Dagelijkse invasiesleur: Islamitische mensensmokkelaar gooit “met een zuiver geweten” christenen in zee

screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

In december 2014 besloten de islamitische mensensmokkelaars van een invasieboot welke mensen geschikt waren voor de invasie van Europa en welke niet. In het kader van deze “zuiveringsactie”, die niet de eerste was bij zulke overtochten, werden de vermoedelijk enige echte vluchtelingen, een katholieke priester uit Nigeria en iedereen die zich als christen te kennen had gegeven, door de islamitische moorddadige meute aan boord eerst met houten planken in elkaar geslagen en daarna overboord gegooid, waar ze in zee verdronken.

pi-news

Alain B., de kapitein van de mensensmokkelaarsboot, staat op dit moment, wegens religieus gemotiveerde moord, in Spanje voor de rechter. Het openbaar ministerie eist 90 jaar gevangenisstraf. De moslim zegt daarover: “Ik heb een zuiver geweten.” Uiteraard, volgens de koran, het enige wetboek dat hij denkt te moeten volgen, heeft immers niet hij, maar Allah gemoord (Soera 8, vers 17: Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.”). Niet vergeten: Islam is vrede.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Dagelijkse invasiesleur: Islamitische mensensmokkelaar gooit “met een zuiver geweten” christenen in zee

 1. BertG. zegt:

  Als moslim ben je nooit verantwoordelijk voor wat je uit gespookt heb.
  Je bent, door je moskeet/ouders zo geworden, gestuurd met een opdracht.
  Iedereen vernietigen die geen moslim is.

  Like

  • mahoog zegt:

   Die ouwe mo heeft dat sprookjesboek zèèr slim in elkaar geflanst,àls hij dat zelf gedaan heeft,want dat is nog steeds de vraag.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Mo was ANALFABEET….Dus dat kan ie nooit niet ZELF in elkaar geflanst hebben. !!!

    Like

   • Pieter zegt:

    De koran is ca 70 jaar na zijn dood in elkaar gedraaid. Zie Bill Warner hierover.
    Mohammed heeft net zo weinig met het geschreven boek (zg woord van Allah) te maken als een koe waar kant en klare pakken melk uit komen.

    Like

  • Reint Meijer zegt:

   Dat spreekt dus voor zich. Dat betekent dus echt dat Allah, zoals ik al honderden keren heb gezegd, en waarvoor ik ook al voor het hekje heb gestaan, dat Allah Lucifer is en Mohammed zijn boodschapper en dat iedere moslim die een onschuldige vermoordt er 10 van hen terechtgesteld moeten worden.

   Like

 2. Annette zegt:

  Kotsmisselijk word ik hiervan. Een zuiver geweten… kun je nagaan wat dat dan waard is! Wanneer zijn wij eindelijk af van dat zootje? Ik ben nu 67 en hoop toch zo dat ik het nog mag beleven…. Is het niet voor mijn man en mij, dan in ieder geval voor onze kinderen en kleinkinderen. Af en toe heb ik stilletjes tranen in mijn ogen als ik naar die kleintjes kijk. Wat voor toekomst staat hun te wachten… Maar misschien is het allemaal nog niet te laat. Laat eerst Trump maar winnen in Amerika, dat is een begin. Niet dat hij nou de Messias is, zeker niet. Maar het alternatief moeten we toch niet aan denken. En dan natuurlijk tegengas in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en misschien dat dan hier de slaapkoppen ook een keertje wakker worden. Zij moeten eerst geconfronteerd worden met geweld of zij moeten het goed voelen in de portemonnee, dan verandert er wel wat. Hoop ik.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Het is wel duidelijk dat er oor een burgeroorlog gepushed wordt kijk even naar frankrijk Calais .

   Het verhaal is met google ertaald dus wat passen en meten bij het lezen maar het is wel duidelijk

   After evacuating more than 2,100 migrants this Friday, September 16, 2016 of Flanders Avenue in the 19th arrondissement in Paris (52 dispatches buses, hundreds of police and a workday to clean Paris) (source: letter Mayor 19th arrondissement) we can see that seven days after about 200/300 migrants appeared on the scene.
   Just like in June or early few dozen migrants were sleeping under the elevated metro Stalingrad (line 7), as animals on the ground, then it was a hundred and two hundred to over a thousand.
   The message is clear for migrants: “come to Stalingrad” (19th Paris), “training a wild camp and we will host it.”
   The Mayor of Paris, how do you create camp to relocate this steady stream of migrants who never cease?
   You just pass a very clear message, bravo!
   I am subject to tax (48% like fools in France and also my TPE), AIS I done to suffer this poverty / unhealthy?
   Disease, inhuman living conditions, squatting of public insecurity and road reign in my neighborhood.
   Why the laws are not respected? (Street prayer squat in public way)
   A big thank you for allowing me to go through this every day, I would remember what kind of gift very soon …
   I give you a combined Madam Mayor, make a few dozen in your town hall and a few home to set an example …
   And just about the letter sent last week, “you write:” what can we do “- We immediately called the ministers concerned and prefectural services … (blah blah blah)” I rétorquerais simply, “immediately?” and it took two months to dismantle the camp, what reactivity and “ministers”, it seems that this does not RESPECT especially given the slow moving … If migrants squatting down their 200M2, it would take Within hours …
   Like what, we are all equal …
   Thank you for having transformed the avenue de Flandre in the 19th arrondissement in a Calais bis (especially our president has announced that the total dismantling of Calais shortly), you count propose a new camp in Paris’s 19th arrondissement?
   Thank you for this mad policy …

   Like

 3. Sjaak zegt:

  OOG OM OOG
  TAND OM TAND !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Smerige duivelse klootzak!! Negentig jaar gevangenisstraf is nog veel te weinig!

  Like

 5. Steven zegt:

  En hier in de EU slapen ze lekker verder…sterker nog..het is juist de bedoeling dat westerlingen worden vermoord door islachtmieten…

  Like

 6. Jan zegt:

  Als het aan Klaver ligt haalt hij 6000 met het vliegtuig op, dat zei hij in Buitenhof afgelopen zondag.

  Like

 7. Teunis Boogaard zegt:

  De HereJezus zegt,komt tot mij. Tegen wie zegt Hij dat?Tegen moslims.christenen.mensen uit Noord Korea,of enkel tegen Nederlanders.Nee tegen allen. Dat is tegen iedereen. Vervolgens zegt Hij dan niet ik zal je onthoofden. Of overboord gooien. Nee eigenlijk waar iedereen naar hunkert. Ik zal u rust geven.

  Like

 8. Dit is wat ik altijd heb aangevoeld. Christenen in zee gegooid, hoe kunnen ze die kut moslims nog velen en belonen. Ach die deden het toch ook, dan was er weer wat meer ruimte in de boot. Laat ze eens stoppen met die veerdienst. ZE VERMOORDEN HIERDOOR CHRISTENEN.

  Liked by 1 persoon

 9. Pieter zegt:

  Zo te horen heeft de mensensmokkelaar inmiddels in de Spaanse bajes bezoek gehad van een imam die in zijn oor fluisterde : “Je geweten is zuiver. Allah is trots op jou. Bedankt voor het uitroeien van de kuffars !”

  Like

 10. delamontagne zegt:

  DE PAUS WIL EEN DIALOOG MET DE MOORDENAARS……………..
  Twee maanden na de aanslag in Nice door een vrachtwagen die 180 mensen overreed/doodde, heeft de Paus de ouders/verwanten van de slachtoffers in audiëntie ontvangen.
  Hij was er “als-de-kippen-bij” om te verzoenen:

  Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een boodschap van vrede af te geven en een oproep tot “dialoog” te houden tussen alle geloven.
  Men moet niet in zichzelf keren en haat met haat beantwoorden, en geweld met geweld
  Een dialoog, een oprechte dialoog en broederlijke relaties tussen alle mensen en dan in het bijzonder tussen hen die in een barmhartige God geloven is dringend nodig.
  …………………
  Een imam was er ook snel bij om te verklaren dat “Moslims” toch de allereerste slachtoffers waren……………
  Uiteraard begroette hij ook een moslima.

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/09/ctihhnywaaeibjg-small.jpg?w=1176&h=752

  Like

 11. Pingback: Dagelijkse invasiesleur: Islamitische mensensmokkelaar gooit “met een zuiver geweten” christenen in zee – Kattukse Vrienden voor Israël

 12. Tom Hendrix zegt:

  En LINKS zijn de grootste 5e colonne van de islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s