Duitsland: Asielbedriegers worden niet uitgezet

screenshot_101

Politieagenten in Leipzig (deelstaat Sachsen) halen afgewezen “asielzoekers” op om hen naar het vliegveld te brengen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Anders dan vaak beweerd wordt, kunnen maar heel weinig van de in totaal 549.000 afgewezen “asielzoekers” in Duitsland uitgezet worden. Bijna één op de twee van hen heeft namelijk al een onbeperkte verblijfsvergunning. Ze zijn dus niet meer alleen geduld, maar mogen definitief blijven en bij voldoende integratie ook na ongeveer acht jaar na binnenkomst Duits staatsburger worden. (gedeelte uit een artikel van “Welt.de”) De AfD wijst erop dat er in het eerste halfjaar van 2016 slechts 6% van de in Duitsland levende asielbedriegers ook daadwerkelijk werd uitgezet.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland: Asielbedriegers worden niet uitgezet

  1. Drs.P. zegt:

    Vandaar ook dat Duitsland een groot pauperparadijs begint te worden en dat alles dankzij de CDU-ratten met hun voorvrouwe PISHOER Merkel. Meer. meer, meer, meer veel meer paupers erbij!!!

    Like

  2. En zo ging Duitsland naar de klote vanwege onzinnige regeltjes en de GEK MERKEL.Wetten en regels kun je aanpassen indien nodig .

    Like

  3. We hadden toch niet anders verwacht. Zou Merkel een geprogrammeerde robot zijn ?

    Like

    • Drs.P. zegt:

      Waarschijnlijk is merkel swaar mindcontrolled bij/door de elite-NWO-ratten.
      Ook al zou men een giga autist zijn, op een gegeven moment weet men toch waar men mee bezig is door een heel continent naar de kloten te helpen!!
      Pechdrol is een zelfde soort mindcontrolled rat en is zeker te vergelijken met die frau Merkel, dus een levens gevaarlijk idioot voor de “gewone” man/vrouw.
      Ik lees net dat heul veul onderwijzers niet meer op de pvda stemmen, maar op GL en demonen666???? Dat gaat helemaal de verkeerde kant op met NL. Je zou verwachten dat die mensen toch nog een beetje verstand hebben, maar nee het blijkt van helemaal niet en dat moet onze kinderen opvoeden???????????????????????????????

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Drs.P.

        Wat had je dan gedacht?
        Onderwijzers, kunstenaars, studenten, de geestelijkheid, het Kon. Huis, allochtonen, vluchtelingen, vrijwilligers in de dierentuin, ze zijn allemaal zo links als de pest.

        Ze lijden namelijk allemaal aan het zogenaamd “ideaal-denken”.
        Ze denken altijd aan een ideaal. Nooit aan iets normaals. Dat is te saai.
        Dat kennen ze al. Niet opwindend genoeg.
        Hùn ideaal maakt dingen en toestanden helemaal kapot. Dat is spannend.
        Het spannendste is dat je er misschien zalf ook aan kapot gaat. Maar daar denken ze liever niet aan. Daarvoor hebben ze hun verstand op 0 gezet. Dat kan.
        dus wat leren we hiervan?

        Dat je best verstandig kunt zijn om heel dom te doen.

        Like

  4. Aegolius cs zegt:

    Neues Gutachten: Alle Asylbewerber sollen Hartz IV bekommen
    DIE WELT-27 September 2016

    Alle Flüchtlinge sollen Hartz IV bekommen. Das fordert die Friedrich-Ebert-Stiftung in einem Gutachten. Damit würden Flüchtlinge mehr Leistungen bekommen als bisher – für weniger Bürokratieaufwand. (…mehr)

    http://de.europenews.dk/Neues-Gutachten-Alle-Asylbewerber-sollen-Hartz-IV-bekommen-131343.html

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Merkel kan je ondertussen het verwijt maken, dat zij hetzelfde flikt als Hitler in April 1945. Hitler, was van mening, dat als hij ten onder zou moeten gaan, het Duitse volk, ook niet beter verdiende, dan ook vernietigd te worden. Bewijs dat Merkel een Rode Fasciste is, is m.i. allang bewezen, ook zij, kiest ervoor het Duitse volk kapot te laten gaan! Alles ten bate van Bilderberg en de NWO.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Ja.

      Maar er is toch ’n behoorlijk verschil tussen Merkel en Hitler.

      Hitler wilde het Duitse volk bewijzen dat het een superras zou zijn.
      Merkel wil het Duitse volk vernietigen omdat andere volkeren superieur zouden zijn.

      Like

Plaats een reactie