“Vluchtelingen” nachtmerrie voor uitgemolken Europese bevolking

screenshot_43

(Door: Rob Vellekoop)

Utrecht – Een kloof even diep als de Middellandse Zee splijt de samenleving in voor- en tegenstanders van de opvang van “vluchtelingen”. Voor de tegenstanders zijn “vluchtelingen” de zoveelste bedreiging van hun levensomstandigheden. De tegenstanders hebben loon moeten inleveren, hun baan, hun huis, kunnen hun eigen risico of zelfs de premie voor de zorgverzekering niet meer betalen of zweven op de rand van de financiële afgrond met dank aan Rutte II, het meest asociale kabinet van de afgelopen honderd jaar.

Ondertussen wachten honderdduizenden aan de andere kant van de Middellandse Zee om naar het beloofde land van Europa te trekken of te vluchten. De rijke oliestaten kijken ondertussen de andere kant uit, voor “vluchtelingen” zijn zij blijkbaar geen interessante optie. Er wordt zelfs beweerd dat Amerikanen “vluchtelingen” geld zouden geven om de oversteek te wagen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Vluchtelingen” nachtmerrie voor uitgemolken Europese bevolking

 1. Deborah Menorah zegt:

  Klopt helemaal.
  De bewust opgang gebrachte “vluchtlingenstroom” en het antwoord daarop van een open-grenzen-beleid, is een plan om de vrije westerse wereld teug te brengen in slavernij onder de heersende wereld”elite”.

  Geliked door 3 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wie zijn het meest schuldig. Ik proef een beetje de verontwaardiging in het artikel, over het feit, dat er tegenstanders zijn van deze massa-immigratie. En laat nu juist GOOR LINKS, de eerste viool spelen in de EU/EUSSR. Juist de EUSSR, ligt aan de basis van AL onze problemen, en zolang links dat weigert te aanvaarden, en de EUSSR, en de massa-immigratie blijven steunen, wordt de kwaadheid bij de tegenstanders alleen maar groter. En dat is in mijn opinie ook nog eens logisch ook. O ja, het is niet alleen LINKS wat ONS wat dat betreft belazerd heeft, nee, even goed de liberalen en christendemocraten!

  Geliked door 5 people

 3. Deze site, DLM, is nieuw voor me. Waar staat hij precies voor?
  Het is enerzijds goed, dat de auteur oog schijnt te hebben voor de noden van de tegenstanders van vluchtelingenopvang, maar anderzijds zet hij politici als Wilders toch ook weer weg ( “De Wildersen van de wereld”), laat hij doorschemeren, dat hij alle vluchtelingen als ‘echte’ vluchtelingen ziet -die men dus niet zou mogen weigeren-en geeft aldus geen suggestie, welke koets er dan w~el gevaren zou moeten worden.
  Lijkt mij een beetje VNL-achtig: Beseffen, dat het roer om moet, maar géén ‘Wilderiaanse’ aanpak willen. Dat schiet niet op!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Er wordt zelfs beweerd dat Amerikanen “vluchtelingen”
  geld zouden geven om de oversteek te wagen !

  Dat geeft zin !
  Want alleen waar zich oorlogen krie-eren, kann de USA
  recoursen plunderen en oorlog bedrijven ergo, kassa maken !

  Like

 5. VarAway zegt:

  Pardon?
  ” De Wildersen en de MSM maken misbruik van….”
  Waar maakt Geert Wilders misbruik van?
  Ik voel me persoonlijk aan gesproken….
  Die hele website DLM heeft enge reacties op haar site.
  Wat hebben de VS en n.b. Israel met de migranten uit Afghanistan, Nigeria,
  Marocco te maken? Israel heeft genoeg Joden opgenomen welke uit de
  omringende ” bevriende ” arabieren staten zijn gevlucht of gedeporteerd.
  Laat Israel er buiten aub.

  Enge mensen, enge reaguurders bij DLM, passen niet bij Dhr. Bron!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @VarAway:17.43. uur, op 24/9. Ook ik zet grote vraagtekens bij het artikel, vanwege de zin: “De Wildersen en de MSM maken misbruik van”, etc. Met U eens derhalve.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De vluchtelingen helpers zijn de nieuwe NSB-ers !

  Like

 7. Mary zegt:

  De tegenstanders zijn ook zijn de mensen die de Islam en of bijvoorbeeld Afrikanen zien als mensen met een agressie jegens hen, mensen die geen enkele waarde en normen hebben, mensen die volgens hun regime anders denkenden/geloven uit willen roeien (dat is de opdracht volgens hun regime boek) en hier met het grootste gemak enorme schade aanrichten bij vrouwen, daar geen enkel respect voor hebben, net zoals met hun eigen vrouwen willen onderdrukken. Hun wetgeving willen laten rulen enz.enz..De EU die vermenging van rassen wenst volgens hun van Coudenhove-Kalergi illusie onder het mom van “vluchtelingen”( zoals Sarkosy en Merkel al hardop gezegd hebben, zoals ze in Duitsland een Duitse vrouw een hoofddoek laten dragen in tv commercials en de EU vele stappen van die Oostenrijkse engerd v. Coudenhove reeds heeft uitgevoerd) en natuurlijk ook dat we voor onze eigen ondergang moeten betalen gedwongen door een heel smerig clubje die niet door het volk gekozen is en die niets met het volk heeft. Dat Rutte een groot voorstander, en geliefd lid is van dat gore EU clubje is duidelijk, dat de VVD, PvdA, D66, SP, CDA dit steunen ook, dat het Nederlandse volk dit niet steunt is al meerdere malen duidelijk geworden. Ik zou zeggen massaal Wilders stemmen kunnen we gaan opruimen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thom zegt:

  Een mooie linkse praatjesmaker is de schrijver van dit artikel? Ik ben benieuwd op wie hij stemt? Ik denk SP of GroenLinks.
  Lees wat hij in bovenstaand artikel schrijft:

  “De Wildersen en main stream media maken gretig misbruik van de onvrede in de samenleving. In plaats van Rutte als de werkelijke schuldige aan te wijzen, vallen zij de vluchteling aan en bestempelen zij de man, vrouw of het kind als moslim extremist. Goedkoop en bedrieglijk en vals”.

  Hij beweert dus dat de kolonisten berooide vluchtelingen zijn en geen moslim extremisten.

  Lees je meer artikelen op zijn site dan wordt mijn stelling, dat we te maken hebben met een linkse reetlikker door hem zelf aangetoond.
  Lees dit volgende artikel:

  http://delangemars.nl/2016/06/19/helft-van-vluchtelingen-is-christen-een-kwart-is-moslim/

  Lees hoe de feitenverdraaier de waarheid de nek omdraait. Hij heeft als kop boven zijn artikel de helft van de vluchtelingen is christen.
  Dit bewijst hij vervolgens door de uitspraak:

  “Emigratie
  De drie EU-landen Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk vormen de top drie van de emigranten. Als bewoner van een EU-lidstaat is emigratie gemakkelijker.”

  Hij doet dus net of een Pool die hier in het Westland in de tuinbouw komt werken hetzelfde is als een dobberneger die uit Libië door Frontex hier afgeleverd wordt.

  In het Duits bestaat er een gezegde voor zo iemand: “Zum kotzen”

  Geliked door 3 people

 9. Thomasson zegt:

  Het is waar dat de bevolking is verdeeld tot op het bot. De voorstanders die zich niet laten meedrijven op de stroom van wanhoop zijn meestal mensen die geen contact hebben met de heersende realiteit. Het zijn mensen die niet in de grote- en middel grote steden wonen of in de naburige gemeenten daarvan. Zij gebruiken niet de Rotterdams, Haags of Amsterdamse openbaar vervoer en ze wonen in keurige dorpen of buurten waar de bewoners voor bijna 100% Nederlanders zijn. Maar naarmate het percentage slachtoffers van de multiculturele samenleving groeit, des te meer het aantal tegenstanders. Zeker mensen die dagelijks 0ten prooi vallen aan Islamitisch fysiek geweld. Een kennis die een bezoek bracht aan het MCL (Medisch Centrum Leeuwarden) vertelde mij gierend van het lachen: “Jij komt daar binné (op zijn Haags) en je gelooft je eigem ogen niet …Nâh! Overal waar je kéékt, zie je onze eigé (eigen) mensé daar! …Allemaal Hollanders en van die Friezen! Niks buitenlanders en je pleurt daar ook niet over de rotwijven met hoofdoeken en kinderwagens ..Kikke hoor! ..Je voelt je daar thuis!.
  Het is te begrijpen dat in afgelegen Groningse, Friese en Drentse dorpen hebben mensen geen weet van wat er in de Randstad en elders is gaande. Wat voor schrikbarende effecten heeft de multiculturele samenleving op honderdduizenden en zelfs miljoenen Nederlanders. Wat voor bedreiging heeft deze wrede en gewetenloze politiek-correcte dogma op hun bestaan. Maar naarmate het percentage slachtoffers groeit, groeit ook de onvrede en boosheid onder de bevolking. Boosheid die in pure haat wordt veranderd kan heel gevaarlijk zijn. Hoe lang zouden de politieke leiders de boel in het gareel houden? Ik ben erg bang dat het zandloper is aan het lopen en de klok tikt door.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   @Thomasson Ik weet nog zo net niet of in de afgelegen dorpen en gebieden de mensen zo’n voorstanders zijn van de multiculturele samenleving en de islam. Ik woon zelf in een streek waar heel weinig moslims wonen. Het percentage PVV stemmers ligt hier gemiddeld net zo hoog als elders. De Wilders verkiezingsfolders worden hier ook van de aanplakborden getrokken. Er werden hier een paar zogenaamde Somalische zusjes met een schare kinderen in een woonwijk geplaatst. Het waren gewoon de vrouwen van één man die zich bijna nooit liet zien. Die vrouwen streken waarschijnlijk allemaal een uitkering voor een eigen zelfstandig huishouden op. Ze liepen wel heel de dag met een mobiele telefoon aan hun oren op straat. Na een jaar of twee konden ze het hier niet meer volhouden en gingen eraan onderdoor. Er waren diverse bewoners die telkens als ze zo’n moslimvrouw zagen het gebaar langs hun keel maakten (hals afsnijden gebaar). Ze konden er blijkbaar toch niet meer tegen en zijn opgelazerd. In die afgelegen gebieden zijn de enkele moslims dikwijls veel harder de gebeten hond dan in een stad en de plaatselijke bevolking stemt net zo hard op de PVV als in een stad, misschien nog wel meer (zie Volendam).

   Like

 10. Thom zegt:

  De schrijver is een linkse halve garen.
  http://www.dichtbij.nl/utrecht-en-leidsche-rijn/regionaal-nieuws/artikel/3389049/even-voorstellen-rob-vellekoop-basis-inkomen-partij-.aspx

  Het is een zogenaamde psycholoog die in een woongroep woont om daar berooide mensen te helpen.
  Het is een pure Wilders-basher getuige zijn volgende artikel:
  http://delangemars.nl/2016/08/26/verkiezingsprogramma-van-pvv-verandert-niets/

  Hij doet net of de VVD en de PVV broertje en zusje zijn. voor een linkse gek wellicht wel natuurlijk. Zulke figuren zijn hopeloos en zijn gewoon menselijk afval in hun manier om ons te beïnvloeden.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Niet voor alle vluchtelingen is Nederland het land waar ze voor altijd willen blijven. Een op de zeven genaturaliseerde vluchtelingen verlaat Nederland al binnen twee jaar nadat ze een Nederlands paspoort hebben gekregen. Dat blijkt uit een analyse die het CBS op verzoek van de NOS heeft uitgevoerd. De helft van hen vertrekt naar het Verenigd Koninkrijk.

  Het CBS analyseerde de vertrekcijfers van ruim 30.000 mensen uit Irak, Afghanistan, Somalië, Sudan en Sierra Leone die tussen 2006 en 2013 een Nederlands paspoort hebben gekregen. 4345 van hen vertrokken binnen twee jaar. Opvallend is dat vooral veel mensen uit de drie Afrikaanse landen niet in Nederland blijven. Bijna een kwart van hen verhuist naar het buitenland. Bij Irak en Afghanistan is dat ongeveer een op de tien.

  http://nos.nl/artikel/2134178-deel-vluchtelingen-wacht-op-paspoort-en-vertrekt-weer-snel.html
  Hoe zo is dat gekomen zoals het gekomen is.
  BoBo niet betalen, BoBa abonnement.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   De grote vraag is dan ook, wat doen die zogenaamde Nederlanders dan in dat andere land met hun Nederlands paspoort en identiteit? Wordt het levenslang weer uitgebuit voor het krijgen van uitkeringen die worden gestort op hun rekening in het buitenland? Zoals kindergeld, Wia-uitkeringen etc.? Houden ze hun Nederlands paspoort om ooit terug te keren als de grond onder hun voeten in hun andere ‘vaderland’ te heet wordt, of als hun uitkeringen die ze ‘daar’ ontvangen, plotsklaps worden stopgezet?

   Raar dat je niemand die vraag, na dit artikel en dit bericht op het nieuws, ziet stellen. Als ze vertrekken, dan ook het Nederlandse paspoort inleveren en hun Nederlandse identiteit, want ze zijn GEEN Nederlanders.

   Like

 12. Robby E. zegt:

  Alsof de islam/moslim pas sinds een halve eeuw geweld gebruikt tegen dat verderfelijke westen!

  Like

 13. Hans zegt:

  Dit verhaal zou 100% kloppen als de “vluchtelingen” Joden, Christenen, Hindoes etc zouden zijn.
  Maar de “vluchtelingen” zijn ISLAMITISCHE BARBAARSE PARASIETEN.
  En zo heeft er weer iemand heel humanitair kunnen doen door het hoofdprobleem te ontwijken, de islam.
  Je bent een LAFAARD vellekoop.

  Like

 14. De moslim past niet in onze westerse wereld en ontwricht heel Europa.

  Geliked door 1 persoon

 15. Marly zegt:

  is diT misschien de echte oorzaak?
  Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteemt ?

  Like

 16. ildiko zegt:

  De Frontex samen met alle activisten op het Middellandse zee verplicht op vakantie sturen, dit is het oplossing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s