VIDEO: AfD in opkomst – actueel interview met Frauke Petry

 

(Vertaling: E.J. Bron)

In een gisteren gepubliceerde peiling komt de AfD voor het eerst landelijk uit op 16% van de stemmen. De toename op landelijk niveau komt overeen met de intocht van de AfD in talrijke deelstaatparlementen: de AfD is inmiddels in 10 van de 16 deelstaatparlementen met afgevaardigden en fracties vertegenwoordigd. In de video´s een actueel interview van “EuroNews” met partijwoordvoerster Frauke Petry.

duits-zuerst

Bekijk/beluister hier de Duitse videoversie:

 

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), democratie, Duitsland, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: AfD in opkomst – actueel interview met Frauke Petry

 1. Tom Hendrix zegt:

  Laat de AfD maar groeien. Ik hoop dat ze de huichelaars weten te verslaan, en dan bedoel ik de SPD,CDU/CSU,FDP,Groenen, en die Linke. De Islam is de splijtzwam in elke samenleving.

  Like

 2. Ik hoop dat het de grootste partij gaat worden.

  Like

 3. Jan zegt:

  CDU en CSU zien de bui hangen, verlies van macht en dus van Moneten en zeggen nu dat zij de politieke koers gaan veranderen, namelijk weer ouderwets conservatief, natuurlijk in de hoop dat zij volgend jaar nog veel stemmen krijgen om daarna weer doorgaan Duitsland dicht te plempen met asielshoppers en andersoortig crimineel volk.

  „Die Antwort auf die Ängste der Menschen“

  CSU und CDU in Sachsen wollen wieder ein konservativeres Profil. In einem dreiseitigen Aufruf fordern sie mehr Patriotismus und wollen damit eine Leitkultur schaffen – für Halt und Orientierung.

  „Es braucht eine verbindende Rahmenkultur. Leitkultur genannt, meint sie nicht den kleinsten gemeinsamen Nenner, sondern das Fundament unseres Zusammenlebens“, heißt es in dem in Berlin vorgestellten Papier, welches auch mehr Patriotismus und „Stolz auf unsere Nation“ einfordert.

  Die Unterzeichner betonen die Bedeutung von deutschen Symbolen. „Sie stellen uns alle unabhängig von unserer Herkunft in eine gemeinsame, gute Geschichte“, heißt es in dem Leitkultur-Aufruf. „Vor allem tut das die schwarz-rot-goldene Fahne mit ihrer freiheitlichen Tradition, ebenso die Hymne mit ihrem Aufruf zu Einigkeit und Recht und Freiheit als Voraussetzungen gemeinsamen Glücks.“ Betont wird weiter: „Großes gelang Deutschland gerade unter diesen Zeichen.“
  ….
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article158461708/Die-Antwort-auf-die-Aengste-der-Menschen.html

  Dit voorstel moet in de ogen van Merkel welhaast hitleristisch overkomen: Duitsecultuur als leidend en de Duitse vlag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s