EU rust Turkije-“vluchtelingen” met creditcards uit

screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de “vluchtelingen”stroom naar Europa te stoppen en aldus de “vluchtelingen”crisis de baas te worden, heeft de EU een speciaal creditcardprogramma voor “vluchtelingen” in Turkije in het leven geroepen dat vanaf oktober moet starten. Daarbij worden prepaid-kaarten, die maandelijks van 100 Turkse Lira (omgerekend ongeveer € 30,-) worden voorzien, uitgegeven aan “asielzoekers”. Een soort zakgeld dus om de “vluchtelingen” een “gevoel van normaliteit” terug te geven, zoals het uit Brussel verluidt.

Met de kaarten moeten “vluchtelingen” in het vervolg geld uit automaten kunnen halen om zo hun inkopen en huren te kunnen betalen en gebruik te kunnen maken van onderwijsaanbiedingen. Brussel stelt € 350 miljoen beschikbaar voor het programma. In Jordanië bestaat al een dergelijk systeem.

Voor Christis Stylianides, Eurocommissaris voor Humanitaire Hulp, is het programma een “uniek antwoord” op een “unieke crisis”. Het programma wordt in praktijk gebracht door de Turkse Rode Halvemaan en het VN-wereldvoedselprogramma, met ondersteuning van de Turkse autoriteiten. Het moet vanaf oktober van start gaan.

EU-Turkije-deal in maart gesloten

In Turkije bevinden zich ongeveer 3 miljoen “vluchtelingen”, de meesten van hen zijn afkomstig uit Syrië. Ankara en de EU hadden in maart een omvangrijk akkoord gesloten, die de “vluchtelingen”stroom naar Europa moet stoppen.

Het voorziet erin dat Turkije alle “vluchtelingen” terugneemt die aankomen op de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee wie asielaanvragen werden afgewezen. Als tegenprestatie neemt de EU voor iedere uitgezette Syriër langs legale weg een andere Syrische “vluchteling” uit Turkije op. Het creditkaartprogramma maakt deel uit van het bijna € 7 miljard omvattende akkoord.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU rust Turkije-“vluchtelingen” met creditcards uit

 1. En die “vluchtelingen lachen zich werkelijk de ballen uit de broek. Beter ware het geweest om ze TERUG TE STUREN……………….zonder kaart of bankpas…………….kost ook wat, maar je bent er dan wel van af……….maar vast geen 7 MILJARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Man, man………………….wij zijn GEK geworden. WTF ? KNETTERGEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Wie kan er van 30 euri p.m. leven?
  Het wordt gekker dan gek.
  Dan zijn ze de geksten, simpel.

  Like

 3. Wat voor achterlijk iets hebben ze nu verzonnen, dit blijft gewoon doorgaan. Het grote conrast in Haarlem is de gevangenis Koepel. Lekker droog en warm voor de parasieten Goed verzorgd eten, drinken en kleren. Ze hebben fietsen, mobieltjes en laptops. Buiten om de hoek van de gevangenis, de daklozen, in schamele geïmproviseerde tentjes van plastic.De politie heeft alles weggeruimd, ze moesten maar opduvelen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Als je iemand, willekeurig, elke dag 1 euro geeft, een half jaar lang.
  En dan stop je ineens, dan gaan de ontvanger zeuren waar die euro blijft.

  Like

 5. Ongelovige zegt:

  Weer een magneet om nog meer luierikken aan te trekken…

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  De meeste vluchtelingen hebben al een smart(i)phone en kunnen dan straks makkelijker hun vakantie naar hun thuisland online boeken.
  Wat weer een schande deze EU aktie.

  Like

 8. gerda zegt:

  We krijgen een exodus aan Turken hier want die willen allemaal onder de tirannie uit in eigen land.
  Eenmaal hier voelen ze zich gediscrimineerd door ons en gaan weer de droom over Turkeije adoreren. Hoofddoeken , lange jurken , koranscholen etc. Advies, blijf bij roots en werk eraan je eigen land op te bouwen . Verdrijf de tirannen uit je eigen midden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s