Udo Ulfkotte: De EU beval Hongarije uitdrukkelijk om ook gewapende ISIS-terroristen ongecontroleerd richting Duitsland en Oostenrijk door te laten

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Volkeren van Europa! Vecht voor jullie vrijheid! Het gaat om het zijn of niet zijn van jullie fantastische continent!

Ongelooflijk wat Udo Ulfkotte daar in zijn voordracht zegt. De EU heeft de aanwijzing aan Hongarije gegeven om ISIS-strijders zonder controle richting de EU te laten doorreizen. Zelfs strijders, van wie bekend was dat zij wapens en explosieven bij zich hadden. Dat kwam Ulfkotte te weten van een Hongaarse veiligheidsbeambte naar aanleiding van zijn boekbespreking in Hongarije.

Als dat klopt – en daaraan valt nauwelijks nog te twijfelen – dan bevinden Duitsland en Europa zich in handen van zijn ergste historische vijanden. Het is geen buitenlandse macht, maar het zijn de Europese socialisten die zich gewijd hebben aan de ondergang en de vernietiging van Europa.

Het zijn diegenen die aan de macht zijn. Of dat nu in Brussel is, in Berlijn, in Parijs of in Stockholm. Europa wordt door mensen geregeerd die qua mentaliteit erger zijn dan Hitler of Stalin. Die niet terugdeinzen voor een gigantische genocide op de Europeanen om hun waan van een multiculturele wereld door te drukken. Genadeloos, zonder rekening te houden met de verliezen tot nu toe (Keulen, Parijs, München, Madrid, Londen), tegen de wil van hun bevolkingen en tegen nationaal en internationaal recht in.

De aartsvijand van Europa heet socialisme

Dat betekent dat onze berichten en analyses, die we inductief uit duizenden berichten in de media hebben samengesteld, allemaal juist. Dan waren de eindeloze rouwbetuigingen van de EU-politici na ieder bloedbad door moslims allemaal hypocriet en de tranen gehuichelde krokodillentranen. Dan begrijpen wij waarom Merkel bij geen van deze bloedbaden ook maar in beginsel het begrip islam noemde.

Dan weten we dat het door mij al jarenlang geuite (van Fjordman overgenomen) principe juist was – waarvoor ik tientallen aangiftes van linkse verenigingen en vakbonden kreeg:

“De primaire infectie van het Westen is het socialisme. De islam is slechts de uit deze infectie voortkomende secundaire infectie.”

(Michael Mannheimer, 25-09-2016)

*****

ISIS-terroristen op aanwijzing van de EU het land binnengelaten

Het klinkt echt ongelooflijk, maar kennelijk heeft men ISIS-terroristen op aanwijzing van de EU met opzet laten binnenkomen. Hieronder een gedeelte uit de voordracht van Udo Ulfkotte, gepubliceerd op 20-09-2016, waarin hij zijn mening geeft over deze ontwikkeling:

Udo Ulfkotte:

De EU beval Hongarije uitdrukkelijk om ook ISIS-terroristen ongecontroleerd richting Duitsland en Oostenrijk toe te laten.

“Er zijn veel berichten van geheime diensten van buurlanden, die ons voor de immigratie van ISIS-strijders gewaarschuwd hebben. Maar de politici en de media hebben hun ogen hiervoor gesloten in plaats van er over te berichten.

Ik ben het meest geschrokken van een telefoontje van een hoge Hongaarse veiligheidsbeambte – dat is nu ongeveer 4 weken geleden – die me verteld heeft dat zij personen op doorreis naar Duitsland en Oostenrijk, van wie ze absoluut zeker wisten dat het bij hen om mensen van ISIS ging, en hoewel men zeker wist dat zij kleine hoeveelheden wapens en explosieven bij zich hadden, niet mochten controleren.

Eerst dacht ik dat de man gek was. Hoezo, ze mochten niemand controleren. Niemand kan me toch vertellen dat Viktor Orbán opstaat en zegt: “Laat de mensen met wapens allemaal door!”

“Dat is ook niet zo”, zei de ambtenaar. “We stonden onder druk uit Brussel.” Die zeiden tegen ons: “Als jullie controleren en er over berichten, dan zullen we jullie als nog rechts-radicaler neerzetten! Laat de mensen dus allemaal en zoveel mogelijk door.”

“Ik beschouw dit niet als een gerucht. Deze persoon is absoluut geloofwaardig en past in het beeld dat ik van andere mensen heb gekregen.”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Udo Ulfkotte: De EU beval Hongarije uitdrukkelijk om ook gewapende ISIS-terroristen ongecontroleerd richting Duitsland en Oostenrijk door te laten

 1. Hans zegt:

  We moeten massaal naar Brussel gaan en met een burgerarrest al die klootzakken aanhouden.
  Of ze vernietigen ons.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Hier is maar één woord op z’n plaats; hoogverraad!

  Like

 3. danny zegt:

  Viktor Orban is zo’n beetje de enige binnen Europa die tegenwicht biedt tegen de eisen van de EUSSR betreffende ‘vluchtelingen’, ‘asielzoekers’ en ‘migranten’.
  Hadden wij een Nederland maar zo’n leider.

  https://www.jihadwatch.org/2016/09/washington-state-turkish-muslim-arcan-cetin-arrested-for-murder-of-five-people-inside-cascade-mall

  Heeft niets met de islam te maken.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Zie nou wel! Er is een georganiseerde Bilderburg/ Soros/NWO vernietigingsoorlog aan de gang! De socialistische psychopaten hebben het bijna voor mekaar! We moeten opstaan! Deze mensen moeten gewoon DOOD!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Angie1968: 11.47. uur. U noemt de echte vijanden van ONS. En dat zijn inderdaad: Bilderberg,Soros, en de NWO. Geholpen door links, maar ook door politici van liberale- en christendemocratische snit. Maar het volk snurkt maar door…

   Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Maar hebben ze ze ook door gelaten, die Hongaren.

  Like

 6. Mary zegt:

  Het is helemaal niet ongelooflijk, het was al duidelijk, ISIS zogenaamd niet te bestrijden, vooral door Amerika en de EU niet een lachwekkend verhaal, controles worden totaal niet uitgevoerd aan grenzen was al lang bekend, dat kan alleen als de overheid die controles niet wenst, een Frontex die als pendeldienst het gajes ophaalt enz.enz. Obama en de EU zullen hier met behulp van dat gajes een einde maken aan de Europese cultuur, vernietiging van Europa dus. Dat het zo ongelooflijk lijkt werkt prima in hun voordeel, mensen kunnen het niet bevatten, dus is het niet waar, dus kunnen ze net zo lang door gaan tot de balans door slaat en Islamisering een feit is, dan begint pas de openlijke dictatuur zover die nu nog niet openlijk gebeurt.

  Like

 7. En let op er komt straks een op lossing, Hillary Clinton had het er ook al over, en Bill Gates zal het ook direct toe juichen, Silicon Valley ! Iedereen een microchip voor onze veiligheid !

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “We stonden onder druk uit Brussel.” Die zeiden tegen ons: “Als jullie controleren en er over berichten, dan zullen we jullie als nog rechts-radicaler neerzetten! Laat de mensen dus allemaal en zoveel mogelijk door.”

  “Die zeiden tegen ons…”

  Wie waren dat dan die dat zeiden?

  “…dan zullen we jullie als nog rechts-radicaler neerzetten…”

  Oei, dat is ernstig. Dan zou ik ook niet controleren en erover berichten.

  “Ik beschouw dit niet als een gerucht. Deze persoon is absoluut geloofwaardig…”

  Hoe geloofwaardig is zo’n bericht, als “deze persoon” anoniem blijft en de Brusselse ambtenaar niet nader wordt omschreven. Bij mij gaat het in het ronde archief.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Een goede journalist geeft zijn bron(nen) niet prijs. En bovendien: Nadat hij jaren geleden, in zijn tijd dat hij nog voor de FAZ werkte, heeft toegegeven berichten te plaatsen waartoe van hogerhand opdracht werd gegeven en daarvoor beloond werd, “uit de kast kwam” en onafhankelijke journalistiek ging bedrijven, waarvoor hij uiteraard door links werd verguisd!, heb ik hem nog nooit op een leugen kunnen betrappen!

   Webmaster

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ E.J.Bron: 15.00. uur. Ook ik hecht waarheid aan hetgene Ulfkotte hier zegt. Ik heb inderdaad ook, bij uw site, een “biecht”, gehoord van Ulfkotte, dat de media “slippenjagers”, zijn en waren van links en de politiek-correcte elite.Voor mij is er geen twijfel.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Natuurlijk geeft een journalist zijn bronnen niet prijs, heer Bron. Maar Ulfkotte is geen journalist (meer). Hij kan nu het best omschreven worden als politiek activist. Hoe dan ook zou hij de personen uit Brussel nader hebben kunnen omschrijven, zonder zijn bron prijs te geven. Nu is het verhaal op alle punten oncontroleerbaar.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 9. Irma Grese zegt:

  Als dit waar is dan moeten we ons bewapenen tegen ISIS en de EU ten val brengen. Voor mij is het kwartje gevallen EU en Huidige VS en Hillary willen ons uitroeien lijkt het wel.

  Tijd voor counter maatregelen

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wat een door-en-door verrot gajes zit daar in Brussel!!! Europese ‘leiders’ die Europeanen verraden, uitleveren aan de islam, om zo hun smerige bruine plannen uit te voeren…!
  Satan is onder ons, en zal proberen zijn genadeslag te slaan!

  Ongelofelijk dat velen van deze werkelijkheid verstoken blijven of er niets over willen horen/het niet geloven!
  Mensen, weest waakzaam! Elk signaal dat we krijgen moet openbaar gemaakt worden. Net zolang tot het tot elk mens doorgedrongen is in welke smerige val de Europeanen zijn gelokt!

  Echt, ik heb er bijna geen woorden voor hóe intens laag en gemeen die verraders in Brussel zijn!
  Met hen moet als eerste afgerekend worden.

  Like

 11. elisah zegt:

  Gezien de gruwelijke gebeurtenissen en aanslagen, is dit bericht volkomen geloofwaardig en bevestigd het alles waar we al voor vreesden.

  Like

 12. Ze hebben ons doodleuk verraden, wat een ziek Brussel. Je zou echt voor scherpschutters moeten pleiten, die ze afknallen een voor een. Anders knallen ze jou af. Jezelf bewapenen kan nooit geen kwaad in dit schijnheilige land..

  Geliked door 1 persoon

 13. volksrechter zegt:

  “De primaire infectie van het Westen is het socialisme”
  en de islam is de etterende wond die zich verspreid in Europa beiden dienen afgemaakt te worden tot volledige uitroeiing bij de te verwachte burgeroorlog en die zal er komen.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  E.J. sommige van mijn commentaren worden niet geplaatst, heeft dit een reden?

  Like

 15. fredjohan zegt:

  Volgens onze onvolprezen webmaster moet dit verhaal waar zijn. Mijn conclusie is dan dat we als één man achter onze enige activist Geert Wilders moeten gaan staan, zonder overwegingen of dit lan d al of niet bestuurbaar is. Dit lan d is al lang opgeheven, zonder grenzen, zonder eigen munt en zonder mogelijkheid van eigen souvereine wetgeving. Onze vijanden zitten verborgen en gebruiken narcistische politici en media mensen om ons te bewerken. De komende verkiezingen lossen niets op, in tegendeel we gaan dieper de put in als we niet collectief onze enige activist steunen, die met gevaar voor eigen leven al een tiental jaren bezig is om ons te overtuigen van de ernst van de situatie.

  Geliked door 2 people

 16. tinekevanschagen zegt:

  En zo zie je dat het allemaal gepland is!
  Van A tot Z
  Die Nieuwe Wereld Orde moet en zal er komen ten koste van de eigen burgers.
  Hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat die mensen zichzelf nog in de spiegel durven
  aan te kijken! je snapt het toch niet.
  We zijn verkwanseld en verraden.Wij stellen nul komma nul voor!
  Ze hebben allemaal bloed aan hun handen.ALLEMAAL!!

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Ik ben er een paar kwijt en ik heb ze niet naar Rusland gestuurd, maar ja…oké.

  Like

 18. Elena zegt:

  Brussel en consorten zijn onze grootste vijanden, waaronder nazi Merkel.
  Hopelijk wordt er snel een bom op het parlementsgebouw te Brussel en Straatsburg gedonderd.
  Hoogste tijd dat de Europese bevolking massaal op de barricade gaat om dat Brusselse huichelzooitje te vernietigen.
  Het zal toch niet waar zijn dat Viktor Orban die ISIS barbaren niet heeft laten afknallen?
  Merkel stuurt aan op een 3e wereldoorlog.
  Toen men de zwaar beveiligde John Kennedy kon afknallen….moet dat afknallen van Merkel en consorten toch een peuleschilletje zijn?

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat het zooitje in Brussel uitroeien voor dat ze het ons doen.

  Like

 20. Peter selie zegt:

  Het is eigenlijk verbazend, dat mensen doen of er groot nieuws wordt verteld, dat zien we toch al tientallen jaren aankomen. Zelf heb ik in enkele artikelen op internet de EU een fascistisch kankergezwel genoemd en zie!
  Ze moeten zich intussen wel erg zeker voelen van hun zaak. Tegenstand hoeven ze vanuit Nederland niet te verwachten. Dat hier niet de als Links bekend staande partijen, maar ook de C. in de drie partijnamen stellen niets voor, die is voor mensen die zich graag bij de hand laten nemen om zelf niet na te hoeven denken. Je ziet hoe het je dan vergaat!

  Eerst tart men de bevolking totdat er een burgeroorlog losbarst waarop ze met grof geweld kunnen reageren op de eigen mensen als grote oefening voor de volgende Wereldoorlog. Of ze dan wel echte kogels hebben??? Want Amerika heeft weer hard een oorlog nodig, want Europa moet voorgoed onschadelijk worden gemaakt en dat gaat met de islam wel lukken.
  Wat eerder zal aanvangen weet ik niet de grote slacht op de etnische Europeanen of W.O-3, maar het zal niet lang meer duren.

  Natuurlijk ben ik geschokt, want ik heb mezelf altijd voorgehouden, dat het Europese Volk tijdig op zou staan tegen het nieuwe fascisme. Ik heb me daarin vergist mijn sombere vooruitzicht is inderdaad werkelijkheid geworden. Mijn ouders hebben twee wereldoorlogen meegemaakt, dat zal ik hoogst waarschijnlijk ook gaan beleven tenzij ik voor die tijd naar het hiernamaals zijn gegaan
  Mensen die in het verleden of de komende verkiezingen op al de bekende plannen stemmen zijn mede schuldig. Want alle partijen zijn medeschuldig. Ze overal “JA”op gezegd.

  Ondanks alle somberheid nog een fijne avond.

  Peter Selie

  Like

 21. Eric zegt:

  Spijtig dat de journalist dit gesprek niet op band heeft staan, en dat ook de Hongaarse autoriteiten dit gesprek met Brussel niet hebben opgenomen. Zo het waar is, en zij dit konden bewijzen, zou er in Europa een metaforische bom barsten.

  Like

 22. Steven zegt:

  Het lijkt me duidelijk dat Brussel en weet ik veel wie nog meer massaal genocide wil laten plegen op EU burgers. Ga je weekendtasje maaar vast inpakken zou ik zeggen!!

  Like

 23. Pingback: DE GROTE EU-ONTMASKERING | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s