Versailles: Demonstratie tegen geplande “opnamecentra”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Naar schatting 800 mensen demonstreerden afgelopen zaterdagmiddag in Versailles tegen geplande “opnamecentra” voor “migranten”; het gaat daarbij eerst om de steden Louveciennes en Rocquencourt, daarna volgen echter meerdere plaatsen in het Franse departement Yvelines.

De demonstranten protesteerden “tegen de installatie van opnamecentra voor migranten, zoals deze al voor Louveciennes en Rocquencourt bevestigd werden en die, naar men nu zegt, binnenkort overal in het departement geïnstalleerd zullen worden.” tot de demonstratie was opgeroepen door Francois bougie, gemeenteraadslid van Versailles, een lid van de “Divers Droite” (DVD).

screenshot_67

De demonstranten marcheerden achter het spandoel “Migrantenkamp = onverantwoordelijk” en scandeerden “Verzet!” en “Wij zijn het volk!” en “Frankrijk is woedend!”. De demonstratie bereikte kort na 16.00 uur het stadhuis, waar een delegatie van de demonstranten ontvangen werd.

Nog een manifestatie in Louveciennes

Een andere protestmanifestatie tegen de geplande migrantencentra vond later in de middag in Louveciennes plaats.

Sinds juni 2015 werden in Parijs 28 evacuatieacties uitgevoerd om migranten van daar naar de opnamecentra aan de rand van de hoofdstad te verplaatsen. De laatste actie vond plaats op 16 september, om 2.083 migranten “bescherming te garanderen”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.fdesouche.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Versailles: Demonstratie tegen geplande “opnamecentra”

 1. fleckie zegt:

  Als van overheidswege( de poltie) wordt vermeld b.v. 800 kan men beter het dubbele berekenen, (want minimaliseren is het doel van overheidswege).

  Like

 2. VarAway zegt:

  La Douce France met islam is een verloren land.
  Met dank aan de sLinkse Groene Socialisten.
  Kom er maar in Marine LePen, bienvenue.
  Nog maar even, heel even.

  Like

 3. Licanin zegt:

  Beste mensen, ik weet dat het hier volgende wat ik schrijf niets met het boven genoemde artikel te maken heeft. Vandaag is er een stemming gehouden in Bosnië en de Serviërs hebben gesproken. Onder de steun van Rusland hebben ze een stap in de goeie richting genomen. Geen islamisatie meer! Servische republiek bestond en zal alle te weten bestaan. Ze hebben het stil gehouden 20 jaar maar na vandaag zal een ieder inzien dat we ons toekomst zelf in de hand hebben. Ik geef het nogmaals aan stem voor Geert Wilders stem en overtuig de Nederlanders die de normen en waarden van dit land willen behouden datgene te doen. Maart is weldra en als we niet nu stappen ondernemen dan kan sorry niet kan dan zal het veel erger verlopen!!!

  Geliked door 5 people

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Deze demonstranten in Versailles weten tenminste waar ze aan toe zijn met de opgedrongen “vluchtelingen en asielzoekers” in plaats van hun linkse beschermengelen! Deze laatsten weten al jaren van toeten noch blazen en zullen niet bepaald in hun nopjes zijn met het steeds groeiende verzet. Tijdens de Franse Revolutie hadden in 1789 talloze boze Parijzenaren koning Lodewijk XVI, Marie Antoinette en hun kinderen uit Versailles weggevoerd (waarbij gruwelijke gebeurtenissen in IS-stijl plaatsvonden!) opdat dezen in Parijs de nood gingen ledigen en riepen ze uit: “Wij brengen de bakker, de bakkersvrouw en de zoon van de bakker naar Parijs!”
  Daar komt zelfs bij dat in de 20ste eeuw in Versailles bij de gevangenis aldaar in 1922 en 1939 twee beruchte seriemoordenaars in het openbaar werden terechtgesteld, om te weten Henri-Désiré Landru (1869-1922), een soort Blauwbaard die talloze rijke vrouwen had vermoord, en Eugen Weidmann (1908-1939), die zes mensen had vermoord. Beiden werden terechtgesteld onder de guillotine en de executie van de laatstgenoemde persoon is gefilmd waarna er in Frankrijk nooit meer openbare terechtstellingen plaatsvonden.
  Ik wil daarbij even opmerken aan de webmaster dat in het artikel ‘Linkse terreur en terreurverering: De bejubelde genociden van de socialisten en communisten’ bij een afbeelding van Maximilien Robespierre een afbeelding is te zien waarin een persoon op het punt staat om onder de guillotine te sterven. Dit plaatje is echter niet afkomstig uit de Franse Revolutie daar ik op de achtergrond de gevangenis van Versailles zie staan en de man die gaat sterven is de opgenoemde Eugen Weidmann.
  Maar wat helemaal NIET is te aanschouwen (ook niet op de film van de executie) is dat het publiek nogal opgefokt en kwaad was op Weidmann die overigens een vrij knappe man moet zijn geweest, net als Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf. Deze was een zeer beruchte moordenaar van meisjes en vrouwen die hij, net als sommige islamitische “vluchtelingen en asielzoekers”, bruut aanrandde en verkrachtte!

  Like

 6. Steven zegt:

  Dit soort acties helpen gewoon niet meer en men ‘veegt er de reet’ mee af. Alleen de boel slopen en aanvallen helpt nog (net als al die asieleisers doen)
  Met een spandoek rondlopen en wat roepen is men gewoon niet meer gevoelig voor. Dat zijn BRAVE burgers die verder niks doen..dus kunnen we die alvast NEGEREN!

  Like

 7. Annette zegt:

  Goed dat er zulke demonstraties zijn in Parijs. Daar kun je hier in Nederland alleen maar jaloers op zijn. Ik kan me de tijd nog goed herinneren dat mijn man en ik in een demonstratie meeliepen in Den Haag met 400.000 mensen. Dat was toen nog mogelijk zonder de angst te hebben je baan te kunnen verliezen. Dat was wat mij betreft opperste democratie. Lijkt er niet meer op. Je kunt inderdaad alleen nog maar je frustraties afschrijven op de verschillende sites.
  Brengt mij tevens ergens op: net zoals vele anderen kijk ik ook iedere dag heel graag naar GeenNieuws: goed geschreven, scherp enz. Ineens is deze site sinds gisteren niet meer bereikbaar. Weet een van jullie wat er gebeurd is? Kan het zijn dat de site gewoon maar uit de lucht is gehaald of…?

  Geliked door 1 persoon

 8. mahoog zegt:

  Ze zullen hun uiterste best doen om ALLE alternatieve sites te boycotten/verwijderd te krijgen….reken maar;

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s