KRANKZINNIG! Zo herkent u een “rechtse familie” – blond, aardig, onopvallend: Apothekenblad waarschuwt voor “gevaar van rechts”

screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het begrip “rechts-radicaal” werden tot nu toe kaalgeschoren mannen met een pilotenjack en een honkbalknuppel in verband gebracht. Maar de nieuwe “rechtsen” zijn in de kinderdagverblijven te vinden, heel onopvallend en daarom juist zo gevaarlijk. Het apothekentijdschrift “Baby&familie” geeft nu een beeld van de nieuwe “rechtse” generatie. Het bericht wordt ondersteund door drie zogenaamde “deskundigen”, waaronder ook Heike Radvan, leidster van de “afdeling gender en rechts-extremisme” van het team van de omstreden Amadeu-Antonio-stichting.

epoch-times

“Rechts-extremisme. Het woord wakkert angst aan. En men denkt aan brandende vluchtelingenonderkomens, mannen met kaalgeschoren hoofden, maar ook aan de misdaden van de NSU. Men brengt het echter slechts zelden in verband met vrouwen, families of kinderen en precies daarin schuilt het grote gevaar”, aldus begint het bericht “Gevaar van rechts” in het apothekentijdschrift “Baby&familie” met een grote oplage. In het artikel wordt gewaarschuwd voor “rechtse ouders” en hun kinderen in kinderdagverblijven. De kenmerken van de rechts-extremen: “Onopvallend, blond, aardig, betrokken.”

Hoe herkent men een “rechtse familie”?

“Ten eerste zijn ze aardig en betrokken”, beschrijft Michaela Köttig, sociologe en rechts-extremisme onderzoekster aan de Frankfurt University of Applied Sciences, de kenmerken van zogenaamde rechtse gezinnen. Het gevaarlijke bij de rechts-radicale ouders zou zijn dat ze graag functies op zich zouden nemen in de Oudervereniging of dergelijke commissies, waarschuwt Köttig.

Maar, als de overtuiging zou opvallen, zouden veel van deze ouders al zulke goede relaties hebben opgebouwd dat zij ondanks rechts-extreme uitlatingen “niet meer buitengesloten worden en in het ergste geval zelfs ondersteuning krijgen”, voegt de maatschappelijk werkster Eva Prausner er aan toe.

Het hele bericht over het “gevaar van rechts” wordt begeleid door illustraties van blonde vrouwen en meisjes.

Kenmerken van de “rechtse” kinderen: “Gehoorzaam en stil met vlechtjes en rokken”

Kinderdagverblijven zouden steeds vaker hulp zoeken, omdat ze met “rechtse ouders” te maken zouden hebben. “Rechts-zijn kent vele vormen. De afgrenzing wat extreem is en wat niet, is moeilijk”, staat er in het bericht. Een feit zou zijn “dat de overtuiging zijn oorsprong vindt in het midden van de samenleving.” En dit midden van de samenleving zou men gewoon ook aantreffen op het speelplein of in het kinderdagverblijf.

“Kinderen van rechtse ouders zijn niet per se anders dan kinderen van andere ouders. Ze vallen vaak pas na langere tijd op, bijvoorbeeld omdat ze heel stil of heel gehoorzaam zijn”, zegt Heike Radvan van het team van de Amadeu-Antonio-stichting.

De “rechtse kinderen” zouden er meestal van jongs af aan aan gewend zijn om hun dagelijks leven geheim te houden. Ze dragen “wellicht bepaalde kledingmerken”, zegt de rechts-extremisme onderzoekster Prausner. Kinderen van zulke ouders zouden vaak geen Amerikaanse teksten op hun kleding dragen.

Er zouden echter wel degelijk “symbolen” op de kledingstukken van “rechtse kinderen” staan. “Iemand die hiervan niet op de hoogte is”, zou dit echter niet per se opmerken, vervolgt Prausner. “Keurig gevlochten staartjes en lange rokken” zouden al een waarschuwingssignaal zijn m.b.t. “rechtse ouders”.

Kinderdagverblijven kunnen zich voorbereiden voor het geval dat “rechtse ouders” hun kinderen bij hen aanmelden. Een huishoudelijk reglement en een voorbeeld zouden duidelijk kunnen maken voor welke omgangsvormen en waarden het kinderdagverblijf zou staan. Moeders en vaders zouden hun betrokkenheid kunnen tonen in de Oudervereniging en duidelijk kunnen optreden tegen desbetreffende uitlatingen van “rechtse ouders”. “Wie daarmee rechtstreeks geconfronteerd wordt, zou niet bang moeten zijn”, staat er in het bericht.

“Ook als het moeilijk is, zou men onmiddellijk grenzen moeten stellen en zeggen dat men zoiets niet wil horen”, zegt sociologe Köttig. Haar links geëngageerde collega Radvan zegt: “In zulke situaties is geen plaats voor begrip.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Intellectuelen/academici", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op KRANKZINNIG! Zo herkent u een “rechtse familie” – blond, aardig, onopvallend: Apothekenblad waarschuwt voor “gevaar van rechts”

 1. Yves sergeant zegt:

  Stekezot op hun kop gevallen en blijven bonken zeggen ze bij ons !

  Like

 2. Thom zegt:

  Ik weet wel wïe ze met rechts bedoelen: “De mensen die werken voor hun geld”.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens Thom, wacht maar eens totdat dat “extreem-rechtse” volk begint te begrijpen dat zij bedoeld zijn en ophouden met te werken voor die linkse parasieten.
   Het zijn ook die mensen die geen zin hebben om met vermomde gezichten de boel van andere mensen kapot te slaan.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Met afgrijzen dit vreemde verhaal gelezen, Duitsland is knettergek aan het worden.
  Juist dit soort “deskundigen” van de een of andere fuckstichting zijn de echte KANKER van de samenleving en dienen zo snel mogelijk opgesloten te worden. Het gewone normale blanke autochtone gezin gaat nu gebrutaliseerd worden door debiele slinkse nsb-sletten.
  Is er dan niemand die dit soort mutsen van een houten jas kan voorzien zonder zakken, met uiteindelijk “zand erover”???

  Like

 4. Ron zegt:

  En nu naast deze plaatjes ook nog wat borden bij de deur van kinderdagverblijven zetten zoals “Verboden voor joden”, ik bedoel, “Verboden voor rechtse ouders”.
  En heten die bedenkers hiervan nu “Ratvan” en “Köttig” of Goebbels en Goering ?

  Ik geloof dat ik even in de war was en dacht dat het 1933 was.

  De geschiedenis herhaalt zich. De linkse bruinhemden komen er aan en noemen zich anti-fascisten.
  Het is wachten tot de eerste concentratiekampen geleid door bruinhemdige anti-fascisten geopend gaan worden. En mevrouw Köttig zal wel de medische en psychologische onderzoeken willen doen.

  Like

  • elisah zegt:

   Tsja, de meeste gezinnen die ik om me heen zie, zijn aardig, vaak blond en welopgevoed….dus we zijn volgens mij gelukkig flink in de meerderheid.

   Like

  • Benesha zegt:

   Ik zat ook te denken. Het lijkt wel stigmatisering net als ze bij de Joden deden in de jaren 30. Die linkse gekken zijn de nieuwe nazi’s. Alleen hebben ze hen nu op de autochtone Europeaan met gezond verstand gemunt. Maar ze hebben niet gewonnen, dat denken ze alleen maar.

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Haalt zij als DES…..KUNDIGE NIET iets door elkaar? Haar beschrijving doet mij namelijk denken aan het ideaal-beeld van Hitler waarbij zoveel Duitse vrouwen in grote villa,s werden afgezonderd om de Übermensch het Germaanse Superras te baren. Blond, krachtig, vierkante koppen, kort geschoren. Of zeg ik nu iets heel fouts?

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Organisation Lebensborn was 100% socialistisch. Zoals A.Hitler ook 100% socialistisch was. De maakbare samenleving tot in het absurde doorgetrokken. Ook de vele concentratie kampen en vernietigingkampen pasten 100% in het stramien en het idee van de maakbare samenleving. In de eerste helft van de twintigste eeuw waren zaken als genetica, frenologie, rassenleer en erfelijkheidsleer typisch links progressieve aandachtsgebieden. De socialisten wilden een betere samenleving maken en door hen werd veel nadruk gelegd op gezondheid, leefomgeving (A.Hitler was fel anti roken) en millieu. Karl Marx had al aangeven dat bepaalde bevolkingsgroepen niet geschikt waren mee te doen aan de socialistische revolutie omdat zij blijk hadden gegeven nog niet voldoende ontwikkeling te hebben doorgemaakt om mee te doen in de collectieve omwenteling. Deze bevolkingsgroepen waren o.a de Basken, de Serviërs en natuurlijk ook de Joden. Deze volkeren waren nog teveel gericht op het individu en zijn onafhankelijkheid en niet op het collectief. De nazi waren sterk gekant tegen een klassen maatschappij en derhalve ook sterk gekant tegen de burgerstand en een hecht gezinsverband gelijk zoals de socialisten van de moderne tijd. De ontelbare bijstandsmoeders van vandaag is een typisch product van het socialisme met haar hedonistische uitspattingen. Kinderen moesten al snel uit de invloedsfeer van vader en moeder gehaald worden en hun opvoeding krijgen in genazificeerde scholen en jeugdkampen. Kinderen werden zo erg geïndoctrineerd dat er zelfs gevallen bekend zijn waarin kinderen hun eigen ouders aangaven bij de gestapo als de ouders thuis anti Hitler uitspraken gedaan hadden. Bij de nationaal socialisten was het huwelijk een achterhaald instituut. Binnen het klasieke en burgerlijke huwelijk was de voortplanting en de geboorte van een kind het product van liefde tussen een man en een vrouw. De nationaal socialisten vonden dit een slecht uitgangspunt. Zij wilden de voortplanting liever wetenschappelijk en genetisch verantwoord hebben teneinde een kind geboren te laten worden dat voldeed aan de eisen die zij hiervoor stelden. Zij selecteerden dan ook vrouwen en mannen die konden aantonen geen erfelijke aandoeningen te hebben in hun families en die in hun uiterlijk het meest voldeden aan het nationaal socialistische ideaal beeld. Een lichaam zonder gebreken. Zo werd organisatie lebensborn opgericht. Bijgevoegde speelfilm geeft een aardige inkijk hoe dat in zijn werk ging.

   Like

  • BertG. zegt:

   Daar dacht ik ook aan toen ik het las.
   Ze heeft alles op 1 hoop gegooid om er een verhaal van te maken.

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Is zij daar nog een restant van?

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Het is heeeeeeel erg als men fatsoenlijk is en rechts denkt.
  Ook is het niet goed te keuren als kinderen fatsoenlijk worden opgevoed.
  Als ze bij een kinderdagverblijf ‘ontmaskerd’ worden zouden ze via de Spekmanmethode vernederd moeten worden. Vervolgens zou men volgens de Ruttedoctrine tegen hen moeten zeggen: Pleur op!
  De goedmenschen in Duitsland zijn goed bezig. Nog even en ze kunnen via deze meetlat ook Merkel als extreem-rechts classificeren.
  Duitsland is net de Titanic. Met man en macht naar de afgrond.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Wat een ongelofelijke nonsens èn wat een erbarmelijke clichés!
  En om dat aan te tonen, hoef ik alleen maar mezelf als voorbeeld aan te halen:
  Ik beschouw mezelf namelijk als chaotisch, in zekere zin a-sociaal en onaangepast, ik heb mijn zoons- eveneens in zekere zin- uit overtuiging anti-autoritair grootgebracht (het woord “opgevoed” laat ik hier opzettelijk buiten beschouwing), bij het woord ‘discipline’ ga ik bijna over mijn nèk, eveneens met het oog op mijn kinderen, mijn pasgeboren kleinzoon en mijn (stief)kleinkinderen, en niettemin beschouw ik mezelf als zowat de grootste islam-vreetster, die er rondloopt!
  En nee, dat is helemaal niet met elkaar in tegenspraak, dat is een VOLKOMEN LOGISCHE GEVOLGTREKKING!
  Denk daar maar eens over na, stelletje Gutmenschen-van-de-Amadeu-Antonio-Stiftung!

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Hadden ze dat allemaal maar zo gedaan, hun kinderen anti-autoritair “opgevoed”.
   Dan hadden ze niet zo over hun laten lopen en zich laten behandelen als kleine onmondige kinderen.

   Ik hoefde b.v. nooit strafwerk te maken of na te blijven.
   Wat leert mijn zoon daarvan, vroeg mijn moeder dan. Nablijven is best maar niet alleen om het na blijven, daar leert niemand wat van, geef ‘m dan ook maar les als hij toch op school moet blijven.
   Schitterend.

   Like

   • Bedankt voor het compliment, Bert!
    Schoolblijven hoefde ik zelf -na één keer- óók nooit: De juf van de eerste klas (groep 3) probeerde nog wèl huichelachtig aan mijn moeder te verkopen, dat het geen straf wás, alleen maar “werk afmaken.” Maar mijn moeder wou het niet hebben, omdat werk niet afkrijgen bij mij so wie so onvermijdelijk was, vanwege mijn slechte motoriek.
    Het vervelende was alleen, dat dat niet openlijk tegen m i j gezegd werd, omdat een kind ook weer niet de indruk mocht krijgen, dat zijn ouders aan ZIJN kant stonden in plaats van aan die van de leerkracht.
    Had ik ervan geweten, dan had ik, toen die onderwijzeres op een gegeven moment tóch een poging deed, misschien nog rustig kunnen zeggen, dat mijn moeder dat niet wou hebben, maar, zoals gezegd, zó wijs (mondig)werd je weer niet gemaakt.
    In plaats daarvan begon ik te smeken om naar huis te mogen “omdat mijn moeder anders ongerust zou worden.” (Wat wáár was: Ik kon nooit vijf minuten te laat thuis komen van school of een boodschap zonder dat ze in alle staten raakte, zogezegd!) De juf, gefrustreerd omdat ze natuurlijk in haar achterhoofd wel wist, dat ze van mijn ouders geen toestemming had om me te laten nablijven, haalde uit en gaf me een draai om mijn oren (“Gá dan alsjeblieft naar huis en kom hier voor mijn part nóóit, nóóit meer terug!”) En kijk, dát had ik nou meteen thuis moeten vertellen, achteraf bekeken, maar dat deed ik toen niet, omdát ik niet de indruk had, dat je als kind van de ‘grote mensen’ ooit gelijk kreeg. Al viel dat wel mee, ze lieten het je niet merken!
    Toen ik het jaren later nog eens vertelde, was mijn moeder geschokt en wilde weten, waarom ik dat niet meteen verteld had, want ze was mórdicus tegen slaan door onderwijzers; had achteraf ook wel vanaf het begin doorgehad, dat die juf de pik op me had. Tja, maar daar had ze tegen m i j nooit iets over gezegd. Wist ik veel!
    Mijn eigen zoons wisten dat van mij wèl, van meet af aan. Maar die hadden het weer niet nodig: Naar de basisschool in de jaren ’90, in een tijd, waarin slaan hoe dan ook al duidelijk taboe was, op een school, waar tóch al nooit straf of strafwerk gegeven werd. Geen Vrije School als zodanig, maar gewoon één met een tof pedagogisch team; geknipt voor mijn jongens! Ik had ze er op goed geluk heen gestuurd omdat het de dichtstbijzijnde was, maar het was een goede gok!

    Like

 9. Carthago zegt:

  Hoe herken je een links extremist? Grijs gezicht met bijna geen tanden,ongeschoren,kwijlend,agressief,spuugt de gehele dag diarree uit,leest mein kampf in de tram,dracula grijns,ontploft regelmatig,lijkt op samson en pechtold,houdt van verse kokosnoten uit angola,bevindt zich snachts onder de kalifaatratten en loopt altijd langs een muur.Ik ben zo blij met de normale rechtsextremisten!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Je vergeet het meeste belangrijkste: het ENIGE dat de stinkende smerige slinksmensch goed kan is parasiteren met soepsidie en uitkeringen op de zo enorm door hem verachte rechtsmens.

   Like

 10. Reint Meijer zegt:

  Ik begrijp uit dit verhaal dus dat deze kinderen en hun ouders aangegeven moeten worden bij de geheime diensten en wellicht gedeporteerd moeten worden zoals Joop van Riessen, oud-Hoofdcommissaris van politie te Amsterdam, graag wil…..

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  ” In het Zuiden des lands onzes, met name in de grensgebieden is extreem rechts behoorlijk overgewaaid. De schooluniformen zijn weer in ere hersteld. Heel kenmerkend is dat zowel de jongens als de meisjes blank zijn, overwegend blond haar en blauwe ogen hebben. De docenten zijn vrijwel allemaal vervroegd gepensioneerde beroepsmilitairen. Om niet geassocieerd te worden met het verleden lopen ze bewust niet in uniformen. Voorlopig nog niet althans.

  Het gaat dan volgens de linksmensch om de z.g. Geert Wilders Schule. Daar wordt niet iedereen zomaar toegelaten. Rassenkunde, sport met name de schietsport, spel en cultuur staat er hoog in het vaandel. Het verplichte dagelijkse zanguurtje vinden ze ook allemaal erg leuk. De oud Duitse Heimatmuzik, veelal in marstempo zingen ze dan ook bijzonder graag tijdens hun urenlange marsen die ze enkele malen per week ondernemen.”

  Sportdag voor de hoogste klassen.

  Leuke vlechtjes. Ook leuke rokken.

  Verplicht zang- en dansuurtje.

  Geliked door 1 persoon

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Angie1968 zegt:

  Dit is het ware gezicht van regressief links. Dictatoriale agitprop, geweldadig, intolerant, destructief en ondermijnend. Deze mensen moeten gewoon dood. En als eerste die heks ve A. Kahane. Die werkt voor deze rotzooi.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Als je denkt, het kan niet gekker….val je van de ene, naar de andere verbazing. Stapelmesjokke, helemaal mata-glap, is deze idiote, Heike Radvan. Het lijkt wel of dat mens ontsnapt is uit paviljoen 5, van “die Klapse”. LINKS is inderdaad een hersenafwijking, dat blijkt wel weer uit dit artikel.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Net als bij ons dus. Iedere doelgroep heeft zijn 25 vertegenwoordigende organisaties, die allemaal in handen zijn van foute politici. De vakgroep, het MKB, de bonden, allemaal in handen van de NSB en alle media worden dan ook gebruikt om propaganda te verspreiden en verkiezingsretoriek te spuien.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Dus jezelf als blonde moeder met blonde kinderen, die laat zien zich betrokken te voelen bij de maatschappij en bij het onderwijs van haar kinderen, wordt hierbij dus als bewijs geplaatst dat je dan bijna extreem rechts moet zijn.
  Dus jezelf zo onverschillig als de pest gedragen overal, geeft dan aan dat je wel een goed mens bent en het wel begrepen heb.
  Logisch dat het overal zo een zooitje is geworden, vrijwel iedereen is zo onverschillig als de pest geworden, en dat is nou net het hele probleem. Het boeit ze niet.
  Heel eigenaardig dit.

  Mijn familie gaat het nog moeilijk krijgen met dit soort mensen.
  Ze hebben bijna allemaal blond haar en blauwe ogen.

  Like

 17. semper fi zegt:

  ik ben extreem rechts,al schijf ik links(hand) als het gaat om op te komen voor nederland!!
  De te vele linksdenkende dromo,s ,cat,landverraders ,zieikhier met lede ogen aan!
  Net als de geilzeikerds die wuiven naar de glazen kots!!
  Wat een terminale zooi samen leving,de verrijking en de islamisering inclusief!!
  Jaren terug was het hollands.vlaggetje op de mouw al aanstootgevend, nee grote Turkse vlag mag uiteraard wel ,men zou er eens wat van zeggen!!
  we gaan naar de kloten!!,
  uiteraard doe ik op deze weblog mee aan het oeverloze geklaag ,sorrie maar wanneer grijpen wij echt in?ja ik ben ook zo,n held hoor voor mijnlaptop!! maar eens??????
  De verkankerde wijken zuiveren ,ja een wens ?/
  Ja ik ben ook racist, heerlijk afgeven op lichtgetint schuim die oma,s beroven!! enz
  VUL DE REST ZEF IN EN KLEUR DEPLAATJES !!!!
  De mazzel
  let niet op de schrijffoutjes
  deze laptop is op maandag ochtend gemaakt,en wel voor de koffie,, kolereding!!

  Like

 18. reageerbuis zegt:

  De regering Merkel heeft onlangs ex-stasi-spion Anetta Kahane, hoofd van de extreemlinkse Amadeu Antonio Stiftung! opdracht gegeven om samen met collega’s van Facebook, Google en Twitter het internet te zuiveren van “haatboodschappen”= niet politiek correcte boodschappen……

  Like

 19. hslot4 zegt:

  Bes wel grappig hoe zojuist het koningshuis werdt omschreven spijker op de kop .

  Maar daar mag je niks van zeggen krijg je namelijk een spreekverbod of een bezoekje van de rvd.
  Volgende youtube pagina kreeg zo een verzoek vanwege een video over een plofkipje.

  De letterlijke txt :
  H.L.N. Nu.3 maanden geleden
  A.U.B Geen reacties meer op dit onderwerp, verzoek RVD.
  http://www.koninklijkhuis.nl/onderwerpen/rijksvoorlichtingsdienst

  Like

 20. Bas zegt:

  Personen politiek profileren om bij verkiezingen voordeel te behalen. Leuk bedacht, oud trucje.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Links past niet in een normale samenleving !

  Like

 22. Wat is dit een onzinnig verhaal. Hardwerkende mensen die in feite voldoen aan wat de regering verlangt. Met hun kind in de opvang. Dus geen gevaar van de mensen die op hun reet liggen en ons de hardwerkende financieel uitkleden. En dan moet Geert Wilders berecht worden door zijn vraag meer of minder Marokkanen. Laten ze eens een kijkje neme in al die thee en koffiehuizen
  hoeveel er daar op hun reet zitten van s’ morgens tot s’ avonds, die kleden onze maatschappij uit, niet de hard werkenden.

  Like

 23. Moniek MP zegt:

  Nu was ik er toch echt van overtuigd dat dit een satirisch stukje was. Maar aan Epochtimes te zien is dit een doodnormale krant?

  Like

 24. Republikein zegt:

  Waar is Richard als je hem nodig hebt?
  Zou hij in een staatshotel zitten?

  Like

 25. Harry zegt:

  Rare golfbewegingen , daar in Duitsland , eerst werden de socialisten daar collectief gek , roeiden miljoenen mensen uit en moesten er veel blonde kinderen bijkomen , die zelfs in een soort van baby-fabrieken gefokt werden ,
  nu zijn diezelfde socialisten daar weer puur op tegen , blonde mensen .
  Niet dat ik ook maar IETS van hitler omarm , maar wat is er mis met blond ?

  Voorheen hadden ze hier in Nederland nog meelij met de Joden , omdat die zo zwaar getroffen waren door die Duitse waanzin , zelfs een halve zool als Joop den Uyl stuurde de Joden nog munitie om ze te helpen na WW2 , nu helpen Joden zoals Asscher en Cohen hun eigen soortgenoten nog liever naar de bliksem .
  ( Minimaal door ze niet te beschermen en te helpen , wel die kutmoslims pamperen ) .
  Kennelijk kunnen ze de Joden wel schieten , die achterlijke socialisten .
  Zelfs hun eigen ras kan ze niet verdommen .
  Wat spookt er in hun hoofden om ?

  Onbegrijpelijke cyclus .
  Socialisme is een virus , ik kan niets anders bedenken .

  Like

  • elisah zegt:

   Wat er mis is met blond?
   Die zijn veel te SLIM, dat is het.
   Er is onderzoek naar gedaan, ook vanwege die flauwekul “domme blondje” uitspraak.
   Wat blijkt nu, blonde mensen hebben gemiddeld de hoogste intelligentie. Dat moeten ze niet hebben, mensen die zelfstandig kunnen denken en niet makkelijk voor de gek te houden zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan heb jij mijn schoonzusjes nog niet gezien, zo blond als wat, maar er komt geen zinnig woord uit om een gesprek mee te voeren, nergens over.
    Met meer dan, als je haar en je make-up maar goed zijn, dan komt het vanzelf wel goed, zijn ze niet bezig. Het school voorbeeld van een dom blondje.
    Dus het gaat niet altijd op.

    Like

   • elisah zegt:

    Dat heb je ook, zelfs meer, bij donkere vrouwen (kijk maar naar bijv de Kardashians),het gemiddelde is berekend.
    Het domme blondje komt uit de tijd van de zwart-wit film, toen moesten de dames platina-blond zijn voor het zwart-wit contrast in de film.
    De vrouw moest in die films blond, hulpeloos en dom zijn, omdat dat de voorkeur had bij de mannen. Elke man moest zich groot, sterk, slim en een held kunnen voelen naast zo’n vrouw. Dit is geen onzin, maar echt de achterliggende gedachte bij deze films, dit beeld is bewust gecreëerd zodat de mannen zich goed zouden voelen over zichzelf.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan begrijp ik waarom mijn broertjes daar aan zijn blijven plakken.
    Hebben ze toch het idee dat ze wat voorstellen.
    Ze mogen dan wel niet zo slim zijn, maar des te meer berekent en manipulatief, want daar zijn ze dan wel weer goed in.
    Ze hebben in ieder geval geen moer meer in te brengen, die broertjes van mij.
    Zo van, kijk mij eens een lief dom blondje zijn, ik ben zielig, lief hé.

    Like

  • Republikein zegt:

   Op ziggo-kanaal veel colleges o.a. over socialisme.
   Wordt gebracht door hoge,pardon, hoogleraren.
   De zaal is muisstil, allemaal vinden ze het fantastisch.
   Om het college te volgen ben ik op een trap gaan staan, zo was ikzelf ook hoog.
   Tenslotte wordt het door de roverheid bevordert dat er straks geen verschil van niveau bestaat, iedereen is hoog opgeleid.
   Dat niemand van een laagbegaafde een hoogbegaafde kan maken ontgaat de goegemeente.

   Like

 26. reageerbuis zegt:

  Eerdere poging niet geplaatst of niet gelukt.
  Wat betreft die Amadeu Antonio Stichting: De regering Merkel heeft een ex-stasi spion Anetta Kahane, het hoofd van die extreem linkse stichting, opdracht gegeven om samen met collega’s van Facebook, Google en Twitter het internet te zuiveren van “haatboodschappen” = politiek incorrecte boodschappen …..

  Like

 27. Treintrien zegt:

  Een toepasselijke naam voor een mevrouwtje Stapel: Kuttig. Zo zou je dat kunnen zeggen.
  Nou ben ik even weg hoor. Ik hoor net dat ik vlechtjes moet dragen.

  Like

 28. Guardiacivil zegt:

  Maar volgens mij passen ze ook telkens andere tactische zetten toe, het moet van hogere hand in Berlijn zijn uitgedokterd om denk ik nog meer verwarring te scheppen. Het is maar een gedachte hoor.

  Like

 29. tepelstreeltje zegt:

  jeetje oh oh oh oh oh mogen we nu niet meer blond zijn met blauwe ogen????????dit word echt eng hoor want die zwartkopjes stikken van jalouzie op de blonde blauwogige mensen geloof me maar tis niks anders dan jalouzie!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s