Wilders-proces

screenshot_55

(Door: “mr”)

Wilders staat voor de rechter, omdat hij vindt dat er “minder” Marokkanen moeten zijn. Maar door hem voor de rechter te laten verschijnen,  geeft Justitie hem automatisch gelijk, omdat het juist door de aanwezigheid van zoveel Marokkanen komt dat hij überhaupt voor de rechter moet verschijnen. Waren er veel minder Marokkanen, dan zouden ze het linkse kabinet en Justitie ook niet kunnen beïnvloeden en intimideren om Wilders te vervolgen. Door Wilders te vervolgen, geven ze hem dus automatisch gelijk. Het proces heeft dus in feite een zelfdestructieve werking en haalt zijn eigen waarde naar beneden.

Door:
“mr”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", demoniseren, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wilders-proces

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. Dat het zo werkt, klopt inderdaad, maar essentieel, zo niet noodzakelijk, is het om de gehele samenleving, Justitie inbegrepen, zich ervan bewúst te laten worden, dat het zo werkt!

  Liked by 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik vraag me nog steeds af, waarom de ex. hfd. commissaris RIessen van Amsterdam (PvdA), niet word vervolgd. Deze Riessen riep op tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van PVV kiezers. En dat mag dús wel….o wacht, Riessen is een linksmensch.

  Liked by 6 people

 4. BigLJohn zegt:

  Justitie is weer eens ergens aan begonnen en wil absoluut geen gezichtsverlies lijden. Daardoor zal de onschuldige Geert Wilders toch een of andere (mogelijk zware) straf krijgen. Het proces toont nog net niet Roland Freisler trekjes, maar dat kan in de toekomst nog komen. Vreselijk, dat we in zo’n land als Nederland moeten wonen alwaar het gespuis de dienst uitmaakt, en alwaar de justitie het gespuis alle hulp biedt ! Emigreren biedt voor de meesten onder ons, om allerlei redenen, ook al geen soelaas ! In de tweede Wereldoorlog liepen de kerken vol met mensen, want ze knepen hem ! Maar daar kunnen de Nederlanders nu ook al niet naartoe omdat de meeste kerken al afgebroken zijn of een andere bestemming gevonden hebben.

  Liked by 3 people

  • BertG. zegt:

   “In de tweede Wereldoorlog liepen de kerken vol met mensen, want ze knepen hem !”

   Ook toen kon iedereen de tyfus krijgen van hun denkbeeldige vriendje.
   Al zou er op elke hoek 1 staan, ik zou niet weten wat iemand daar nou te zoeken heeft.
   Ze hadden het beter zelf kunnen oplossen i.p.v. hopen op hun vriendje.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    BertG. 25 September 2016 om 16:14 Een kat in nood maakt rare sprongen. Opeens naar de kerk willen is er eentje van. Eerst wilden ze niet al te veel van de kerk weten, maar toen ze in hoge nood verkeerden……

    Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wilders zal vrijspraak krijgen.

   Like

 5. fleckie zegt:

  Ja, en die uitspraak was veel erger, dan wat Wilders alleen maar vroeg aan zijn toehoorders, hopenlijk komt het gezegde van RIESSEN ook voor de rechter,…eerlijkheidshalve.

  Like

 6. Ze proberen Geert al zo vaak voor de leeuwen te gooien en ook deze keer zal het ze niet lukken.

  Like

 7. Elena zegt:

  Riessen vindt dat Wilders gemold moet worden…en is NOOIT vervolgd.

  Wilders krijgt vrijspraak…is het niet bij dit gajes..is het wel in hoger beroep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s