Merkel: Geld naar Afrika, Afrikanen naar Europa

screenshot_91

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het ziet er naar uit dat Angela Merkel met het oog op haar toenemende daling in de gunst van de kiezers en haar mogelijke niet-herkiezing nu nog een keer goed gas geeft om de vernietiging van Duitsland te bespoedigen voordat men haar het roer uit handen kan nemen. Naar aanleiding van de toerisme-top in Berlijn beloofde ze dat Duitsland zijn uitgaven voor ontwikkelingshulp in Afrikaanse landen zou verhogen, want het zou belangrijk zijn om “Afrikaanse landen perspectieven te bieden”. Tegelijkertijd zou men de illegale immigratie moeten stoppen. Nee, ze bedoelt niet de grenzen sluiten, maar er zouden legale manieren voor de Afrikaanse invasie naar Europa gevonden moeten worden om de risico´s voor de migranten te verminderen. Er moet dus, indien mogelijk, ook maar niet eentje van de “aan ons geschonken mensen” onderweg verloren gaan.

pi-news

Ze wil met Egypte en Tunesië ook graag zulke smerige deals als met Turkije sluiten om mensen die illegaal zijn binnengekomen terug te kunnen sturen. Dat klinkt toch goed, of niet? Opnieuw nee, want tegelijkertijd moeten natuurlijk ook daar weer anderen opgenomen worden. Dus, net zo´n mohammedanencarrousel als met Turkije: We sturen Ali terug en krijgen daarvoor Mohammed, of opnieuw Ali, die dan gewoon een nieuw paspoort heeft.

Bovendien zegde ze toe dat Duitsland in het kader van het hervestigingsprogramma voor 160.000 “vluchtelingen” per maand meerdere honderden binnendringers uit Italië en Griekenland op te nemen. Duitsland moet dus opnieuw de voorbeeldleerling spelen, terwijl andere landen er niet aan denken om deze onzin in te voeren. De Slowaakse minister-president Robert Fico verklaarde de bindende quota maandag als mislukt, bericht Reuters.

Het lijdt waarschijnlijk geen twijfel meer; het Duitsland zoals wij het kennen, moet vernietigd worden. Daarmee hebben Merkel en de Antifa nu definitief een bondgenootschap gesloten. De laatste twitterde maandag namelijk naar aanleiding van de festiviteiten op 3 oktober (Dag van de Duitse Eenheid):

screenshot_92

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel: Geld naar Afrika, Afrikanen naar Europa

 1. Sabeltant zegt:

  Nou beste mensen, de lol is zo te zien écht wel van af. Hahaha, Haar pruillip gaat steeds verder naar beneden. Ik vraag mij af of hij straks tot in haar hals door loopt. :o)

  Like

 2. Straks krijgen we nog vluchtelingen uit Duitsland. Merkel zorgt er voor dat wij in gijzeling blijven. We moeten gaan betalen voor onze vrijheid aan die landen die ons chanteren.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Wat de medien niet laten zien !

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Waarom de EUSSR en bestuurders als Merkel van geen wijken weten als zijne heiligheid Coudenhove-Kalergi geloof in uitvoering wordt aangehangen?

  Met dank aan “Reageerbuis”. Superbe artikel mijn waarde!

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/17/de-wortels-van-de-europese-unie/

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Wie zou er nu baat bij hebben als het industrieel potentieel van Europa vernietigd wordt ?

  Like

 6. mahoog zegt:

  Dat mens is gevaarlijk gestoord….maar dat was hitler ook.en werd òòk niet opgeborgen,De mede schuldigen zijn dus ook haar gedogers.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Hier spreekt linx schande van.

  Er wordt echter niks beweerd. of de gedachtepolitie moet ingrijpen.
  Voor de rest is alles bekokstoofd.
  Merkel danst naar vreemde pijpen.

  http://alles-schallundrauch.blogspot.nl/2016/09/erdogan-trifft-kissinger-und-rothschild.html

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Ruimen die smerige PISHOER Merkel, weg ermee, houten jas an en zand erover!!!!

  Like

 9. Bas zegt:

  Wat een geweldige vrouw die Merkel. De inwoners van Europa fronzen binnenkort allemaal weer hun wenkbrauwen van verbazing. Merkel moet nu echt afgezet worden, liefst intern door een (geweldloze) coup. Ze is ziek in haar hoofd, doodziek.

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Ik krijg meer en meer de indruk, ook visueel, dat Merkel enigszins dementerende is, waarmee ze een geschikte buikspreekpop is voor andere E.U.- criminelen, en gajes van elders, dat haar die krankzinnigheden laat uitspreken.

  Like

 11. Pingback: Merkel: Geld naar Afrika, Afrikanen naar Europa – Fenixx.org

 12. Pieter zegt:

  Dit wijf is de baas toch niet van Europa ? Hoe kunnen mensen meegaan in deze waanzin ?

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: Dit wijf is de baas toch niet van Europa ?
   Dit vraag ik me ook af, en . . onze politici, niemand reageert. Kennelijk is het allemaal klapvee van Merkel. Zo ja, zijn ze ook waanzinnig.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Hallo de oosteuropese prisidenten maken haar zeer duidelijk dat ze het niet met haar eens zijn, en idd lopen de westeuropese lui met, Brussel voorop, haar achterna….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s