Wanneer er met U als Duitser zoiets gebeurt . . .

screenshot_33

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

www.bz-berlin.de . . . dan begint U te handelen. De enige reden waarom deze mannen in Duitsland zo driest en brutaal tegen de oorspronkelijke bevolking kunnen handelen, ligt aan de actuele politiek in Duitsland. Deze stimuleert, door haar lakse ingrijpen bij geweldpleging door buitenlanders, hen nog zonder meer de Duitsers zwaar lichamelijk letsel toe te brengen. Gewelddadige buitenlanders hebben in de regel in Duitsland niet veel te verliezen, daar zij noch een gezin hebben, die ze de les leest, noch door Justitie streng gestraft worden, noch een werkgever hebben, die hen op grond van zulk gewelddadig gedrag zou kunnen ontslaan, noch de één of andere sociale status voeren, die zij zouden kunnen verliezen.

Daarom heeft de meerderheid van de buitenlanders in Duitsland ook niets te verliezen. Noch een reputatie, noch een arbeidsplaats, noch het aanzien van hun vrienden, familieleden en kennissen, daar die grotendeels even gestoord zijn als zij. Vrouwen krijgen zij door middel van gedwongen huwelijk of door geweld, niet zoals de Duitse mannen, die door gewelddadig handelen zoveel meer angst zouden moeten hebben geen vrouw meer te krijgen. Deze gewelddadige mannen hebben aldus geen enkele reden om met hun geweld op te houden; in plaats daarvan volgen zij grotendeels nog een geweldpleger als profeet, die zelf zo opgetreden is als zij, namelijk zijn geweld te begaan jegens anderen, in het bijzonder jegens “ongelovigen,” dus mensen zoals de Duitsers.

Vandaar dat men niet meer hoeft te geloven dat welke bestraffing dan ook deze mannen werkelijk tot nadenken zal brengen. Het enige wat hen pijn zou kunnen doen, is dat zij Duitsland zouden moeten verlaten. Dan zouden ze weer terug moeten naar de armoede van hun landen, die vanwege zulke mannen zoals zij nooit rijk konden worden, vanwege hun innerlijke geestelijke armoede. Als U daarom als Duitser niet langer slachtoffer wilt worden van dergelijke aanvallen van geweld tegen Uzelf, uw gezin en uw vreedzame landgenoten, moet U hándelen. Uiterlijk wanneer U zelf eenmaal slachtoffer van buitenlanders bent geworden, die U aldus hebben laten zien dat ze uw land en Uzelf niet respecteren. Als U dat niet doet, moedigt U deze geweldplegers nog aan verder hun geweld tegen U en de uwen te bedrijven.

Jammer daarom niet wanneer U geweld werd aangedaan, maar hándel. U bent geen klein kind, dat op een ander wacht, zodat deze voor de eigen gerechtigheid iets onderneemt; U bent volwassen en daarom handelt U daar ook naar. Als U wacht tot wie dan ook, behalve U zelf, zorg draagt voor uw eerlijke behandeling, vergist U zich enorm. Er zal in de hele wereld geen enkel mens zijn, behalve U zelf, die zich inzet voor úw eerlijke behandeling. U moet zelf de consequenties trekken uit uw vernederende situatie, want úw niet-handelen en úw desinteresse tegenover uw omgeving heeft U in feite in deze positie gebracht.

Heeft U zich er überhaupt al eens echt over geïnformeerd wie in hun land de ware geweldplegers zijn? Weet U eigenlijk wel, dat de islam een geweldpleger als profeet heeft? Heeft U al eens actuele berichten van politiemensen over wie in dit land overwegende geweld uitoefent en jegens wie, gelezen? Gelooft U nog steeds de politici, de media en de officiële autoriteiten in dit land? Als die gelijk zouden hebben met hun beweringen, zou U nooit in uw eigen land het slachtoffer van geweld geworden zijn. Begint U dus werkelijk met het inwinnen van inlichtingen.

Denkt U niet dat U door middel van verkiezingen ook maar iets in dit land kunt veranderen, want dan zou U niet het slachtoffer van geweld geworden zijn. Slachtoffer van geweld is men reeds wanneer men niet meer vrij zijn mening kan uiten, omdat men anders gevaar loopt aan dit geweld ten prooi te vallen. Dat begint al op school en blijft vervolgens het hele leven van kracht. Voor welke mensen in Duitsland deinst U het meest terug om uw mening te verkondigen? Bij welke mensen in uw omgeving gedraagt U zich devoot en aangepast, omdat U anders bang bent om het slachtoffer te worden van hun geweld? Heeft U meer angst voor buitenlanders of voor Duitsers?

Zou U ieder gebied in Duitsland dag en nacht durven betreden en zo niet, waarom niet?
Zijn er in dat gebied meer buitenlanders of meer Duitsers gevestigd?
Is uw land gedurende de laatste 20 jaar ten voor- of ten nadele veranderd en waarom?
Wílt U deze veranderingen, of vond U Duitsland jaren geleden nog veiliger, schoner en mooier?
Waarom was Duitsland jaren geleden nog mooier?
Wat heeft Duitsland zo ten nadele veranderd?
Wie heeft Duitsland zo ten nadele veranderd en hoe?
Wie bedrijft in Duitsland het meeste geweld tegen zijn gezin, tegen vrouwen, tegen mannen en kinderen?
Heeft dat iets te maken met de religie van deze mensen?
Is de religie van deze mensen geweld bevorderend, omdat zij een geweldpleger als profeet heeft?
Waarom kwamen deze mensen bij U niet al eerder op de proefbank?
Heeft U de mensen in twee kampen ingedeeld? In buitenlanders en Duitsers? Waarom? Bent U een racist?
Waarom verdeelt U de mensen in twee verschillende categorieën en ziet U niet slechts hun handelswijze met betrekking tot hun geweld bedrijven?
Als U dan erkend heeft dat bepaalde mensen in uw land gewelddadiger zijn dan andere, die oorspronkelijk uit andere landen komen, waarom handelt U dan niet? Wat belet U om Uzelf tegen deze mensen te beschermen?
Waarom treedt U niet toe tot partijen die U, uw gezin en alle vreedzamen in het land door middel van een andere politiek tegen het geweld van deze mensen beschermt?
Waarom bent U er tegen om deze mensen weer uit te wijzen naar hun landen van herkomst, zodat het voor U en uw gezin weer veiliger wordt in Duitsland?
Denkt U dat er iets zal veranderen als deze mensen in Duitsland blijven?
Denkt U dat deze mensen zullen veranderen?
Hoeveel tijd wilt U deze mensen geven om te veranderen, zodat U zich in Duitsland weer veilig kunt voelen? 10 jaar, 100 jaar of 1000 jaar?
Waarom wilt U voor Uzelf en de uwen de veiligheid niet zo snel mogelijk?
U bent volwassen! Begint U dus eindelijk eens Uzelf al deze vragen te stellen!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wanneer er met U als Duitser zoiets gebeurt . . .

 1. koddebeier zegt:

  Je kan makkelijk Duitsland, door Nederland vervangen !

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Wir schaffen das !

  Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Mooi verhaal geld natuurlijk ook 100% voor Nederland
  Mensen wordt eindelijk eens wakker voor dat het te laat is
  Praat er over met familie en vrienden om in maart met de verkiezingen het schip dat Nederland heet van koers te veranderen anders bent U zelf of een van uw familieleden of vrienden het slachtoffer
  Lees eens in wat voor een ramp Zweden is terecht gekomen door het Open grenzen beleid
  80 % van de politie agenten wil een andere baan
  Iedere dag vragen 3 politie agenten ontslag
  U moet oppassen waar in Nederland naar toegaat er komt een aanslag in Nederland aan we weten alleen niet waar en wanneer
  Heeft u het verhaal goed gelezen over die moslim vrouwen die een aanslag wilde plegen in de Efteling denk zelf eens na hoeveel kinderen daarvan het slachtoffer zouden zijn
  Stop de islamisering van Nederland nu
  Gr Eduard uit Breda

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Zo zijn de manieren van agressieve moslims. De weg blokkeren met hun auto om een praatje te maken met een ‘broeder’, en in Berlijn mensen in elkaar slaan omdat die niet eerbiedig wachten tot de foto van de moslimbroeders genomen is.

  Want ja, iedereen moet wijken. Je weet tog : gastvrijheid, vriendschap en kleine kinderen zijn alles in die huichelachtige wereld.
  Ikzelf heb hiermee ook nare ervaringen opgedaan. Voor hen is het een prachtige manier om te provoceren en dat zullen ze niet laten ook.

  Wat een schorem. De publieke ruimte is niet van hen, maar zij nemen alle ruimte in, al is het maar door middel van hun kleding bijvoorbeeld en zelfs bidden in parken of pleinen !

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ieder fatsoenlijk normaal mens met zijn opgebouwde rechten en plichten mag als het er op aan komt zijn huis en haard maar ook zichzelf verdedigen tegen een waanzinnige horde die alles aanpakken wat ongelovig is in hun ogen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De enige die dat in Duitsland oplossen kan, is de AfD, en in Nederland de PVV, in Frankrijk het FN, in België VB. Maar zolang de domme meute maar blijft stemmen op verraders als de socialisten, de sociaal-democraten, de liberalen en de hypocriete christendemocraten, en de Groenen, verandert er helemaal NIETS, en blijven de horden moslims komen.

  Geliked door 1 persoon

 7. hans zegt:

  Lang verhaal, maar heel simpel. de echte racisten en fascisten zijn de de negers en moslims die klagen over hun gastheerschap hier in een blank westers land! duidelijk toch!?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s