De oude partijen voeren oorlog tegen het gezonde mensenverstand

screenshot_65

(Door: Nadine Hoffmann – Vertaling: E.J. Bron)

Indien u zich wegens de fatale politiek van de oude partijen en diverse uniforme socialistische mediastortvloeden inmiddels in een verkeerde film waant, dan ligt dat zeer zeker niet aan uw verstand. Dat functioneert namelijk nog prima wanneer het datgene wat het kartel van oude partijen fabriceert en de systeem-pers produceert als onlogisch, irrationeel, onverstandig, onverantwoordelijk of gewoon dom en gewetenloos herkent. Als u denkt dat de oude politieke nomenklatoera van het land gek is geworden, dan van harte gefeliciteerd, want u bent het niet.

Want de “elites” zijn  buiten zinnen, uit de voegen geraakt, compleet van het padje af. Vreedzaam demonstrerende burgers en kiezers worden uitgescholden als “radicalen”, terwijl de echte extremisten “Duitsland verrek!” scanderen of een jihad in Duitsland plannen. Critici van de ongehoorde handelingen van het nieuwe linkse front, van de CDU tot Die Linke, worden monddood gemaakt met de absurde motivering dat ze tegenstanders van de vrijheid van meningsuiting zouden zijn. De AfD, die in tijden van rechtsbreuken door de oude politiek als aan de lopende band de handhaving van de grondwet eist, wordt tot staatsvijand verklaard en gebrandmerkt. De oriënteringsloze richtlijnencompetentie van het land, ook wel bekend als Angela Merkel, de vrouw zonder kompas, wordt daarentegen door journalisten geprezen voor haar burger-vijandige politiek. Door de belasting gefinancierde censuurbrigades onder leiding van een informante van de Stasi maken mensen zó zwart, dat Erich Mielke er vreugdetranen van in zijn ogen van gekregen zou hebben.

Gewelddadige stenengooiers en vermomde schreeuwlelijkerds gedragen zich als fascisten, noemen zichzelf echter Antifascisten. Sinds kort staat de volledige versluiering van de vrouw voor openheid en de penetrante afgrenzing door de boerka wordt door de links-groenen bejubeld als een emancipatoire vooruitgang. Een historische massa-immigratie van analfabeten, veroorzaakt door de uit de realiteit weggerukte bondskanselier, moet ineens onze pensioenen redden. Waanzinnig! Het zou mij niets verbazen wanneer binnenkort een of andere achterlijke “internationaal gerichte” applausronde de openbare verbranding van de grondwet eist. Per slot van rekening staat hierin wat wij als Alternative für Deutschland eisen; de rechtsstaat. Waarden worden tot hun tegendeel omgedraaid, wat gegroeid is moet als onkruid worden uitgetrokken. En het kleine beetje binnenlandse veiligheid en sociale vrede schijnt voor vele hoog betaalde jaknikkers, weg-wuivers en Merkel-adepten sowieso overgewaardeerd te zijn, in ieder geval wordt in het parlement en de deelstaatregeringen alles in het werk gesteld dat Duitsland razendsnel tegen de muur knalt.

Deze amokrit wordt daarna aan ons verkocht als de enige juiste of de goede koers. Verkeerde wereld, verteld door wereldvreemde mensen. Voor hoe gek houdt men in de schakelcentrales van de macht het Duitse publiek?! Denken de oude partijen dat het niet zou opvallen als ze ons een X voor een U willen verkopen? Idioot! In het Duitsland van het jaar 2016 wordt het intellect gedemoniseerd en de idiotie bekroond, de soeverein van het land wordt belasterd, de rede is uit de koppen van de “verantwoordelijken” verdwenen (als die er al ooit in zat). Wat zich hier afspeelt, is een mengeling van “Animal Farm” en “1984” met een scheut Kafka, terwijl de tot gedwongen heffingen verplichte burger met Rosamunde Pilcher of talkshows kunstmatig in coma gebracht moet worden. De realiteit zou het volk immers onzeker kunnen maken. De realiteit, die er als volgt uitziet: kerkvertegenwoordigers bidden voor radicale islamieten die christenen willen vermoorden, open lucht zwembaden moeten vanwege seksuele delicten door “asielzoekers” beveiligingsdiensten inhuren, vakbondsfunctionarissen bejubelen het verdwijnen van de voorrangscontrole ten koste van hun leden en de werknemers. Ondertussen broeden de strategen in Berlijn alweer op de volgende schendingen van de grondwet die zij de burgers willen aandoen. Overal in het land worden rel-toeristen er met belastinggeld voor betaald om als Zwart Blok hun kleurrijk zijn door middel van “pacifistische” straatstenen te vieren, opdat niemand opstandig wordt en dat onder het applaus van  schijn-moralistische linkse partijen en enorm rijke salonsocialisten. Aan de andere kant wandelen patriotten zonder geweldsexcessen, die door de hof-pers echter in monsters worden veranderd. Het epicentrum van de waanzin is echter Berlijn, waar Merkel boven alles en iedereen als koningin van de gek geworden idioten uit troont en de nieuwe Internationale laat verkondigen: Volkeren, hoor de signalen, Duitsland mag afgeschoten worden.

Deze waanzin wordt daarna ter massaverspreiding door de propagandawolf – zichzelf neutraal en objectief noemend – medialandschap gedraaid, van een snufje schijn-humanisme en een opgepoetste schil voorzien, en als heilig postulaat van de keizerin verkocht, die echter al lang “naakt” is. Het grootste deel van de Duitse media handelt daarmee als echte meerderheid-bezorger van de regering en merkt niet dat hij op een dood paard rijdt. Er schijnen echter tot leedwezen van de vooraanstaande media steeds minder intelligentiebeesten te zijn die deze manier van anti-informatief klein hakken willen consumeren.

En altijd als het verstand naar buiten kijkt, de aandacht op zich vestigt en gehoord wordt, zoals bij onze eisen naar grenscontroles of de uitzetting van illegale en criminele migranten, storten de extatischen uit het links-groene kamp zich op hen/ons met gebrul. Alleen de fakkels en hooivorken ontbreken nog. Gender-fanatici, vernietigers van sociale stelsels en multiculti-ideologen verdragen nu eenmaal geen rede en mensenverstand.

screenshot_66

De oorlog van het kartel van de oude politiek tegen het verstand gaat zelfs zo ver dat de ontwikkeling van en het vermogen tot zelfstandig denken zo mogelijk al op kinderleeftijd tegengewerkt moeten worden. Van lesroosters worden biologie, geschiedenis en economie geschrapt. Afgestompte en plooibare scholieren zijn ook veel gemakkelijker te sturen. Als resultaat van dit ontwikkelingsdefensief ontstaat een leger van onmondige mensen met als beroepsdoel “iets met media”, wier politieke vrijzinnigheid zich beperkt tot “iets tegen rechts” bij gelijktijdige onwetendheid wat dat moet zijn. Deze generatie “Pokemon Go” mist dan het vermogen tot realistische inschattingen en eigen-verantwoordelijke denkprocessen. Hoofdzaak dat de onwetendheid heel goed getwitterd kan worden.

Van Duitsland als land van dichters en denkers moet systematisch een land van onnozele halzen gemaakt worden, waarvan de burgers werken, belasting betalen, nergens vragen over stellen, alles slikken, hun bek houden. Het volk als de perfecte onderdaan in plaats van de mondige soeverein.

Terwijl er in de geschiedenisboeken, analyses en de literatuur staat: de ontwikkeling, vorming en het behoud van de cultuur verloopt ten eerste via onderwijs. Een politiek die ten strijde trekt tegen onderwijs, intelligentie en geestelijke ontplooiing, vernietigt de verworvenheden en pakt de toekomst van zijn burgers af. De strijd tegen het intellect gaat vooraf aan de instorting van de cultuur en sluit af met de vernietiging van de samenleving. Ook al zijn politici van de oude partijen er af en toe voorbeelden van dat zonder onderwijstechnische deugden en zonder ruggengraat goede betaling en volledige verzorging wenken, dan is dit geen toekomstmodel, niet voor de individuele burger en niet voor de staat. Blindelings jaknikken, wereldvreemd regeren, achterlijk “Duitsland is stront” schreeuwen en holle pseudo-morele preken zijn individueel gezien belachelijk, maar in hun som gevaarlijk. Namelijk dan, wanneer een zich om zijn voordelen zorgen makende kliek van baantjesjagers, die zichzelf “gevestigde” politiek noemt, zo optreedt. Wanneer een schare  toneelspelers, die een derderangs democratietheater opvoert, de regeringsmacht in handen heeft en niets onbeproefd laat om het gezonde mensenverstand uit de weg te ruimen. Deze troep parvenu´s, partijsoldaten en gestraalde studenten heeft het tot staatsdoctrine verklaard de burgers op te voeden tot stuurbare idioten die een record bedrag aan belasting betalen. Alles voorzien van het etiket van het goede om ermee weg te komen. En tenslotte opdat niemand in de gaten heeft hoe weinig verstand (of helemaal geen) de “dragers van verantwoordelijkheid” zelf laten heersen.

Bron:
http://afd-thueringen.de
Auteur: Nadine Hoffmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De oude partijen voeren oorlog tegen het gezonde mensenverstand

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ze voeren oorlog, tegen jou en mij
  met argumenten die juist fanatisme schragen
  noemen iedereen “fascist”, die dit niet kan verdragen
  en wanen zich nóg gerechtvaardigd vrij !!!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 2. Islam is een heidense afgodenreligie die perfect samen gaat met naamchristendom of het europese heidendom ,dus vreemdelingenhaters jullie moeten gewoon stil blijven zitten en gewoon integreren met de anti-christelijke islam!Het Europese project moet gewoon stuk lopen door een geweldige smeltkroes van volkeren door elkaar heen !(Toren van Babel)’Gelukkig voor de autochtonen en hun gastvriendelijkheid’!De Joden in Nederland werden ook zeer goed behandeld in de tweede Wereldoorlog het koste maar slechts aan 85 procent het leven (104000 mensen,baby’s ,oma’s ,opa’s ,adolescenten enz…)Vrijwel de hele overheid hielp hier aan mee en het eerste welgemeende excuus moet ik nog horen na 71 jaar krokodillentranen huilen op 4 mei!Gelukkig voor Nederland hebben wij nu een ‘bekwame I.N.D.’die moslims hier houden en kwetsbare christenen terug sturen naar die ‘vriendelijke’moslim dictaturen !!!Spijtig genoeg is er niets nieuws onder de zon!!l’histoire c’est repete!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • LafSchaap zegt:

   Meneer van Duren, ik vermoed dat u iets belangwekkends te zeggen heeft maar aan uw verhaal is geen touw vast te knopen. Wát wilt u nou precies dat er gebeurt? Moeten de Christenen zich overleveren aan de islam als boetedoening aan de Joden?

   Like

   • Nee, dat bedoelt hij volgens mij óók weer niet. Wel, dat de christenen dat te snel dóen en in dat kader zowel de Joden als zichzelf te gemakkelijk overgeven, zowel tijdens WO II als nú. (Maar ik kan me uiteraard vergissen.)

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En voor Duitsland, kan men ook Nederland zetten. Het is in Duitsland net als in Nederland geworden- door LINKS en de hypocrieten van liberale- en christendemocratische snit- “een land van onnozele dwazen”. Volledig door de socialistische en politiek-correcte media gehersenspoeld. Ja, het is inderdaad geworden, wat George Orwell schreef in zijn boek ” 1984″. En ook Kafka is zeer relevant. Het politieke zooitje regeert, door “verdeel en heers”, tactieken.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Ruim de oude partijen en hun aanhangers op !

  Like

 5. Ron zegt:

  “Van lesroosters worden biologie, geschiedenis en economie geschrapt. ”

  Veronrustend bericht.
  Zou ergens anders dan op de AFD site bevestigingen hiervan zijn?

  Dit is zeer revolutionair te noemen, het kuntsmatig verdommen van opgroeiende kinderen door hen kennis te onthouden.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Het besef groeit dat redding van onze samenleving niet is te verwachten van een overheid, het OM of de rechterlijke macht. Het zal in de (nabije) toekomst afhangen van de bereidheid van de bevolking om de bron van het kwaad zelf aan te pakken. Noem dat maar burgeroorlog. De bevolking zal in toenemende mate overgaan tot het zich voorzien van de middelen om aan die burgeroorlog deel te nemen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http:depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Ruud Fontaine zegt:

  Ik hoop dat in de aankomende tijd er iemand op staat uit onze defensie met een nederlands hart die zeg: “nu is het genoeg.”
  Gooi het de regering omver en neem de touwtjes weer in handen.
  Ik denk dat dit de enige manier is om te zaken weer in handen te krijgen zonder burgeroorlog en met zo weinig mogelijk bloed vergieten.
  Ook vind ik dat onze koning zich moet gaan profileren.
  Hij is de uiteindelijke leider van dit land. Het land van Willem van Oranje. Laat hij zorgen dat zijn landgenoten en zijn land niet naar de donder geholpen worden door de linkse elite.

  Like

  • Harry zegt:

   Willem Alexander is een vette larve uit de combinatie van een zacht gekookt ei met een psychisch gestoorde dooier en een onverzadigbare feeks met een linkse grondslag en een onbegrijpelijke liefde voor de moslims .
   Er valt helaas niks van hem te verwachten .

   Like

 9. Pingback: Het volk als de perfecte onderdaan in plaats van de mondige soeverein. | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s