Italië: Stemrecht voor “vluchtelingen”?

screenshot_69

“Vluchtelingen” in Vittorio Veneto.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de kleine Italiaanse stad Vittorio Veneto in de provincie Trentino staan bijzondere verkiezingen voor de deur. De linkse meerderheid daar, bestaande uit de Democratische Partij (de regeringspartij) en Burgerlijsten wil graag “vluchtelingen” met een verblijfsstatus aan de verkiezingen laten deelnemen voor zeven regionale districten. Er zijn al meer dan zestig “vluchtelingen” met deze status, die hier als “gasten” van het Italiaanse Solidariteitscentrum en Caritas zijn ondergebracht.

In het verleden hadden tientallen “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning hun kiesrecht opgeëist. Een recht, dat volgens de Italiaanse grondwet in principe alleen voor Italiaanse staatsburgers geldt. Natuurlijk zit er systeem achter zulke eisen: op deze manier drukt de immigratielobby de “grote omvolking” in zowel Italië als elders door.

De nationale secretaris van de Lega Nord in Venetië en voormalig burgemeester van Vittorio Veneto, Gianantonio De Re, kondigde al massaal protest aan. Volgens hem zouden de “vluchtelingen” de gemeente geld kosten en het budget sociale zaken belasten. Dat zou vooral ook bij de verkiezingen gelden. Da Re spreekt van “etnische zuiveringen” met het doel “een deel van de burgers door buitenlanders te vervangen”. “In ieder geval komen we op deze manier te weten hoeveel vluchtelingen er door de linksen al geregulariseerd zijn respectievelijk hoeveel we moeten houden”, spot hij.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.secoloditalia.it

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Italië: Stemrecht voor “vluchtelingen”?

  1. Tom Hendrix zegt:

    Jawel hoor daar is LINKS weer, met hun waanzin. Doodmoe ben ik van de linksen!

    Like

  2. Moet toch niet gekker worden daar……………

    Like

  3. Mirjam zegt:

    Ze kennen niet de taal, de cultuur, het beleid en de reden dat ze ‘mogen’ stemmen. Het is toch van de gekke!!! Het is onlogisch. Al die vluchtelingen zullen wel denken dat ze het met een land van debielen te maken hebben. Als stemmen ze, dan zouden deze stemmen niet moeten gelden, want ze weten niet waarom en op wat ze stemmen. Hoe gek kun je worden?!

    Geliked door 1 persoon

    • koddebeier zegt:

      Het zooitje heb een IQ van 40-55 wat moet je daar nou van verwachten,
      het blijkt wel dat bij de linksmens het IQ nog lager moet zijn !

      Like

    • elisah zegt:

      Die linkse uitgekookte pipo’s zullen de vluchtelingen wel helpen daarmee, ze wijzen het rode linkse vakje aan om het kruisje te zetten. Het is voor hen een geniepige manier om weer de meerderheid te krijgen en deze mensen te gebruiken in hun voordeel.

      Like

  4. tinekevanschagen zegt:

    Links gaat over lijken om maar zo veel mogelijk stemmen binnen te harken!
    Wat een waanzin weer!
    Samsom heeft zich weer beschikbaar gesteld.Je moet maar lef hebben!!!
    Wat een narcistische droeftoeters zijn die linkse kliek toch!

    Geliked door 1 persoon

  5. Fred zegt:

    Dit is hetzelfde alsdat de Italiaanse wijnboeren zèlf hun wijn mogen keuren om vast te stellen dat er geen antivries aan is toegevoegd.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Wederom blijkt het uit deze feiten dat links en hersenafwijking is !
    De linkse zijn zieke mensen die niet in een normale samenleving thuis horen !
    Als we deze lieden niet op sluiten worden ze een groot gevaar voor de samenleving !

    Like

  7. Anna zegt:

    Geheel volgens de zogenaamde DEMOCRATIE straks dragen alle vrouwen daar een boerka…..
    De wereld is helemaal mesjogge!!!!!

    Like

  8. Jean zegt:

    Walgelijk, wat moet er nog meer gaan gebeuren voor de oorlog tegen dat ons opgedrongen gespuis zal starten?
    Het glas loopt over, dat barbaars tuig moet eruit, wij EISEN onze veiligheid ėn bescherming op want daar betalen we zwaar voor zowel financieel als lichamelijk.
    Linkse lafaards, hopelijk krijgen jullie snel de klappen die we jullie wensen, letterlijk en figuurlijk.

    Like

  9. Daar gaan we weer. Lezen of schrijven kunnen ze niet, wel een kruisje zetten op wie ze moeten stemmen. Goed voor die klote linksen, die helpen ze wel daarbij.

    Like

  10. Reint Meijer zegt:

    Het gaat Links om zoveel mogelijk stemmen. Daarom halen ze scheepsladingen stemvee op al vanaf de Afrikaanse kusten. Ooit betalen ze daar de prijs voor die ze verdienen……

    Like

  11. Steven zegt:

    Tuurlijk wil men dat deze derdewereld figuren mogen stemmen. Dat is weer een stem voor links..en zo blijft men aan de macht. Totdat al deze asieleisers gaan stemmen op opgerichte partijen door Afrikanen en ander tuig..dan is links zijn stemvee ook kwijt en moet dan uiteindelijk zelf het land gaan ontvluchten om niet afgemaakt te worden. Maar ja..zover zijn ze nog niet met hun gedachte en snappen ze dit wederom niet.
    LINKS wordt altijd pas wakker al de kolen al opgerookt is, en dat zal wel nooit veranderen!

    Like

  12. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  13. leefbarbaar zegt:

    Ook zo’n dingetje wat hier gebeurde; kregen de gastarbeiders ineens stemrecht.
    Typisch iets dat met een referendum nooit gebeurd zou zijn, maar met een NSB-bestuur dus wel.

    We weten hoe het afliep: partijen gingen stemmen kopen onder allochtonen en de tweedeling in de maatschappij werd een feit: je hebt belastingbetalers en uitkeringontvangers. Meer smaken zijn er niet.

    Like

  14. Mirjam zegt:

    Referenda zijn juist goed voor landen en burgers. Het helpt om de corruptie te beperken en geeft meer eerlijkheid tussen bevolking en regering. Die sowieso op één lijn moeten staan wat betreft de toekomst van land en burgers.

    Like

  15. Bas zegt:

    Stemrecht voor vluchtelingen is een soortement competitie vervalsing, in dit geval verkiezingsvervalsing. Dit riekt naar sterk de maffia !

    Like

  16. Jan zegt:

    Alles kaal gevreten, het geld is op en de parasieten worden op straat gezet. Rest één ‘oplossing’: neerstrijken in een ander land en dat kaal vreten

    20,000 migrants could be ejected from Italy’s shelters after government says it has run out of funds to house them

    Migrants would then have to fend for themselves but would also be free to try to head towards the wealthier countries of northern Europe, including Britain.

    http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/27/fears-that-20000-migrants-could-be-ejected-from-italys-shelters/

    Like

Plaats een reactie