Paradoxen van de grenzen en hekken: buiten open, binnen dicht

screenshot_60

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de beveiliging van de buitengrenzen van Duitsland en van de EU voor de gevestigde politiek blijkbaar geen grote rol speelt, vestigt men in het binnenland echter een controle- en bewakingsstaat. Dat is toch paradox.

contra-magazine

Eigenlijk bestaan er twee mogelijkheden hoe men de binnenlandse veiligheid tot op zekere hoogte kan garanderen: ten eerste door de buitengrenzen te bewaken en niet iedereen zomaar ongecontroleerd het land binnen te laten. En ten tweede door weliswaar af te zien van grenscontroles, maar in plaats daarvan in het eigen land een veelomvattende controle- en bewakingsstaat te vestigen. De Duitse regering heeft in het kader van de migratiecrisis besloten voor de tweede optie.

Hoe paradox dat is, blijkt uit de jongste ontwikkelingen: terwijl men namelijk maandenlang toekeek hoe Jan en alleman uit Afghanistan, Syrië, Noord-Afrika enz. via de Balkan marcherend de Duitse grenzen overschreden, moest er om de binnenlandse veiligheid te garanderen een strikt regime worden geïnstalleerd. Bij grote evenementen zijn er na de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht en in zwembaden, evenals na de jongste aanslagen en arrestaties van (vermeende) ISIS-terroristen, plotseling hoge hekken, omvangrijke controles, oproepen tot enorme videobewaking, veiligheidspersoneel in treinen en open lucht zwembaden en dergelijke.

Op een bepaalde manier lijkt deze politiek van onzinnigheid erop dat men bij zichzelf thuis de buitendeuren weghaalt om het zodoende voor iedereen die dit wil mogelijk te maken het huis binnen te komen, maar in plaats daarvan overal in het huis bewakingscamera´s installeert om vast te leggen wie iets jat en daarom de deur naar de keuken en de slaapkamer op slot doet zodat niemand daar binnen kan komen. Bovendien zorgt men dan nog voor een familielid om de mensen te inspecteren die daarna in het huis rondlopen. Als men dit zou doen, zouden heel veel mensen je voor gek verklaren. Maar wanneer de Duitse regering inclusief aanhang hetzelfde op staatsniveau doet, is dat dan oké?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Paradoxen van de grenzen en hekken: buiten open, binnen dicht

  1. Tom Hendrix zegt:

    Allemaal symptoombestrijding, het werkelijke probleem- de massa-immigratie en de instroom van horden moslims- pakt men niet aan. Want dat is niet de bedoeling van de marionetten van politici, zij doen enkel wat Bilderberg, Soros, en de NWO hen opdragen. Zo lopen de hazen…

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Grenzen zijn zo gedateerd. Is het credo. Dan toch liever een totalitaire bewakingsstaat. Soms stel ik de vraag ben ik het die niet spoort of zijn zij het. Gek zijn de politiek correcten niet, dat weet ik zeker. Het kan niet anders dan dat ze een bepaalde voor ons verborgen agenda volgen. Gooien ze hun handelen 18o graden om sluiten de grenzen dan stort hun hele politieke ideologie van multicultuur en Europa superstaat in. Zij hebben 50 jaar half in het verborgene gewerkt aan dit project en nu is het voor de elite een kwestie van slagen met het project EU of ten onder gaan. Dat laatste gaat het worden en in hun val sleuren ze half Europa mee in het verderf. Alle politieke machthebbers die nu aan de touwtjes trekken zijn op hun positie gekomen omdat ze tijdens hun loopbaan klim omhoog trouw hebben gezworen aan de doelstellingen van de elite. Een doelstelling die luidt afbouw natiestaten en opbouw Europese superstaat. Om de natiestaten lam te slaan is het van groot belang de cohesie in het land stuk te slaan. Dit gebeurd met hulp van het breekijzer islam. Islam is de super splijtzwam van elke natie. De moslim geeft niet om een natiestaat omdat hij voldoende heeft aan zijn islamitische oema. Dat is ook de rede dat in het Midden Oosten seculiere natiestaten nooit gefloreerd hebben. Dit trouw zweren van de politieke elite was noodzaak anders geen cariëre en geen opname in de binnenste ring van machthebbers die er echt toe doen. Allen die deze eed van trouw hebben afgelegd pleegden daarmee landverraad op het allerhoogste niveau. Als alles gaat rollen en de continent brede burgeroorlog uitbreekt is voor deze landverraders nog maar een straf weggelegd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s