Het resultaat van moslim-immigratie in Europa . . .

islaminpics

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
Fubar

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Het resultaat van moslim-immigratie in Europa . . .

 1. pete zegt:

  Moslims…. Get up ! Stand up ! For your rights !!

  Allah promises you slaves and virgins in paradise..

  Like

 2. fleckie zegt:

  Bestaat er in DLD. Ook een ‘regel,’ ……”mindertoerekeningsvatbaarheid”?, en daarna : iemand uit de ‘maatschappij ‘..verwijderen?

  Like

 3. Thom zegt:

  Waar moslims opduiken krijg je vroeg of laat terreur. De zogenaamde Spaans uitziende man die in Amerika in Burlington 5 mensen doodschoot is gepakt. Op zijn Facebook pagina’s staat dat hij een Turk is, een aanhanger van Clinton en van moslimextremisme. tel uit je winst met foto’s van Al Baghdadi van ISIS en Khomeiny uit Iran.

  http://heavy.com/news/2016/09/arcan-cetin-hillary-clinton-liberal-conservative-democrat-trump-muslim-islam-turkey-isis-hispanic-cascade-mall-shooter-gunman-shooting-twitter-facebook/

  Like

 4. Walgelijk Britse Vrouwen reizen naar de kampen in Calais het enige doel hiervan is het hebben van seks met islamitische indringers voor plezier

  Het volgende bericht is anoniem gelekt op Facebook door een “hulpverlener” in het beruchte moslim kamp Calais , de werkelijkheid is schokkend en walgelijk hoe Britse vrouwen (en sommige mannen) hun vrijwilligerswerk om te werken in de kampen voor enige doel van het hebben van een gigantische sex partij met de islamitische indringers: >>>> http://shoebat.com/2016/09/24/disgusting-british-women-are-travelling-to-the-camps-in-calais-for-the-sole-purpose-of-having-sex-with-muslim-invaders-for-fun/

  Like

  • danny zegt:

   Ik hoop dat die domme Britse wijven, die zich ‘hulpverlener’ noemen een verschrikkelijke SOA oplopen waar ze flink ziek van worden en van mijn part dood aan gaan.
   Hoe walgelijk en smerig kan je als ‘vrouw’ zijn.
   Het is gewoon de hoer uithangen.
   Ik hoef zulke ‘wijven’ in ieder geval niet.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Dit is een voorbeeld van de linkse verloedering van waarden en normen, fatsoen wordt tegenwoordig niet meer gewaardeerd en als rechts gezien.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @elisah: 12.30. uur. Dat is absoluut waar. Normen en waarden, naar de verdommenis geholpen door met name links, en de links-liberalen (D66).

    Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Dat hebben deze hete dames goed bekeken.. Nou hoeven ze niet meer zo ver te reizen. De dames die in Engeland en de rest van Europa niet aan de man kunnen komen doen dit soort praktijken al jaren.

   http://www.easyparts.nl/showdrawing/23340/170848/-/0-968-1-m420-m109-s23340-d170848/Carburettor-air-cleaner.html

   De niet zo aantrekkelijke dames die toch van bik willen gaan al jaren naar landen als Jamaica en Gambia om zich tegen betaling meestal nog zonder condoom vol met karnemelk te laten lopen. In Gambia heeft 20% van de bevolking aids!!!

   In plaats van In Gambia een gigolo te betalen laten ze zich nu in de opvangkampen zoals in Calais volstoppen, liefst zonder condoom nog ook door een dikwijls zieke dikke tammeloeris.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Walging, dat is wat ik voel bij het zien van deze foto’s!! ‘Bedankt’ iedereen die dit heeft laten gebeuren!!

  Like

 6. fleckie zegt:

  Heer Bron, mag ik uit dit icoontje een ‘molentje’…opmerken’? ….. Prachtig, mijn dank.fleckie

  Like

 7. danny zegt:

  Wat een verrijking en beschaafdheid! Op deze foto’s!
  We staan er bij, kijken er naar en doen niets! Ik ook niet!
  Ik kan me er wel over opwinden, zoals de meesten autochtonen mensen ook zullen doen, de links/liberale autochtoon daargelaten natuurlijk, die lijkt het allemaal best te vinden, wil de ellende die islam heet, niet onder ogen zien , zit duidelijk nog in de ontkenningsfase en in het omarmen, uitgedrukt in het stockholmsyndroom.

  Graag zou ik wat willen doen, want ik ben het meer dan zat, maar u allen, weet hoe politiek en justitie omgaat met autochtonen die opkomen voor hun land en zijn normen en waarden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De islam en links, dat vernietigd altijd en overal een normale samenleving.

  Like

 9. Thoth zegt:

  En de laatste, in Burlington :

  Hij vermoorde 5 mensen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s