL MET GÉÉN ENKELE ARABISCHE WERELD TE MAKEN HEBBEN EN KEUR ALLES VAN ZE AF. LAAT STAAN DAT IK ER EEN EURO CENT AAN ZOU BETALEN>!!!!!!!!!!

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Vergeefse moeite. Er zit gelukkig een knop op mijn TV en het gaat bij mij dus af!

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Dit verbaast me helemaal niets.
  De islam moet kost wat het kost door onze strot geduwd worden!
  NPO zendt uit wat ze van DEN-HAAG uit moeten zenden.
  Das de reden waarom ik er niet naar kijk evenals die andere linkse troep!
  Als ik deze berichtgeving hoor is het al genoeg om over mijn nek van te gaan.
  De zieligheidsindustrie maakt overuren.
  Trap er niet in!

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Ben in een aantal Arabische landen geweest (Jordanië, Syrië, West-Bank (slichah), Marokko, Libanon) en 1 jaar in Israël. ‘k Heb goede herinneringen aan deze landen. Interessante cultuur/natuur, lekker weer. Vond de bevolking vaak erg vriendelijk. In Marokko vervelende ervaringen gehad met qudtvolk. Hoor vaak van lieden die ook in het MO hebben gereisd, dat ze arabieren aangenamer vinden dan de Israëli. Dit hoor ik ook van backpackers uit Z-Amerika, India etc. Ja, de Israëli zijn uit speciaal hout gesneden. Heeft een reden; hoe wil je anders overleven in Het Wilde Midden-Oosten.

  Like

 9. Jan zegt:

  Waarom moeten we belasting betalen voor een omroep die vindt dat de mening van miljoenen Nederlanders niet deugt?”

  Omdat de marxistische kliek dan door kan blijven gaan met hun leugens en zo steeds weer een paar zielen kan winnen voor hun fascistische partijen. Politieke macht is geld, de bevolking is niet belangrijk, die is slechts stemvee 1x in de 4 jaar.

  In Duitsland heeft men de luister- en kijkgeld ook bij de belastingen gedaan. Hiertegen is veel verzet. Wie niet betaalt gaat naar de gevangenis wat al een aantal malen is gebeurd.

  Verweigerter Rundfunkbeitrag
  “GEZ-Rebellin” wird nach 61 Tagen aus Haft entlassen

  Eine 46-Jährige weigerte sich, GEZ-Gebühren zu bezahlen – und musste in Erzwingungshaft. Nun ist sie frei, weil der MDR seinen Antrag überraschend zurückzog.

  ….
  Die Frau aus dem thüringischen Geisa besitzt weder Fernseher noch Radio. Sie hatte seit 2013 keinen Beitrag für die öffentlich-rechtlichen Sender gezahlt und sich geweigert, eine vom Gerichtsvollzieher geforderte Vermögensauskunft abzugeben. Die “Welt am Sonntag” hatte ihren Fall bekannt gemacht.
  ….
  http://www.spiegel.de/panorama/justiz/gez-gebuehren-nicht-bezahlt-frau-nach-zwei-monaten-aus-gefaengnis-entlassen-a-1085585.html

  Interview mit GEZ-Verweigerin: Zwei Monate im Gefängnis und Jobverlust wegen MDR

  ….
  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/04/08/interview-mit-gez-verweigerin/

  Like

 10. elisah zegt:

  Dat ze in de moSSlimwereld maar reclame gaan maken voor minder haat, moord en vervolging van “ongelovigen”…..dan maken die moSSlims, als dank daarvoor, onthoofdingsreclames met de publieke omroep pipo’s in de hoofd-rol….

  Like

 11. kruisridder zegt:

  Ik kijk al járen niet meer naar de Nederlandse Propaganda Omroep. Ik vind de commerciélen veel leuker en de natuurzenders ook. En ook heb ik in het pakket filmzenders zonder reclame. Ik zie dagelijks al honderden kopvodden en vele soepjurken voorbij beieren dus hoef ik NIET nog eens ÓÓK nog eens die moslimlanden en hun gewoonten te bekijken en hen te laten proberen mij die kant op te laten hersenspoelen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kruisridde: 02.33. uur. Ook ik kijk niet meer naar het STASIJOURNAAL, en de vuurrode andere Nederlandse omroepen. Ik vind het al schandalig, dat WIJ deze linkse propaganda, gedwongen worden te betalen via de Belastingdienst.

   Like

   • Karen zegt:

    Ik ook al heel lang niet meer. Ook programma’s als b.v. DWDD zijn aan mij niet besteed, veel te slecht voor mijn hart. Ik (probeer) alle artikelen op mijnheer Bron zijn site te lezen. Dan ben je goed geïnformeerd en heb je trouwens ook geen tijd meer voor die flauwekul als journaal e.d.. 🙂

    Like

 12. OphEUffen zegt:

  Dat de NPO zuigt is evident. Maar de stelling dat de commercielen het veel beter doen waag ik ten zeerste te betwijfelen. Het is 1 grote pot nat die een steeds kleiner wordend deel der bevolking dient. Kijken doe ik dus niet maar meebetalen aan de publieke moralisten is helaas nog steeds verplicht. Kreeg ik daar nu maar een rekening voor dan had ik tenminste nog de keuze niet te betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s