Syrische vrouwen willen de Deense sociale stelsels plunderen

screenshot_47

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Naser Khader (foto) is een bekende Deense politicus van de Conservatieve Partij, die houdt van zijn nieuwe thuisland en zich er onvermoeibaar voor inzet dat de migranten integreren in plaats van de sociale stelsels ondermijnen. Het gebeurt zelden dat andere politici dan die van de Deense Volkspartij zich kritisch bezighouden met de nieuwe burgers uit het Midden-Oosten. Khader is een lovenswaardige uitzondering. Hij is zelf afkomstig uit Syrië en was er daarom toe voorbestemd om “vluchtelingen” uit dit land te ondersteunen bij de integratie.

journalistenwatch

Daarom had hij in de kleine stad Svendborg op het eiland Fünen een ontmoeting met 50 Arabische vrouwen, die uit landen zoals Syrië naar Denemarken waren gevlucht. Hij had zich erop verheugd hen te vertellen hoe hij zelf deel van de Deense samenleving geworden is. Maar Khader werd teleurgesteld. De vrouwen waren alleen maar in geld geïnteresseerd. Ze vroegen hem wat ze zouden kunnen doen om meer geld van de staat te krijgen. Naser Khader vertelde zijn belevenis met de “vluchtelingen”vrouwen aan de internetkrant “Den Korte Avis”.  

De ontmoeting begon en Naser Khader begon gemotiveerd aan de taak om de vrouwen uit te leggen hoe zij een actief deel van de Deense samenleving kunnen worden. Hij vertelde hen dat Denemarken een land van de onbegrensde mogelijkheden zou zijn voor diegenen die graag in Denemarken zouden willen leven. Daarna riep hij hen op om verantwoordelijkheid voor de eigen integratie in het land over te nemen. Ze zouden de Deense taal moeten leren, zich onder Denen moeten mengen, actief zijn. Dan zouden de Denen hen accepteren zoals ieder ander, zonder erover na te denken dat ze uit een ander land zouden komen.

Uit eigen ervaring zouden de Denen niet kleurenblind zijn tegenover diegenen die naar Denemarken komen en daar zouden willen leven. Daarom geeft hij hen tips hoe ze zouden kunnen integreren.

Maar het was een slag in de lucht. In plaats daarvan vroegen de vrouwen hoe ze nog meer geld van de staat zouden kunnen krijgen. Er waren veel vragen. Maar deze vragen gingen bijna uitsluitend om geld. Het leek net alsof ze naar Denemarken waren gekomen om de Denen zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Ze begrepen helemaal niet dat er iemand was die dat zou betalen, namelijk de Deense belastingbetaler. Het ging om een eisermentaliteit in de ergste vorm, aldus Khader.

Vooral een vrouw uit Syrië deed haar best. Ze stond op en zei dat haar buurman haar verteld zou hebben dat hij de vluchtelingen zou haten, omdat hij de rekening zou moeten betalen van de integratiediensten. Dat maakte hem woedend, aldus Khader, omdat dit niets met haat te maken zou hebben wanneer men tegen de vluchtelingen zegt dat men de rekening voor hen zou betalen.

Hij vertelde de vrouw dat zijn ouders destijds tweedehands meubels moesten kopen toen ze naar Denemarken kwamen. De familie zou zich hebben opgewerkt tot hetgeen zij nu zou bezitten. Maar dat wilde de vrouw uit Syrië niet horen. Integendeel. Ze zei dat ze er aan gewend was in Syrië “op een hogere standaard” te leven, aldus Naser Khader.

Khader antwoordde haar dat het niet eerlijk zou zijn dat vluchtelingen vanaf de eerste dag toegang tot hetzelfde welvaartspakket hebben als diegenen die in het land zouden zijn geboren en hun hele leven lang hard gewerkt en belasting betaald hebben. Maar de vrouw bleef nog steeds behoorlijk agressief en eiste dat hij zich voor haar zou inzetten, omdat ook hij, Khader, in Syrië geboren zou zijn. Khader zei heel duidelijk dat hij in de eerste plaats verplichtingen aan Denemarken zou hebben en dat hij zou zorgen voor het welzijn van zijn familie en zijn nieuwe thuisland. Bovendien, aldus Khader, zou men ervoor moeten zorgen dat er maar zoveel mensen het land binnengelaten zouden worden als men zou kunnen integreren.

Geen woord van dankbaarheid van de vrouw. Geen één keer zei ze dat ze toch blij zou zijn om in Denemarken in veiligheid te zijn voor de bommen van Assad en de wreedheid van de “Islamitische Staat”. Geen woord daarover!

Het ging er alleen maar om hoeveel geld zij hier en nu zou kunnen krijgen. Khader was geschokt door haar eisermentaliteit en zei tegen haar dat ze zich zou moeten schamen en in plaats daarvan dankbaar zou moeten zijn dat ze nu in veiligheid zou leven.

Maar de vrouw was niet de enige. Ze was slechts een van velen. En er waren nog andere. Ze zaten daar en knikten instemmend over alles wat ze zei. Ik weet dat er nog veel meer zijn zoals zij, zegt Khader. Hij zou honderdmaal liever geld uitgeven om de mensen ter plaatse in Syrië en de aangrenzende gebieden te helpen, die daar in ellendige omstandigheden moeten leven.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Syrische vrouwen willen de Deense sociale stelsels plunderen

 1. Sabeltant zegt:

  Ontevreden kut-volk dat is het gewoon. De islam kweekt ontevreden kut-volk!
  Dat zie je in elk islamitisch land, dat zie je in elke islamitische wijk, dat zie je in elk islamitisch gezin, het is de enige reden dat islamitische landen totaal niets presteren, op geen enkel gebied.
  Elk land waar de islam huist vervalt in een negorij waar men afval op straat gooit en de dag doorkomt met rondhangen en klagen over alle anderen. Ziet u het ook in de wijken?
  Iedereen die het beter heeft is de vijand. Ze zijn zo voldaan in hun aangeleerde superioriteit en de belofte van Allah dat zij de enigen zijn die alles toekomt dat ze stuurloos in afwachting van hun “rijkdom” niets anders presteren dan rondhangen.
  De Denen gaan er nog wat van meemaken want dit volk is vanaf de geboorte geleerd dat alles door Allah geschonken is en de moslim toebehoort.
  Het wordt in Denemarken tijd voor een ander geluid anders zullen ze als makke schapen aan de kant geschoven worden. Ze staan de nieuwe “inwoners” alleen maar in de weg.

  Geliked door 2 people

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens Sabeltant.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Hiermee heeft u ook mijn gedachten perfect verwoord, waarvoor dank! Ik onderschrijf uw reactie hiermee dan ook bijzonder graag.

   Like

   • Steven zegt:

    Tja…het IQ zakt bij iedere generatie steeds verder naar beneden. Maar dat is zo gek nog niet…dat krijg je immers bij dat barbaarse volk die hun eigen zus zwanger maakt..neef neukt gedwongen het nicchtje en wordt ook zwanger…en zo gaat dat maar door.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Met deze klaplopers zitten we nu in heel Europa opgescheept !
  En nu komen er ook nog honderd duizenden uit Afrika daartoe !

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Smerige onbeschofte tering booslims, blijkbaar te dom en/of te arrogant om te snappen dat er niet zo iets als als free money!! Net zo min als dat er sprake kan zijn van een free lunch!!
  Alles wat die gore tufus parasieten eisen/willen/krijgen wordt betaald door de uitgeknepen autochtoon. We hebben er zooooooooooooooooo genoeg van, van deze onbeschofte proleet mentaliteit!! Hier gaat ons hele sociale stelsel aan kapot en het zit in hun fucking genen, dus dit eisen zal nooit veranderen!!! Wat verlang ik naar een land als Tsjechie, daar heeft men de eerste 10 jaar geen enkel recht op een uitkering, maar NL, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Frankrijk zijn de gekke henkies van Europa. Zonder al onze sociale uitkeringen voor deze grafparasieten zouden ze ook niet hierheen komen!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mogelijk is Khader, wiens instelling inderdaad mag worden gewaardeerd, zelf niet langer (praktiserend) moslim? Dat zou veel verklaren; zowel over zijn eigen opstelling als over die van die Syrische vrouwen.
  Hun leer zegt ze immers, dat, waar in het Westen ze zich ook weten te vestigen, de “ongelovigen” maar voor ze moeten zorgen
  Eigenlijk was Ayaan destijds ook moslim-af, zodra ze zichzelf realiseerde, hoe verbaasd en dankbaar ze was over de wijze, waarop ze in de jaren ’90 in het Westen werd opgevangen. (Zat er toen ook nog wel wat dikker aan, maar tja…..) Hoe dan ook heeft het allemaal met elkaar te maken.
  Aboutaleb, bv., is nog steeds praktiserend moslim. Daarom kun je er serieus rekening mee houden, dat hij in dit opzicht een spelletje speelt. Hij is intelligent genoeg om het nut te beseffen van zelf iets tot stand brengen, dát wel, maar dat is nog niet dezelfde houding als van deze Khader.

  Geliked door 2 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Deze Syrische vrouwen zijn een stel uitvreters, ondankbaar ongedierte, geldwolven en parasieten die schijnbaar verwachten dat ze in Denemarken een soort van Vrouw Holle ontmoeten die goud over hen uitstrooit als ze daar zogenaamd werken. Vrouw Holle zou echter deze akelige feeksen overgieten met liters plakkerige pek dat ze in geen tientallen jaren meer van zich af krijgen! Ik geef zelf al niet graag geld aan bedelaars die er helemaal niet uit zien alsof ze zielig zijn of niet kunnen werken en pas geleden kregen zowel ik als andere passagiers in de trein weer een briefje met “zielige” verhaaltjes over een vent die ook kwam bedelen. Ik heb gelukkig deze afschuwelijke lastpost niet aangekeken en mijn hoofd vol walging omgedraaid om met een non-verbale taal heel goed aan hem duidelijk te maken dat hij GEEN enkele cent van mij krijgt!
  En over dat plunderen gesproken: sommige mensen proberen zelfs van andere dieven te stelen maar wie geld pikt waarvan men weet dat het is gestolen en dit voor zichzelf houdt is feitelijk geen haar beter. Ik zou zelfs ((wederom kan ik dit gewoon NIET laten!) bijna gaan wensen dat er een striptekenaar komt die een prachtige strip maakt over de zes stoere meiden uit ‘The New Adventures of Peter Pan’ (Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell) waarin zij, in plaats van achter een sextant aan te gaan en deze te stelen bij James Haak, in Brussel talloze EU-bestuurders en corrupte bankiers gaan beroven en dit geld over de ware arme mensen in Europa gaan verdelen!
  Aan deze zes jongedames heb je veel meer dan aan die vreselijke serpenten van Syrische vrouwen die gewoon als de bliksem naar Syrië moeten worden teruggejaagd of -geschopt! Hebberige, veeleisende en ondankbare mensen denken helaas nog steeds dat anderen een soort van toverfeeën of geesten uit wonderlampen zijn maar dezen blijven godzijdank niet constant de wensen van de eerstgenoemde uitvreters vervullen en dat is maar heel goed ook!

  Like

 6. Elena zegt:

  De egoïstische ellendelingen, denken geen moment aan de Syriërs die NIET weg konden.
  Zij , waar de financiën ontbraken om mensensmokkelaars te betalen.
  Zij moeten leven met de angst gebombardeerd te worden en de angst voor de halal koppensnijders ISIS.
  Te weten dat heel Europa veel van zulke ellendelingen onderdak geeft….en nog veel meer.
  Moge al die egoïstische pokken lui de moord pruimen in hun eigen speeksel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  De ‘fouten’ liggen bij de regeringen die maar, koste wat kost, in de ‘onschuld’ en de ‘zieligheid’ van dit volk blijf geloven. Ze zijn ziende blind en blijven bewust hun idiote pad volgen, terwijl er, recht voor hun neus, bewijzen toonbaar laten zien hoe deze mensen met die ‘goedheid (ik noem het liever waanzin, want dat is het) omgaan.

  Het erge daarvan is, dat er zoveel echte burgers van Europa hiervan de dupe zijn en worden, want deze moeten dit allemaal maar accepteren en welkom heten. Niemand die ook maar een beetje gezond verstand heeft, ziet dit niet en een ieder die volhardt in deze gekte, werkt bewust naar de ondergang van onze civilisatie toe. Hoe makkelijk is het niet om tegen zulk ‘gajes’ te zeggen dat er niemand meer het land in komt en dat het sociale zekerheidsstelsel niet meer voor vluchtelingen geldt? Heel makkelijk, maar ‘ze’ zeggen het niet.

  Hoe makkelijk is het niet om te zeggen dat er een opnamestop komt en dit naar alle landen door te laten klinken? Dat de Europese buitengrenzen én de grenzen van elk land binnen Europa dicht gaan? Heel makkelijk, maar ‘ze’ zeggen het niet. Wél zie je regeringen, zoals de Balkanlanden, die ‘het’ ook meer dan beu zijn, hun eigen maatregelen nemen, maar de bewuste gekken in Europa, die de andere landen als leiders hebben, gaan nog lekker met de stroom mee en daarvan zijn hun burgers de dupe.

  Toch zal dit veranderen en is dit al aan het veranderen en bemerkt men ‘dat’ ook overal. Het zijn voornamelijk de veranderingen die laten zien aan wat we bloot worden gesteld met hoe de regeringen voor ons bepalen hoe we moeten leven en hoe dit ons leven ondermijnd. Dit wordt stapje bij stapje gestopt en deze duivels worden verdreven.

  Geliked door 1 persoon

  • Het beleid veranderd wel, maar te laat.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik geloof niet dat het beleid te laat veranderd. Als het veranderd dan zal het precies op de goede tijd zijn. With a big bang!
    Ik heb een gevoel dat Europa een bom is die al veel te lang op ontploffen staat. Als ze afgaat, dan berg je maar, dan laten de Europeanen zien waar ze voor staan, want zo kan het niet verder. Genoeg is genoeg!

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb respect voor deze meneer Khader. En we zien weer waar het de “booslims”, om te doen is. “Gratis geld”, “gratis huis”, “gratis auto”. En door LINKS geholpen, met medeweten van de hypocriete liberalen en christendemocraten, krijgen deze vrouwen gewoon hun zin. En ja, ik zie ze bij mij in mijn wijk ook rondlopen, vele in lappen gehuld. En vaak ook de kerels, en niet ËËN werkt er, niet ëén. Het bewijs is dus geleverd, dat ze hier zijn om te profiteren van ONZE SOCIALE ZEKERHEID. De goeden niet te na gesproken, en dan bedoel ik mensen zoals deze Khader.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Lovenswaardige uitzondering? Net als Aboutaleb zeker?
  Ik kan alleen vertrouwen hebben in een allochtoon, die zijn landgenoten beweegt terug te keren naar de zandbak en hen helpt er een keurig land van te maken. Zo niet, dan is het een bezetter.

  Like

 10. ildiko zegt:

  Italië, Griekenland Spanje en de Oost Europese landen zijn voor deze vluchtelingen GEEN OPTIE dus niet goed genoeg. In Roemenie belande vluchtelingen waren in tranen uitgebarsten toen ze hoorden dat ze daar moesten blijven. Dus deze mensen zijn bijna allemaal economische vluchtelingen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Daarom mogen we zo dankbaar zijn dat de Balkanlanden de doorgang naar onze rijke landen versperren. Anders waren ze allang hier geweest. En ik ben ook blij dat de Afrikanen tegengehouden worden door de landen die aansluiten op Italië. Alle grenzen moeten dicht en we moeten niet meer naar Brussel luisteren. We moeten onze landen zelf beschermen.

   Like

 11. Bas zegt:

  Van beneden naar boven zie je meestal ook de onderkant van een samenleving. Van boven naar beneden niet.

  Geliked door 1 persoon

 12. elisah zegt:

  Dat krijg je als je ongeletterde randdebielen binnenhaalt.
  Deze vrouwen hebben geen enkel benul van hoe de wereld in elkaar zit, ze hebben nooit fatsoenlijke scholing gehad of gewerkt voor hun geld, ze werden verzorgd door de familie en waar het geld vandaan kwam, daar hebben ze geen idee van, daar zijn ze als kleine kinderen altijd buiten gehouden. Hoogste tijd voor een wake-up call…. hebben ze dáár geen cursussen voor?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste zijn gewoon asielparasieten !

  Like

 14. Ze willen gewoon hebben wat wij hier hebben opgebouwd. Waar wij jaren over hebben gedaan willen zij nu in een keer en vinden dat zij daar recht ophebben.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Naser moet naar huis.
  Dat stukkie worst slager.
  Goed mevrouw, zal ik het gelijk voor u in stukken snijden?
  Slager toch, denk je dat mijn kut een sjoelbak is?

  Geliked door 1 persoon

 16. Steven zegt:

  Ik moet altijd weer lachen als ik hoor dat er weer een hoop zijn verzopen op weg naar hier. En van mij mogen ze allemaal verzuipen. Want die rubberboot toeristen komen alleen maar een uitkering ophalen en de hele EU afbreken. Moet ik er dan rouwig om wezen dat ze onderweg in zee belanden? NO WAY IN HELL!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s