Soros verbindt “vluchtelingenredding” met “redding van de EU”

screenshot_39

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In een commentaar stelt de Amerikaanse miljardair George Soros een zeven-punten-plan voor, dat zowel “vluchtelingen” als de EU moet “redden”. Maar dit zal de Europeanen duur komen te staan.

contra-magazine

George Soros, die steeds opnieuw als een van de drijvende krachten achter de jongste “vluchtelingencrisis” wordt genoemd, publiceerde in de Oostenrijkse krant “Der Standard” een gastartikel, waarin hij waarschuwde voor het sterker worden van “buitenlander-vijandige, nationalistische bewegingen” door deze crisis, die bovendien ook vaart zette achter de “Brexit”. Maar in plaats van “schouder aan schouder te staan om deze bedreiging tegemoet te treden”, aldus Soros, zouden d elanden van de EU “steeds minder bereid zijn om samen te werken”. Men zou ten koste van de buurlanden een egoïstische migratiepolitiek bedrijven en mensenrechtenstandaards ondermijnen.

screenshot_38

Ook heeft hij kritiek op het vluchtelingenakkoord met Turkije. Dit zou geen Europees akkoord zijn, omdat Merkel hierachter de drijvende kracht zou zijn. Bovendien zou het veel te weinig gefinancierd zijn en van Griekenland een opvangkamp hebben gemaakt, dat hiervoor niet voldoende instellingen zou hebben. Ook de EU-quotadwang zou, aldus Soros, contraproductief zijn. Deze zou de “vluchtelingen dwingen zich in landen te vestigen waarin ze niet welkom zijn en waar ze niet naartoe willen, en anderen terugsturen naar Turkije.”

Zijn voorstel: de EU zou “een aanzienlijk deel van de vluchtelingen rechtstreeks uit de frontstaten moeten opnemen.” Daarbij spreekt hij van 300.000 per jaar. Daardoor “zouden de meeste echte asielzoekers de waarschijnlijkheid om hun doe via de legale manier te bereiken als voldoende goed inschatten, en het zou hen er van afhouden Europa illegaal te bereiken.” Verder zou “de EU de controle over haar grenzen moeten herwinnen.” Maar niet bijvoorbeeld, omdat dit haar eigenlijke taak zou zijn, nee, Soros maakt zich er meer zorgen over dat de mensen in Europa zich vanwege deze chaos niet fijn zouden voelen.

screenshot_40

Bovendien eist de miljardair ook minstens € 30 miljard jaarlijks van de EU “om een veelomvattende migratiepolitiek” te financieren. Dus bovenop de miljarden die de individuele landen voor de onderbrenging, de verzorging en integratie van de mensen moeten ophoesten. Soros gebruikt hiervoor de term “humanitaire verplichting”.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Soros verbindt “vluchtelingenredding” met “redding van de EU”

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Create order out of chaos, weet u nog? Zijn orde. Van hem als één van de jezuïetvriendjes van het duivelaanbiddende Vaticaan. Hun satanische nieuwe wereld orde (de moderne versie van het al huidige slavenhandel) en daartoe de door deze satanische kliek vooropzettelijk gecreëerde chaos.

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Soros is een smerig psychopatisch kapo-zwijn. Alles is geoorloofd om de westerse wereld en haar hoogstaande cultuur, haar blanke bevolking, haar rijkdom, haar politieke en sociale stabiliteit naar de klote te helpen. Wat deze verderfelijke hufter bezielt, Joost mag het weten. Hij gebruikt echter Orwelliaanse taktieken om de bevolking te bespelen. Putin heeft ‘m er al uit gesodemieterd, en ik verwacht dat president Trump straks hetzelfde gaat doen. En anders maar een kogel door z’n kop.

  Geliked door 3 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Hij zou de mensheid een dienst bewijzen als hij gewoon een keer sterft.
  Daar zou de wereld behoorlijk van opknappen. Wat een galbak is dat zeg.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze Soros, deze ORC en DIENSTKNECHT van de duivelse NWO, is een mensenhater pur sang. Het is een gore verrader, van alle menselijkheid. Deze vent heeft het gore lef, om ONS heel Afrika door de strot te duwen. Het is een duivel, vermomd in schaapsklederen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Soros is totaal geschift !

  Like

 7. elisah zegt:

  Dat die Soros zich maar eens met de humanitariteit van de arabische/moslim wereld gaat bemoeien, daar bestaat humanitariteit niet eens, of afrika daar kan hij ook zijn hart ophalen.
  De problemen die er nu in Europa zijn, worden geceëerd door mensen zoals hij, die met verkeerde bedoelingen de chaos alleen maar willen vergroten.
  Vluchtelingen zijn tijdelijk afhankelijk van hulp, zodra de rust is teruggekeerd in hun thuisland, horen zij ook terug te keren.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  De kogel voor deze man. Hij maakt ons kapot onder de noemer “humanitaire verplichting”.
  Fuck Soros en fuck al diegenen die onze landen kapot maken onder dezelfde noemer.

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Ook Merkel zit op de lijn van Soros. Zij wil de illegale migratie stoppen, zei ze vandaag. Dat is Newspeak voor: ze moeten langs legale weg naar hier kunnen komen.

   Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Ik ben diep geroerd door de vele goede bedoelingen van Soros.
  Echter, ook al komt deze weldoener uit, ik meen Roemenië, heeft hij er toch voor gekozen om zich in de USA te vestigen.
  Het lijkt me daarom beter als hij zich bekommert om het wel en wee van degenen die daar wonen en wellicht kan hij zijn zorgen om de arme mislimitische vluchtelingen wat lenigen door zijn miljaren aan te wenden om voor al die miljoenen vluchtelingen de reis naar duezelfde USA te bekostigen. Kennelijk ziet hij de aanwezigheid van vluchtelingen als verrijking zodat hij hiermee alle inwoners van de USA op ongekende schaal rijker zou kunnen maken en voor hem kost dat maar peanuts.
  Immigratieproblemen kan hij zonder twijfel op eenvoudige wijze oplossen met zijn goede vriend Hussein Obama die sowieso mislims liever ziet komen dan gaan. Hetzelfde geldt overigens voor de door hem zo gewenste opvolgster van Hussein Obama, te wten Killary Clinton.
  Bijkomend voordeel is dat al die vreselijke nationalisten, die uiteraard de meest vreselijke racisten zijn die er op deze aarde rondlopen, verder niet hoeft lastig te vallen met aan die racisten opgedrongen goeddoenerij en kan hij dat vreselijke volk gewoon in hun sop laten gaarkoken. Dat zal ze leren en dan zal de toekomst zeker leren dat heel dat racistische Europa op vrselijke wijze ten onder gaat om dat ze al die verrijkers allemaal moeten missen.
  Want, wat zei rolstoelrijder Schäuble ook alweer? Dat Europa mislims nodig heeft om inteelt te voorkomen. Dus een reden temeer om die nare racistische Europeanen die gigantische verrijking door mislims te ontzeggen. Want ook dat zal bijdragen aan de teloorgang van Europa, de verregaande inteelt door racisten bedreven.
  Eigen schuld want Soros had die racisten nog zo gewaarschuwd.

  Like

 10. Floo zegt:

  Wie o wie schiet deze rat af????

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Q 1; …nee, Soros maakt zich er meer zorgen over dat de mensen in Europa zich vanwege deze chaos niet fijn zouden voelen.
  Zou je denken…? Oh, en ik voel me niet fijn…? Ik voel me zwaar kut (met peren, in hoofdletters en dt)! Het gras zal elders niet groener zijn, maar wellicht wel veiliger! Een veiligheid die ik meer en meer voel wegebben, omdat er overal “klanten” opduiken die mij nastaren, proberen te betasten, uitschelden, bespugen en meer “fraais”.

  Q 2: Bovendien eist de miljardair ook minstens € 30 miljard jaarlijks van de EU “om een veelomvattende migratiepolitiek” te financieren.
  Oh, het draait dus gewoon om poen, voor hem…

  Q 3: Soros gebruikt hiervoor de term “humanitaire verplichting.
  Als Soros zo nodig humanitair wil zijn, gebruikt hij zijn eigen miljarden maar! Een lijkwade heeft geen zakken, hij heeft genoeg, dus ik zou zo zeggen; ga je gang! Wij zijn hier al decennialang humanitair bezig en kijk eens wat het heeft opgeleverd… Intussen kunnen onze eigen ouderen verrekken en wordt ons zorgvuldig opgebouwde sociale stelsel compleet om zeep geholpen.

  Soros kan wat mij betreft de boom in, bij voorkeur een hoge dan lever ik het touw!

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  Zou dat niet beter zijn dat deze ultra rijke monster niet met eigen besognes bezig zijn? Wat heeft deze gedrocht met Europa en de EU te maken? In zijn memoires noteerde hij dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog als 14 jarige leeftijd Joden (zijn eigen volk) heeft verraden en dat was de MOOISTE TIJD VAN ZIJN LEVEN. Wil hij deze mooie tijd ook met ons herhalen? Waarschijnlijk zit verraad in zijn bloed. Hij heeft wat dat betreft al de eerste stapje gezet. Dankzij zijn activiteiten voor de mensheid is Jodenhaat in Amerika tot ongekende hoogte gekomen. Hij creëert een situatie waarin ANDEREN ZOUDEN VOOR ZIJN MISDADEN BETALEN.

  Like

 13. Een ander krijgt nog eens een beroerte, mooi zou zijn als hij er ook nog een afasie bij kreeg.

  Like

 14. Rikie zegt:

  Val toch dood!!!!!! groot zwijn.

  Like

 15. hans zegt:

  Afknallen en z`n hele familie er bij!

  Like

 16. Thomasson zegt:

  @Rikie Zulke zwijnen vallen helaas niet uit zichzelf dood. Jammer dat niemand helpt hem zachtjes de andere kant uit te gaan. De schade dat hij aan het leven van anderen brengt is te groot. Hij speelt met zijn geld een duivelsspel en de slachtoffers kunnen wij allemaal zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s