“Vluchtelingen”-akkoord werkt niet: sinds april slechts 509 “vluchtelingen” gerepatrieerd

screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

De repatriëring van “vluchtelingen” naar Turkije werkt niet. Vanwege ontbrekend personeel en het grote aantal asielaanvragen – waarvan blijkbaar velen worden toegestaan – worden er maar weinig “vluchtelingen” vanuit Griekenland teruggestuurd.

duits-zuerst

Sinds april werden in het kader van het EU-“vluchtelingenakkoord” met Turkije in totaal 509 “vluchtelingen” uitgezet, deelde nu het Griekse ministerie van Burgerbescherming mee. Terwijl Turkije eigenlijk als veilig derde land wordt beschouwd, waar naartoe uitgezet kan worden.

Op de Griekse eilanden Lesbos, Chios, Samos, Kos en Leros zitten inmiddels bijna 14.000 “vluchtelingen” en “migranten” vast. Dagelijks steken er nog steeds meerdere tientallen, op veel dagen zelfs meerdere honderden mensen illegaal de Egeïsche Zee over. De opvangkampen op de eilanden beschikken slechts over 7.450 plaatsen en zijn door de constante toestroom al lang compleet overvol. Steeds opnieuw komt het daarom tot protesten en onlusten.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Vluchtelingen”-akkoord werkt niet: sinds april slechts 509 “vluchtelingen” gerepatrieerd

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kijk eens, wat madam Merkel, en de EUSSR veroorzaken. Maar nog steeds is de bevolking NIET wakker, bezig met Pókemon en foetballuh. Ondertussen worden we overlopen door heel Noord-Afrika.

  Geliked door 2 people

 2. fleckie zegt:

  Zij weten door ( ervaring) ondervinding, en de ‘tam-tam’ heus wel hoe ze uitzetting kunnen voorkomen( er waren reeds honderden illegalen die hier, ( met hulp van ‘geloofsgenoten!’) bleven rondstruinen, waar niemand iets aan deed, of kon doen?!

  Like

 3. BertG. zegt:

  Zullen wel Turken zijn geweest die terug gevlucht waren vanwege een criminele activiteit.
  Dan kunnen ze niet uitgeleverd worden.
  Ze doen hier ook niets anders als ze gezocht worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Maar welk verstandig mens vindt de gemaakte afspraken nog geloofwaardig?
  Deze worden uitsluitend gedaan om de Europeanen een rad voor ogen te draaien. Zoals: “we doen er echt alles aan om mensen uit te zetten die hier niet mogen blijven”, wetend dat burgers toch niet kunnen controleren of de gemaakte afspraken nagekomen worden’.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Laat dat Griekenland zijn probleem zijn, ze soppen het zich maar op als wij de grenzen maar potdicht afsluiten want er loopt momenteel al veel te veel gespuis rond op ons grondgebied. Wij hebben al ellende in overvloed.

  Like

 6. Dat wisten we toch al van te voren dat dit niet zou werken. Naar binnen halen is makkelijker dat uitzetten.

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Het was ook niet de bedoeling dat het ging werken. Het was maar een schijnvertoning, een zoethoudertje, om een volksopstand te voorkomen. Alle instroom gaat gewoon door, hoor! Angela M. haalt ze zelfs per vliegtuig op! En van uitzetten zal ook geen sprake zijn, hoor! Mensen, word wakker! Kom in verzet!

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Dat ben ik al lang Angie1968 17:38, en ook in verzet! Al bijna een jaar, samen met de helden van Pegida Nederland. Ik zou zeggen geen woorden maar daden, u bent van harte welkom.

   Like

 8. Thoth zegt:

  Duitsland :

  Nu nog in het Nederlands…

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Natuurlijk komt hier niets van terecht, dat had iedereen met gezond verstand kunnen voorspellen. Ik kan helaas niet meer zoveel reageren omdat ik de berichten achteraf zelf opzoek want WORDPRESS heeft mij geblokkeerd en als ik probeer om mijn email-adres opnieuw in te voeren volgt er een reactie “dit email-adres zit reeds in het bestand”, dus ik word gewoon geweigerd. Omdat ik niet begreep waarom, er staan veel ergere dingen op de site dan ik mailde, heb ik contact gezocht met WORDPRESS maar die reageren negens op, dus van klachten of democratie moeten ze niets hebben, een verderfelijke instelling.

  Like

  • BertG. zegt:

   Of iemand anders misbruikt jouw email adres en je wachtwoord.
   Heb je daar wel eens aan gedacht.
   Verander je wachtwoord bij je mail adres en probeer het dan nog eens.

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Beste Bert G. nee daaraan heb ik niet echt gedacht hoewel ik weet dat er veel mee gerommeld kan worden, maar hoe kan iemand mijn wachtwoord te weten komen?

    Like

 10. BertG. zegt:

  Als er staat, “dit email-adres zit reeds in het bestand”, dan gebeurt er iets dubbel.

  En hoe iemand iets kan weten? Dat is weer een ander verhaal.
  Weet ik veel waar jij allemaal ingelogd staat, of je pc onderhoud?

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Let op, straks zegt maffia Erdogan, we zijn nu serieus in oorlog met de IS en de Koerden, ons land is niet meer veilig. En wat gebeurt er dan? Het worden er nog meer die deze maffia en zwendelaar Erdogan zal doorlaten en niet zal terugnemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s