Linkse westerse media spelen vuil spel. Amerikaanse peilingen: Trump wint duidelijk het eerste debat!

screenshot_89

(Vertaling: E.J. Bron)

In de meeste peilingen op internet deed Trump het beter dan Clinton. Van de meer dan 30 websites won Hillary alleen maar bij NBC News, WCVB (Boston) en de CNN/ORC peilingen. Bekijk hieronder de resultaten van de peilingen op 30 websites:

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, establishment, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Linkse westerse media spelen vuil spel. Amerikaanse peilingen: Trump wint duidelijk het eerste debat!

 1. N.E. Derlander zegt:

  En de vuil spel spelende media zijn blijkbaar niet slim genoeg om zich te realiseren, dat zij zich met het verspreiden van valse informatie in eigen voet schieten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Ik vraag me af welk belang westerse media er bij hebben om Clinton als winnaar van het debat te noemen.
  Maar belangrijker is wat de Amerikanen er zélf van vinden, en gelukkig wijzen de polls Trump aan als winnaar van het eerste debat.
  Dat er nog meer successen voor Trump mogen volgen!
  Van mij mag hij president worden!

  Like

 3. Eduard uit Breda Geen islam in Europa zegt:

  De linkse pers in Europa moet en zal onvoorwaardelijk Clinton steunen dan kom Ik zondag al voorspelen
  De waarheid achter haalt de leugen wel al is die nog zo snel
  Ook de Nederlandse media doen daar graag aan mee vooral de uitspraak van Trump over Jerusalem kan niet op steun rekenen van de linkse media in Europa
  Van mij mag Trump winnen als hij zijn uitspraken waar maakt dan krijgt de islamisering weinig kans in de USA en missen we hier heel erg
  Stop de islamisering van Europa nu

  Like

 4. Tjonge jonge, zitten ze hier ook alweer over te liegen? Het lijkt de voormalige Sovjet-Unie wel! Of de Engelstalige, Iraanse Nieuwszender ten tijde van Betty Mahmoody’s “(“Not without my daughter”) gedwongen verblijf in Iran! (Het zijn maar voorbeelden.
  Maar met smerige spelletjes gaan ze het uiteindelijk niet winnen, mark my words!

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Ze mogen toch niet stemmen, en wie gelooft het gelul van het journaille nog?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  De belasting fraudeerende bedrijven zien hun velletjes ervan zwemmen !
  Nu word alles uit de kast gehaald om Trump te dumpen !
  Zou Hillery als navolger van Obama bin Laden in de einduitslag staan,
  kunnen we ons alvast voorbereiden op een burgeroorlog !
  Want met haar korrupte vereniging zal Europa in een chaos verzinken !

  Like

 7. Anna zegt:

  Linkse westerse media willen de Amerikanen vanuit hun linkse hoek manipuleren….. Ha ha ha !!!😀😀😀
  Uitsluitend de AMERIKANEN MOGEN STEMMEN!!!! 👍👍👍
  Zo maakt de pers zichzelf nog meer belachelijk en ongeloofwaardig.

  Like

  • Thom zegt:

   Prima gezegd, laat ze maar kammen die geen haar hebben.

   Like

  • mahoog zegt:

   Zo zouden uitsluitend de originele NEDERLANDERS moeten kunnen stemmen,en Niet 2e paspoort houders…. Hier burgemeester stemmen eerdaags,dat gebeurd zeer democratish iedere 4 jaren…..Ik mag niet meedoen woon hier 34 jr maar blijf ESTRANHEIRO,en zò hoort het ook vind ik.Gèèn vreemde invloeden!….Slimme jongens die brazilianen!!

   Like

 8. Duchesne zegt:

  Het AD viel gigantisch door de mand vanochtend, net als de Telegraaf. Legenpers, volksverlakkers, ze zouden tegen de muur moeten staan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zondagskrantje Elsevier kopt met: “Trump gigantisch verloren van Hillary…”

   Nu is het definitief duidelijk waar de sympathie van het zogenaamd objectieve opinietijdschrift Elsevier ligt!
   Ook het slappe geouwehoer van Iraaks professortje Ellian past helemaal in dat plaatje.

   Maar een ding staat vast.
   Die smerige linkse media hebben totaal geen macht.
   Het Amerikaanse volk gaat uit maken wat de toekomst van hun land zal zijn, en die toekomst zullen ze nooit in handen geven van linkse hoerheks Hillary !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 18.20. uur, op 27/9. Met je eens Paul. De rode Clinton, deze oorlogshitster, mag geen president worden, wat mij betreft. En de roden der pers en media, die vertrouw ik al jaren niet meer.

    Geliked door 1 persoon

 9. aquarius4422 zegt:

  De MSM hadden hun artikelen al lang voorbereid met de uitslag die links zo hartstochtelijk wenst.
  De waarheid is niet relevant, daar worden ze niet voor betaald.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Thoth. Bedankt voor het tonen van diew uitslagen.
  Eerlijk gezegd ben ik verheugd te lezen dat bij de meeste stations Trump duidelijk gewonnen heeft.
  Trump was zakelijk en Clinton een echte straatvechter die wat punten van Trump had overgenomen waar ze volgens Trump 30 jaar niets aan gedaan had.
  Goed gedaan Trump.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Op NPO 1 vanmorgen een panel dat oordeelde dat zowel Clinton als Trump sterke punten hadden, met wel zou volgens hun Clinton hier duidelijk op winst staan. De Amerikaanse kiezer zou volgens dat panel maar moeten beslissen wie het debat gewonnen had. Ook vermelde men dat Clinton, door jarenlange ervaring, en in tegenstelling met Trump, veel meer ervaring heeft met debatteren met tegenstanders. Ik verwacht de komende dagen dat NPO 1 gaat vermelden dat Clinton het debat met overtuiging gewonnen heeft. Die pro Clinton instelling van de NPO TV zenders is gewoon ziekelijk, ja totaal gestoord ! De media zou er moeten zijn om ons op een eerlijke wijze nieuws voor te schotelen, met op zijn tijd een echte primeur erbij. Daarentegen word door de media de waarheid verdraaid tot een leugen, en omgekeerd. Als links maar genoeg macht verwerft, krijgt men vanzelf toestanden zoals in voormalig Oost Duitsland, of nog erger, zoals in Noord Korea !

  Like

 12. Republikein zegt:

  “If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter.” ~ George Washington
  Leaked FBI Data Reveal 7,700 Terrorist Encounters in USA…in One Year!

  https://creepingsharia.wordpress.com/2016/09/26/fbi-data-reveal-7700-terrorist-encounters-in-usa-in-1-year/

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik hoop dat Trump voorop blijft liggen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Er werd weer door slinks gemanipuleerd:

  1. De vragen werden gesteld door een linksmens. Is ook het geval bij het einddebat waarbij de gehele ploeg uit dit volk bestaat.
  2. De camera was zo opgesteld dat het leek alsof Hillary autoriteit heeft
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/wikileaks-debate-officials-adjusted-camera-clinton-give-authoritative-look/
  3. Lester Holt interumpeerde Trump 41 keer, Hillary 7 keer
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/nbc-crank-lester-holt-interrupted-trump-41-times-hillary-7-times-lied-positions/

  Like

 15. Jan zegt:

  Slinks heeft weer een item om Trump door het slijk te halen en wat natuurlijk niets en dan ook werkelijk niets met Amerika te maken heeft maar alles zegt over de geestesgesteldheid van Yahoo, te vergelijken met CNN

  Yahoo komt met het verhaal over Alicia Machado, Miss Universe in 1996. Zij stond onder contract van Trump en diende zich aan de regels te houden wat zij niet deed. Zij vrat zich moddervet na het behalen van de titel, zij vrat er 30 kilo aan en vond dat zij niets meer met het contract te maken had. De Miss Universe organisatie dreigde om haar zelfs te vervangen voor nummer twee als zij door bleef gaan met vreten en schranzen. Zelf zei zij dat zij alleen maar wilde eten en iets anders. Omdat zij moddervet werd en de onder contract stond van Trump liepen de irritaties zo hoog op dat Trump haar Miss Piggy noemde en Miss Housekeeping omdat zij geen barst uitvoerde. Nu komt Machado jammeren op de tv dat zij ‘geestelijk misbruikt’ is en ernstige psychische problemen had: “He bears many grudges and harbors a deep racism, and he is convinced there are lesser human beings than him.”

  Ja, Trump is een racist omdat hij een arrogante trut die lak had aan het contract een veeg uit de pan gaf. Wel geld willen toucheren en vervolgens menen dat de overeenkomst eenrichtingverkeer is. Er bij komt hij verrotte mentaliteit. Een relatie hebben en er een minnar op na houden en een kind van een drugsbaas hebben, van de para-militaire Los Negros.
  Citaat: The christening of her child was subsequently attended by the chief members of the Beltran drug cartel (the Beltrán-Leyva Cartel), including the cartel’s “boss of bosses” Arturo Beltrán Leyva, his brother Héctor Beltrán Leyva and the drug-lord Edgar Valdez Villarreal, “La Barbie”

  Tussendoor poseerde zij naakt in Playboy en ging in de poro-inbdustrie werken en dus kan men haar psychische nood veroorzaakt door Trump’s opmerking ‘Miss Piggy’ wel een fikse korrel zout nemen.

  De troela werkt nu voor Hillary Clinton, die notabene een enorme minachting heeft voor het welzijn van vrouwen in de wereld (zie Hillary Clinton’s War on Women http://www.wnd.com/2016/05/insiders-expose-hillarys-own-war-on-women/):

  “Thank you, Mrs. Hillary Clinton — your respect for women and our differences make you great! I’m with you!”
  ( Gracias señora @HillaryClinton su respeto a las mujeres y nuestras diferencias la hacen grande! Estoy con usted!
  — Alicia Machado (@machadooficial) September 27, 2016)

  En aangezien zij Venezolaanse van geboorte is, een ‘Latina’ zoals veel jankerds zich noemen noemt zij Trump een racist want heb je geen argument dan speel je de racistenkaart uit.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alicia_Machado

  https://www.yahoo.com/beauty/this-is-alicia-machado-the-beauty-queen-who-was-the-kicker-in-the-presidential-debate-105901358.html

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Nog meer nieuws over Alicia Machado:

  Miss Universe ‘fat-shamed’ by Donald Trump was accused of threatening to kill a judge and being an accomplice to a MURDER bid in her native Venezuela

  two Associated Press reports from 1998 have revealed the Machado was accused of aiding attempted murder and threats to kill in Venezuela.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3810484/Miss-Universe-fat-shamed-Donald-Trump-accused-threatening-kill-judge-accomplice-MURDER-native-Venezuela.html


  Campaign tool: The Clinton campaign energetically set up a conference call on Tuesday with Machado to try to capitalize on her mention in the debate.

  Dat een pistool ook de andere kant op kan vuren daaraan hadden de Clintons even niet gedacht. Maar dit wijf in stelling brengen zegt genoeg over de Clintons.

  Like

 17. Jan zegt:

  Secret Service Flashed Lights on Floor for Hillary Leaving Debate – Like Those Used for Parkinson’s Patients

  Like

 18. milaK9 zegt:

  Ik lees hierboven een reactie van @paulzwueste;
  Jongens, hou toch op met dat vrijblijvende: Van mij MAG Trump president worden…”
  De zin luidt: “Van mij MOET Trump president worden!”

  Ik vraag me dan af of het ene reet uitmaakt?
  Ik vraag mij ook af, en daarbij wil ik niet beweren dat ik de waarheid in pacht heb, of de mensen wel weten hoe het aan de super-top eraan toegaat?

  Maar al te snel vergeten wij weer de slogan van Obama ‘Change, yes we can!’.
  Zoek het net/google maar eens af naar de meningen van de mensen uit de VS.
  Over de hele linie zijn de mensen teleurgesteld. Niet omdat de wil er niet was bij Obama maar omdat hij het niet heeft kunnen waarmaken.
  Zelfs de Amerikaanse president heeft geen volmacht.
  Hij of zij heeft te maken met een heel congres, met lobbyisten en, waarin velen weigeren te geloven, een hele regering achter de schermen.
  In dat circuit gaat heel veel geld om.
  En wie bezit dat?

  En dat brengt mij bij het volgende; Hierboven begint een artikel over de American Civil War.
  Niet iedereen weet dat in die oorlog het ene kamp gesteund werd door de Engelse tak van de Rothschild familie en de andere door de Franse tak van de Rothschild’s.
  Rara, wie heeft die oorlog gewonnen?

  Van de Rothschild’s weten we dat het hen geen ene reet kan schelen wie er aan het roer staat, zolang zij de geldsystemen maar beheren.
  Google nu eens op ‘rothschild-trump connection’ en rothschild-clinton connection’.

  Net als bij de RKK/het vaticaan; De paus wordt gekozen maar het gaat erom wie de werkelijke macht heeft (de zwarte paus).
  De Amerikaanse president wordt gekozen maar het gaat erom wie de werkelijke macht heeft/aan de touwtjes trekken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   milaK9.

   Interessant wat je schreef.
   Het alternatief voor Trump blijft toch Clinton, en daarvan weten we dat ze het oorlogszuchtig beleid van Amerika, dat in belangrijke mate steunt op haar wapenindustrie, zal continueren.
   Ze is in staat een derde WO te ontketenen. Lijkt me buitengewoon gevaarlijke vrouw.

   Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat zij door dit feit alléén al nooit USA-President mag worden.
   Trump zou verwikkeld zijn in het web van de Rotschilds?
   Ach welke miljardair nou niet. Zeg nou zelf.

   Nee, beste milaK9. Trump for president.

   Like

 19. Jan zegt:

  Rudy Giuliani: “Hillary Clinton is te stupide om president te zijn”

  Hillary Clinton’s decision to stand by her husband and attack former White House intern Monica Lewinsky when news of a sexual relationship between the two broke in 1998 prove that the former secretary of state is “too stupid to be president,” Rudy Giuliani said Monday night.

  “I sure would’ve talked about what she did to Monica Lewinsky, what that woman standing there did to Monica Lewinsky, trying to paint her as an insane young woman when in fact Monica Lewinsky was an intern,” Giuliani said. “The president of the United States, her husband, disgraced this country with what he did in the Oval Office and she didn’t just stand by him, she attacked Monica Lewinsky. And after being married to Bill Clinton for 20 years, if you didn’t know the moment Monica Lewinsky said that Bill Clinton violated her that she was telling the truth, then you’re too stupid to be president.”
  http://www.politico.com/story/2016/09/giuliani-clinton-too-stupid-228789

  Like

 20. Jan zegt:

  Hillary Was Sending Hand Signals to Debate Moderator Holt

  Hillary Clinton is not above cheating, lying or stealing to get what she wants.
  So it shouldn’t be any surprise that she is being accused of cheating during Monday’s 1st Presidential debate.

  Clinton was accused of cheating by sending hand signals to the moderator Lester Holt.
  During the debate when Clinton wanted to signal Holt whent she wanted the floor, she rubbed her face in a manner similar to a baseball manager.


  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/breaking-poker-pro-agrees-hillary-sending-hand-signals-debate-moderator-holt/

  Like

  • Cathja zegt:

   Waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet. Onbegrijpelijk dat nu nóg niet duidelijk is bij ontelbare Amerikanen dat een stem voor Clinton een ‘levensbedreigende’ keuze is. Zij mag NOOIT president worden!!

   Like

 21. Jan zegt:

  Links volk is over niets geïnformeerd omdat het niet geïnformeerd wil zijn want het zou hun wereldbeeld wel eens kunnen bederven en zo blijft links dom links zoals nu weer in het geval Machado/Hillary:

  Another Hillary Disaster=> Campaign Was Working with Machado Since Summer – Missed That She Was Porn Star Who Did Live Sex Show

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/another-hillary-disaster-campaign-working-machado-since-summer-missed-porn-star-live-sex-shows/

  Like

 22. Jan zegt:

  Meer doden die op Hillary stemmen

  More Dead People Voting, This Time In Virginia…

  http://breaking911.com/fbi-investigating-dead-people-registered-vote-swing-state/

  Like

 23. Jan zegt:

  Trump vs. Muhammad

  Like

 24. Jan zegt:

  Clown Joe Biden: Ik wil Trump in elkaar slaan

  Biden, die op maandelijkse basis vrouwen bepotelt:

  Meent dat zijn woorden gewicht hebben door te krijsen en te schreeuwen.
  Je vraagt je af of hij net als Hitler eerst voor de spiegel oefende in gemaakt en aanstellerig gedrag

  Joe Biden’s woman-touching habit  http://www.washingtonexaminer.com/joe-bidens-woman-touching-habit/article/2560311#!

  Biden is een smerige psychopaat, net als de gehele Democratische Partij

  Like

 25. Jan zegt:

  Facebook Employees Wanted Trump Related Posts Marked as Hate Speech And Removed

  Facebook employees tried to remove Trump posts as hate speech

  Facebook employees pushed to remove some of Republican presidential candidate Donald Trump’s Facebook posts — such as one proposing the ban of Muslims from entering the U.S. — from the service as hate speech that violated the giant social network’s policies, the Wall Street Journal reported Friday.

  The decision not to remove the Trump posts was made by Facebook CEO Mark Zuckerberg, the newspaper reported.

  Employees complained that Facebook was changing the rules for Trump and some who review content on Facebook threatened to quit.

  http://www.usatoday.com/story/tech/news/2016/10/21/facebook-employees-tried-remove-trump-posts-hate-speech/92524494/

  Het is mij volslagen onduidelijk waarom iemand een fascist als Zuckerberg en Fakebook steunt, bovendien is hij een Israëlhater, een islamofiel en een hypocriet

  Like

 26. Jan zegt:

  GERALDO RIVERA VS JUDGE JEANINE PIRRO

  Rivera, de eeuwige linkse imbeciel

  Like

 27. Jan zegt:

  Vrouw smeert auto’s vol pindakaaspenissen bij ‘Trump-rally’

  De politieke spanningen in de Verenigde Staten worden een enkeling te veel. Een 32-jarige vrouw in de Amerikaanse staat Wisconsin is deze week boos een vergadering in haar woonplaats binnengelopen om te schreeuwen dat ze Donald Trump haat.

  http://www.ad.nl/buitenland/vrouw-smeert-auto-s-vol-pindakaaspenissen-bij-trump-rally~a9d0e159/

  Like

 28. Jan zegt:

  Yahoo: De emails in bezit van de FBI zijn allemaal vals, aldus Dem Tom Carper. Hillary in de luren gelegd door de Russen, door Putin. Carper was ook degene die in april zei: “She works hard for the money. So hard for the money. She works hard for the money, so we’d better treat her right.” Refererend aan Donna Summer. Vervolgens loog hij voort en zei dat Hillary lid was geweest van het Huis van Afgevaardigden en gouverneur was geweest.
  http://www.usatoday.com/story/news/politics/onpolitics/2016/04/26/after-awkward-clinton-comments-no-comment-delaware-sen-tom-carper/83573906/

  FBI examining fake documents targeting Clinton campaign: sources

  The FBI and U.S. intelligence agencies are examining faked documents aimed at discrediting the Hillary Clinton campaign as part of a broader investigation into what U.S. officials believe has been an attempt by Russia to disrupt the presidential election, people with knowledge of the matter said.

  https://www.yahoo.com/news/fbi-examining-fake-documents-targeting-clinton-campaign-sources-181850291–sector.html

  Wat een treurnis bij die linksen.

  De leugenaar Carper

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s