Merkel adviseert ontwikkelingsvakantie in “Arabië”

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitsers zijn gewoon te dom om de ongelooflijke verrijking van de gewelddadige Arabisch-islamitische hordes die ons “geschonken” worden te begrijpen. Daarom adviseert de invasie-reisleidster ons nu een ontwikkelingsvakantie. In haar propagandashow “De kanselier direct” beantwoordde Merkel n.a.v. de toerismebeurs in Berlijn de van tevoren opgestelde vragen van haar team en riep ertoe op dat de Duitsers op vakantie zouden moeten gaan naar Arabische landen, want “reizen ontwikkelt” en juist zulke vakanties zouden ons beter helpen te begrijpen.

pi-news

We zouden de Arabische landen dus niet alleen economisch kunnen ondersteunen, maar ons ook met hun geschiedenis en ontwikkeling kunnen bezighouden, verklaart de “moeder van alle (ware) gelovigen”.

Misschien hoopt ze dat we bij culturele evenementen zoals stenigingen na overspel, sharia-ledematenchirurgie, shows, waarin homo´s van de daken van flats gegooid worden of het alom populaire hals afsnijden eindelijk van onze “Islamofobie” genezen worden en leren begrijpen dat dit gewoon geleefde geschiedenis is, waarmee wij in Europa gewoon niet kunnen concurreren, die ons echter ongelooflijk kleurrijker zal maken. Insha´Allah!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Merkel adviseert ontwikkelingsvakantie in “Arabië”

 1. Angie1968 zegt:

  Dat wijf is echt knettergek.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Neen, ze is gewoon bekeerd, en al een hele tijd. Er moet een wet komen die politiekers verplicht om dit openbaar te maken. Net zoals Neelie Kroes verplicht was haar bedrijf op de Bahama’s te melden. Kwestie van belangenvermenging.

   Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Blijft die graftak aan de gang!
  Donderstraal zelf eens ff op, en laat je lekker uitwonen door een zooitje Arabieren!
  Fijne vakantie.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Geweldig die Merkel.
  En niemand van de klAGERS” heeft enige ervaring met dat woestijnvolk zullen we zeggen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Maar met het risico ‘gekopt’ te worden( zij denkt misschien” al opgeruimd staat netjes”) .+ eventueel als Vakantieganger totaal leeggeplunderd te worden( ” dan hoeft men DAT ook al niet meer ?..” MEE TE SLEPEN”!!!). ……………………( wanneer wordt eigenlijk iemand ‘mindertoerekeningsvatbaar’…verklaard?!

   Like

   • fleckie zegt:

    …’Van de DDR- regen in de westerse drup’…….Eindhovens Dagblad 7.2.1998. …Door onze correspondent Frans Wijnands. ……….BONN-Bitter, ..boos,.. Gefrustreerd, wanhopig . Het is allemaal van toepassing op de meesten van de werklozen die afgelopen donderdag in Duitsland protesteerden, en..tegelijk..om..een..baan..schreeuwden. …of smeekten. ‘Neem ieder werk aan’ stond op borden die werklozen meedroegen. De tv-beelden van de protestacties hebben veel Duitse kijkers eerder vervuld met ( plaatsvervangende) schaamte..dan..met angst. .Behalve in het oosten van het land:…in..de..vroegere..DDR. Daarlieten de emoties hoog op en waren de protesten het scherpst. ……….Afgezien van een handjevol autonomen– beroepsdemonstranten –liep in OOST-DUITSLAND vooral de middengeneratie..te..hoop. ‘ De verloren generatie’: van de DDR-REGEN..in..de..WESTERSE DRUP..GERAAKT. ….
    VAN?.ALLES..BELOOFD..EN..NIETS..GEKREGEN. Baan verloren, zelfvertrouwen kwijt, geen zelfrespect meer, en geen toekomstperspectief…………….Hun protest illustreert navrant dat de DUITSE..EENWORDING…ALLESBEHALVE ‘bloeiende ..landschappen’. EN. WERK?.VOOR..ALLEN’ ..heeft gebracht. De duizend miljard. mark. (!) … die de Bondsrepubliek in de wederopbouw van het oosten heeft gepompt, zijn vooral bestemd geweest voor de sociale voorzieningen en verbetering van de .VERGROTE INFRASTRUCTUUR. De sanering van de industrie werd een regelrechte ..KAALSLAG. Een van de drie arbeidsplaatsen is definitief verloren gegaan: honderdduizenden lieten zich vervroegd pensioneren. ……………Nu de werklozen– nog zeer bescheiden– de straat op gaan halen de critici..van..toen..hun..gelijk: ..achteraf. Bondskanselier Helmut Kohl..handelde politiek snel en heel gewiekst om de Duitse eenwording tot stand te brengen. Hij wilde geen langdurig integratieproces. ..Ondanks..waarschuwingen– onder..meer”..van..de…BUNDESBANK– trok Kohl de oude…DDR… In EEN klap in het westerse economische systeem. ……….De inruilkoers..van..oost – tegen westmarken van 1 op 1 was NET iets te veel van het goede. Vooral toen korte tijd later bleek dat vrijwel de hele oost-DUITSE..INDUSTRIE..AFGESCHREVEN..moest worden. ..De investeringen verliepen traag. Er werden meer bedrijven opgedoekt dan er nieuwe geopend werden. ..De werkloosheid zat plotseling in een lift ZONDER STOPKNOP. ……….Het buitenland constateert met enige verbazing dat de sociale vrede..in..Duitsland..(nog).. stand houdt: geen massa-demonstraties, geen stakingen., laat staan geweld. Eerder hardnekkig zoeken naar politieke consensus .’De Duitsers hebben nu een aal niet het revolutionaire bloed van de Fransen’, schrijven ..Franse..commentatoren. ..Werkloos zijn is in Duitsland een taboe: je praat er niet over. Duitsland kent ook geen traditie wat betreft werklozenorganisaties. De vakbonden fungeren als paraplu voor de HELE beroepsbevolking, OOk voor de ..leden..zonder baan. ……………Werkloos mag dan een verdrongen schande zijn, het is voor de meeste..geen..onmiddellijke..financiele..ramp. De
    ..sociale..voorzieningen zijn nog van dien aard dat geen enkele werkloze in en zwart gat hoeft te vallen. .Ook dat remt de bereidheid om te demonstreren. ……….De werkloosheid in .Duitsland..is..niettemin zorgwekkend. Het..is..dan..ook uiterst kortzichtig om, bijvoorbeeld in Nederland genoegzaam..of..zelf..met..enig..leedvermaak..te constateren dat “wij” getetter voor elkaar hebben. EEn GROOT DEEL .van..ONZE..ECONOMIE..en EXPORT..zijn op …DUITSLAND..gericht. Nederland, en andere Europese landen, zijn dan ook alleen maar gebaat bij een..goede..stabiele..economie..en..werkgelegenheid in Duitsland………..Er is NOG..een reden voor enige( internationale) bezorgdheid. Het ontbreekt de werklozen weliswaar aan een organisatievorm, of een politiek platform. .Maar ..NU..al spelen extreme partijen in op de stijgende ontevredenheid. ..Extreem-LINKS..en…- rechts..ruiken hun kansen. ……….De…rechts-extreme, …neo-nazistische ?NPD groeit de laatste tijd onheilspellend snel, VOORAL in het CDU-geregeerde ..SAKSEN. ..Het lijkt geoorloofd een verband te leggen tussen de hoge ( jeugd) werkloosheid in het oosten van Duitsland en het juist..DAAR..toenemende extreem-rechtse geweld. ……….Terwijl de jongeren naar rechts uitslaan,..zoekt ..de..oudere..generatie.. Troost bij de ..oud-communisten van de PDS. …..Uit het westen komt immers niets goeds, is de achterdochtige redenering. De grote democratische partijen– van CDU tot de socialistische SPD– worden metrosteden argwaan bekeken. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 4. Mary zegt:

  Merkel wij begrijpen jou prima, dus ga daar met het smerige EU clubje naar toe en blijf daar!!!!, koop een niqaab, integreer daar en kom nooit meer terug.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomas zegt:

  Ik ben 40 jaar geleden op de fiets naar Griekenland gereden en heb daar de trein gepakt naar Istanboel. Toen heb ik een halfjaar met de trein ( 1 cent per kilometer) kriskras door Turkije gereden tot aan Gaziantep.
  Het leven als rugzaktoerist in Turkije was goedkoop. Voor 10 gulden per dag kon je eten en slapen. Bier drinken was ook goedkoop en overal te krijgen. Sigaretten merk Birinci kostte 2,5 lira (20 cent of zo) per pakje.
  Het was een goede tijd en het was veilig. Vanuit Gaziantep pakte ik de trein om naar Mosoel in Irak te gaan. Je passeerde vanuit Turkije dan dat stukje Syrië en kwam dan bij de Iraakse grens. Saddam was net aan de macht en die liet pottenkijkers zonder visum er niet in. We werden op de open laadbak van een vrachtwagen gezet en de groep zonder visum werd ’s nachts gedumpt in de woestijn. De politie wees in de verte naar een lichtje bij een huisje en zei: “Suria, Surïa”. Daar kwam de groep aan. Bij mij was een Turks meisje dat zich bij mij had aangesloten om veiligheidsredenen. De Syrische grenswachten waren zeer geïnteresseerd in dat meisje en ik moest ook binnenkomen. Die grenswachten waren knettergek. Dan lag er een op zijn bed met een groot pistool onder zijn kussen en het volgend ogenblijk zei hij tegen me: “Holland Israel friends”. Toen we buiten kwamen was er in dat dorp Telli Kocek geen pension of hotel te vinden, maar er was wel een groep zwaarbewapende burgerwachten. Ze zagen een hond rondlopen en volenthousiast richtten ze de automatische wapens in de richting van die hond. Die hond ontsnapte uiteindelijk en wij kwamen op het station terecht. Daar konden we wel in het kantoor van de stationschef slapen. Toen we daar lagen, deed hij het licht uit en kwam erbij liggen. We zijn toen snel daar buiten gegaan en hebben de nacht op een bankje zitten wachten tot de trein naar Turkije kwam. Mijn indruk van Syrië was: Die lui zijn hartstikke gek en staatsgevaarlijk.
  Ik ben in Turkije in die tijd noot bang geweest, maar voelde me in Syrië toch zeer onbehaaglijk.
  Deze lui die op hun blote voeten door de woestijn sjouwden met dikke jassen aan bij een temperatuur van boven de 40 graden Celsius, die zo gek zijn als een klink, daar moet je mee gaan kennismaken? Nou nee, geef mijn portie maar aan Fikkie. Ik heb in het verleden kennis gemaakt met die lui in hun leefomgeving. Het is niet voor herhaling vatbaar, mijn oordeel over die mensen is toen gevormd en dat oordeel luidt: “Knettergek en staatsgevaarlijk”.

  Geliked door 3 people

 6. D.DAY zegt:

  Dit riekt allemaal naar een gecoördineerde actie: Duitsers moeten op leer-vakantie naar Arabisch/islamitische landen en de NPO gaat programma’s maken om ons (negatief) beeld van de Arabisch/islamitische wereld te manipuleren. En dit allemaal met subsidie van de EU!!

  Like

 7. Het loopt steeds meer de spuigaten uit: Het mens gaat nu regelrecht de weg van Obama en zijn kwakkelende beoogde opvolgster Clinton!
  Benieuwd, wanneer Rutte met zulke aanbevelingen op de proppen komt….Oh, nee, nu nog even niet, want hij is, met het oog op de naderende verkiezingen, net op de proppen gekomen met dat “Pleur op!” Dat laat zich éven niet mengen!
  Evenwel hóóp ik, Maandag 3 Oktober a.s. in Duisburg aanwezig te kunnen zijn: Wat zál ik overtuigd mee blèren met dat “Merkel muss weg”

  Like

  • Mirjam zegt:

   Oh jawel, Theresa, dat laat zich wel mengen met de uitspraken van Rutte. Hij kan nu uit volle borst weer hetzelfde roepen, maar dan tegen ons Nederlanders, als hij ons ‘adviseert’, om ook op ‘kennismaking’ vakantie te gaan en daar steunt hij dan ook Merkel mee.

   Jammer genoeg voor hem echter, is het feit dat we al genoeg kennisgemaakt hebben met de cultuur uit dat land. We hebben er zelfs een allergie aan overgehouden.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Brult u voor mij alstublieft een tandje mee?

   Daarnaast er moet iets gedaan worden aan termijnen waarop men minister president of bundeskanzlerin kan zijn! Naarmate ze langer zitten, lijkt het wel of ze steeds gekker worden? Erdogan vind ik daar ook een goed voorbeeld van. Rutte ook en Merkel is het schoolvoorbeeld.

   Like

 8. Jade zegt:

  Tuurlijk, we moeten vast gewend raken aan het handen afhakken,
  en het onthoofden van mensen. Wat een verrijking… Maar wie slim is
  geeft geen geld uit aan deze schijtreizen, want deze taferelen kunt
  u weldra ook gewoon op het plaatselijk marktplein aanschouwen…

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  Ondersteboven boven Auswitz hangen, kan ze dagelijks aanschouwen waarom hier 6.000.000 zijn vergast waarvan zovele Joden en andere ongelovige van het nazi-rijk. Maar ik denk niet dat zelfs dit zou helpen voor beter inzicht in de mens.

  Like

 10. hans zegt:

  Alleen SLAAN HELPT!

  Geliked door 1 persoon

 11. Mirjam zegt:

  En dit zijn uitgeprocedeerde vluchtelingen in Nederland, ze krijgen verblijfsvergunning, maar ze worden ook niet uitgezet. Tja…

  http://regio.tpo.nl/2016/09/19/we-are-here-vluchtelingen-kraken-panden-buurt-blij/

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Merkel, laat zien, dat ze een ware volgeling is van: “de linkse rode kerk”, de Bilderbergboevenbende, Soros en co, en de NWO. De rest hebben de andere reageerders al verwoord, waar ik het ook mee eens ben.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Geen haar op mijn lijf die eraan denkt om naar een moslimland op vakantie te gaan, trouwens geen enkele hersencel ook.

  De ‘geschiedenis en ontwikkeling’ inmiddels wel een beetje kennende, is de kans deze fantastische cultuur in een gevangenishok te mogen beleven of zelfs te eindigen mij net even iets te groot.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Meer is er ook niet te doen dan martelingen en onthoofdingen te bekijken.
  Elke vorm van geschiedenis slopen ze zelf en aan je ontwikkelingen werken hebben ze daar nog nooit van gehoord.
  Het enigste waar ze over nadenken, in hoever dat mogelijk is, is hoe ze nog meer ellende kunnen creëren.
  Of je moet dat ontwikkeling noemen.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Like

 16. Ze wil zeker snel van ons allemaal af.

  Like

 17. fleckie zegt:

  In de Duitse Groene Party, zitten vanzelfsprekend OOK ..MOSLEMS, ( die…VOORBEREIDEND WERK,..alvast doen, vandaar die uitspraak betr.’minderheid’)

  Like

 18. Jean zegt:

  Stuur die bitch definitief naar eender welk islamitisch land want ze is blijkbaar geil van de islam en zeg ze duidelijk “geen retour”.

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Hoe kan het, in Godsnaam, mogelijk zijn, dat in alle landen allemaal dezelfde hersen gespoelde gekke linksen idioten op belangrijke plaatsen zitten? Is dat jarenlang erin geslopen? Hoe kan dat?

  Like

 20. Steven zegt:

  …Vooral héél veel blonde vrouwen met blauwe ogen naar die mooie landen op vakantie sturen. Daar zullen ze wel flink van op knappen…
  Waarom gaat die speenvarken er zelf niet naartoe…zonder beveiliging uiteraard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s