Deze mannen financieren Hillary Clinton´s verkiezingscampagne

screenshot_62

V.l.n.r.: Haim Saban, Donald Sussman, James Simons en George Soros zijn enkele van de belangrijkste financiers van Hillary Clinton.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton ontvangt bij de presidentschapsverkiezingen honderden miljoenen dollars aan donaties. “Opensecrets.org” heeft een lijstje opgesteld van de belangrijkste donateurs.

freie-zeiten

De “Priorities USA Action” is de het grootste verkiezingscomité achter Hillary clinton. Het comité beschikt over een ongelooflijke 50 miljoen dollar en de grootste donateur is de financiële speculant George Soros.

Andere belangrijke namen op de lijst zijn de financiële magnaten en zakenmensen Donald Sussman, James Simons en Haim Saban. De laatste zit achter de mediaonderneming “Saban Entertainment”.

De verkiezingscomités, zogenaamde “Super Pacs”, hebben tegenover de eigen campagnes van de kandidaten het grote voordeel dat zij onbeperkt geld mogen ontvangen van welke sponsor dan ook. Daardoor kunnen rijke zakenmensen miljoenen dollars doneren om hun favoriete kandidaat te ondersteunen.

“Priorities USA Action” gebruikt de donaties o.a. voor tv-reclame, waarin Hillary Clinton´s politieke ideeën de hemel in worden geprezen, terwijl de voorstellen van Trump negatief worden voorgesteld:

 

Er bestaan zelfs enkele “Super Pacs” die als enige doel het bestrijden van Donald Trump hebben. De grootste daarvan is “Our Principles PAC”, dat beschikt over meer geld dan de grootste “Super Pac” van Donald Trump.

De reden daarvoor is dat Hillary Clinton door duidelijk meer vermogende ondernemers, miljonairs, bank- en financiële mensen ondersteund wordt dan Donald Trump.

Ter vergelijking: de grootste donatie voor het pro-Trump verkiezingscomité “Great America” bedroeg $ 75.000,- Clinton daarentegen krijgt miljoenenbedragen van tientallen mensen uit de financiële wereld, zoals het links gerichte persbureau AP vaststelt.

De enige echte grote donatie voor Donald Trump was afkomstig van de bouwondernemer Geoffrey Palmer. Hij doneerde meer dan $ 2 miljoen aan “Rebuilding America Now”. Het comité besteedt echter meer geld aan de bestrijding van Hillary Clinton dan aan de ondersteuning van Donald Trump.

In totaal werden er honderden miljoenen dollars door verschillende mensen uit de financiële wereld, miljonairs en lobbyisten aan de “Super Pacs” van de presidentschapskandidaten gedoneerd.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Deze mannen financieren Hillary Clinton´s verkiezingscampagne

  1. BertG. zegt:

    Met de eerste link, opensecrets.org, kan ik niks vinden over wat dan ook.
    Waar ik kijk of zoek.
    De postcode loterij zal toch niet ontbreken aan het lijstje.

    Geliked door 2 people

    • janchik zegt:

      Inderdaad Bert, de post(goden)loterij met als grootste aandeelhouder ons aller Joop v.d. Ende.
      Het devies, vullen, vullen en nog eens vullen van de eigen zakken.
      Ik heb het altijd belachelijk gevonden dat deze linkse graaierij toegestaan werd, maar de old boys bijten elkaar niet.

      Like

  2. Jean zegt:

    Voor eigen profijt gaat dergelijk krapuul tot op de bodem van de strontput en die bitch zal dat met plezier ook doen.

    Like

  3. Cathja zegt:

    GELD regeert de wereld! Smerig, maar wel de waarheid!C

    Like

  4. De postcode loterij doet echt hier aan mee hoor BertG.

    Like

  5. Angie1968 zegt:

    Nou, daar staat voor minstens 300 jaar gevangenisstraf op een rijtje. Het schorem vd wereld. Het demonisch NWO-tuig. Mogen ze allemaal zeer snel en zeer rottig aan hun einde komen!

    Like

  6. Politiek analist: “Onze westerse media verspreiden niets dan leugens over Syrië”
    De westerse media verspreiden niets dan leugens over Rusland en Syrië. Dat stelt een Amerikaanse schrijver en politiek analist. Daniel Patrick Welch zegt dat je geen woord kunt geloven van wat je in de westerse kranten leest.

    “Toen ik het interview met media-adviseur van president Assad Bouthania Shaaban bekeek, die het aan de stok had met een Britse journalist, werd ik geraakt door het doorzettingsvermogen en de trots waarmee Syrische overheidsfunctionarissen proberen tegenwicht te bieden aan deze monoliet, deze debiele propagandamachine die wij kennen als de westerse media,” zei hij. >>> http://www.ninefornews.nl/onze-westerse-media-verspreiden-niets-dan-leugens-over-syrie/

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Vier linkse smeerlappen bij elkaar !

    Like

  8. Tjawatnu zegt:

    Allemaal lid van dezelfde stam.. Zal wel toeval zijn.

    Like

  9. Taljaard zegt:

    Volgens Killary en haar kliek moeten deze mensen onze vijanden worden!

    Like

  10. Wachteres zegt:

    http://thefederalistpapers.org/us/highway-265-the-true-story-hillary-clinton-hoped-you-would-never-hear

    Highway 265: The True Story Hillary Clinton Hoped You Would Never Hear

    Actor James Woods posted a powerful video on Twitter about what happened on Highway 265 in Arkansas over four decades ago that Democrat nominee Hillary Clinton doesn’t want people to know about.

    The video chronicled the rape of a 12-year-old Arkansas girl, Kathy Shelton, that occurred on May 10, 1975 when two men lured the girl into their car and brutally assaulted her.

    Lees hoe Hillary – die de verkrachter verdedigt – het kind op een beestachtige manier behandelt, om de zaak te winnen. Het kind heeft na de verkrachting vijf dagen in coms gelegen en er werd bloed van het kind met zaad van de verkrachter in zijn ondergoed gevonden.

    Zo.n gewetenloos figuur moet nooit en te nimmer president van Amerika worden.

    Like

  11. Jan zegt:

    ISIS-sex slavinnen worden in Saoedi-Arabië verhandeld, het land dat Hillary Clinton financiert.

    According to eyewitness reports ISIS sex slaves are reportedly being sold in Saudi Arabia.
    Jihad Watch reported:

    It isn’t news that the Islamic State has long been abusing and trafficking sex slaves – especially Yazidi girls – but it has been now discovered that the sex slaves of IS are being “sold in horrifying auctions to UK ally Saudi Arabia.”
    ….
    http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/isis-sex-slaves-auctioned-off-saudi-arabia-hillarys-top-donor-country/

    Like

Plaats een reactie