Bonusquote: bewoners terreurwijk Maassluis spreken

screenshot_70

Burgemeester Edo Haan van Maassluis (ook PvdA!).

(Door: Bert Brussen)

“Ze roepen ‘Hoeveel kost je?’ of ‘kkhoer’ naar voorbijgaande vrouwen”

“Zodra de politie weg was, kwamen ze gewoon terug. Dat gaf een soort euforie bij hen. Er ging echt een knop om. Buren die op hun balkon zaten, werden uitgejoeld, straatstenen gingen uit de stoep, ze gooiden de ramen van een basisschool in en een verkeersbord werd uit de grond gerukt en op de weg gegooid. Wie er wat van zei, werd  bedreigd met stenen. De burgemeester stond de volgende dag op de stoep. Daarna werd meer politie-inzet beloofd en er kwam een camera in de wijk. Dat hielp, even.

Toen Chris’ moeder de jongeren vrijdag de mantel uitveegde, werd ze uitgescholden en bedreigd. “Ze vielen haar bijna aan!”, zegt Chris. Hij liet het er niet bij zitten en ging de jongens achterna met zijn hond.

Ook Edwin bemoeide zich ermee. Hij kreeg prompt een steen naar z’n hoofd geslingerd. Die avond werden de ruiten van het huis van Chris en zijn moeder ingegooid.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Bonusquote: bewoners terreurwijk Maassluis spreken

 1. Ja, en die Haan? Wat zegt HIJ hier nou precies van?Dwing hem dan, zich uit te spreken!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Het is gewoon niet te geloven, de ene partij gooit met van alles, zelfs uit hun gebrekkige mond. Het wordt gewoon getolereerd. Maar als jij gewoon wat vraagt een politieagent dan moet je opzouten. Wij Nederlanders zijn afgezakt naar 2erangs burgers. En alleen Geert Wilders die het voor ons opneem. En als er nu nog oudere mensen zijn die uit gewoonte stemmen op het cda of een andere gereformeerde klote partij. Dan moeten ze niet meer klagen dat ze vergeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  En weer zo gigantische lulmetvingers als boergemeister van diezelfde tering club van de allochtonen. Wanneer pleuren we die hele fuckpartij nu eens een keer uit hun pluche zetels??

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Steeds meer wijken in steeds meer steden worden de pineut. Net zo lang tot dat iedere Nederlander zijn deur niet meer uit kan komen. Een burgeroorlog ? Dan mag die wel heel snel starten, anders hoeft het al niet meer. En o ja, ook in het grijze verleden was er sporadisch Nederlands tuig die ook dachten dat ze flink boven de Wet stonden. Bij ons in de buurt (Tilburg Oost) reden ergens in de jaren 50 bromfietsnozems rond met brommers waarvan de uitlaat afgezaagd was. Wat hierna volgt werd de zogenaamde Nozemrellen genoemd. Ze maakten een hele hoop kabaal in de straat, intimideerden passanten, en maakten zich schuldig aan diefstallen. Op een avond had de politie zich onzichtbaar gemaakt door zich in afsluitbare poortjes te verstoppen. Toen de nozems eenmaal op de stoep arriveerden, stoven de politieagenten uit de poortjes en sloegen met hun gummiknuppels die nozems totaal verrot. Velen van hen belandden in het ziekenhuis, inclusief enkele voorbijgangers, die ondanks een waarschuwing van de politie, zich toch op straat begaven. Een al bijna bejaarde schoenmaker liep op straat met zijn hamer, en probeerde ook klappen uit te delen. Na dat optreden van de politie hebben wij die nozems nooit meer terug gezien. Zou de hedendaagse politie ook zo uitpakken tegen die K.. Marokkanen, dan zouden we daar ook voorgoed van verlost zijn. Maar ja, tijden veranderen. Het complete justitie apparaat incluis de politie is de grootste vriend van de Marokkanen, en sinds tijden niet meer onze vriend !

  Geliked door 3 people

  • D.DAY zegt:

   Toen waren we nog “onder mekaar”. De nozems wisten dat ze over de schreef gingen, want de aanpak van de politie heeft de overlast gestopt. Doe je dezelfde aanpak met Marokkanen, dan zal je zien dat het niet helpt. Want die komen de volgende dag terug met nog meer clan-genootjes. De enige behandeling die wel helpt, is het uitzetten naar hun land van herkomst. Ook al zijn ze hier geboren, ze voelen zich toch geen Nederlander. Alleen als het hun uitkomt zijn ze in woorden Nederlander.

   Like

 5. fransdewit zegt:

  Dat komt omdat ze dachten als we nu maar van die allochtonen bij de politie aannemen, dan kunnen we niet meer beticht worden voor discriminatie. Maar die allochtonen politie mensen hebben alleen maar een grote bek tegen Nederlanders. Hun eigen volk durven ze niet aan te spreken, want dan worden hun familieleden lastig gevallen. Net zo als die onzin met Erdogan. Ze zijn zogenaamd allemaal trouw aan die dictator. Maar ze schijten in hun broek voor hun andere allochtone medemensen. Eigenlijk zijn al die gasten onderling ook niet lekker bezig hoor. Snap trouwens echt niet waarom die gasten niet een beetje fatsoen in hun donder heeft zitten. Ze komen hier in ons land alles misbruiken vooral geld en goed. en als dankbaarheid worden we uitgemaakt voor rotte vis. Van mij mag er in Nederland een soort Hitler opstaan hoor.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Ergens in de jaren ’60 waren er in Amsterdam zware problemen met Nederlandse hangjongeren die als psychopaten zo maar mensen aanvielen en mishandelden. De politie van toen was van het zelfde pak en laken als de politie anno nu: laks, terughoudend en passief. Op een dag heeft een eenheid van de Corps Mariniers besloten aan deze situatie een einde te maken. Ze kwamen uit Den Halder en begonnen de binnenstad van Amsterdam grondig schoon te vegen. Ze pakten de gasten hard aan. In de bewuste avond en nacht hadden de ziekenhuizen veel te doen; met honderden kapotgeslagen botten, verbrijzelde koppen en ondergekoelde personen die in de grachten voor een zwemles werden gegooid. Op latere tijdstip werd deze schoonveegactie herhaald door de pooiers die de overlast in de Wallen beu waren. Het mediakabaal in Nederland was enorm, maar …de overlast was mooi afgelopen! Misschien is dat een leuk idee voor de 21ste eeuw?

  Geliked door 3 people

 7. Thomasson, dat ging om nosems in die tijd die dat uitlokte. Dat heeft toen goed geholpen. Alleen de burgers vonden dat er te hard werd opgetreden. Zo iets moeten ze gewoon weer doen. Gewoon even laten voelen waar de grenzen zijn.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het is gerechtvaardigd als de burgers NU het heft in eigen handen nemen. Als de politie niets doet om dit te stoppen (HET MÓET STOPPEN!!) dan moeten er maar een flink stel potige mannen de koppen bij elkaar steken en deze rotzooi met de grond gelijk maken! Niet normaal meer, wat in MIJN land gebeurt! De overheid is op alle fronten schuldig, omdat ze nalaten orders uit te delen waardoor de lastiggevallen burgers weer rust in hun woonomgeving krijgen.

  Alle overlastgevers, INCLUSIEF degenen die hen zogenaamd opgevoed hebben (de ouders dus) oppakken en het land uitzetten. Als we niet doorpakken, is de overmacht straks zó groot dat er geen beginnen meer aan is om het tuig aan te pakken.

  Nooit gedacht dat Nederland zó’n ellende-land zou worden!

  Geliked door 1 persoon

 10. SeeMore zegt:

  Angstaanjagend te moeten constateren; hoe flitsend snel Burgermeester en Politie maatregelen kunnen treffen indien Autochtonen het heft zélf in handen dreigen te gaan nemen!!!
  Dan wél!!! Riekt zeer sterk naar het willen beschermen van de allochtoon!!!

  Geliked door 1 persoon

  • fransdewit zegt:

   Gasten die het meeste aandacht vragen krijgen het ook, brave rustige burgers, die nooit overlast veroorzaken, die krijgen indien ze alleen maar staan te kijken, klappen en een grote smoel. Waarom? Omdat die mensen wel luisteren en uit frustratie van het politie korps. Zo is het bij mishandeling toch ook? De gene met de losse handjes wordt geprezen en aangebeden door allerlei snollen. Iemand die het voor onderdrukking op neem wordt bespuugd door die vrouwen. En hoofddoeken en burka;s dat willen ze gewoon heel graag, soort sm gevoel denk ik. Zal je zeggen, als het gelukt was in Turkije om die Erdogan af te zetten. Dan hadden hier alle Turken feestgevierd. Een mens wat jaren lang ontvoerd is geweest, aanbid later ook hun ontvoerder. Het is raar gesteld in deze wereld hoor. Maar er zijn zeker geen gelijke monniken gelijke kappen hoor. En daar zorgen alle regeringen wel voor. Het verschil tussen alle lagen van de bevolking, wordt door hun gecreëerd. Wij worden nu echt gediscrimineerd. Wat voor ons geld aan wetten en regels gelden ineens niet meer voor de buitenlanders die hier komen. Wij worden boos op die gasten (en terecht voor die gene die zich asociaal gedragen), maar het ligt aan onze uitvoerders.

   Geliked door 2 people

 11. Jan Wandelaar zegt:

  +++ kwoot+++

  Peter Spang
  Maarten ’t Hart zal nu ook wel niet meer in z’n Maassluis met vrouwenkleren kunnen rondlopen.
  Vind ik leuk

  Like

 12. Jan zegt:

  Ik zou nog 1 stap verder gaan

  Like

 13. Jan zegt:

  Alle steden in de VS geleid door de Rode Taliban zijn een ravage, hetzelfde is in alle Europese steden het geval. En dan vragen die imbecielen zich niet af hoe dat komt, nee, zij geven degene die niet met hen meehuilt de schuld, dus de Wilderianen.

  Geliked door 2 people

 14. leefbarbaar zegt:

  Meer, meer, meer?
  Ik dacht het niet.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Liever minder, minder, minder van dit soort tuig en het liefst: Helemaal niemand meer.

  Geliked door 1 persoon

 16. Taljaard zegt:

  En alweer een PvdA burgemeester uit de protestgeneratie.
  Waarschijnlijk zo’n linkse uitvinder van het buskruit.
  Het was niks, het is niks en het wordt ook nooit wat.
  En er komt inderdaad een tijd dat mensen hier het recht in eigen hand moeten nemen wanneer het zo door gaat.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  NSB,ers van toen hebben een soort geheime 2e populatie gesticht, want er lopen er opvallend veel van rond nu en zijn overal als gewone geintegreerd op hoge functies.

  Like

 18. mahoog zegt:

  Tja MAASSLUIS.eens de trotse haven van de zeeslepers,met veelal bemanningen geheel uit die omgeving,die zich niet lieten bedwingen door zee en gezag.Vraag;verblijven er alleen nog watjes in dat stadje,en geen anderen om het ff schoon te vegen?Bekend surinaams spreekwoord”Wie op de wegenwacht wacht…wacht het langst’.’Nu ‘wegenwacht’ vervangen door POLITIE.

  Geliked door 1 persoon

 19. paulzwueste zegt:

  Merkwaardig. De plaatselijke moskee heeft een burgerwacht ingesteld…?
  van Aartsen heeft tijdens oud op nieuw een mocro-burgerwacht ingesteld…?

  Waarom mogen blanken geen burgerwachten installeren…?
  De politie maakt zich onmiddellijk hogelijk bezorgd en het regent negatieve leugenberichtgeving…!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s