Orbán: “Iedereen die illegaal gekomen is, moet men verzamelen en wegbrengen.”

screenshot_24

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president, Viktor Orbán (foto), wil alle illegale migranten die zich in de EU bevinden verzamelen en buiten Europa onderbrengen. Daarop komt vooral kritiek van politiek links.

contra-magazine

Op 2 oktober vindt in Hongarije een referendum over de EU-“vluchtelingen”quota plaats. Van tevoren liet minister-president Orbán nu via de nieuwssite “Origo” een in interviewstijl geschreven tekst verbreiden, waarin hij zijn oplossingsmogelijkheden uitlegde. Voor de meeste media, die de migranten over het algemeen “vluchtelingen” noemen, schijnt dit een affront te zijn. Daar geldt de morele arrogantie meer dan recht en wet.

Orbán´s voorstel om de Europese migratiecrisis op te lossen, luidt als volgt: “Iedereen die hier illegaal gekomen is, moet men bijeenbrengen en wegbrengen – maar niet naar andere EU-landen, maar naar gebieden buiten de EU”. In het verleden deed hij al eens eerder een dergelijk voorstel: “Buiten de EU moeten, bewaakt door gewapende EU-strijdkrachten en gefinancierd met EU-geld, grote vluchtelingenkampen opgericht worden. Iedereen die illegaal gekomen is, moet daar naartoe terug. Daar kan hij zijn asielaanvraag indienen, en als er een land is dat hem opneemt, kan hij komen. Tot dat moment moet hij zich in dit grote kamp buiten de EU ophouden. Dat kan een eiland zijn of een of andere kuststrook in Noord-Afrika.”

Hierop komt massale kritiek van politiek links, temeer omdat zij in de migranten over het algemeen “vluchtelingen” of “mensen die bescherming zoeken” zien. Maar de enorme hoeveelheid afgewezen asielaanvragen laat zien dat dit in werkelijkheid niet zo is. Dat blijkt vooral uit het feit dat men Orbán´s voorstellen in principe “eenvoudige antwoorden op gecompliceerde vragen” noemt, terwijl men echter van de kant van politiek links vaak gewoon de verkeerde vragen stelt.

Want het voorstel om opnamecentra buiten de EU te creëren, bijvoorbeeld in Noord-Afrika, zou de mogelijkheid bieden om daar een asielaanvraag in te kunnen dienen zonder een gevaarlijke overtocht naar Europa te moeten maken. Door middel van de daar gestarte asielprocedure zou men dan ook voor positieve beslissingen desbetreffende quota kunnen gebruiken (en er daarbij desnoods rekening mee houden of er al familieleden in een van de EU-landen wonen). Tegen de mensen die geen recht op asiel hebben, moet men daarna ook heel helder en duidelijk zeggen: een overtocht is zinloos, we sturen jullie direct weer terug. Maar de wat betreft lobbyisme sterke binnenlandse asielindustrie, die veel geld verdient aan de “asielzoekers” d.m.v. belastinggeld en privéschenkingen, zal zoiets sowieso niet laten gebeuren.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Orbán: “Iedereen die illegaal gekomen is, moet men verzamelen en wegbrengen.”

 1. koddebeier zegt:

  Links (Socialisten), daar hadden ze in 40-45 ook veel last van, alleen noemde ze zich toen Nationaal Socialisten .

  Liked by 4 people

 2. Alphons Mantel zegt:

  uitstekend idee van dhr Orban; daar kan Angela Merkel veel van leren

  Liked by 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  Australie heeft dit al JAREN gedaan, met uitstekend resultaat.
  Niemand komt het land binnen zonder visum.
  De Marine pikt iedere boot op en sleept hen direct retour Indonesie.
  De migranten komen niet eens aan BOORD!

  De EU/NAVO Marine wordt als veerdienst beschouwd door
  de migranten smokkelaars. Die gasten lachen zich rot!

  Liked by 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Zo ‘heurt’ het ook, dan hebben werkelijke illegalen totaal geen kans en links ook niet.
  Ze komen niet van hier, van Europa, dus ze missen niets wat ze niet kennen. Onzin dat ze zielig zijn, want dat zijn ze niet. Europa heeft het recht om onze landen te verdedigen tegen een ieder die hier niet hoort, van welk land ook. Hun eigen regeringen laten ook geen Europeanen binnen die daar niet horen. Het spaart trouwen een heleboel geld, wat weer aan de eigen mensen besteed kan worden.

  Liked by 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  Nou heb ik een hekel aan vrijwilligers die een ander zn baan afpakken om zo zichzelf een veer in de reet te steken . (het mes snijdt aan twee kanten zullen we maar zeggen)
  Maar hier wil ik best een handje bij helpen waar kan ik me melden ?.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Komt erop neer dat 95% van de asielophalers moet opzouten.
  Dat ruimt al lekker op, maar er is nog veel te doen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Bijzonder. Orban houdt zich aan de door de rooien opgestelde regels en krijgt te horen dat hij die niet dient op te volgen. Herinnert mij aan dat linkse volk aan de UvA tijdens mijn studie: “Regels zijn er om te worden overtreden”, wat dan sloeg op die door ‘rechts’ opgestelde, maar dat die van links moeten worden overtreden is nieuw. Schizo links

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Gezond verstand, dat heeft meneer Orban, hiermee weer aangetoond. Ook ik heb geen moeite, om hulp te verstrekken aan medemensen- die dat echt nodig hebben en verdienen- maar laat die hulp dan geregeld worden in de regio waar deze mensen vandaan komen. Dus in Afrika zelf!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Deporteren is een beladen woord, maar echt de enige oplossing !!!

  Like

 10. Mary zegt:

  Heel goed, dan zijn we totaal verlost, eh op onze minder minder minder groep na dan maar daar zijn waarschijnlijk weer andere oplossingen voor.

  Like

 11. Dat zijn hoopvolle geluiden die we koesteren. Om te ontkomen aan de islamisering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s