Vrouwelijke studenten zijn gewaarschuwd om niet alleen in en om de omgeving van de universiteit te lopen

screenshot_18

Jonge mannen met een “Midden-Oosten uiterlijk” . . .

(Door: “rommel”)

Denemarken – Minstens een tiental vrouwelijke studenten is de laatste weken seksueel misbruikt door groepen jongemannen op het Frederiksberg campusterrein, dat deel uitmaakt van de Universiteit van Kopenhagen. De universiteitsleiding beoordeelt de situatie zo ernstig dat ze nu openlijk heeft afgeraden dat vrouwen zich ’s avonds alleen op het campusterrein begeven.

De faculteit natuur- en biowetenschap van de  Universiteit van Kopenhagen heeft haar onderkomens in het stadsdeel Frederiksberg. De omgeving staat bekend als Frederiksberg Campus. Elke vrijdagavond organiseren de studenten een kroegavond onder de naam “De Vrijdag Kroeg”. De afgelopen vrijdagavonden zijn meerdere vrouwelijke studenten seksueel gemolesteerd door bendes “jonge mannen” als ze op weg waren naar of van de manifestatie van de Vrijdag Kroeg.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vrouwelijke studenten zijn gewaarschuwd om niet alleen in en om de omgeving van de universiteit te lopen

 1. Dit gebeurt allemaal in Europa, waar je Rutte en niemand als behalve Geert over hoort spreken.
  En dan eindeloos blijven door zeiken over “Pleurt op”. De kamer gaat niet eens meer over onze pensioen, Moeten we daar soms bij Brussel voor aankloppen.? Wat een schande.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En in Iran willen ze geen vrouw meer op de fiets hebben !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dus niet de ‘jonge mannen’ worden keihard aangepakt, nee, de studentes moeten maar zorgen dat ze niet verkracht worden, door ’s avonds laat niet meer over het terrein van de campus te lopen.
  Dit is de wereld op zijn kop, maar helaas geen nieuws. Het geweld vanuit de islam neemt hand over hand toe. Het wordt een onbeheersbare situatie.

  In Zweden nemen tal van politiemensen afscheid van hun beroep. Ze zien in dat ze terrein aan het verliezen zijn. Het geweld escaleert, en men heeft te weinig personeel om de bevolking nog te kunnen beschermen. Zo zal het overal gaan, waar links het voor het zeggen heeft. In heel Zweden weigeren politici het kwaad, veroorzaakt door moslims uit alle landen die daar als ‘vluchtelingen’ zijn neergestreken, te erkennen.

  Zweden is verloren, maar de rest van Europa zal snel volgen als er niet pijlsnel een harde tegenwind opsteekt. In Hongarije hebben ze het goed begrepen, maar van het beleid daar is Brussel niet gediend. Ik hoop dat de Hongaren sterk blijven en Brussels harde woorden negeren!

  Er is geen andere conclusie te trekken dan dat heel Europa kapot moet.
  Dan hebben ‘ze’ hun zin.

  Like

 4. elisah zegt:

  Hoogste tijd dat mannelijke studenten de vrouwen begeleiden als ze de deur uit gaan, als er niet opgetreden wordt tegen deze beesten die hun poten niet thuis kunnen houden, is dat voorlopig de veiligste oplossing.
  Zelf zou ik een val zetten en dames/agentes laten rondlopen als lokstudente om zo die wilde monsters op te pakken en tevens eens flink af te tuigen.

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  sommige politici schermen graag met het woord, beschaving.

  Een beschaafd land helpt mensen in nood.
  Een beschaafde premier roept niet: Pleur op! etc.
  In een beschaafd land is elke cultuur gelijk, etc.

  Zij verwarren beschaving met zelfvernietiging

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Aanvulling:
  Zie wat ‘misplaatste/gefakedte’ beschaving met een land doet. Het vernietigt zichzelf.

  De misdaad hier “in het Westen” teelt – vanaf dat men hier iedereen toelaat – wierig. Geweldsdelicten zijn dagelijkse kost geworden, evenals het vernielen van andermans eigendommen en het wegtreiteren van de autochtonen bevolking uit hun huizen/wijken.

  Kindbruidjes worden nu gewoon geaccepteerd evenals het hebben van 4 vrouwen.
  Vrouwen in en boerka/hijab/nikaab dwingen en het verkrachting van kinderen/vrouwen door migranten valt tegenwoordig onder het kopje: culturele bijzonderheden en niet onder misdaad.

  En dit noemt men dus, beschaving en beschaafd zijn.

  Het zeggen van: Pleur op! word erger gevonden dan het oproepen tot het vernietigen van het Westen en het oproepen tot het doden van de ongelovigen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Met al die horders islambarbaren die ze binnenhalen zal er weinig beschaving overblijven !!

  Like

 8. Jean zegt:

  Rechtbanken zouden zich beter bezig houden met gespuis het land uit te zetten dan Geert Wilders trachten te vernederen omdat hij opkomt voor de rechten en veiligheid van de eigen bevolking.
  Bye the way, is dat plaszerk zonder onderbroek?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s